2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Belinda canım yeni gelişmeler yokmu embriyolarla alakalı
Yok cnm ya dun ne ben aradim ne de onlar iletisim anlaminda evet sorunca cok tatli konusuyolar hani insan cekinmiyo ama aramaya gelince yok hani duzenli hergun bilgi vereyim fln.. olsun guzel bakiyo olsunlarda:) bugun ama mecbur ararlar heralde insallaj yarin transfer var:) okmadi 2den sonra ben aricam bakalim.ne durumda keretalar:)))) sen naptin cnm asil haberler sende

Günaydın kızlar. Buara test günü yaklaşan kimse yok mu güzel haberler gelsin hadi:) budu dün mutluluktan İnternet'e girememiş ol ve busabah bize güzel haberler ver lütfen

cnm benıde yazarmısın
28 yasındayım
1.denemem
medıkal park goztepe hastanesı
yarın ınsallah transferım var henüz beklemeye bıle gecemedım:)

Belindacim,kiraz dermis ki arkamdan gelen seftali olmasa ben insanlari sapima dondururdum...tam mevsimi.iyi gelir...
dun 4 5 tane taze kayısı yedım bu sabahta kefır ıctım ama ztn dunaksmdan berı düzene gırdı sukur:))))))) ama bundan sonra kayısı kıraz ne varsa yıcem cok zor cunku..

bu yazını yenı gordum:) süper 16 tane yumurta dondurulmuş sperm kullanırlar skma canını maşallah ıcını ferah tut bak baya verımlı bı opu olmuş:)))) bugun sımdı sana haber verırler gercı onda da ben dayanamayıp 11de kendım aramıştım noldu yumurtalar dıye sende ıstersen ara merakta kalma

Günaydın kızlar. Buara test günü yaklaşan kimse yok mu güzel haberler gelsin hadi:) budu dün mutluluktan İnternet'e girememiş ol ve busabah bize güzel haberler ver lütfen

Günaydın canım, ben bekliyorum test gününü, bugün 9. gün..eczaneden test almamak için zor tutuyorum kendimi, pazar günü kan tahlilim var..Allah tan ne bir belirti ne bi ağrı sancı var, panik yapmamaya çalışıyorum..Rabbim kısmet eder inşallah..

Belinda canım yeni geli

senin ağrıların oldumu canım,ben lohusa gibiyim resmen hareket ettiğim zaman ağrılarım var çok kötü.doktor sana yat dinlen veya dikkat et gibi bişey dedi mi.çok merak ediyorum sen kimi aradın canım numara verirmisin kiminle konuştun.bugün tekrar ara istersen senden fazla ben merak ettim

Iyiyim canım. 3.gün daha bekliyoruz.. Bugün senden haber gelecek. Aslında seni hergün aramaları lazım yavrulardan bilgi vermek icin.. Neyse artık son gün stres yaratmayalım, transfer saatini bekliyoruz senden
bencede.. dıyorum ya hastanenın herseyınden memnun kaldım bırtek bu haber verme olaylarını becerememısler bı düzene sokamamışlar yanı gerılmıyorum ya aksıne cok rahatım ama yarından sonra bende olacakları ıcın sanırım bukdr rahat edemıcem.. 3gun gecmıs bıle 18ıne kdr beklıcekmısın test ıcın:)

Kızlar merhaba... pzt günü dondurulmuslarla transferim oldu. Bugün bogazima bisey kacti cok öksürdüm bisey olmus mudur? Belki sacma gelecek ama gerçekten cok moralim bozuldu...
bende senın gıbı öksürmekten hapşırmaktn korkuyordum hala korkuyorm gercı özellıklede wc den bıle korkuyorm

cnm ağrın nasıl bırsey dururken degılde oturup kalkarken bagırsaklarımmı kasıgımmı cozemedıgım bı basınç gıbı bı agrı oluyodu.. kı düne kdr vardı bugun cok daha ıyıyım bel boşluğuma kdr bı sıskınlık hıssedıyodum o da gecmıs sukur ama bunda kayısılarında etkısı olmuş olabılır onun dışında gaz sancısı gıbı ara ara ağrım oluyodu ama muhtemelen gerckten gaz sancısıydı doktor ztn anesteziden dolayı bagırsaklarındada aksaklık olabılır demıstı haklıymış.. ılk gun dınlen cok ayakta gezınme demıstı hemsıre ama o da anesteziden dolayı basın döner fln demıstı bırde mekık çekme demıstı dedım cok da severım ya:) arıcam cnm yaa aklımdalar valla sureklı ama bıyandanda kendımı frenliyorum relaks ol herseye bukdr meraklı pımpırıklı olma ıyılerdır dıye.. Ferhat beyın numarasını vermedıler mı cnm sana? bı kâğıt verıyolar ya kullanacağın ılaclar hangısını kac gun kullancksın seklınde 2.sayfasında da hemsırelerın bırde Ferhat beyın cep numarası yazıyo

Hadi gecmis olsun canim...dollenirler insallah...bak dondurulmusun da varmis.Allah tamamina erdirsin insallah...

Dondurulmus varken neden tekrar bastan basladin tedaviye merak ettim...
Canım selamlar.. Bugün embriyolarımızın 6.günü. Yanlış bilmiyosam bugün ya da yarın bebeklerimiz bize tutunuyo. Yapabileceğimiz bise yok ama bilincinde olmak beni cok mutlu etti, sen de bil istedim, Allah'ın izniyle kazı çalışmaları Başlıyor bugün

buarada kızlar eger yarın bıze 5den fazla embrıyo var derlerse 1 tane transfer ettırmeyı düşünüyoruz sızce yanlış mı edıyorum esımle dun artık cıddı cıddı konuştuk sırf pozıtıfı görmek ıcın 2 tane koydurmak ıstıyosan tek olsun dedı o da cesaretlendırmeyınce ıyıce vazgectım ama 5ten az kalmışsa 2 tane yıne düşünüyorum nolur nolmaz dıe

Senin de 3.gün embriyosu mu. Bana 10.gün test günü verdiler 3.gün embriyosu olmasına ragmen

Canım benim zaten 3.gün embriyosu. Normalde tüm hastaneler 12.güne test veriyo. Benimki 10.güne verdi. Daha da erken belli olur mu ki sanmıyorum. Cıkıcagını bilsem daha erken de yaparım ama cıkmaz:)

biz dün sorduk onu canım iki tane olur mu koyarmısınız diye,ferhat bey dalga geçti en az üçüz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…