2015 Mayıs-Haziran-Temmuz Tüp Bebek Düşünenler

Yok canım hiç ilgilisi yok dedi Aydın bey,sordum ben ona bana birkaç kişi tutunma kanaması olabilir o lekelenme dedi, olabilir mi öyle bir şey dedim,hayır dedi,kanaması olan sonu gebelikle biten durumlar var elbette ama her lekelenme tutunma anlamını taşımıyor gebeliğin tek işareti yapacağınız kan testi dedi :)) yani kısacası fazla heveslenme dedi bana :))

Bakıldı herşeyime eşimle benim genetiğimiz temiz çıktı mtfr 677 heterizigot çıktım ; eşiminde bir problemi yok ama Bülent Tıraş hocaya ilk gittim geçen hafta baktı ve küçük bir perde var rahimde dedi. yani amh 3.56 falan rezerv de iyi. Bülent hoca bazen yaşla ilgili yumurta da döllenme sırasında bozulma oluyormuş ondan genetik yaptırıcaz nasip Rabbim inşallah hepimize nasip eyler sağlıklı evlatlar...

o zaman hemen transfer olmayacaksın sanırım.. Ama bütün problemleri bilerek başlamak güzel Bülent Tıraş genelde bu şekilde çalışıyor sanırım emin ellerdesin :)

o zaman hemen transfer olmayacaksın sanırım.. Ama bütün problemleri bilerek başlamak güzel Bülent Tıraş genelde bu şekilde çalışıyor sanırım emin ellerdesin :)

Evet canım inşallah herşey iyi olur ise genetikten gelen embiryolar dondurulacak sonra histeropi olucakmışım sonra transfer Rabbimin izniyle, Bülent Hocaya inandım çok da araştırdım tabi Allah takdir ederse

denizege34 birşey sormak istiyorum ben bugün gittim baktı çok iyi dede e2 ölçüldü 258 çıkmış iyi dedi bu nedemek?

Canım ben çok sorgulamıyordum hocanın yaptığı testleri kafam rahat olsun diye :) o yüzden çok yorum yapamayacağım. Ama doktorun iyi dediyse bence sende çok takılma.. Aksi giden bir şey olursa söyler zaten..

ben pozitifi aldım çok şükür. cumartesi ilk kontrolüm var heyecanla bekliyorum keseyi görüp rahatlamak istiyorum. darısı başınıza olsun inşallah
2. denememdi bu arada

çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip eylesin hayırlı haberler bekliyoruz; senin tedavi aşamalaırn neydi sorun neydi

Kızlar iyi Akşamlar bişiy sorucam bnm göğüsümde cok agrı var ilaç kullansam olur mu

ben pozitifi aldım çok şükür. cumartesi ilk kontrolüm var heyecanla bekliyorum keseyi görüp rahatlamak istiyorum. darısı başınıza olsun inşallah
2. denememdi bu arada

Tebrik ederimmmm :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....

Üzülme cnm inş kızın iyi olur saglıklı bi şekılde büyüyüp kocaman kız olur

Aydin bey olaya baya bilimsel yaklasmis. Ama bizde bunu diyenlerin hatta bunu yasayanlarin yalancisiyiz hocam deseydin :) canim umit etmemek aslinda en iyisi. Ben de surekli kendi kendime kesin tutmadi. Olsun donmuslarim var falan diyorum. Hayal kirikligi yasamaktan cok korkuyorum

:)) evet Aydın beyi yeni yeni çözüyorum bende, umut taciri değil gerçekten, benim bu 2. tüp bebek 3. transferim ilk tüp bebek tedavimi yaptırdığım doktor çok ümit veriyordu,herşey harika aman ne güzel diye,2 olumsuz sonuçta da ben yıkıldım,beklentim pozitif olduğu için. Ama Aydın bey tedavinin başından beri hep çok net oldu,hiç gereksiz ümit vermedi bana. İlk etapta hoşnut değildim durumdan ama şimdi anlıyorum niyetini,çünkü çok heveslenip negatif sonucu almak çok daha zor bence.
Benimde 5 tane dondurulmuş embriyom var inşallah onları kardeş yapmayı düşünürsek kullanırız

Yazilanlari okuyorum da yumurtasi toplananlar transfer bekleyenler olanlar sonuc bekleyenler ne kadar zorlu sureclerden geciyoruz allahim kimsenin ümidini bosa cikarmasin,kucaklar saglikli evlatlarla dolsun insallah,bende bahcecide tedavi oluyorum 3.tup denemem 41 yasindayim daha oncede 3 defa kendiliginden hamilelik var dusukle sonuclanan,38 yasinda evlendim gec evlenmenin en cok keske drken evlenseydim dedirten tarafi bu,hep acaba daha erken evlensem sorunlar olmazmiydi diyorum,simdi bu tedavide 5.gun dondurulmus transferi yapilcak ama gecen ay e2 yukselmeyince teansfer iptal oldu simdi gelecek adetle tekrar bant kullancaz e2 yukselirse transfer,psikolojim bir iyi bir bozuk daraliyorum zaman zaman,kizlar allahim hepimizin yardimcisi olsun...

Abla mrb bnde 20 Yaşında evlendım 22 yaşındayım şuan ve inan bna 1.5 yıldır civarında dır cocuk için uğraşıyoruz olmuyo 4. Transferim bu bnm diyorsun ya yaştan dolayı dıye bnde mesela daha 22 yaşındayım ve 4. Transferim bu 55 yaşındakş kadınlar hamile kalabiliyor aklını yasa takma hayırlısı kısmet kaderimizde be varsa onu görüyoruz inş senin için hersey yolunda gider

Caniiim,cok tesekkur ederim haklisin allahin takdiri insallah nasibimizde saglikli evlatlar vardir,seninde hakkinda hayirlisi olsun canim guzel hbrlrini duyalim

İnsallah canim. Hatta onlara da gerek kalmadan kardes dogal yollardan olur. Benim is arkadasima doktoru %90 hamilesin dedi. Negatifi alali 5 ay oldu ve kiz hala kendine gelemedi.
Sizin problem neydi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…