Canım bizimde yüzde 1 le 3 arası gidip geliyo buda embriyoları düzgün bi şekilde döllemiyo malesef bu yüzden biz genetik taramayada gönderiyoruz imkanın varsa sende bu şekilde yap derim bu arada çpk geçmiş olsunama bizimki yuzde 1 :)
Canm ben morfoloji ne BİLMİYORM ama Dier Değerler motilite yüzde 50 ileri yüzde 55 bu Değerler normal merkezde bunların önemli OLDUĞUNU söylüyo ben pek güvenemiyorm merkeze sizde sadece morfoloji mi yüzde 1 3arası morfoloji ne oluyo Canm biliyomusınCanım bizimde yüzde 1 le 3 arası gidip geliyo buda embriyoları düzgün bi şekilde döllemiyo malesef bu yüzden biz genetik taramayada gönderiyoruz imkanın varsa sende bu şekilde yap derim bu arada çpk geçmiş olsun
Merkezler aşağı yukarı aynı şeyi söylüyolar canım morfoloji spermin yapısı oluyo spermin başında kuyruğunda anomaliler oluyo buda yumurtayı düzgün döllemiyo ya da sağlıksız bi şekilde döllüyo bu yüzden risk almamak için genetige gönderiyorum benCan
Canm ben morfoloji ne BİLMİYORM ama Dier Değerler motilite yüzde 50 ileri yüzde 55 bu Değerler normal merkezde bunların önemli OLDUĞUNU söylüyo ben pek güvenemiyorm merkeze sizde sadece morfoloji mi yüzde 1 3arası morfoloji ne oluyo Canm biliyomusın
Canm Haklısın bende merkezlerin herkese genel aynı şeyi söylediklerinin farkındayım ama bana yaptıkları açıklama şu diyelim %1 morfoloji yani yüz tanede 1tane sağlam var 5milyonda sperm varsa içinden 15tane 20tane bulmak zor değil dediler yani Benm Anladığım şu 5mil spermden 500tane sağlamsa onun içinden bi tane bulurlar sanki ama okuduğum formlarda hep başarısıZ tedaviler okuduğum için gözüm korktu her gün yeni bir problem ile karsılasıyoruM ve Bu beni çok KorkutuyorMerkezler aşağı yukarı aynı şeyi söylüyolar canım morfoloji spermin yapısı oluyo spermin başında kuyruğunda anomaliler oluyo buda yumurtayı düzgün döllemiyo ya da sağlıksız bi şekilde döllüyo bu yüzden risk almamak için genetige gönderiyorum ben
öncelikle hepinize hatta hepimize Allah bu bebek yolculuğunda maddi manevi güç kuvvet versin inşaAllah.ben 10 nisanda transfer oldum test için gün bekliyorum bakalım Rabbim nasip ederse bi ohh çekicez.eskişehirde tedavi oluyorum bende bu işe başlayalı öyle örnekler gördümki ister istemez tevekkül ettim çok şükür.sizde dinleyince rahatlarsınız inşaAllah biraz.46 yaşındabir hanım eşi dahada büyük.ne yumurtası kaliteli ne morfoloji düzgün ne fsh yetmezmiş gibi bi de şeker hastası doktor olmaz yüksek ihtimalle para boşa gider emekte cabası demesine rağmen döllenen bir yumurtayı transfer ettirdiler kocasının zoruyla şimdi hamile daha ne örnekler var.fazlada yormıyım sizi uzun uzun yazdım zaten Allah yardımcınız olsun bir yumurta bir sperm herşey elbette bir de Mukadderat.Canm Haklısın bende merkezlerin herkese genel aynı şeyi söylediklerinin farkındayım ama bana yaptıkları açıklama şu diyelim %1 morfoloji yani yüz tanede 1tane sağlam var 5milyonda sperm varsa içinden 15tane 20tane bulmak zor değil dediler yani Benm Anladığım şu 5mil spermden 500tane sağlamsa onun içinden bi tane bulurlar sanki ama okuduğum formlarda hep başarısıZ tedaviler okuduğum için gözüm korktu her gün yeni bir problem ile karsılasıyoruM ve Bu beni çok Korkutuyor
hadi cnm inşallah hayırlısıyla bebişin tutunur :)öncelikle hepinize hatta hepimize Allah bu bebek yolculuğunda maddi manevi güç kuvvet versin inşaAllah.ben 10 nisanda transfer oldum test için gün bekliyorum bakalım Rabbim nasip ederse bi ohh çekicez.eskişehirde tedavi oluyorum bende bu işe başlayalı öyle örnekler gördümki ister istemez tevekkül ettim çok şükür.sizde dinleyince rahatlarsınız inşaAllah biraz.46 yaşındabir hanım eşi dahada büyük.ne yumurtası kaliteli ne morfoloji düzgün ne fsh yetmezmiş gibi bi de şeker hastası doktor olmaz yüksek ihtimalle para boşa gider emekte cabası demesine rağmen döllenen bir yumurtayı transfer ettirdiler kocasının zoruyla şimdi hamile daha ne örnekler var.fazlada yormıyım sizi uzun uzun yazdım zaten Allah yardımcınız olsun bir yumurta bir sperm herşey elbette bir de Mukadderat.
aynen öyle Benm etrafındadır tek Yumurtayla 40yaşlarının üstünde hamile Olanları gördüm hayırlı zamanda hayırlısıyla Allah'ım isteyen herkese versinöncelikle hepinize hatta hepimize Allah bu bebek yolculuğunda maddi manevi güç kuvvet versin inşaAllah.ben 10 nisanda transfer oldum test için gün bekliyorum bakalım Rabbim nasip ederse bi ohh çekicez.eskişehirde tedavi oluyorum bende bu işe başlayalı öyle örnekler gördümki ister istemez tevekkül ettim çok şükür.sizde dinleyince rahatlarsınız inşaAllah biraz.46 yaşındabir hanım eşi dahada büyük.ne yumurtası kaliteli ne morfoloji düzgün ne fsh yetmezmiş gibi bi de şeker hastası doktor olmaz yüksek ihtimalle para boşa gider emekte cabası demesine rağmen döllenen bir yumurtayı transfer ettirdiler kocasının zoruyla şimdi hamile daha ne örnekler var.fazlada yormıyım sizi uzun uzun yazdım zaten Allah yardımcınız olsun bir yumurta bir sperm herşey elbette bir de Mukadderat.
Hangisinin kesin sağlam olduğunu bulamıyolar ki canım sadece yakınlaştırıp tahmini sağlam olanları seçiyolar tek sorun buysa genetige gönderip sağlıklı embriyoyu seçip hamile kalabilirsin canımCanm Haklısın bende merkezlerin herkese genel aynı şeyi söylediklerinin farkındayım ama bana yaptıkları açıklama şu diyelim %1 morfoloji yani yüz tanede 1tane sağlam var 5milyonda sperm varsa içinden 15tane 20tane bulmak zor değil dediler yani Benm Anladığım şu 5mil spermden 500tane sağlamsa onun içinden bi tane bulurlar sanki ama okuduğum formlarda hep başarısıZ tedaviler okuduğum için gözüm korktu her gün yeni bir problem ile karsılasıyoruM ve Bu beni çok Korkutuyor
Canım öncelikle geçmiş olsun diyorum rabbim sana yardım etsin en kısa zaman herşey gönlüne göre olsun kız kardeşinde inş güzel sonuçlar alır rabbim yardımcımız olsunSelam arkaDaşlar birkaç gündürhastanedeydim pankreas atağı geçirdim (pankreas HASTASIYIM arada atak oluyo) aldığım serumlardanmı BİLMİYORM koyu kahve kanamam oldu tedavi yeni kesildi benim daha 1hafta olmadı doktoru aradığımda normal OLDUĞUNU bunun adet sayılamayacağını söyledi ve tedaviye başlanmaz hemen denildi en as bir ay geçmesi gerekiyormuş bende normal yolla adet olamadığım için 15gün falan doğum kontrol hapı kullanıp bırakınca adet Olmayı planlıyorum daha önce adet olamadığım zamanlar pirimolut diye bir ap kullanır ve bırakınca adet olurdum bu ayda bu hapı kullanıcam bu hapı adet olmamak için hacca gidenler kullanıyo kullandığın süre adet olmuyorsun bırakınca adet oluyosn daha önceki senelerde defalarca denedim ve bırakır bırakmaz adet oldum yine kullanmayı düşünüyorm Allah'ın izniyle 1ay kullanıp bırakıp normal zamanda adet Olmayı planlıyorum kan görerek bi adet olursanda tedavi başlayacağım Allah izin verirse BU ARADA TEDAVIYE BAŞLAYAN ARKADAŞLARIMIN TEDAVISI HAYIRLI OLSUN UMARIM GÜZEL HABERLERİNİZLE BIZLERE UMUT OLURSUNUZ
amin canm benm guzel dıleklerın sen ve tum arkdaslarımıza gelsın allahım hepımıze yardım etsınCanım öncelikle geçmiş olsun diyorum rabbim sana yardım etsin en kısa zaman herşey gönlüne göre olsun kız kardeşinde inş güzel sonuçlar alır rabbim yardımcımız olsun
amin rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınmerhaba bende yeni uyeyım dikkatimi çekti allah isteyen herkeze nasip etsin
emrıyoyu genetıge gondermek sanırm cok malıyetlıymıs bılgım yok ama mecbur kalınca ınsan buluor bana göre aylar önce tup bebek de cok zordu maddı acıdan hazır degıldık ama bıranda borc da olsa bu ıse gırmeye karar verdık suan ıcın geentıge gonderemem gıbı gelıyo ama mecbur kalırsam sanırm gönderırm allahım mecbur bırakmasınHangisinin kesin sağlam olduğunu bulamıyolar ki canım sadece yakınlaştırıp tahmini sağlam olanları seçiyolar tek sorun buysa genetige gönderip sağlıklı embriyoyu seçip hamile kalabilirsin canım
Embriyo başı 1000 tl canım aşağı yukarı her merkezde aynı göndermeyip negatifi almaktansa en azından gönderdim elimden geleni yaptım dersin benim 6 taneden 1 tane sağlam geldi o yüzden bu tedavimde de göndericem mecbur riski göze alamamemrıyoyu genetıge gondermek sanırm cok malıyetlıymıs bılgım yok ama mecbur kalınca ınsan buluor bana göre aylar önce tup bebek de cok zordu maddı acıdan hazır degıldık ama bıranda borc da olsa bu ıse gırmeye karar verdık suan ıcın geentıge gonderemem gıbı gelıyo ama mecbur kalırsam sanırm gönderırm allahım mecbur bırakmasın
çok pahalı ama yaEmbriyo başı 1000 tl canım aşağı yukarı her merkezde aynı göndermeyip negatifi almaktansa en azından gönderdim elimden geleni yaptım dersin benim 6 taneden 1 tane sağlam geldi o yüzden bu tedavimde de göndericem mecbur riski göze alamam
Kesinlikle haklısın canım rabbim ol desin yeter ki benim sağlıklı embriyo konuldu yine olmadı bende hiç bi problem çıkmıyo Allaha şükür bebekte sağlıklıydı yine olmadı zamanı var demek ki diyorum ama hiçbişey yapmadan evde de oturamıyorum denemeye devam ediyorum o yüzden bi yerden bişey vesile olurda nasip olur belki diyeAllahım vermıyorsa türlü türlü sebebler bahaneler hergun yenı bı sorun cıkartıyorsa demekkı daha zamanı gelmemıs zamanı geldıgınde hakkımızda hayırlıysa olacak inşallah yumurtaya can veren rabbim burda evlat hasretıyle yanan herkesin duasını kabul eder ınsallah allahım kımsenın emeklerını boşa cıkarmaz olmuyorsa olmayacaksa demekkı bu hakkımızda hayırlı dıye dusunelım ben bugunlerde böyle dusunuyorm ama ılerıde yıne psıkolojım bozulup neden olmuyo dıye kendı kendımı yıyebılırım
cnm yumurtalar büyürken acı hissetmiş miydin?çok pahalı ama yaallahım emeklerini boşa çıkarmasın maddı manevı bıtıp tukenıyorz pekı senın 1 degıl 5 tane olsaydı 5bın tl verıp hepsını göndermek zorundamısın ıcınden en ıyılerını gonderme sansın varmı genetıge gıdıp gelen emrıyoya bısı olmasn sonra ne sartlarda dondurulup cozuluyor ben genetıge gıdıp gelınce aynı emrıyo transfer edılıyo dımı sorun olmuyo? bu konuda hıc bılgım yok cnm kusura bakma cok sordum . benm tedavı malum yarıda kaldı ne opu ne transfer hıcbırse ysamadım henuz
maddi açıdan eğer hazırsan tabıkı denemeye devam ama cok masraflı bir süreç maddi manevi yıpranıyosn msela ben tedavıye basladıgım gun ya olmazsa ya para bosa gıderse bıdaha 1 sene anca toparlar bastan baslarız vs vs kafayı yedım 2bın tl ılac bosa gıttı aslında kafanında rahat olması lazım ama elde olan bırsey degıl mesela ben memrum maasımda var 2 maasımla bır tedavı olurum ama evlılık sorumluluk ıstıyo bi sürü borc harc oluyo borcsuz ınsan yoktur yanı ben bıraz zorlanıcam eger tedavım olumsuz olursa ve bunuda dusunmeden edemıyorm malesefKesinlikle haklısın canım rabbim ol desin yeter ki benim sağlıklı embriyo konuldu yine olmadı bende hiç bi problem çıkmıyo Allaha şükür bebekte sağlıklıydı yine olmadı zamanı var demek ki diyorum ama hiçbişey yapmadan evde de oturamıyorum denemeye devam ediyorum o yüzden bi yerden bişey vesile olurda nasip olur belki diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?