2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sizinle sat tarihimiz aynı nasipse bebeklerimizi aynı tarihlerde alırız belki kucağımıza

Benim de salı günü randevum.Acaba acele mi ediyorum diyorum 1 hafta daha mı ertelesem randevuyu?Kahverengi lekelenmelerim geçmedi henüz belki tehlikelidir diye erkene aldım.Sizde de aynı sıkıntı var mı?
satım 25 temmuz benim kahverengi akıntılrım geçen hafta olmuştu 3-4 gün sürdü kesildi ben beta hcg yi seri ölçümlerle takip ettim ama doktora c.tesi gidicem...
erken olduğunu düşünmüyorum sizin için keseyi vs göremeseniz bile en azındn ilaçlarınızı alırsınız

Haklısınız.Bu durumda olan çoğu kişiye progestan vermiş doktorlar belki bana da verir.Erken gitmekde fayda var.

tabi ben crinon jel yani progesteron ve clexane 0,4 kan sulandırıcı iğne kullanıyorum
Doktor mu verdi bunların hepsini?Kan sulandırıcı hamilelikte sakıncalı değil mi?Gözüm korktu şimdiden içimiz dışımız ilaç olcak desenize.Bugüne kadar aspirin bile içmeyen ben vitamin ilacı alırken bile zorlanıyorum.

evet tüp bebek benimkisi...
aksine pıhtılaşmayı önlediği için pıhtılaşma nedeniyle oluşan düşükleri engelliyor....

evet tüp bebek benimkisi...
aksine pıhtılaşmayı önlediği için pıhtılaşma nedeniyle oluşan düşükleri engelliyor....
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebişinizi umarım çektiğimiz tüm sıkıntılara değer.Neyse nasıl olsa artık buralardayız konuşacak bol bol vaktimiz olacak.İyigeceler dilerim benim ufaklıkla uyku vaktim geldi sanırım

o ufaklığı yesinler....
sizden bi kaç gün büyük sanırım benim pıtırcık kafanız takılanı sorun her zaman...
hayırlı geceler

Merhaba :) Son adet tarihim 30 temmuz. Ben de 2 gün önce silik çizgiyi gördüm. Doktora kan testine gittim.
Değerim 254 çıktı... Gayet iyi sanırım ama doktor emin olmak için birkaç gün içinde tekrar gel dedi.
Pazartesi gideceğim. Umarım kese görünür :)

İlk bebeğimiz ve eşimle aşırı heyecanlıyız. Şimdiden ona öyle cok bağlandım ki...

Günaydın herkese dün akşam şiddeetli kalça ağrım oldu batma şeklinde öyleki topalladım yürüyemedim sabahta aynı şekil kalktım bu batmadan ötürü sabaha kadar uyuyamadım. şuan doktora gitmeden gebeliğe kesin gözle bakamıyorum. Önceki gebeliğimdede bu kalça ağrısı tam 1 hafta sürdü topalladım hep ve rapor almıştım sonrada kanamam oldu ve sonrası malum Rabbim hepimize yardımcı olsun

Arkadaşlar uçak yolculuğu tehlikeli midir şuanda? Pazar günü Bodrum'a gideceğiz.. Arabayla 12 saat civarı ne yapacağıma karar veremedim..

Kızlar slm. 26 ağustosta kan testi değerim 29 çıktı. 2 gün sonra 28 ağustosta kan testi değerim 83 çıktı. 2 katından fazla artmış.artık geç döllenme olsuğundan eminim. sat 25 temmuz.

Arkadaşlar uçak yolculuğu tehlikeli midir şuanda? Pazar günü Bodrum'a gideceğiz.. Arabayla 12 saat civarı ne yapacağıma karar veremedim..
Canım ben ayda bir uçak yolculuğu mecbur yapıyorum.7 aya kadar sıkıntı yok diye biliyorum ama en doğrusunu doktorun söyler tabi.Hamile olduğumu öğrendiğim hafta yolculuk yaptım bulantım falan olmadı benim.

Geçmiş olsun.Aklınıza kötü bir şey getirmemeye çalışın bol istirahat edin geçer ve bu sefer sımsıkı tutunur bebişi annesine belki kimbilir? Buarada ilk gebeliğinizdeki sorunun nedeni araştırıldı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…