2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hayırlı olsun canım hoşgeldin:)

Takvimin silinmiş canım, istersen yarın tekrar kan testi yaptır inşallah artar Allahım hayırlısını versin

Takvimin silinmiş canım, istersen yarın tekrar kan testi yaptır inşallah artar Allahım hayırlısını versin
amin canım bide düşme ihtimalide var ya umutlanmak istemiyorum. cumartesiye baktırırım bidaha üst üste takip sinirimide bozuyor çok

Arkadaşlar bende 2015 Mayıs annesi olacağım inşallah hepimize rahat ve mutlu bir hamilelik diliyorum.. Umarım burda çok güzel paylaşımlarımız olur..

canım hayırlı olsun inşallah. değerin gayet iyi geç döllenme olmuş olabilir. batından bir kaç gün sonra yaptırmışsın kan testini. herkeste farklı gelişebiliyor bu değerler. önemli olan 2 günde 2 e katlanıyor olması. bak içini gönlünü ferah tut, rahat bırak kendini, öyle yaparsan kendin ve bebeğin için en iyisini yapmış olursun.

haftaya gore bhcg değerinin olması gereken aralığı

ÇOK TEŞEKKÜR EDEİRM.BUGÜN TEKRAR KAN TESTİ YAPTIRACAM.SONUCUNU HABER VERİRİM.TŞK

Kızlar folic plus aldım kullanmak için doktorum solgarın folik asitini almalısın dedi.. Gecen gebeliğimde folic plus kullanmıştım ama garanti olsun solgarı alacaksın diye diretti resmen sizin doktorlarınız ne dediler..?

Merhaba arkadaşlar.Nasipse bende mayıs annesi olarak aranızdayım.İki gün önce 3 farklı idrar testiyle bu müjdeli haberi aldım.Rabbim çocuklarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder umarım :) Salı günü için doktor randevumu da aldım.Şimdilik ara ara gelen kahverengi lekelenmeler dışında pek sıkıntım yok.Buarada sat:30 temmuz

mide bulantınız var mı? benim bugün hafif başım döndü ama midem iyi çok şükür aşerme de olmadı henüz 5. haftam bitmek üzere. kese ne zaman görünür acaba bugün hcg değerim 1255 çıktı. kalbini duymak için sabırsızım.

pıhtılaşma problemi olabilir bi araştırın isterseniz

hoşgeldin aramıza cici anne....

folidoce kullanyorum ben hem folik asit hem b vitamineri içeriyor

Benim mide bulantım ara ara oluyor.Uzun süre bir şey yemezsem oluyor onu farkettim.İştahsızım bu ara.Aşerme için erkendir sanırım :) Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimiz inşallah

hoşgeldin aramıza cici anne....
Teşekkür ederim hoşbulduk

folidoce kullanyorum ben hem folik asit hem b vitamineri içeriyor
Ben hamilelik öncesi 1 ay folbiol kullandım.Bundan 2 hafta önce de folıc plusa geçtim.Folik asidin yanında kalsiyum ve d vitamini olduğundan daha iyi olduğunu söylemiş eczacı eşime.Günde 3 tane içiyorum.Sanki mide bulantılarıma da iyi geliyor alakasız belki ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…