- 21 Ağustos 2009
- 379
- 495
- 158
Hayırlı olsun canım hoşgeldin:)Arkadaşlarrrr iyi akşamlar bende 2015 Mayıs annesiyimmmm allahıma şükürler olsunnnn inşallah bebişlerimizi sapasağlam alırız kucağımıza hepimiz.. Hayırlı hamilelikler diliyorum hepinize ve kendime..:) Sat 30 Temmuz 3 idrar testi:)) silik çift çizgili ve kan testi 197...
Takvimin silinmiş canım, istersen yarın tekrar kan testi yaptır inşallah artar Allahım hayırlısını versinMerhaba kızlar 27 Mayıs'ta kürtajla gebeliğim sonlanmıştı kalbi atmadı yavrumun. Şimdi korunmayı bıraktık sat 27 Temmuz ovülasyon 15 Ağustos bu sabah idrarda çizgi çıkmadı bende akşam kandan baktırdım 62.59 acil doktoruna sordum 50 üstü pozitif ama sınırlasın dedi umutlanmak istemiyorum.bu arada imzamda hala eski gebelik Takvimi'm var sitede güncelleme olduğundan silemiyorum
amin canım bide düşme ihtimalide var ya umutlanmak istemiyorum. cumartesiye baktırırım bidaha üst üste takip sinirimide bozuyor çokTakvimin silinmiş canım, istersen yarın tekrar kan testi yaptır inşallah artar Allahım hayırlısını versin
Hoşgeldin canım hayırlı olsun inşallahArkadaşlar bende 2015 Mayıs annesi olacağım inşallah hepimize rahat ve mutlu bir hamilelik diliyorum.. Umarım burda çok güzel paylaşımlarımız olur..
kızlar merhaba..uzun zamandır okuyucu olarak takip ediyordum sizi.yazmak şimdi kısmet oldu.hamile olan tüm arkadaşları tebrik eder,hayırlı doğumlar dilerim.son adet tarihim 25 temmuz.dün kan testinde 29,17 çıktı.bu ay farkettim yumurtlamam geç oldu.bu değer yine de çok düşük değil mi? 11 aylık kızım var.ikinci olacak inşallah.düşük değil mi değer? teşekkürlerr.
Arkadaşlar benim pek bilgim yok bu tahlil sonuçları hakkında biri bana açıklama yapabilir mi. Beta HCG değeri 14077.4 ne oluyor? İnternetten biraz araştırma yaptım da 3 hafta 10 - 50, 4 hafta 5 - 425 değerleri olmalı falan diyor. Ama sonuçta bir sürü rakam var anlamadım ben :/
canım hayırlı olsun inşallah. değerin gayet iyi geç döllenme olmuş olabilir. batından bir kaç gün sonra yaptırmışsın kan testini. herkeste farklı gelişebiliyor bu değerler. önemli olan 2 günde 2 e katlanıyor olması. bak içini gönlünü ferah tut, rahat bırak kendini, öyle yaparsan kendin ve bebeğin için en iyisini yapmış olursun.
Ben çok şeyler atlattım 4 yıllık evliliğimde..4 aşılama hiç biri tutmadı.kendiliğimden gebe kaldım bir dış gebelik ameliyatı hemde iç kanamayla birlikte 2012 kasımda..2013 eylül gebe kaldım düştü.hemen o ay yine gebe kaldım oda düştü kasımda..2014 ocak rahimde yapışıklık ameliyatı oldum..nisanda negatif tüp bebek denemem..haziranda yine kendim gebe kaldım 9.haftada düştü..yani hamdım piştim yanıyorum.
hoşgeldin aramıza cici anne....Merhaba arkadaşlar.Nasipse bende mayıs annesi olarak aranızdayım.İki gün önce 3 farklı idrar testiyle bu müjdeli haberi aldım.Rabbim çocuklarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder umarım :) Salı günü için doktor randevumu da aldım.Şimdilik ara ara gelen kahverengi lekelenmeler dışında pek sıkıntım yok.Buarada sat:30 temmuz
folidoce kullanyorum ben hem folik asit hem b vitamineri içeriyorKızlar folic plus aldım kullanmak için doktorum solgarın folik asitini almalısın dedi.. Gecen gebeliğimde folic plus kullanmıştım ama garanti olsun solgarı alacaksın diye diretti resmen sizin doktorlarınız ne dediler..?
Benim mide bulantım ara ara oluyor.Uzun süre bir şey yemezsem oluyor onu farkettim.İştahsızım bu ara.Aşerme için erkendir sanırım :) Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimiz inşallahmide bulantınız var mı? benim bugün hafif başım döndü ama midem iyi çok şükür aşerme de olmadı henüz 5. haftam bitmek üzere. kese ne zaman görünür acaba bugün hcg değerim 1255 çıktı. kalbini duymak için sabırsızım.
Teşekkür ederim hoşbuldukhoşgeldin aramıza cici anne....
Ben hamilelik öncesi 1 ay folbiol kullandım.Bundan 2 hafta önce de folıc plusa geçtim.Folik asidin yanında kalsiyum ve d vitamini olduğundan daha iyi olduğunu söylemiş eczacı eşime.Günde 3 tane içiyorum.Sanki mide bulantılarıma da iyi geliyor alakasız belki ama...folidoce kullanyorum ben hem folik asit hem b vitamineri içeriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?