• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
merhaba kızlar ben de inşallah mayıs annesi olucam daha çok küçük ama allahın izniyle büyüyecek.... hesaplamalarıma göre 4 hafta 4 günlük hamileyim 25 temmuz satım.... keseyi ne zaman görebilirim acaba

merhaba kızlar ben de inşallah mayıs annesi olucam daha çok küçük ama allahın izniyle büyüyecek.... hesaplamalarıma göre 4 hafta 4 günlük hamileyim 25 temmuz satım.... keseyi ne zaman görebilirim acaba

hayırlı olsun :) 6. hafta bittiğinde keseyi ultrason yoluyla karından görebilirsin hayırlısıyla :)

Böyle güzel haberlerinizi okumak çok zevkli. Adetime son bir hafta kaldı. Umarım bende sizler gibi bu sevindirici haberi alıp, annelik kervanına katılırım. :)
İnşallah canım seni de aramızda görürüz en kısa zamanda:)
Aramızda 1 gün varmış canım 24 temmuz benimde haftaya Cuma 6+1de gideceğim inşallah görürüm:)

Böyle güzel haberlerinizi okumak çok zevkli. Adetime son bir hafta kaldı. Umarım bende sizler gibi bu sevindirici haberi alıp, annelik kervanına katılırım. :)
İnşallah canım seni de aramızda görürüz en kısa zamanda:)
Aramızda 1 gün varmış canım bende h
ben cumartesi bi şansımı deneyeceğim bakalım görecek miyiym pıtırcığı....
llah görürsün
ben cumartesi bi şansımı deneyeceğim bakalım görecek miyiym pıtırcığı....
İnşallah görürsün canım haber ver bana da:)

kızlar merhaba..uzun zamandır okuyucu olarak takip ediyordum sizi.yazmak şimdi kısmet oldu.hamile olan tüm arkadaşları tebrik eder,hayırlı doğumlar dilerim.son adet tarihim 25 temmuz.dün kan testinde 29,17 çıktı.bu ay farkettim yumurtlamam geç oldu.bu değer yine de çok düşük değil mi? 11 aylık kızım var.ikinci olacak inşallah.düşük değil mi değer? teşekkürlerr.

Arkadaşlar benim pek bilgim yok bu tahlil sonuçları hakkında biri bana açıklama yapabilir mi. Beta HCG değeri 14077.4 ne oluyor? İnternetten biraz araştırma yaptım da 3 hafta 10 - 50, 4 hafta 5 - 425 değerleri olmalı falan diyor. Ama sonuçta bir sürü rakam var anlamadım ben :/

Arkadaşlar benim pek bilgim yok bu tahlil sonuçları hakkında biri bana açıklama yapabilir mi. Beta HCG değeri 14077.4 ne oluyor? İnternetten biraz araştırma yaptım da 3 hafta 10 - 50, 4 hafta 5 - 425 değerleri olmalı falan diyor. Ama sonuçta bir sürü rakam var anlamadım ben :/

son adet tarihin ne zaman .ayrıca değer 14.000 mi??

İnşallah canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ama ben şeyi anlamadım bu 14.000 değerini. şimdi nette diyorki Beta HCG hormonu 3. hafta 10 - 50, 4 hafta 5 - 425 olmalı ancak bende değer 14.000 bunu 14 olarak mu düşünüyoruz onu anlamadım bana biraz açıklarmısın canım

İnşallah canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ama ben şeyi anlamadım bu 14.000 değerini. şimdi nette diyorki Beta HCG hormonu 3. hafta 10 - 50, 4 hafta 5 - 425 olmalı ancak bende değer 14.000 bunu 14 olarak mu düşünüyoruz onu anlamadım bana biraz açıklarmısın canım

DEĞERİN 14.000.BU ŞEKİLDE 6 HAFTALIK GEBESİN.6 HAFTALIK DEĞER ARALIKLARINA BAK SENİN 14.000 DEĞERİN 6 HAFTALIK DEĞER ARALIĞINDA OLUYOR

kızlar merhaba..uzun zamandır okuyucu olarak takip ediyordum sizi.yazmak şimdi kısmet oldu.hamile olan tüm arkadaşları tebrik eder,hayırlı doğumlar dilerim.son adet tarihim 25 temmuz.dün kan testinde 29,17 çıktı.bu ay farkettim yumurtlamam geç oldu.bu değer yine de çok düşük değil mi? 11 aylık kızım var.ikinci olacak inşallah.düşük değil mi değer? teşekkürlerr.
Canım tekrar baktır istersen yarın falan katlanmış mı?

Arkadaşlarrrr iyi akşamlar bende 2015 Mayıs annesiyimmmm allahıma şükürler olsunnnn inşallah bebişlerimizi sapasağlam alırız kucağımıza hepimiz.. Hayırlı hamilelikler diliyorum hepinize ve kendime..:) Sat 30 Temmuz 3 idrar testi:)) silik çift çizgili ve kan testi 197...

Merhaba kızlar 27 Mayıs'ta kürtajla gebeliğim sonlanmıştı kalbi atmadı yavrumun. Şimdi korunmayı bıraktık sat 27 Temmuz ovülasyon 15 Ağustos bu sabah idrarda çizgi çıkmadı bende akşam kandan baktırdım 62.59 acil doktoruna sordum 50 üstü pozitif ama sınırlasın dedi umutlanmak istemiyorum.bu arada imzamda hala eski gebelik Takvimi'm var sitede güncelleme olduğundan silemiyorum

Back