- 21 Eylül 2013
- 149
- 109
- 63
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar ben de inşallah mayıs annesi olucam daha çok küçük ama allahın izniyle büyüyecek.... hesaplamalarıma göre 4 hafta 4 günlük hamileyim 25 temmuz satım.... keseyi ne zaman görebilirim acaba
İnşallah canım seni de aramızda görürüz en kısa zamanda:)Böyle güzel haberlerinizi okumak çok zevkli. Adetime son bir hafta kaldı. Umarım bende sizler gibi bu sevindirici haberi alıp, annelik kervanına katılırım. :)
Aramızda 1 gün varmış canım 24 temmuz benimde haftaya Cuma 6+1de gideceğim inşallah görürüm:)merhaba kızlar ben de inşallah mayıs annesi olucam daha çok küçük ama allahın izniyle büyüyecek.... hesaplamalarıma göre 4 hafta 4 günlük hamileyim 25 temmuz satım.... keseyi ne zaman görebilirim acaba
ben cumartesi bi şansımı deneyeceğim bakalım görecek miyiym pıtırcığı....İnşallah canım seni de aramızda görürüz en kısa zamanda:)
Aramızda 1 gün varmış canım 24 temmuz benimde haftaya Cuma 6+1de gideceğim inşallah görürüm:)
İnşallah canım seni de aramızda görürüz en kısa zamanda:)Böyle güzel haberlerinizi okumak çok zevkli. Adetime son bir hafta kaldı. Umarım bende sizler gibi bu sevindirici haberi alıp, annelik kervanına katılırım. :)
Aramızda 1 gün varmış canım bende hmerhaba kızlar ben de inşallah mayıs annesi olucam daha çok küçük ama allahın izniyle büyüyecek.... hesaplamalarıma göre 4 hafta 4 günlük hamileyim 25 temmuz satım.... keseyi ne zaman görebilirim acaba
llah görürsünben cumartesi bi şansımı deneyeceğim bakalım görecek miyiym pıtırcığı....
İnşallah görürsün canım haber ver bana da:)ben cumartesi bi şansımı deneyeceğim bakalım görecek miyiym pıtırcığı....
ayy inşallah cumartesi yazarım muhakkakİnşallah canım seni de aramızda görürüz en kısa zamanda:)
Aramızda 1 gün varmış canım bende h
llah görürsün
İnşallah görürsün canım haber ver bana da:)
Arkadaşlar benim pek bilgim yok bu tahlil sonuçları hakkında biri bana açıklama yapabilir mi. Beta HCG değeri 14077.4 ne oluyor? İnternetten biraz araştırma yaptım da 3 hafta 10 - 50, 4 hafta 5 - 425 değerleri olmalı falan diyor. Ama sonuçta bir sürü rakam var anlamadım ben :/
tebrikler. 6 haftalık hamilesin. değerlerin bunu gösteriyor. keseyi görebilirsinSat 20 temmuz. evet değer 14.000 gibi oluyor
deneyiml,y,im.benim kinici olacak inş.Nasıl anladın canım ben bişey anlamadım bu değerlerden
İnşallah canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ama ben şeyi anlamadım bu 14.000 değerini. şimdi nette diyorki Beta HCG hormonu 3. hafta 10 - 50, 4 hafta 5 - 425 olmalı ancak bende değer 14.000 bunu 14 olarak mu düşünüyoruz onu anlamadım bana biraz açıklarmısın canım
Canım tekrar baktır istersen yarın falan katlanmış mı?kızlar merhaba..uzun zamandır okuyucu olarak takip ediyordum sizi.yazmak şimdi kısmet oldu.hamile olan tüm arkadaşları tebrik eder,hayırlı doğumlar dilerim.son adet tarihim 25 temmuz.dün kan testinde 29,17 çıktı.bu ay farkettim yumurtlamam geç oldu.bu değer yine de çok düşük değil mi? 11 aylık kızım var.ikinci olacak inşallah.düşük değil mi değer? teşekkürlerr.