• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım ilk hamile
tesekkurlerrr :) ne yemek neye dikkat etmek lazım, böyle bilgileri edinebileceğim kaynak öneriniz var mı?
anım ilk hamileliğimde googledan araştırıp okumadık yer bırakmamıştım :) 15 aylık bir kuzum var ama yinede okumaya devam ediyorum özel bir yer yok ama hamilelik yazsan bile o kadar çok kaynak çıkıyor ki:)

Canım ilk hamile

anım ilk hamileliğimde googledan araştırıp okumadık yer bırakmamıştım :) 15 aylık bir kuzum var ama yinede okumaya devam ediyorum özel bir yer yok ama hamilelik yazsan bile o kadar çok kaynak çıkıyor ki:)

selamlar herkese

latte hamile oldugunu öğrenmeden önce hamile olduguna dair bir belirti oldu mu

bu soru aynı zamanda herkese olsun

Son düzenleme:
selamlar herkese

7 ay önce hamileydim ama bebeğimi kaybettim. Bendeki belirtiler ise sürekli uyuma, baş ağrısı, kasık ağrısı, memelerde şişkinlik, halsizlik, kalp çarpıntısı, yorgunluktu canım.

Canım benimde adetime 2 gün falan var bugün çok düşündüm gidip kan testi yaptırim mi diye, sonra idrar testi aldım negatif çıktı gitmekten vazgeçtim. Belki kanda da çıkmaz erkendir diye düşünmüştüm. Ama senin durumun ümit verdi bana :)

Canım benimde adetime 2 gün falan var bugün çok düşündüm gidip kan testi yaptırim mi diye, sonra idrar testi aldım negatif çıktı gitmekten vazgeçtim. Belki kanda da çıkmaz erkendir diye düşünmüştüm. Ama senin durumun ümit verdi bana :)
benim idrar da çıkmadı . Kanda da 2 kez yaptırdım öyle çıktı ama daha doktora gitmedim

Persembe günü adet olmam gerekiyordu olmadım dün evde test yaptım negatif cıktı çok üzüldüm kan testi nezaman gidip yaptırmalıyım erken mi ?

herkesin hakkında hayırlısı olsun Rabbim en doğru zamanı bizim için biliyor.

bu gebelik testlerinde kimisinde 5-6 gün önce bile çok silik bir çizgi ile hamilelik anlaşılabiliyorlen kimisinde adetten 2 gün önce hiçbirşey çıkmayıp adet günü yapıldıgında silik çizgi ile sonuç verebiliyor. tamamen döllenme zamanına ve LH hormonunun kanda yükselme hızına bağlı. o yüzden umudu kesmemek ama çok da kendini şartlandırmamak lazım. tevekkül edelim hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun

Canım ilk hamile
tesekkurlerrr :) ne yemek neye dikkat etmek lazım, böyle bilgileri edinebileceğim kaynak öneriniz var mı?
anım ilk hamileliğimde googledan araştırıp okumadık yer bırakmamıştım :) 15 aylık bir kuzum var ama yinede okumaya devam ediyorum özel bir yer yok ama hamilelik yazsan bile o kadar çok kaynak çıkıyor ki
selamlar herkese

Ben hamile olduğumu 2 hamileliğimdede rüyamda gördüm canım insan gerçekten hissediyor:) fiziksel olarakda adet belirtilerimin aynısı iştahımda artma bel ağrısı göğüslerde hassasiyet yani adet olmadan önce ne yaşıyorsam aynısı :)

Böyle güzel haberlerinizi okumak çok zevkli. Adetime son bir hafta kaldı. Umarım bende sizler gibi bu sevindirici haberi alıp, annelik kervanına katılırım. :)

Back