tesekkur ederim canim ya. ben de bir muddettir buraya bakmiyordum kusura bakmayin. cok sukur hersey yolunda. 5 mayis dogumlu bir yakisiklim var. Allah nasip ederse bir de prensesim olacak. yalniz doktor ayrintili ultrason sonuclarina bakti ve biraz agirligi az dedi. o yuzden 3 hafta sonra tekrar ayrintili ultrasona giricem. ama tahminim emzirdigim icin. iki hafta oncesine kadar dayanamayip emziriyordum bizim yaramazi. artik biraktim mecburen. resmen hem onu hem de kendimi sutten kestim. cunku onun bana sarilip emmesi bana da cok buyuk bir mutluluk veriyordu ama gorunen o ki hepimizin sagligi icin artik vakit tamam. babam geldi ziyaretimize, simdi ogluma o bakiyor. hasari yoruyor dedesini. yurumeye basladik cok sukur. dis konusuna gelince biz baya erkenciyiz o konuda. bu da benim avantajima oldu gerci, meyvesini onune koyunca kendi rahatlikla yiyor artik. yaramazlik konusuna gelince, sampiyonlar liginde oynuyor kerata. aksamlari 3 kisiyi alt edebiliyor masallah. su ana kadar yerde buldugu kirintilar, vs'nin yaninda bir miktar kagit/karton, bir olu bocek yemisligi ve hafif sampuanli kalmis banyo sungerini kemirmisligi var. ha bir de sungerimsi gibi bir topu vardi, galiba ondan da bir kac parca gitti mideye. en ufak bir hatayi affetmiyor kerata :)) ve ben mutfaktayken bir adim uzagima gitmiyor :)) surekli gozum yerde acaba bisey var mi diye.
canim ya ben de bir muddet emzirmeye devam ettim. annem falan hep birak dedi, ayni senin gibi ama ben birakamadim. doktora sordugumda o da acele etmeden birakabilecegimi soyledi. o vicdan azabi oluyor ne yazik ki. benim oglumda bir sorun olmadi cok sukur ama karnimdaki yavrum pek kilo almamis. bilmiyorum emzirmeyle alakasi var mi. ama icini rahat tut, cok sukur bir yasina geldiler nerdeyse, bir sene emmeleri de gayet guzel birsey. nasil olsa bir noktada birakacak, bu saatten sonra cok da onemli degil merak etme. annem kardesimi 3-4 ay emzirmis sadece dusun.Teşekkür ederim canım cvp için hamile olduğumu öğrenmeden önce kızım rahatsızlandı kakasında bakteri çıktı ishal ateş ateşi geçti ama ishal 20 gündür devam ediyor iştah sıfır sütüm mü zehirledi bilmiyorum Dr olmaz diyor eskiler olur diyor sütten kestim onun vicdanı çok fena ne yapacağımı şaşırdım başına böyle bişi gelen var mı
Allahım bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin..canim ya ben de bir muddet emzirmeye devam ettim. annem falan hep birak dedi, ayni senin gibi ama ben birakamadim. doktora sordugumda o da acele etmeden birakabilecegimi soyledi. o vicdan azabi oluyor ne yazik ki. benim oglumda bir sorun olmadi cok sukur ama karnimdaki yavrum pek kilo almamis. bilmiyorum emzirmeyle alakasi var mi. ama icini rahat tut, cok sukur bir yasina geldiler nerdeyse, bir sene emmeleri de gayet guzel birsey. nasil olsa bir noktada birakacak, bu saatten sonra cok da onemli degil merak etme. annem kardesimi 3-4 ay emzirmis sadece dusun.
ben yaklasik 11 aylikken inek sutune basladim. emzirmem gereken vakitlerde sut veriyordum. zaten bi ara bakiciya vermistik, gunduz emmiyordu. sonra sonra azaldi. simdi sabah bir sise, ogleyin bir sise bir de aksam yatarken bir sise iciyor. zaten gun icinde yogurt vs yedigi icin fazlasiyla yeterli bu miktar. zaten sutum de tamamen kesildi hormonlar sbebeiyle. gunduz hic meme istemiyordu artik. en buyuk sikinti tabii ki uyutmak oldu. onda da kucuklugunden beri hep farkli methodlarla uyudugundan oyle gunlerce zorlanmadim. bir iki gun iyice yorulana kadar bekledim, sonra da biberonu eline verip sutunu icerken ayagimda salladim. hala uyumasi problemlidir ama. resmen uykuya direniyor bizimki. bakti uykuya dalacak hemen sarsiyor kendini ayilmaya calisiyor, nedense. maalesef cok gec uyuyor. dun gece 11:30 gibi anca uyudu, ama ilk defa sabah 8'e kadar deliksiz uyudu. ne yazik ki bir uyku rutinimiz olamadi.Allahım bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin..
Çok güzel bir duygu abi kardeş peşpeşe büyüyecekler:) maşallah küçük delikanlıya yaşının gerektirdiği gibi herşeye meraklı ilgili.
Benim kızımda 1 mayıs doğumlu ve şu an yukarıdan ve aşağından 4 er tane dişimiz çıktı bu aralar tekrar diş derdimiz başladı yine ateş ve ishali var..
Yani 13 aylık oldu ve bayramdan sonra memeden kesmeyi düşünüyorum.. Sen nasıl emzirmeyi bebeğine unutturdun?
Bizde uyku konusunda çok hassasız dediğin gibi uykuya dalış hep sorunlu oldu uyutmak için asla zorlamadım ne zaman uykusu gelirse o zaman uyusun istedim.. Artık anladimki bizimki doğuştan uykusuz bir bebek malesef..!ben yaklasik 11 aylikken inek sutune basladim. emzirmem gereken vakitlerde sut veriyordum. zaten bi ara bakiciya vermistik, gunduz emmiyordu. sonra sonra azaldi. simdi sabah bir sise, ogleyin bir sise bir de aksam yatarken bir sise iciyor. zaten gun icinde yogurt vs yedigi icin fazlasiyla yeterli bu miktar. zaten sutum de tamamen kesildi hormonlar sbebeiyle. gunduz hic meme istemiyordu artik. en buyuk sikinti tabii ki uyutmak oldu. onda da kucuklugunden beri hep farkli methodlarla uyudugundan oyle gunlerce zorlanmadim. bir iki gun iyice yorulana kadar bekledim, sonra da biberonu eline verip sutunu icerken ayagimda salladim. hala uyumasi problemlidir ama. resmen uykuya direniyor bizimki. bakti uykuya dalacak hemen sarsiyor kendini ayilmaya calisiyor, nedense. maalesef cok gec uyuyor. dun gece 11:30 gibi anca uyudu, ama ilk defa sabah 8'e kadar deliksiz uyudu. ne yazik ki bir uyku rutinimiz olamadi.
Kızlar merhaba ham işler hayırlı olsun bebisleriniz inşallah benim bi sıkıntının war 4aydir kızlar haftada bi adet oluyorum bu sefer 3gun temiz kaldım gene oldum emzirmektwn oluyo dedi Dr lar emzirmeyi kes diyorlar ama ben kiyamiyorum kuzuma ne yapmalıyım nasıl yapmalıyım bilmiyorum
Kızlar nasılsınız? Hala burayı okuyanlar var mı bilmiyorum.. Ben ara ara kontrol ediyorum.. Benim oğlum 13 aylık oldu.. Tutunarak falan yürüyor ama henüz yürümeye başlamadı.. Sadece iki dişi çıktı, beş on kelime konuşabiliyor.. Ama ben hayatımda böyle tatlı bir şey görmedim.. Evlat ne kadar tatlı ne kadar özel bir şeymiş.. Bu kadarını hiç tahmin etmezdim.. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..
Bir sürü arkadaş tekrar hamile kalmış, çok tebrik ediyorum.. Benim böyle bir şeye hiç cesaretim yok.. Bebek'ten sonra hayatım yeni yeni düzene giriyor.. Bu konuda kafam karışık biraz şimdilik tek çocukla kalmaya karar verdik.. Hep kalabalık bir aile istemiştim ama cesaret edemiyorum..
Bizden haberler böyle.. İnşallah birileri daha yazar bir şeyler.. Bu grup benim için çok özel, gün gün bebeğimi içimde büyütürken bir taraftan da burda büyüttüm.. Hepinizi seviyorum ve özledim..
Slm kızlar şuan kimse varmi bizdn buralda bilmixorum benim kuzum da 13 aylık oldu cok yaramaz kuşum yerinde durmak bilmıxor çok iştahşız hep süt le beslenmek istiyo hiç birşey yediremiyorum geçen hafta tartıldı 8,350 zayıf bebek benimki iştahı nasıl açılir ne yedhrebilirım bilen varşa yazin arkadaslar bu arada 7 dişimiz var ve yeni yeni yürümeyebaşladik sizde durumlar nasil kızlar eski günlerhmizi özledim bend hukukcu arkadaşim gibi òpüyorum hepinhzin bebişlerini mucuk mucuk
slm arkadaşlar:) bende arada bir girip bakıyorum. çok fırsatım olmuyor ama unutmadım mayıs 2015 annelerini. acı tatlı bir çok şey paylaştık. yeniden bebek bekleyen arkadaşları tebrik ediyorum. :) oğlum 13 aylık ve 10 kilo. iştahı hiç yok. zorla da yemiyor artıkcanim ya ben de bir muddet emzirmeye devam ettim. annem falan hep birak dedi, ayni senin gibi ama ben birakamadim. doktora sordugumda o da acele etmeden birakabilecegimi soyledi. o vicdan azabi oluyor ne yazik ki. benim oglumda bir sorun olmadi cok sukur ama karnimdaki yavrum pek kilo almamis. bilmiyorum emzirmeyle alakasi var mi. ama icini rahat tut, cok sukur bir yasina geldiler nerdeyse, bir sene emmeleri de gayet guzel birsey. nasil olsa bir noktada birakacak, bu saatten sonra cok da onemli degil merak etme. annem kardesimi 3-4 ay emzirmis sadece dusun.
Canim cok gecmis olsun. Doktor ne dedi peki, dogumu baslaticaklar mi? Yoksa kontrole devam mi? Allah hayirli saglikli olani versin insallah. Gelismelerrden haberdar et canim.kızlar yeni bebeğin doğmasına 11 gün kaldı.dr hafta bile dolmadan kontrole çağırıyor.bebeğin boyu iyi ama kilosu her gittiğimde düşüyor.1ki hafta önce 2950 gr olan bebek bu sabah 2700 e düşmüş.çok üzüldüm.ben de zayıflamışım ama yemem içmem yerinde sadece çok sıcak ve büyük oğlum 14 aylık o beni çok yoruyor.
Dr Sünni sancı yla erken dogurtabilecegini söyledi. Zaten kilo alımı durmuCanim cok gecmis olsun. Doktor ne dedi peki, dogumu baslaticaklar mi? Yoksa kontrole devam mi? Allah hayirli saglikli olani versin insallah. Gelismelerrden haberdar et canim.
Ay hadi insallah. Allah bir avazda kurtarsin, saglikli bir evlat versin insallah. guzel haberini bekliyoruz:)Merhaba eksik yazmışım. Dün akşam 6 gibi nişanım geldi.şimdi de yavas yavaş sancı hissediyorum.doğum başlayacak galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?