• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Mrb anneler, 4 martta 10. Ay bitti bizim. Kızım hiç kilo almamış tüm ay boyunca. Sadece uzamış. Çok hareketli emekliyor durmuyor. Mama sandalyesinde sallanıyor, kucaktayken zıplıyor. Zaptedemiyoruz. Tabi ki gezicek keşfedicek ama bu gidişle kilo vermeye başlicak. Size sorum, ben kızıma gün içinde enerji versin diye ne yedireyim cevizden başka? Aklıma gelmiyor.
Canim nasilsiniz uzun zamandir bakamadim

Kızlar merhaba :) Herkes iyidir umarim. Hamile olanlar varmis. Allah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin.

Arkadaşlar selamlar doktor 15.ayda menenjit aşısı yaptırmamı söyledi.. Ama sağlık ocağı gerek yok şimdi yaparsak 2 doz olacak 2 yaşından sonra tek doz yaptırırsın ticari olay pahalı bir aşı ne gerek var dedi..kafam karıştı çok.. menenjit çok tehlikeli bir hastalık ne yapmayı düşünüyorsunuz ? Doktorlarınız ne diyor?

Arkadaşlar selamlar doktor 15.ayda menenjit aşısı yaptırmamı söyledi.. Ama sağlık ocağı gerek yok şimdi yaparsak 2 doz olacak 2 yaşından sonra tek doz yaptırırsın ticari olay pahalı bir aşı ne gerek var dedi..kafam karıştı çok.. menenjit çok tehlikeli bir hastalık ne yapmayı düşünüyorsunuz ? Doktorlarınız ne diyor?
Canm bende yaptirmayi dusunuyorum doktoruma bi sorayim zamanini..

Bence yaptırmayın zaten 2 yaşından önce yeterince aşı vurularak bağışıklık sistemi hasar görüyor. Yenisini de siz eklemeyin. Tamamen ticari sağlık ocağında söyledikleri gibi.

Merbaha , kızamık geçirdi..
Şimdi çok iyi. İyileşti ama zor bir süreçti..

Çok geçmiş olsun. Erken geçirmişsiniz illa ki zorluğu vardır ama ömür boyu bağışıklık kazanmış oldu bebeğiniz.
Demek korkulduğu ya da korkutulduğu kadar kötü bir hastalık değilmiş di mi? Allah beterinden korusun.

Çok geçmiş olsun. Erken geçirmişsiniz illa ki zorluğu vardır ama ömür boyu bağışıklık kazanmış oldu bebeğiniz.
Demek korkulduğu ya da korkutulduğu kadar kötü bir hastalık değilmiş di mi? Allah beterinden korusun.
Çok tesekkur ederim arkadaşım..

Evet biraz dikkat gerektiren bir hastalık inan havadan bile etkileniyor.. Gündüz sıcak havada daha fazla kızardı vücudu ama akşam üzeri azaldı.. Banyo yaptırdım yikanmamasi gerekiyormuş.. 4 gün yüksek atesle yaşadı bebeğim ama ne zaman kızamık çıktı ateşi azalmaya başladı.. 2 gün boyunca kırmızı kırmızı benek benek oldu heryeri ama iyileşti çok şükür.. 1 yaşını doldurunca aşı var kızamık aşısı..

2 gün sonra doğum günü var. 1 Mayıs doğumlu bebeğim..

Bebeklerimiz büyüyor doğum günü telaşı var bende :)

Dediğin gibi Allahım başka dert vermesin..

Çok tesekkur ederim arkadaşım..

Evet biraz dikkat gerektiren bir hastalık inan havadan bile etkileniyor.. Gündüz sıcak havada daha fazla kızardı vücudu ama akşam üzeri azaldı.. Banyo yaptırdım yikanmamasi gerekiyormuş.. 4 gün yüksek atesle yaşadı bebeğim ama ne zaman kızamık çıktı ateşi azalmaya başladı.. 2 gün boyunca kırmızı kırmızı benek benek oldu heryeri ama iyileşti çok şükür.. 1 yaşını doldurunca aşı var kızamık aşısı..

2 gün sonra doğum günü var. 1 Mayıs doğumlu bebeğim..

Bebeklerimiz büyüyor doğum günü telaşı var bende :)

Dediğin gibi Allahım başka dert vermesin..

Acaba aşı yaptırmanız şart mı bu durumda? Zaten hastalığı geçirmişsiniz. Ben aşı yaptırmadığım için bu soruları soruyorum. İkinci bebeğimi büyütüyorum ve aşıların içerikleri çok korkutucu. İlk bebeğime takvimde olmayan aşıları bile yaptırmıştım bu arada.

Evet ya 1 yaşında ne zaman oldular zaman çabuk geçti gerçekten.

Bende doğum günü yapmayı çok istiyorum ama zaman yaklaştıkça üşeniyorum galiba erteleyeceğim. :))

Selam Mayıs anneleri...

Benim bebeğim 1 Mayıs doğumlu ve bu gece doğum günümüzü kutladık.. :KK200:

Geçen sene bugün dünyaya geldi meleğim.. Dünyanın en mutlu annesi benim :KK68:

Bu geceden doğum günü pastası ve ikramlarim..
20160501_203213.jpg

Çok keyifli geçti..

Tüm Mayıs doğumlu bebeklere şimdiden mutlu yıllar diliyorum:KK9::KK9:

İste mayis ayı gene geldi catti we biz bebeklerimizi kucağınıza alacağımız günleri sabırsızlanan beklerken ilk yas günlerini kutlucaz bile şükürler olsun Allahım Rabbin ewlatlarimizi korusun su mübarek gün hurmetine herkesin mesleklerini opuuorum nice mutlu uzun ömürler diliyorum çanların

Slm kızlar tekrardan hamile kalanlar ben bugün öğrendim hamile olduğumu pko hastasıydım kızım aşılama idi şimdi kendiliğinden oldu şoklardayım kızıma haksızlık mı ettim çok küçük daha altından kalabilecek miyim kafamda deli sorular olmaz diye düşünüyorduk eşimle ama çok da mutluyum

Slm kızlar ben de 2012 mayıs annesiyim ve ayrıca 7 nisan 2015 Doğan minnak bir kızım var . Çok istedim ikincide mayıs olsun diye ama kıl payı kaçtı :KK45:kismet değilmiş demek .
Aynı ayda olmaları iyi oluyor yada yakın aralıklı doğmaları . Birlikte doğum günü yapabiliyorsunuz . :halay:

kizlar malum bebislerimiz dogali neredeyse 1 yil oluyor.gaziydi,emme reddiydi,aglamasiydi,gulmesiydi....derken koca dana oldular :)
1 yasinda neler yapabiliyor bebislerimiz paylasalim mi?

Kızlar benim sağ göğsüm sol göğsümden daha büyük.Dışardan da belli oluyo yani.Süt bezesimi acaba, ilk oğlumu sütten keserken en son sol göğsümü emzirip bırakmıştım.sağ göğsümü emzirmemiştim ama ikinci oğlumu emziriyorum ikisini birden,yine de hep sağda süt varmış gibi büyük, sol süt yokmuş gibi sönük duruyo.bi fikriniz varmı kızlar..

kizlar malum bebislerimiz dogali neredeyse 1 yil oluyor.gaziydi,emme reddiydi,aglamasiydi,gulmesiydi....derken koca dana oldular :)
1 yasinda neler yapabiliyor bebislerimiz paylasalim mi?
çok şükür nice hayırlı uzun ömürlü olsunlar inşallah,
bizimki 4-5 adım atıp düşüyo.abisinin peşinden artık yürüyerek gitmek istiyo
sürekli baba diyo
bak bak diye kitaptaki şekilleri bize gösteriyo
abisiyle konuşmaya çalışırken çok komik sesler çıkarıyo sanki konuşuyo gibi uzun uzun anlatıyo
farklı ebatlarda tencere ve kapakları eşleştirebiliyo..
abisi dizime yatınca onu bi güzel dövüp dişliyo acayip kıskanç
çoook ağlıyo 8 dişimiz var ama yemek yemiyo :((
güya boğa bebekleri en sakin bebekler di bide çok iştahlıydılar bizde tutmadı..
aklıma gelenler bunlar canım seninki napıyo...

Slm kızlar tekrardan hamile kalanlar ben bugün öğrendim hamile olduğumu pko hastasıydım kızım aşılama idi şimdi kendiliğinden oldu şoklardayım kızıma haksızlık mı ettim çok küçük daha altından kalabilecek miyim kafamda deli sorular olmaz diye düşünüyorduk eşimle ama çok da mutluyum
canım hayırlı olsun...ikinci çocuk olunca her anne ilke haksızlık ettiğini düşünüyo emin ol ama öyle değil.hem 2 yaşını bitirmeden kardeşi olacağı için çok kıskançlık olayları yaşamazsınız.tam kıskanayım dediği dönemde de küçüğünüz büyür birlikte oynamaya başlarlar.bakımlarının altından kalkmak çok ta zor değil. Çalışıyomusun bilmiyorum ben çalışıyorum küçüğüm 3.5 aylıkken başladım.Benim ikisinde de yemek yememe olayı ve gıda alerjileri vardı bide büyük 2.5 yaşındaydı bu yüzden çok kıskandı,büyüğü kreşe yolladık 3 ay sürekli hastalanınca küçükte hastalandı,bizde küçük daha fazla hastalanmasın diye büyüğü göndermedik kreşe. zorluklar yaşadığımız olaylar bunlar oldu.İki çocuk çok büyük zenginlik benim için acaba üç ya da fazlası nasıl olur bilmiyorum,her çocuğu Rabbim anne babasına bağışlasın...

Kizlar ben oglumun dogum gunu yaklaştıkca cok duygusallasiyorum bi garip hissediyorum hic sizde boyle olan var mi oglunun dogum gununu kutlarken aglayan tek anne ben mi olucam acaba

canım hayırlı olsun...ikinci çocuk olunca her anne ilke haksızlık ettiğini düşünüyo emin ol ama öyle değil.hem 2 yaşını bitirmeden kardeşi olacağı için çok kıskançlık olayları yaşamazsınız.tam kıskanayım dediği dönemde de küçüğünüz büyür birlikte oynamaya başlarlar.bakımlarının altından kalkmak çok ta zor değil. Çalışıyomusun bilmiyorum ben çalışıyorum küçüğüm 3.5 aylıkken başladım.Benim ikisinde de yemek yememe olayı ve gıda alerjileri vardı bide büyük 2.5 yaşındaydı bu yüzden çok kıskandı,büyüğü kreşe yolladık 3 ay sürekli hastalanınca küçükte hastalandı,bizde küçük daha fazla hastalanmasın diye büyüğü göndermedik kreşe. zorluklar yaşadığımız olaylar bunlar oldu.İki çocuk çok büyük zenginlik benim için acaba üç ya da fazlası nasıl olur bilmiyorum,her çocuğu Rabbim anne babasına bağışlasın...
Teşekkür ederim canım cvp için hamile olduğumu öğrenmeden önce kızım rahatsızlandı kakasında bakteri çıktı ishal ateş ateşi geçti ama ishal 20 gündür devam ediyor iştah sıfır sütüm mü zehirledi bilmiyorum Dr olmaz diyor eskiler olur diyor sütten kestim onun vicdanı çok fena ne yapacağımı şaşırdım başına böyle bişi gelen var mı

Back