- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
- 158
Merbaha , kızamık geçirdi..merhaba kızınızın hastalığı neymiş?
Şimdi çok iyi. İyileşti ama zor bir süreçti..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merbaha , kızamık geçirdi..merhaba kızınızın hastalığı neymiş?
Canim hayirli olsun. Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin :)Canim, ihtimal var. onlemini al.yoksa benim gibi bi kereyle bile piyangoyu vurabilirsin
Canim nasilsiniz uzun zamandir bakamadimMrb anneler, 4 martta 10. Ay bitti bizim. Kızım hiç kilo almamış tüm ay boyunca. Sadece uzamış. Çok hareketli emekliyor durmuyor. Mama sandalyesinde sallanıyor, kucaktayken zıplıyor. Zaptedemiyoruz. Tabi ki gezicek keşfedicek ama bu gidişle kilo vermeye başlicak. Size sorum, ben kızıma gün içinde enerji versin diye ne yedireyim cevizden başka? Aklıma gelmiyor.
Canm bende yaptirmayi dusunuyorum doktoruma bi sorayim zamanini..Arkadaşlar selamlar doktor 15.ayda menenjit aşısı yaptırmamı söyledi.. Ama sağlık ocağı gerek yok şimdi yaparsak 2 doz olacak 2 yaşından sonra tek doz yaptırırsın ticari olay pahalı bir aşı ne gerek var dedi..kafam karıştı çok.. menenjit çok tehlikeli bir hastalık ne yapmayı düşünüyorsunuz ? Doktorlarınız ne diyor?
Arkadaşlar selamlar doktor 15.ayda menenjit aşısı yaptırmamı söyledi.. Ama sağlık ocağı gerek yok şimdi yaparsak 2 doz olacak 2 yaşından sonra tek doz yaptırırsın ticari olay pahalı bir aşı ne gerek var dedi..kafam karıştı çok.. menenjit çok tehlikeli bir hastalık ne yapmayı düşünüyorsunuz ? Doktorlarınız ne diyor?
Merbaha , kızamık geçirdi..
Şimdi çok iyi. İyileşti ama zor bir süreçti..
Çok tesekkur ederim arkadaşım..Çok geçmiş olsun. Erken geçirmişsiniz illa ki zorluğu vardır ama ömür boyu bağışıklık kazanmış oldu bebeğiniz.
Demek korkulduğu ya da korkutulduğu kadar kötü bir hastalık değilmiş di mi? Allah beterinden korusun.
Çok tesekkur ederim arkadaşım..
Evet biraz dikkat gerektiren bir hastalık inan havadan bile etkileniyor.. Gündüz sıcak havada daha fazla kızardı vücudu ama akşam üzeri azaldı.. Banyo yaptırdım yikanmamasi gerekiyormuş.. 4 gün yüksek atesle yaşadı bebeğim ama ne zaman kızamık çıktı ateşi azalmaya başladı.. 2 gün boyunca kırmızı kırmızı benek benek oldu heryeri ama iyileşti çok şükür.. 1 yaşını doldurunca aşı var kızamık aşısı..
2 gün sonra doğum günü var. 1 Mayıs doğumlu bebeğim..
Bebeklerimiz büyüyor doğum günü telaşı var bende :)
Dediğin gibi Allahım başka dert vermesin..
çok şükür nice hayırlı uzun ömürlü olsunlar inşallah,kizlar malum bebislerimiz dogali neredeyse 1 yil oluyor.gaziydi,emme reddiydi,aglamasiydi,gulmesiydi....derken koca dana oldular :)
1 yasinda neler yapabiliyor bebislerimiz paylasalim mi?
canım hayırlı olsun...ikinci çocuk olunca her anne ilke haksızlık ettiğini düşünüyo emin ol ama öyle değil.hem 2 yaşını bitirmeden kardeşi olacağı için çok kıskançlık olayları yaşamazsınız.tam kıskanayım dediği dönemde de küçüğünüz büyür birlikte oynamaya başlarlar.bakımlarının altından kalkmak çok ta zor değil. Çalışıyomusun bilmiyorum ben çalışıyorum küçüğüm 3.5 aylıkken başladım.Benim ikisinde de yemek yememe olayı ve gıda alerjileri vardı bide büyük 2.5 yaşındaydı bu yüzden çok kıskandı,büyüğü kreşe yolladık 3 ay sürekli hastalanınca küçükte hastalandı,bizde küçük daha fazla hastalanmasın diye büyüğü göndermedik kreşe. zorluklar yaşadığımız olaylar bunlar oldu.İki çocuk çok büyük zenginlik benim için acaba üç ya da fazlası nasıl olur bilmiyorum,her çocuğu Rabbim anne babasına bağışlasın...Slm kızlar tekrardan hamile kalanlar ben bugün öğrendim hamile olduğumu pko hastasıydım kızım aşılama idi şimdi kendiliğinden oldu şoklardayım kızıma haksızlık mı ettim çok küçük daha altından kalabilecek miyim kafamda deli sorular olmaz diye düşünüyorduk eşimle ama çok da mutluyum
Teşekkür ederim canım cvp için hamile olduğumu öğrenmeden önce kızım rahatsızlandı kakasında bakteri çıktı ishal ateş ateşi geçti ama ishal 20 gündür devam ediyor iştah sıfır sütüm mü zehirledi bilmiyorum Dr olmaz diyor eskiler olur diyor sütten kestim onun vicdanı çok fena ne yapacağımı şaşırdım başına böyle bişi gelen var mıcanım hayırlı olsun...ikinci çocuk olunca her anne ilke haksızlık ettiğini düşünüyo emin ol ama öyle değil.hem 2 yaşını bitirmeden kardeşi olacağı için çok kıskançlık olayları yaşamazsınız.tam kıskanayım dediği dönemde de küçüğünüz büyür birlikte oynamaya başlarlar.bakımlarının altından kalkmak çok ta zor değil. Çalışıyomusun bilmiyorum ben çalışıyorum küçüğüm 3.5 aylıkken başladım.Benim ikisinde de yemek yememe olayı ve gıda alerjileri vardı bide büyük 2.5 yaşındaydı bu yüzden çok kıskandı,büyüğü kreşe yolladık 3 ay sürekli hastalanınca küçükte hastalandı,bizde küçük daha fazla hastalanmasın diye büyüğü göndermedik kreşe. zorluklar yaşadığımız olaylar bunlar oldu.İki çocuk çok büyük zenginlik benim için acaba üç ya da fazlası nasıl olur bilmiyorum,her çocuğu Rabbim anne babasına bağışlasın...