Selam :) ben gece beslenmesinin kesilmesinden yana degilim gece mutlaka 1 biberon inek sutumuz var bizim gereklide goruyorum kendim acken uyuyamadigim icin onu anliyorum :) ama gece gec yatarsa 11 gibi falan yemek yedirip yatirirsam gece sut içmiyor sabah erken kalkiyor aciktigi için. Oda konusuna gelince besigi vardi bizimle ayni odada yatiyordu ama besigi sevmiyordu bende hep ortamizda yatiriyordum uyumuyordu yoksa sonra oda aldık ramazanda kendi odasi kendi yatagi genc odasi aldim ben esyalarinida tanittim senin odan vs. Die yenilikleri seven bi yapisi var zaten eve babasi ilk gidiginde ona odasini gosterdi misafirler geldiginde falan kapinin onune dikilip ha hu die odasini gosterdi bi kac gun yeni ayakkabi alsak bile ayaklarini kaldira kaldira sevinir :) cok cabuk alisti odaya odasi geldigi gun yatirdim gece uyandiginda hemen yanina gittim benim icin cok zor oldu aglasada yanina gitsem yaninda yatsam die cok istiyorum bazen :) bazen huysuzlandiginda yaninda yatarım orda onun yataginda uyuyup kalirim ogluma sarılıp zaten ileride bizimle uyumak istemicekler firsatim varken koklaya koklaya uyumak cok hosuma gidio kesin kurallar koymadim aglayinca giderim bazen 2 saat yaninda uyur geri yatagima donerim artik sabahlari aglamadan uyaniyor anne die sesleniyor cok şükür maşallah diyeyim :) gerçi daha korku bilmiyorlar ilerleyen zamanlarda 4,5,6,7 yaslarinda korkulari baslayinca nasil olur bilmiyorum belki uyanip ben korkuyorum ortaniza yaticamda diebilir :) bakalim hayırlısı