• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Selam :) ben gece beslenmesinin kesilmesinden yana degilim gece mutlaka 1 biberon inek sutumuz var bizim gereklide goruyorum kendim acken uyuyamadigim icin onu anliyorum :) ama gece gec yatarsa 11 gibi falan yemek yedirip yatirirsam gece sut içmiyor sabah erken kalkiyor aciktigi için. Oda konusuna gelince besigi vardi bizimle ayni odada yatiyordu ama besigi sevmiyordu bende hep ortamizda yatiriyordum uyumuyordu yoksa sonra oda aldık ramazanda kendi odasi kendi yatagi genc odasi aldim ben esyalarinida tanittim senin odan vs. Die yenilikleri seven bi yapisi var zaten eve babasi ilk gidiginde ona odasini gosterdi misafirler geldiginde falan kapinin onune dikilip ha hu die odasini gosterdi bi kac gun yeni ayakkabi alsak bile ayaklarini kaldira kaldira sevinir :) cok cabuk alisti odaya odasi geldigi gun yatirdim gece uyandiginda hemen yanina gittim benim icin cok zor oldu aglasada yanina gitsem yaninda yatsam die cok istiyorum bazen :) bazen huysuzlandiginda yaninda yatarım orda onun yataginda uyuyup kalirim ogluma sarılıp zaten ileride bizimle uyumak istemicekler firsatim varken koklaya koklaya uyumak cok hosuma gidio kesin kurallar koymadim aglayinca giderim bazen 2 saat yaninda uyur geri yatagima donerim artik sabahlari aglamadan uyaniyor anne die sesleniyor cok şükür maşallah diyeyim :) gerçi daha korku bilmiyorlar ilerleyen zamanlarda 4,5,6,7 yaslarinda korkulari baslayinca nasil olur bilmiyorum belki uyanip ben korkuyorum ortaniza yaticamda diebilir :) bakalim hayırlısı
Gece beslenmesi biberon çürüklerine neden olduğu için kesmelisin dedi doktorumuz. Yatarken mama içiyor zaten ama o sabaha karşı istediği mamayı vermek istemiyorum artık. Oda konusunda bizimkine oda farketmiyor aslında ama gece uykusunda beni arıyor sorun o. Elimi tutar dokunur bi şekilde beni bulup öyle dalar tekrar o yüzden nasıl ayırsam bilmiyorum. Ayırıp ben de sizin gibi yanında mı yatsam bir süre acaba? Hem odadan hem benden aynı anda ayrılmamış olur böylece?

Gece beslenmesi biberon çürüklerine neden olduğu için kesmelisin dedi doktorumuz. Yatarken mama içiyor zaten ama o sabaha karşı istediği mamayı vermek istemiyorum artık. Oda konusunda bizimkine oda farketmiyor aslında ama gece uykusunda beni arıyor sorun o. Elimi tutar dokunur bi şekilde beni bulup öyle dalar tekrar o yüzden nasıl ayırsam bilmiyorum. Ayırıp ben de sizin gibi yanında mı yatsam bir süre acaba? Hem odadan hem benden aynı anda ayrılmamış olur böylece?
Ben 7 yasima kadar sut ictim gece 2-3 biberon en son okula basladigimda babam fotografimi cekti ve okula tahtaya asmakla tehdit etti biberonu birakmam icin yeni cikan dislerimin yamuk cikmamasi icin 7 yasimdan sonra sut icmeyi biraktim simdi hala utanmasam biberondan içerim :) cok seviyorum rabbime binlerce sukurler olsun ki bu gune kadar 1 defa dişçiye gittim o da basit bi işlemdi (maşallah) ama bizde genetik babaannemde hic disciye gitmemis babamda bunlar sut disleri zaten yenilenecek ben zorlama taraftari değilim

merhaba arkadaslar,
bir sorum var sizlere kizimin altta 7 disi ve üstte 6 disi var.
bitane daha cikiyor üstte cok sis henüz patlamadi ama morardi.. nette okudum her disin kendine göre cikma özelligi varmis.. sizler yasadinizmi bunu ben ilk kez yasiyorum sabaha karsi uyandi ve dalamadi uykuya ne zaman patlar dis :S

merhaba arkadaslar,
bir sorum var sizlere kizimin altta 7 disi ve üstte 6 disi var.
bitane daha cikiyor üstte cok sis henüz patlamadi ama morardi.. nette okudum her disin kendine göre cikma özelligi varmis.. sizler yasadinizmi bunu ben ilk kez yasiyorum sabaha karsi uyandi ve dalamadi uykuya ne zaman patlar dis :S
Benim oglum 11. Yi cikrtiyor azi hep zorlandigi disler 4 gun suruyor huzursuzlaniyo ilk aziyi cikartirken atealendi bitek bi de ishal oldu onun disinda istahi azaliyo

Benim oglum 11. Yi cikrtiyor azi hep zorlandigi disler 4 gun suruyor huzursuzlaniyo ilk aziyi cikartirken atealendi bitek bi de ishal oldu onun disinda istahi azaliyo
Tsk ederim cvp icin. Bizde istah ayni güzel yiyor diger dislerde istahi yoktu. Ishal olurdu ama bunda olmuyor. Ates hic olmadi simdilik dis cikarmada sadece arada kulagi agriyordu. Hala daha dis cikmadi bu gece yine aglayarak uyandi dalamadi agri kesici fitil verdim bi zaman sonra uyuyabildi. Allah sabir versin yavrulamiza :(

ikinci bebeğim 1 haftalık oldu.ilki 14aylık mayıs doğum lu.aynı şeyleri fazlasıyla yaşıyorum.sakin olan çouk çok hareketlendi.herşeyi istiyor.avizelere kafayı takmış.oturduğu yerde kucak istiyor alınca kucağa resmen kafamı çiğneyerek yukarılara çıkmak avizeye dokunmak istiyor.evi topluyorum o çekmeceleri boşaltıyor.bulaşık dolaplarını boşaltıyor.kıyafetleri.yani çok hareketli.birde hamileliğimin son gününe kadar sabah ve akşam en az 40 dk olsa bile dışarı çıkarırdım.şimdi dışkapının önünde ayakkabıları elinde ağlıyor içim parçalanıyo resmen.babası geç geliyo ama akşam bazen 9 dan sonra çıkarıyor.dün sabah bebeğimi emzirdim babasının yanına bıraktım oğlumu aldım 7 de dışarı çıkıp sokakta turlayıp eve geldik.küçük bebeğin şimdilik zorluğu yok emip uyuyor.ama onu emzirirken oğluğ elime koluma yapışıyo kalk benimle odaları dolaş diye.kısacası çok zor ve oğluma haksızlık yaptığım düşüncesi beni öldürüyor.ona yetememek korkutuyor.ilgiye çok ihtiyaçları var.kendimi paralıyorum resmen.şu anda ikisi de uyuyor.bunları yaşayacağımı bile bile hamile kaldım ama yine de zorlanıyorum üzülüyorum.
canım benim ya. ben de cuma günü öğrendim hamile olduğumu. 6 haftalık. çok ama çok sevindim. senin bu yazını okuyunca içim parçalandı. ben de ya oğluma yetemezsem ona haksızlık edersem diye düşündüm. tuhaf oldum açıkçası. çok ama çok hareketli geçiyor günümüz. bir de çalışıyorum. eve gidince yemek bulaşık oyun dışarsı felan derken yoruluyorum. acaba ilerki dönemlerimiz nasıl geçecek. hamile olanlar hamileliğiniz ve çocuklarınızla durumunuzdan bahsedermisiniz

canım benim ya. ben de cuma günü öğrendim hamile olduğumu. 6 haftalık. çok ama çok sevindim. senin bu yazını okuyunca içim parçalandı. ben de ya oğluma yetemezsem ona haksızlık edersem diye düşündüm. tuhaf oldum açıkçası. çok ama çok hareketli geçiyor günümüz. bir de çalışıyorum. eve gidince yemek bulaşık oyun dışarsı felan derken yoruluyorum. acaba ilerki dönemlerimiz nasıl geçecek. hamile olanlar hamileliğiniz ve çocuklarınızla durumunuzdan bahsedermisiniz
Can'ım benim 6 ay olacak hamilelik kızım cok ilgi istiyor benden hiç ayrılmıyor resmen yapışık gibiyiz . Kimseyle durmuyor babasıyla bile sürekli elimden tutup Bi yerlere götürüyor bende artık yorulmaya başladım .. Emzirmeyi bike bıraktırmadım ben hala emziriyorum . Bilmiyorum sonumuz ne olacak iyi mi ettik peş peşe kötü mü ettik görücez ama zorlu günler beklıyor hepimizi sanırım

Kızlar 2.çocuğu olanlar olacak olanlar isteyerek mi oldu benim eşim hic istemiyor kızım büyüsüne 4veya 5yasina gelsin diyor ama ben sanki istiyorum gibide daha erken diyorum bazende çok kararsizim
Benim de gam tersi eşim korunması bilerek bana da spiral taktırmadı geçiştirdi hep Bebek istediği için başardı sagolsun

Emzirilmediği halde damla damla süt gelmesi normalmi? 7 aylıkken kendiliğinden istemedi zorlamama rağmen öyle oluncada ne yazıkkı dişliyordu o şekilde bıraktı. Ama artık 15 aylık ve hala cok değilsede akıyor kuruyo. Sıktığım Zaman'da damla damla geliyor. İlk başta umursamadım gecer diye. Bu durumu yaşayan varmı?

Emzirilmediği halde damla damla süt gelmesi normalmi? 7 aylıkken kendiliğinden istemedi zorlamama rağmen öyle oluncada ne yazıkkı dişliyordu o şekilde bıraktı. Ama artık 15 aylık ve hala cok değilsede akıyor kuruyo. Sıktığım Zaman'da damla damla geliyor. İlk başta umursamadım gecer diye. Bu durumu yaşayan varmı?
Selam benimde gogsum agriyordu 5 aylikken kesildi sütüm sonra geldi tekrar ama oglum almadi doktora gittim kist cikti ve bu durumu sordum bazen ucunu sıkınca akıyor süt gelio hala dedim doktor normal olduğunu söyledi 2 yıl bu şekilde olabilirmis zamanla kendiliğinden yok olurmuş

Can'ım benim 6 ay olacak hamilelik kızım cok ilgi istiyor benden hiç ayrılmıyor resmen yapışık gibiyiz . Kimseyle durmuyor babasıyla bile sürekli elimden tutup Bi yerlere götürüyor bende artık yorulmaya başladım .. Emzirmeyi bike bıraktırmadım ben hala emziriyorum . Bilmiyorum sonumuz ne olacak iyi mi ettik peş peşe kötü mü ettik görücez ama zorlu günler beklıyor hepimizi sanırım
Cnm çok hayırlı olsun. Rabbim kolaylık versin .inan bana super olacak. Benimde emen bir oğlum var. Bidaha istiyorum bebis. Bu bebeğin kizmi oğlan mi.

Cnm çok hayırlı olsun. Rabbim kolaylık versin .inan bana super olacak. Benimde emen bir oğlum var. Bidaha istiyorum bebis. Bu bebeğin kizmi oğlan mi.
İkinci de kız Can'ım inşallaahhhh her şey guzel olacak bakalım :)))) senin kaç aylık bebek

merhaba tekrardan,hiç üzülmeyin derim. buyügüm 18 aylık küçüğüm 3 aylık olmak üzere.eşinize çok iş düşüyor.ben isteyerek yaptım 2. yi çünkü ilki tüp bebekti.bizim için kocaman bir şans.ama sıkıntılar olunca insan, çocuk istediği zamanları; bebek için dua ettiği günleri unutuyor malisef.benim eşim bana çok yardımcı.yaşadığımız şehirde ailelerimiz yok.öğretmen olduğum için çalışıyorum.bakıcı falan vardı ilkinde.şimdi evdeyim doğum iznim bir haftaya bitiyor.
size tavsiyem şu.öncelikle moralizi yüksek tutun.anne olunca insana ayrı bir kuvvet geliyor.eski alışkanlıklarımızı zaten birebir sürdürmemiz mümkün değil mesela şimdikahve içip size yazmak bana bir lüks oldu:))amamutlu ediyo bu gibi şeyler.oğluma kardeş olacak ve seneye bu zamanlar beraber oynayacaklar.belki evi dağıtan 2 kişi olacak ama bu anlar çok değerli.ben küçük bebeğimin eline dokunduğum da hala inanamıyorum ilk göz ağrımın bu kadar buyuduğüne beni taklit ettiğine.

merhaba tekrardan,hiç üzülmeyin derim. buyügüm 18 aylık küçüğüm 3 aylık olmak üzere.eşinize çok iş düşüyor.ben isteyerek yaptım 2. yi çünkü ilki tüp bebekti.bizim için kocaman bir şans.ama sıkıntılar olunca insan, çocuk istediği zamanları; bebek için dua ettiği günleri unutuyor malisef.benim eşim bana çok yardımcı.yaşadığımız şehirde ailelerimiz yok.öğretmen olduğum için çalışıyorum.bakıcı falan vardı ilkinde.şimdi evdeyim doğum iznim bir haftaya bitiyor.
size tavsiyem şu.öncelikle moralizi yüksek tutun.anne olunca insana ayrı bir kuvvet geliyor.eski alışkanlıklarımızı zaten birebir sürdürmemiz mümkün değil mesela şimdikahve içip size yazmak bana bir lüks oldu:))amamutlu ediyo bu gibi şeyler.oğluma kardeş olacak ve seneye bu zamanlar beraber oynayacaklar.belki evi dağıtan 2 kişi olacak ama bu anlar çok değerli.ben küçük bebeğimin eline dokunduğum da hala inanamıyorum ilk göz ağrımın bu kadar buyuduğüne beni taklit ettiğine.
Can'ım benim de az kaldı Doğuma bakalım kızım başka bebeklerle cok ilgili aldığımdan kucağıma hiç kıskanmıyor seviyor öpüyor sarılıyor çevre beni delirtmezse kaynana ve benzeri insanlar inş Rahat olacağım

Can'ım benim de az kaldı Doğuma bakalım kızım başka bebeklerle cok ilgili aldığımdan kucağıma hiç kıskanmıyor seviyor öpüyor sarılıyor çevre beni delirtmezse kaynana ve benzeri insanlar inş Rahat olacağım
merhaba diğer insanların yardımcı olması gerek sıkıntı çıkarmaları değil.ama endişelenme.Allah sabır versin.sağlıkla büyütelim bebişlerimizi.bebeğin kız mı erkek mi

Ikinci bebisler dogmak uzere masallah saglikla kucaginiza alin
Ben oglumla zor basediyorum yaramaz kereta aslinda yaşım ilerlemeden ikinciyi isterim ama maddi manevi zor olur tekim yardim edebilecek biri yok

merhaba diğer insanların yardımcı olması gerek sıkıntı çıkarmaları değil.ama endişelenme.Allah sabır versin.sağlıkla büyütelim bebişlerimizi.bebeğin kız mı erkek mi
Benim ikisinde kız olacak iki kız annesi oluyorum

Back