Canim Allah anali babali buyutsun insallah. Rabbim bahtini acik etsin:)merhaba herkese sancılar sıklaşınca hastaneye gittik.hazırlıklı gitmiştik.6 cm açılmam vardı.bayram diye yine hızladırdılar verdiler sunni sancıyı bir saatte doğurttular resmen.ilk doğumum daha kolay olmuştu.ama bebekte ben de sağlıklıyız.sadece dikişlerim ağrıyo biraz.darısı bebek bekleyenlere umarım sağlıkla kucaklarsınız.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2015 Mayıs Anneleri
- Konu Sahibi Mytwin
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 2 Temmuz 2014
- 3.340
- 2.435
- 198
- 14 Haziran 2015
- 92
- 65
- 8
Kızlar maşallah sizi hayranlikla takip ediyorum bende 2. Bebisi cok istiyordum ama 23 mayis 2015 dogumlu oglum gun geçtikçe baş edilemez hale geliyor siz nasil bas ediyorsunuz aglama krizleri dışarı çıkmak icin diretmeleri misafirlikte her yeri dagitma karistirma istekleri nasil basa çıkıyorsunuz hayır demeyi nasil öğretebiliriz ben bazen çok yoruluyorum herkesin mi boyle yoksa sadece bende mi
- 26 Ağustos 2014
- 1.487
- 1.237
- 178
- 38
- 27 Ocak 2010
- 614
- 604
- 333
ikinci bebeğim 1 haftalık oldu.ilki 14aylık mayıs doğum lu.aynı şeyleri fazlasıyla yaşıyorum.sakin olan çouk çok hareketlendi.herşeyi istiyor.avizelere kafayı takmış.oturduğu yerde kucak istiyor alınca kucağa resmen kafamı çiğneyerek yukarılara çıkmak avizeye dokunmak istiyor.evi topluyorum o çekmeceleri boşaltıyor.bulaşık dolaplarını boşaltıyor.kıyafetleri.yani çok hareketli.birde hamileliğimin son gününe kadar sabah ve akşam en az 40 dk olsa bile dışarı çıkarırdım.şimdi dışkapının önünde ayakkabıları elinde ağlıyor içim parçalanıyo resmen.babası geç geliyo ama akşam bazen 9 dan sonra çıkarıyor.dün sabah bebeğimi emzirdim babasının yanına bıraktım oğlumu aldım 7 de dışarı çıkıp sokakta turlayıp eve geldik.küçük bebeğin şimdilik zorluğu yok emip uyuyor.ama onu emzirirken oğluğ elime koluma yapışıyo kalk benimle odaları dolaş diye.kısacası çok zor ve oğluma haksızlık yaptığım düşüncesi beni öldürüyor.ona yetememek korkutuyor.ilgiye çok ihtiyaçları var.kendimi paralıyorum resmen.şu anda ikisi de uyuyor.bunları yaşayacağımı bile bile hamile kaldım ama yine de zorlanıyorum üzülüyorum.Kızlar maşallah sizi hayranlikla takip ediyorum bende 2. Bebisi cok istiyordum ama 23 mayis 2015 dogumlu oglum gun geçtikçe baş edilemez hale geliyor siz nasil bas ediyorsunuz aglama krizleri dışarı çıkmak icin diretmeleri misafirlikte her yeri dagitma karistirma istekleri nasil basa çıkıyorsunuz hayır demeyi nasil öğretebiliriz ben bazen çok yoruluyorum herkesin mi boyle yoksa sadece bende mi
- 27 Ocak 2010
- 614
- 604
- 333
çok teşekkür ederim canım.darısı başına ve amin.Canim Allah anali babali buyutsun insallah. Rabbim bahtini acik etsin:)
- 3 Şubat 2012
- 4.218
- 693
- 398
Masallah 2.bebisler cogalmis benimde hic cesaretim yok oglum cok yaramazlaşti dun parktan cikaramadim oyle bir agliyor ki napicagimi sasirdim anane yada babane destegimiz de yok cok ozeniyorum annesi yakininda olup ilgilenenlere annem arada geliyor yarim saat bakmiyor malesef gucüme gidiyor artik
gunduzleri 1 kere uyuyor bazen cok bunalıyorum Allah yardimcimiz olsun simdi tasinma iside cıktı 5 yil olucak ilk kez tasinicaz ne dolmuşum bende kolayliklar versin Rabbim hepimize kızlar
gunduzleri 1 kere uyuyor bazen cok bunalıyorum Allah yardimcimiz olsun simdi tasinma iside cıktı 5 yil olucak ilk kez tasinicaz ne dolmuşum bende kolayliklar versin Rabbim hepimize kızlar
- 7 Mart 2012
- 2.487
- 1.440
- 398
- 34
hamile olan arkadaşların gözü aydın..ben 15 ay oldu doğum yapalı halen daha adet olmadım..pztesi dr gittim adet söktürücü verdi pazare gününe olurmuşum ama oğlum emiyo dr sormadım ama emzirdiğimi biliyodu zarar olurmu..
bide benim oğlan oturarak yemiyo yatıyo ayaklarıma öyle yiyo..daha serbest yürümüyo..
kucaktan inmez oldu..ne yapacam şaşırdım.
bide benim oğlan oturarak yemiyo yatıyo ayaklarıma öyle yiyo..daha serbest yürümüyo..
- 14 Haziran 2015
- 92
- 65
- 8
Maşallah Allah bağışlasın ikisinide rabbim uzun ömürler versin yetemedigini dusunme kesinlikle surda 2 ay daha sabret kis gelince rahat edersin sonrada ne guzel beraber buyurler beraber oynarlar seneye bu zamana kanka bile olurlar :) sonrada sen rahatlarsın aslında hep düşünüp diledigimdi ama nasip benim yanimda yardimci olucak kimse yok o yuzden cesaret edemedim esim yazin cok çalışıyor sabah 7 aksam 10 bazen 11 de gelir o yuzden korktum oglumda cok hareketli bazen sabrımı cok sınıyor bas edememekten korkuyorum rabbim kolaylıklar versin keyfini çıkart her anının bosver zaman oylede böylede geçiyorikinci bebeğim 1 haftalık oldu.ilki 14aylık mayıs doğum lu.aynı şeyleri fazlasıyla yaşıyorum.sakin olan çouk çok hareketlendi.herşeyi istiyor.avizelere kafayı takmış.oturduğu yerde kucak istiyor alınca kucağa resmen kafamı çiğneyerek yukarılara çıkmak avizeye dokunmak istiyor.evi topluyorum o çekmeceleri boşaltıyor.bulaşık dolaplarını boşaltıyor.kıyafetleri.yani çok hareketli.birde hamileliğimin son gününe kadar sabah ve akşam en az 40 dk olsa bile dışarı çıkarırdım.şimdi dışkapının önünde ayakkabıları elinde ağlıyor içim parçalanıyo resmen.babası geç geliyo ama akşam bazen 9 dan sonra çıkarıyor.dün sabah bebeğimi emzirdim babasının yanına bıraktım oğlumu aldım 7 de dışarı çıkıp sokakta turlayıp eve geldik.küçük bebeğin şimdilik zorluğu yok emip uyuyor.ama onu emzirirken oğluğ elime koluma yapışıyo kalk benimle odaları dolaş diye.kısacası çok zor ve oğluma haksızlık yaptığım düşüncesi beni öldürüyor.ona yetememek korkutuyor.ilgiye çok ihtiyaçları var.kendimi paralıyorum resmen.şu anda ikisi de uyuyor.bunları yaşayacağımı bile bile hamile kaldım ama yine de zorlanıyorum üzülüyorum.
- 27 Ocak 2010
- 614
- 604
- 333
teşekkür ederim olumlu düşüncelerin iyi geldi.Maşallah Allah bağışlasın ikisinide rabbim uzun ömürler versin yetemedigini dusunme kesinlikle surda 2 ay daha sabret kis gelince rahat edersin sonrada ne guzel beraber buyurler beraber oynarlar seneye bu zamana kanka bile olurlar :) sonrada sen rahatlarsın aslında hep düşünüp diledigimdi ama nasip benim yanimda yardimci olucak kimse yok o yuzden cesaret edemedim esim yazin cok çalışıyor sabah 7 aksam 10 bazen 11 de gelir o yuzden korktum oglumda cok hareketli bazen sabrımı cok sınıyor bas edememekten korkuyorum rabbim kolaylıklar versin keyfini çıkart her anının bosver zaman oylede böylede geçiyor
- 13 Ekim 2014
- 273
- 399
- 78
- 42
Canim ben de senin gibiyim. Hala adet gormedim ben de doktora gittim ama doktor emziriyorum diye sokturucu vermedi. Sen de sormadan kullanma bence. Ben de ramazanda kestim sutten bakiyim vakit bulursam gidip alicam sokturucu. Iyi e sistim psikolojim de bozuldu. Allah hepimiz halkinda hayirlisini versin.hamile olan arkadaşların gözü aydın..ben 15 ay oldu doğum yapalı halen daha adet olmadım..pztesi dr gittim adet söktürücü verdi pazare gününe olurmuşum ama oğlum emiyo dr sormadım ama emzirdiğimi biliyodu zarar olurmu..
- 3 Şubat 2012
- 4.218
- 693
- 398
Benim oglumda 14 aylık yürümüyor,herkesin sormasindan daraldim artik cok sükur sagligi yerinde diyorum ama nafilehamile olan arkadaşların gözü aydın..ben 15 ay oldu doğum yapalı halen daha adet olmadım..pztesi dr gittim adet söktürücü verdi pazare gününe olurmuşum ama oğlum emiyo dr sormadım ama emzirdiğimi biliyodu zarar olurmu..
- 7 Mart 2012
- 2.487
- 1.440
- 398
- 34
aynen öyleeBenim oglumda 14 aylık yürümüyor,herkesin sormasindan daraldim artik cok sükur sagligi yerinde diyorum ama nafile
hele bide babaannesi var ne zaman yürüyecek bu çocuk diye kimi görse soruyo
- 7 Mart 2012
- 2.487
- 1.440
- 398
- 34
ilaç duruyo evde ailehekimine bi gidebilsem ona danışırım kullanayımmı diye...bende çok şiştim ama en çok bidaha hamile kalamamaktan korkuyom..sütten de kesemem dur bakalımCanim ben de senin gibiyim. Hala adet gormedim ben de doktora gittim ama doktor emziriyorum diye sokturucu vermedi. Sen de sormadan kullanma bence. Ben de ramazanda kestim sutten bakiyim vakit bulursam gidip alicam sokturucu. Iyi e sistim psikolojim de bozuldu. Allah hepimiz halkinda hayirlisini versin.
- 3 Kasım 2014
- 817
- 1.027
- 138
- 40
Herkese selam kızlar,
uzun zaman oldu yazmayalı. Herkes ve kuzuları iyidir umarım. Benim Can oğlum da 14 ayını bitiriyor yarın. Maşallah çok tatlı oldu. 4 altta dört üstte 8 dişi var. 10 ayını bitirdiğinde yürümeye başlamıştı. Ama düştükçe ara veriyordu. 12 aydan beri ise profesyonel yürüyüşçü :) Çok hareketli ama iştahı fena değil o yüzden zayıf değil. En son 20 gün önce 13,5 kilo 83 cm di.
İkini kez anne olanlar ve olacak olanları tebrik ederim. Umarım her şey gtönüllerince olur. Ben ikinci çocuk fikrine bazen çok uzağım ama sanırım seneye hamilelik düşünebilirim.
Hepinize sevgiler
uzun zaman oldu yazmayalı. Herkes ve kuzuları iyidir umarım. Benim Can oğlum da 14 ayını bitiriyor yarın. Maşallah çok tatlı oldu. 4 altta dört üstte 8 dişi var. 10 ayını bitirdiğinde yürümeye başlamıştı. Ama düştükçe ara veriyordu. 12 aydan beri ise profesyonel yürüyüşçü :) Çok hareketli ama iştahı fena değil o yüzden zayıf değil. En son 20 gün önce 13,5 kilo 83 cm di.
İkini kez anne olanlar ve olacak olanları tebrik ederim. Umarım her şey gtönüllerince olur. Ben ikinci çocuk fikrine bazen çok uzağım ama sanırım seneye hamilelik düşünebilirim.
Hepinize sevgiler
- 7 Eylül 2013
- 3.515
- 1.087
- 248
- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
Selam geriye doğru mesajlara bakıyorum ; bebeği olanlar hamileler hepinizin gözü aydın. Benim sorularım olacak sizden fikir almak için. Oğlum 15 aylık gece beslenmesini kesemedik. Gece mutlaka 1 şişe mama içiyor. Başka bloglarda su verin geçiştirin vs yazıyordu. Mama içmezse ağlayarak uyanıyor o yüzden su işe yaramadı. Gece beslenmesini kesenler nasıl kestiler anlatabilirler mi? Bir de odasını ayırdınız mı çocukların? Bizimkinin karyolası bizim odada hala hatta bazen yanımızda yatıyor yatakta. Oda ayırma konusunda sert değilim bağlanma problemi yaşamasındansa yanımda yatsın diyorum ama yine oda ayırma hikayelerinizi dinlemek isterim. Neler yaşadınız ne yaptınız? Özellikle 1 yaş civarı odasını ayıranlar?
- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
Okuduklarım ve tecrübelerime göre 2 yaşından küçük çocuklar hayırı anlamıyor anlasalar da uygulamakta zorluk çekiyorlar. Zaten benim oğlan yapma dediğim şeyi bilerek daha da yapıyor ve inatlaşıyor benle. Hayırı çok az kullanmaya çalışıyorum onun yerine dikkatini başka yere çekmek daha çok işe yarıyor.Kızlar maşallah sizi hayranlikla takip ediyorum bende 2. Bebisi cok istiyordum ama 23 mayis 2015 dogumlu oglum gun geçtikçe baş edilemez hale geliyor siz nasil bas ediyorsunuz aglama krizleri dışarı çıkmak icin diretmeleri misafirlikte her yeri dagitma karistirma istekleri nasil basa çıkıyorsunuz hayır demeyi nasil öğretebiliriz ben bazen çok yoruluyorum herkesin mi boyle yoksa sadece bende mi
- 26 Ağustos 2014
- 1.487
- 1.237
- 178
- 38
BİZDE DE DURUM AYNI EŞİM ÇOCUK ISTEMIYOR ARTIK BEN COK ISTIYORUM O ZMN DIYOR 5 YIL SONRA TABI HERSEY NASİPTE AMA ESIMIN ISTEMEDIGI KESİNKızlar 2.çocuğu olanlar olacak olanlar isteyerek mi oldu benim eşim hic istemiyor kızım büyüsüne 4veya 5yasina gelsin diyor ama ben sanki istiyorum gibide daha erken diyorum bazende çok kararsizim
- 14 Haziran 2015
- 92
- 65
- 8
Selam :) ben gece beslenmesinin kesilmesinden yana degilim gece mutlaka 1 biberon inek sutumuz var bizim gereklide goruyorum kendim acken uyuyamadigim icin onu anliyorum :) ama gece gec yatarsa 11 gibi falan yemek yedirip yatirirsam gece sut içmiyor sabah erken kalkiyor aciktigi için. Oda konusuna gelince besigi vardi bizimle ayni odada yatiyordu ama besigi sevmiyordu bende hep ortamizda yatiriyordum uyumuyordu yoksa sonra oda aldık ramazanda kendi odasi kendi yatagi genc odasi aldim ben esyalarinida tanittim senin odan vs. Die yenilikleri seven bi yapisi var zaten eve babasi ilk gidiginde ona odasini gosterdi misafirler geldiginde falan kapinin onune dikilip ha hu die odasini gosterdi bi kac gun yeni ayakkabi alsak bile ayaklarini kaldira kaldira sevinir :) cok cabuk alisti odaya odasi geldigi gun yatirdim gece uyandiginda hemen yanina gittim benim icin cok zor oldu aglasada yanina gitsem yaninda yatsam die cok istiyorum bazen :) bazen huysuzlandiginda yaninda yatarım orda onun yataginda uyuyup kalirim ogluma sarılıp zaten ileride bizimle uyumak istemicekler firsatim varken koklaya koklaya uyumak cok hosuma gidio kesin kurallar koymadim aglayinca giderim bazen 2 saat yaninda uyur geri yatagima donerim artik sabahlari aglamadan uyaniyor anne die sesleniyor cok şükür maşallah diyeyim :) gerçi daha korku bilmiyorlar ilerleyen zamanlarda 4,5,6,7 yaslarinda korkulari baslayinca nasil olur bilmiyorum belki uyanip ben korkuyorum ortaniza yaticamda diebilir :) bakalim hayırlısıSelam geriye doğru mesajlara bakıyorum ; bebeği olanlar hamileler hepinizin gözü aydın. Benim sorularım olacak sizden fikir almak için. Oğlum 15 aylık gece beslenmesini kesemedik. Gece mutlaka 1 şişe mama içiyor. Başka bloglarda su verin geçiştirin vs yazıyordu. Mama içmezse ağlayarak uyanıyor o yüzden su işe yaramadı. Gece beslenmesini kesenler nasıl kestiler anlatabilirler mi? Bir de odasını ayırdınız mı çocukların? Bizimkinin karyolası bizim odada hala hatta bazen yanımızda yatıyor yatakta. Oda ayırma konusunda sert değilim bağlanma problemi yaşamasındansa yanımda yatsın diyorum ama yine oda ayırma hikayelerinizi dinlemek isterim. Neler yaşadınız ne yaptınız? Özellikle 1 yaş civarı odasını ayıranlar?