tesekkur ederim canim ya. ben de bir muddettir buraya bakmiyordum kusura bakmayin. cok sukur hersey yolunda. 5 mayis dogumlu bir yakisiklim var. Allah nasip ederse bir de prensesim olacak. yalniz doktor ayrintili ultrason sonuclarina bakti ve biraz agirligi az dedi. o yuzden 3 hafta sonra tekrar ayrintili ultrasona giricem. ama tahminim emzirdigim icin. iki hafta oncesine kadar dayanamayip emziriyordum bizim yaramazi. artik biraktim mecburen. resmen hem onu hem de kendimi sutten kestim. cunku onun bana sarilip emmesi bana da cok buyuk bir mutluluk veriyordu ama gorunen o ki hepimizin sagligi icin artik vakit tamam. babam geldi ziyaretimize, simdi ogluma o bakiyor. hasari yoruyor dedesini. yurumeye basladik cok sukur. dis konusuna gelince biz baya erkenciyiz o konuda. bu da benim avantajima oldu gerci, meyvesini onune koyunca kendi rahatlikla yiyor artik. yaramazlik konusuna gelince, sampiyonlar liginde oynuyor kerata. aksamlari 3 kisiyi alt edebiliyor masallah. su ana kadar yerde buldugu kirintilar, vs'nin yaninda bir miktar kagit/karton, bir olu bocek yemisligi ve hafif sampuanli kalmis banyo sungerini kemirmisligi var. ha bir de sungerimsi gibi bir topu vardi, galiba ondan da bir kac parca gitti mideye. en ufak bir hatayi affetmiyor kerata :)) ve ben mutfaktayken bir adim uzagima gitmiyor :)) surekli gozum yerde acaba bisey var mi diye.
neyse baya uzun yazdim kusura bakmayin hepinizi kocaman opuyorum. Rabbim tum yavrulara saglikli guzel bir omur versin, bize de gormeyi nasipetsin insallah:)