• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Teşekkür ederim canım cvp için hamile olduğumu öğrenmeden önce kızım rahatsızlandı kakasında bakteri çıktı ishal ateş ateşi geçti ama ishal 20 gündür devam ediyor iştah sıfır sütüm mü zehirledi bilmiyorum Dr olmaz diyor eskiler olur diyor sütten kestim onun vicdanı çok fena ne yapacağımı şaşırdım başına böyle bişi gelen var mı
Gecmis olsun canim ben de ikinciye hamileyken 12 haftalik olana kadar emzirdim.doktor cocuk birakana kadar emebilir demisti ama ben cok bitkin dusunce oglumda 23 aylik oldugundan kestim.belki ictigi su sebep olmustur ya da sebze meyve falan.2 yasinda da kessen yine vicdanin sizliyo biliyomusun.bende cok aglamistim keserken.insallah cabuk atlatirsiniz...

kizlar malum bebislerimiz dogali neredeyse 1 yil oluyor.gaziydi,emme reddiydi,aglamasiydi,gulmesiydi....derken koca dana oldular :)
1 yasinda neler yapabiliyor bebislerimiz paylasalim mi?

3 aydir yürüyor kızım evi alt üst ediyor bi yere gitsek peşinde dolastiriyor bi saniye oturmaz çok hareketli. Benim koltuğum kendinden sehpali sehpası alcak olduğu için önce Sehpa ya ordan da koltuğa çıkıyor sonra kendisi iniyor :) halka geçirmeli bi oyuncağı var onun halkalarini geçirmeyi öğrendi mesela.. şu an bunlar geldi aklima

Benim oğluş 26 mayıs salı öğlen 2 doğumlu belki doğumdaşımız çıkar :)) 10 aylık dün gece mafetti beni guzum :) üst dişlerin yanındaki dişler patladı bu yüzden gece çok huzursuz oldu 20 dk da bir uyandı en az 45 dka uykuya dalması için uğraştım ve bütün gece bu döngüde sürdü. Mayıs anneleri siz bu diş döneminde geceleri çocuğunuz rahat uyusun diş huzursuzluğunu en aza indirgemek için neler yapıyorsunuz bir el atın yahu :/

Biraz gec gördüm kızım da 26 Mayıs doğumlu :) dis konusuna gelince benim de kızım dis cikarirken sık uyanıyor herhangi bişey yapmadım emip geri uyuyor.

Biraz gec gördüm kızım da 26 Mayıs doğumlu :) dis konusuna gelince benim de kızım dis cikarirken sık uyanıyor herhangi bişey yapmadım emip geri uyuyor.
Doğum günleri yaklaştı hazırlıklar başladı mı yavaş yavaş :))

Slm kızlar tekrardan hamile kalanlar ben bugün öğrendim hamile olduğumu pko hastasıydım kızım aşılama idi şimdi kendiliğinden oldu şoklardayım kızıma haksızlık mı ettim çok küçük daha altından kalabilecek miyim kafamda deli sorular olmaz diye düşünüyorduk eşimle ama çok da mutluyum
L Loafer nacizanem nacizanem
Kızlarrr bugün ilk kez doğru dürüst bir boşluk buldum ve okur okumaz çok sevindim. Çok tebrik ediyorum vardır bir hayır. Sağlıcakla büyütün inşallah.

Merhaba hepinize benim kuzum, Zeynep de 4 mayıs doğumlu. Hepinizi çok özlemişim.

Kızlar benim sağ göğsüm sol göğsümden daha büyük.Dışardan da belli oluyo yani.Süt bezesimi acaba, ilk oğlumu sütten keserken en son sol göğsümü emzirip bırakmıştım.sağ göğsümü emzirmemiştim ama ikinci oğlumu emziriyorum ikisini birden,yine de hep sağda süt varmış gibi büyük, sol süt yokmuş gibi sönük duruyo.bi fikriniz varmı kızlar..
Merhaba, benim ilk Bebek. Bir göğsüm daha büyük aynı şekilde. Ama Zeynep oradan daha çok emdiği için daha çabuk doluyor. Sizin de böyle olabilir mi. Bir taraftan daha çok emdiyse diğerine göre boyut farklı oluyor

Küçük bi kutlama yapacaz aile arasında biz. Öyle büyük bişey olmicak siz :)
İlk diye anı olsun hesabı yengeli teyzeli kalabalık düşünüyoruz Allah nasip ederse :) yakın arkadaşımlada aynı gün doğum yapmıştık onunda kızı var sizin gibi :)

Merhaba, benim ilk Bebek. Bir göğsüm daha büyük aynı şekilde. Ama Zeynep oradan daha çok emdiği için daha çabuk doluyor. Sizin de böyle olabilir mi. Bir taraftan daha çok emdiyse diğerine göre boyut farklı oluyor
Doğum yapmadan öncede bnmde sağ memem sol mememe göre biraz daha büyüktü fark ediyordum zaten ama emzirince daha da belli ıluyor bu durum sağda daha çok süt oluyor

22 mayıs kızımın doğum günüydü bugun ailecek kutladık 1 yıl ne çabuk geçti çok duygulandım aklıma doğum yaptığım gün geldi eksiksiz her anı yaşadım. Allahım yavrularımıza sağlık mutluluk huzur dolu başarı dolu yıllar nasip etsin inş

Kızlar merhaba benim bebiş 3 aylık oldu Yaren de 13 aylık oldu ben emzirmeye devam edıyorum ve devam etmek istiyorum doktorum yavaş yavaş bıraktır drdi ama hani yanı böyle sakın emzırme falan gibi tepki göstermedi araştırdım genelıkte emzıren doğumdan sonra ikisini birden emziren anneler fazla var mı bu durumu yasayan ???

Kızlar merhaba benim bebiş 3 aylık oldu Yaren de 13 aylık oldu ben emzirmeye devam edıyorum ve devam etmek istiyorum doktorum yavaş yavaş bıraktır drdi ama hani yanı böyle sakın emzırme falan gibi tepki göstermedi araştırdım genelıkte emzıren doğumdan sonra ikisini birden emziren anneler fazla var mı bu durumu yasayan ???
Slm canm bende yeni öğrendm tekrar hamileliği beş haftalık.kızım da 1 yaşında emzirmeyi düşünüyorm 4 y5 ay daha .ama kan değerm çok düsük bakalım . Bebeğin cinsiyeti belli mi

Slm canm bende yeni öğrendm tekrar hamileliği beş haftalık.kızım da 1 yaşında emzirmeyi düşünüyorm 4 y5 ay daha .ama kan değerm çok düsük bakalım . Bebeğin cinsiyeti belli mi
Yok daha değil ıkı hafta once kız gibi sanki drdi ama kontrole gidince belli olur artık ıkı hafta sonda gidicem kontrole .. Emzırme konusunda da kızım emmeye cok düşkün zaten tek meme gidiyoruz şu anda sağ göğsümden süt geliyor sadece benim ve sağ göğsüm daha büyük Aslı'nda bu şekil emzirmeye devam etmek istiyorum doğumdan sonra ikisini birden emzirmek istiyorum bu sekil de devam eden cok kişi okudum ama korkularım da var beni ne beklıyor gibisinden şimdi bıraktırsam cok üzülecek gibi geliyor çünkü emmeyi cok seviyor yani kıyamayorum da

Kızlar nasılsınız? Hala burayı okuyanlar var mı bilmiyorum.. Ben ara ara kontrol ediyorum.. Benim oğlum 13 aylık oldu.. Tutunarak falan yürüyor ama henüz yürümeye başlamadı.. Sadece iki dişi çıktı, beş on kelime konuşabiliyor.. Ama ben hayatımda böyle tatlı bir şey görmedim.. Evlat ne kadar tatlı ne kadar özel bir şeymiş.. Bu kadarını hiç tahmin etmezdim.. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..
Bir sürü arkadaş tekrar hamile kalmış, çok tebrik ediyorum.. Benim böyle bir şeye hiç cesaretim yok.. Bebek'ten sonra hayatım yeni yeni düzene giriyor.. Bu konuda kafam karışık biraz şimdilik tek çocukla kalmaya karar verdik.. Hep kalabalık bir aile istemiştim ama cesaret edemiyorum..
Bizden haberler böyle.. İnşallah birileri daha yazar bir şeyler.. Bu grup benim için çok özel, gün gün bebeğimi içimde büyütürken bir taraftan da burda büyüttüm.. Hepinizi seviyorum ve özledim..

Slm kızlar şuan kimse varmi bizdn buralda bilmixorum benim kuzum da 13 aylık oldu cok yaramaz kuşum yerinde durmak bilmıxor çok iştahşız hep süt le beslenmek istiyo hiç birşey yediremiyorum geçen hafta tartıldı 8,350 zayıf bebek benimki iştahı nasıl açılir ne yedhrebilirım bilen varşa yazin arkadaslar bu arada 7 dişimiz var ve yeni yeni yürümeyebaşladik sizde durumlar nasil kızlar eski günlerhmizi özledim bend hukukcu arkadaşim gibi òpüyorum hepinhzin bebişlerini mucuk mucuk

Slm kızlar şuan kimse varmi bizdn buralda bilmixorum benim kuzum da 13 aylık oldu cok yaramaz kuşum yerinde durmak bilmıxor çok iştahşız hep süt le beslenmek istiyo hiç birşey yediremiyorum geçen hafta tartıldı 8,350 zayıf bebek benimki iştahı nasıl açılir ne yedhrebilirım bilen varşa yazin arkadaslar bu arada 7 dişimiz var ve yeni yeni yürümeyebaşladik sizde durumlar nasil kızlar eski günlerhmizi özledim bend hukukcu arkadaşim gibi òpüyorum hepinhzin bebişlerini mucuk mucuk
canım bizim de hiç iştahımız yok.. yemek yedirene kadar kırk takla atıyoruz.. Halimizi biri görse dalga geçer.. Biz son bir kaç haftadır balık yağına başladık, tabi doktor tavsiyesi ile.. O biraz iştahına etki etti, biraz düzeldi yemesi.. Bi doktorunuza sor istersen, tavsiye ederse kullan.. İşe yarıyor biraz..

QUOTE="hukukcu_, post: 46841842, member: 534561"]canım bizim de hiç iştahımız yok.. yemek yedirene kadar kırk takla atıyoruz.. Halimizi biri görse dalga geçer.. Biz son bir kaç haftadır balık yağına başladık, tabi doktor tavsiyesi ile.. O biraz iştahına etki etti, biraz düzeldi yemesi.. Bi doktorunuza sor istersen, tavsiye ederse kullan.. İşe yarıyor biraz..[/QUOTE]
Sordum canım gerek yok diyo, zorlama falan dedi, ama sütten başka bişey iştemiyo önceden reklamla, müzikle, kandırirdım simdi oda işlemiyo, napıcağımı şaşırmış durumdayım

Back