Aynen bende senin gibiyim. İştahsızlık var. Eskisine göre daha az yiyorum hatta. Ama yinede kilo aldım. O bir buçuk kiloyu nasıl aldım anlamadımBende kilo aldım ama bişey yemiyorum aslında bi yemek düzenim yok aksine çok iştahsızım bende bu iştahsızlığımı napcam bilemiyorum
Yarın bende dr a gideceğim :) güzel haberlerle geliriz inşallah...Kizlar nasilsiniz napiyosunuz yarin kontrolum war insallah kalp atislarini duyariz insallahh
Ben tam 3'üncü ayımdayim bu ayın 29'unda tekrar çağırdı doktorum belki cinsiyet tahmininde bulunabilirim dedi cok heycanlıyim bide rüyamda hep kiz cocukları görüyorum acaba kızimmı olcak :)gebe kalmış kadınların % 50 - 80‘i gebeliğin ilk üç ayında mide bulantısı- kusma yaşamaktadır. Doğal olarak iştahı kesilen gebe kilo vermektedir. Internette yazan bu sıkma canını herşey düzelir Rabbim hayırlısıyla bebeğimizi kucağımıza almamızı nasip eder inşallah :)
Allah gönlüne göre versin inşallah canım :)Ben tam 3'üncü ayımdayim bu ayın 29'unda tekrar çağırdı doktorum belki cinsiyet tahmininde bulunabilirim dedi cok heycanlıyim bide rüyamda hep kiz cocukları görüyorum acaba kızimmı olcak :)
Az kalmıs Rabbim gönlüne göre versin canim ilk kalp atışinı esimle beraber duymuştuk çok duygulanmış ağlamıstim yok öyle bir mutluluk çok farklı bir duyguBenim ilk randevum 14 ekim acaip heyecanlıyım bebeğimin kalp atışlarını duyacağım onla tanışacağım ve henüz net olmasada ultrason görüntüsünü alacağım için :)
Ben malesef yalnız gidicem Eşim çalışıyor izin alma durumu yok şu sıraAz kalmıs Rabbim gönlüne göre versin canim ilk kalp atışinı esimle beraber duymuştuk çok duygulanmış ağlamıstim yok öyle bir mutluluk çok farklı bir duygu
hayırlısı olsun canım Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah... Ama rüyanda gördüysen gerçek olabilir. hamilelikte cinsiyet ile ilgili görünen rüyalara inanıyorum. Ama ben henüz net birşey göremedim. Sadece bir kız isminden bahsediyordum o kadar. Acaba kızımın adı şu olsa nasıl olur falan diyordum. Allah hayıra çıkarsın inşallahBen tam 3'üncü ayımdayim bu ayın 29'unda tekrar çağırdı doktorum belki cinsiyet tahmininde bulunabilirim dedi cok heycanlıyim bide rüyamda hep kiz cocukları görüyorum acaba kızimmı olcak :)
benimde ilk randevum:) seninle aynı duyguları paylaşıyorum :)Benim ilk randevum 14 ekim acaip heyecanlıyım bebeğimin kalp atışlarını duyacağım onla tanışacağım ve henüz net olmasada ultrason görüntüsünü alacağım için :)
Esimde her akşam isten gelince oğlum nasıl deyip duruyo :)hayırlısı olsun canım Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah... Ama rüyanda gördüysen gerçek olabilir. hamilelikte cinsiyet ile ilgili görünen rüyalara inanıyorum. Ama ben henüz net birşey göremedim. Sadece bir kız isminden bahsediyordum o kadar. Acaba kızımın adı şu olsa nasıl olur falan diyordum. Allah hayıra çıkarsın inşallah
benimde ilk randevum:) seninle aynı duyguları paylaşıyorum :)
Cok tesekkur ederim cevabin icin doktora gidince sorayim tabi heyecandan unutmazsam :)biraz geç cevap yazıoyırum kabızlığa çare buldun mu bilmiyorum ama ben de çok fazla yaşadım en sonunda doktorumun verdiği vitamin inanılmaz işe yaradı içinde prebiyotik enzimlerde olduğu için bunu vermiş doktoruna danışıp bir denemeni tavsiye ederim vinalac immunitum.
Rahim ağrıları gelişen rahmi tutan kasların gerginleşmesi nedeni ile meydana gelir ve ilk gebeliklerde erken haftalarda daha çok rahim ağrıları olur normal yani...Kizlar sizdede vajinada agri oluyormu benim bugun hafif bi agri oldu adet oldugum zamanlar olurdu tabi daha siddetlisi simdiye kadar hic olmamisti endiselendim arastirdigima gore normal diyor sizden bi bilgisi olan ya da yasayan var mi?
Kaçıncı haftandasın bilemiyorum ama benim de 9. haftaya kadar ara ara ağrım oldu fakat çok siddetli deildi oyüzdn yanlış yönlendirmek istemem doktorunla bi görüş istersenKizlar sizdede vajinada agri oluyormu benim bugun hafif bi agri oldu adet oldugum zamanlar olurdu tabi daha siddetlisi simdiye kadar hic olmamisti endiselendim arastirdigima gore normal diyor sizden bi bilgisi olan ya da yasayan var mi?
Tebrik ederim canım :) maşallah bebişlere :) ailede varmıydı ikiz??kızlarrrrr size çok güzel bir haberim var :) :) :)
benimkiler ikizmişş.. :)bugün doktora gittik kalp atışları da var çok şükür.. Allah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inş.
progestan verdi. fitil olarak kullanmam gerekiyormuş kullananlar yardımcı olur mu nasıl oluyor? çok mu içeri koymak gerekiyor?
Canım çok tebrik ederim harika bi haber bu :) benim eşimde ikiz bebek istiyo ama bana yardımcı olacak kimse olmadığından Pek sıcak bakmıyorum Gerçi Rabbim ne verirse o en hayırlısını bilir :)kızlarrrrr size çok güzel bir haberim var :) :) :)
benimkiler ikizmişş.. :)bugün doktora gittik kalp atışları da var çok şükür.. Allah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inş.
progestan verdi. fitil olarak kullanmam gerekiyormuş kullananlar yardımcı olur mu nasıl oluyor? çok mu içeri koymak gerekiyor?
çok teşekkür ederim canım :) çok mutlu olduk ailecek.. ailede ikiz yok ben pko idim. klomen kullandım ve çok yumurtam büyümüştü. o şekilde ikiz oldu :) Allah sağlık sıhhat versinTebrik ederim canım :) maşallah bebişlere :) ailede varmıydı ikiz??
çok teşekkür ederim bana da yardımcı olcak kimse yok ama Allah nasip etti. Ne eşimin ne benim ailem yanımızdalar.. Ama hepimiz çok mutluyuzCanım çok tebrik ederim harika bi haber bu :) benim eşimde ikiz bebek istiyo ama bana yardımcı olacak kimse olmadığından Pek sıcak bakmıyorum Gerçi Rabbim ne verirse o en hayırlısını bilir :)
kızlarrrrr size çok güzel bir haberim var :) :) :)
progestan verdi. fitil olarak kullanmam gerekiyormuş kullananlar yardımcı olur mu nasıl oluyor? çok mu içeri koymak gerekiyor?[/QUOTE
Canım çok tebrik ederim cok sewındım valla.ikizler sana mutluluklar güzellikler getirsin..Allahım hepimizin bebişlerini bizlere bağışlansın ....âmin
Yanlış düşünüyorum farkındayım aslında ama düşününce seninkide ayrı bi mutluluk yaa Allah mutluluğunuzu bozmasın canım bebişlerini sağlıklı sıhhatli al inşallah kucağınaçok teşekkür ederim bana da yardımcı olcak kimse yok ama Allah nasip etti. Ne eşimin ne benim ailem yanımızdalar.. Ama hepimiz çok mutluyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?