- 1 Ekim 2014
- 1.019
- 1.094
- 128
Saçlarımı bende boyatmıyorum ama günlük makyajımı yapıyorum işe gelirken. Sadece göz makyajı yaparım zaten. Fondoten pudra falan kullanmam. Ama bu hamilelik döneminde cildim aşırı bozuldu. Ergenlik çağımda bile hiç sivilcem olmadı. Kuru bir cildim var ama yüzümü resmen sivilce sardı.kırmızı kırmızıkaçış yok tatlım...hasta kişiler beni öpmüyor artık, yanımda sigara içilmiyor, ya da yemek yerken sigarasız bölüme oturuyor benim için.olumlu yanları varr,bende nazar değer diye ilk söylemek istemedim ama mecbur kalınabiliyor,bir de hamile kalıdğımı öğrendiğimden beri makyaj yapmıorum, saçımı boyatmıyorum,kızlar ilk ilk ordan anladılar.
Bende aldim ya aslinda erken degilmi daha 8.hafta bitecek bide bi siskinlik var pantolonumun dugmesi kapanmadi
Kabizlik bendede var bi care bulamadim kayisi dediler ama tiksindim kayisidan cok kotu koktu
Saçlarımı bende boyatmıyorum ama günlük makyajımı yapıyorum işe gelirken. Sadece göz makyajı yaparım zaten. Fondoten pudra falan kullanmam. Ama bu hamilelik döneminde cildim aşırı bozuldu. Ergenlik çağımda bile hiç sivilcem olmadı. Kuru bir cildim var ama yüzümü resmen sivilce sardı.kırmızı kırmızıoğluma hamileyken hiç böyle olmamıştım. Acaba kızmı geliyor diyorum.
Bozma moralini. İlk aylarda kilo verebiliyormuş bazı hamileler. Ben bir buçuk kiloya yakın aldım ama benimde çok sağlıklı beslendiğim söylenemez mesela hergün düzenli yumurta ve süt tüketmiyorum. Bu yüzden vicdan azabı çekiyorum. Bundan sonra daha dikkat etmeye çalışacağım. Seninde mağdem için yemek yemek istemiyor az da olsa faydalı şeyler yemeye çalış. Üzülme. Hep kilo verecek değilsin ya..Kilo alan arkadaşlar tamam fazla kilo iyi bişey deil ama ben zayıfladığım için çok üzülüyorum bebeğime haksizlık ediyomuşum gıbi geliyo bide beni görenler suçluyolar ay yesene niye yemiyosun sanki ben istemiyorum suan moralim çok bozuk :'(
Tesekkür ederim yazdıkların çok iyi geldi birazda duygulandim muslukları açtım xine herşeye ağlar oldum ben :)Bozma moralini. İlk aylarda kilo verebiliyormuş bazı hamileler. Ben bir buçuk kiloya yakın aldım ama benimde çok sağlıklı beslendiğim söylenemez mesela hergün düzenli yumurta ve süt tüketmiyorum. Bu yüzden vicdan azabı çekiyorum. Bundan sonra daha dikkat etmeye çalışacağım. Seninde mağdem için yemek yemek istemiyor az da olsa faydalı şeyler yemeye çalış. Üzülme. Hep kilo verecek değilsin ya..
rabbim biz hamilelere yardım etsinBende kilo aldım ama bişey yemiyorum aslında bi yemek düzenim yok aksine çok iştahsızım bende bu iştahsızlığımı napcam bilemiyorum
Amin Allah sağlıkla hayırlı evlatlar versin hepimize...aslında benimde içimden gelmiyor bu sıralar makyaj yapmak ama Ben beyaz tenliyim saçlarımda sarı. Göz makyajı yapmayınca hasta gibi oluyorum. Çok solgun duruyorum. Her gören hastamısın diyor. Rimel ve eyeliner muhakkak kullanırım. Bazende allık sürerim. Kullandığım makyaj ürünleri bunlar sadece. Bebeğe zararı olacağını pek düşünmüyorum. Ama dediğin gibi bitkisel olanları tercih etmek daha doğru olur.bende göz makyajı,allık ve ruj kullanıyorum ancak ruj ve allığı geçtim göz makyajı yapmayınca fark oluyor,içimden gelmiyor yapmak,bi de elimde gitmiyor,gittim bitkisel ürünler aldım daha hiç kullanmadım bile. Allah hayırlı ve sağlıksını versin ama oğlun varsa tabi sende istyosan kızın olursa çok güzel olur. hem kız hem erkek annesi olmak güzel olsa gerek.
Amin canım zor Valla daha bi de yolun başı :)Ra rabbim biz hamilelere yardım etsin
Rica ederim ne demek :) bu dönemde duygusallık hepimizde var.. Herşeye ağlayasımız geliyor :) hayatımızdaki en özel günlerimizi yaşıyoruz aslında... Hep gülelim, mutlu olalım inşallah... Bugünler geri gelmeyecek...Tesekkür ederim yazdıkların çok iyi geldi birazda duygulandim muslukları açtım xine herşeye ağlar oldum ben :)
Aynen öyle tatlım :)Amin canım zor Valla daha bi de yolun başı :)
gebe kalmış kadınların % 50 - 80‘i gebeliğin ilk üç ayında mide bulantısı- kusma yaşamaktadır. Doğal olarak iştahı kesilen gebe kilo vermektedir. Internette yazan bu sıkma canını herşey düzelir Rabbim hayırlısıyla bebeğimizi kucağımıza almamızı nasip eder inşallah :)Ben 54, 55 falandım suan 49 a düşdüm dün doktor kontrolüm vardi orda tartıldım moralim iyice bozuldu
Çok haklısin canım ama icimize anlatamıyoruz ki :)Rica ederim ne demek :) bu dönemde duygusallık hepimizde var.. Herşeye ağlayasımız geliyor :) hayatımızdaki en özel günlerimizi yaşıyoruz aslında... Hep gülelim, mutlu olalım inşallah... Bugünler geri gelmeyecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?