2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

  • Kız

  • Erkek

  • Çoğul Gebelik


Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ay ne güzel ya maşaAllah aramızda kilo alan arkadaşlar var ben se sürekli kilo veriorum miğdem bulaniyo tam 3 aylik oldu bebişim ona üzülüyorvm gelişemiycek dıye zorlayınca çıkarıyorum of ben napıcam ya hhç halim de yok
 
selam kızlar nasılsınız uzun bi tatilden sonra tekrar evimdeyim ve size bi bakayım dedim inşallah herşey yolundadır bizde 9 haftalık olduk bugün kontrol vardı güp güp kalp atışını duyduk çok mutlu olduk inşallah bu kez kızçeme kardeş geliyo sizler nasılsınız nasıl gidiyor
 
Bende ilk zaman kusma bulantı hiçbişey olmadı ama Son zaman yemek yiyemiyorum iştahım yok midem boş olduğu halde içim dışıma çıkıyor ama yinede 2 kilo aldım şimdiden.
 
merhaba arkadaşlar yoğun çalışan biri olduğum için devamlı giremiyorum size dahil olamıyorum. herkesin hamileliği umarım en hayırlısı haliyle devam ediyordur. her öğrendiğiniz detayları okuyup kendime de ders çıkarmaya çalışıyorum.
herkese mutlu hamilelikler :)
 
Saçlarımı bende boyatmıyorum ama günlük makyajımı yapıyorum işe gelirken. Sadece göz makyajı yaparım zaten. Fondoten pudra falan kullanmam. Ama bu hamilelik döneminde cildim aşırı bozuldu. Ergenlik çağımda bile hiç sivilcem olmadı. Kuru bir cildim var ama yüzümü resmen sivilce sardı.kırmızı kırmızı oğluma hamileyken hiç böyle olmamıştım. Acaba kızmı geliyor diyorum.
 
Bende aldim ya aslinda erken degilmi daha 8.hafta bitecek bide bi siskinlik var pantolonumun dugmesi kapanmadi
Kabizlik bendede var bi care bulamadim kayisi dediler ama tiksindim kayisidan cok kotu koktu

biraz geç cevap yazıoyırum kabızlığa çare buldun mu bilmiyorum ama ben de çok fazla yaşadım en sonunda doktorumun verdiği vitamin inanılmaz işe yaradı içinde prebiyotik enzimlerde olduğu için bunu vermiş doktoruna danışıp bir denemeni tavsiye ederim vinalac immunitum.
 
Kilo alan arkadaşlar tamam fazla kilo iyi bişey deil ama ben zayıfladığım için çok üzülüyorum bebeğime haksizlık ediyomuşum gıbi geliyo bide beni görenler suçluyolar ay yesene niye yemiyosun sanki ben istemiyorum suan moralim çok bozuk :'(
 


bende göz makyajı,allık ve ruj kullanıyorum ancak ruj ve allığı geçtim göz makyajı yapmayınca fark oluyor,içimden gelmiyor yapmak,bi de elimde gitmiyor,gittim bitkisel ürünler aldım daha hiç kullanmadım bile. Allah hayırlı ve sağlıksını versin ama oğlun varsa tabi sende istyosan kızın olursa çok güzel olur. hem kız hem erkek annesi olmak güzel olsa gerek.
 
Bozma moralini. İlk aylarda kilo verebiliyormuş bazı hamileler. Ben bir buçuk kiloya yakın aldım ama benimde çok sağlıklı beslendiğim söylenemez mesela hergün düzenli yumurta ve süt tüketmiyorum. Bu yüzden vicdan azabı çekiyorum. Bundan sonra daha dikkat etmeye çalışacağım. Seninde mağdem için yemek yemek istemiyor az da olsa faydalı şeyler yemeye çalış. Üzülme. Hep kilo verecek değilsin ya..
 
Tesekkür ederim yazdıkların çok iyi geldi birazda duygulandim muslukları açtım xine herşeye ağlar oldum ben :)
 
Bende kilo aldım ama bişey yemiyorum aslında bi yemek düzenim yok aksine çok iştahsızım bende bu iştahsızlığımı napcam bilemiyorum
 
Amin Allah sağlıkla hayırlı evlatlar versin hepimize...aslında benimde içimden gelmiyor bu sıralar makyaj yapmak ama Ben beyaz tenliyim saçlarımda sarı. Göz makyajı yapmayınca hasta gibi oluyorum. Çok solgun duruyorum. Her gören hastamısın diyor. Rimel ve eyeliner muhakkak kullanırım. Bazende allık sürerim. Kullandığım makyaj ürünleri bunlar sadece. Bebeğe zararı olacağını pek düşünmüyorum. Ama dediğin gibi bitkisel olanları tercih etmek daha doğru olur.
 
Ben 54, 55 falandım suan 49 a düşdüm dün doktor kontrolüm vardi orda tartıldım moralim iyice bozuldu
 
Tesekkür ederim yazdıkların çok iyi geldi birazda duygulandim muslukları açtım xine herşeye ağlar oldum ben :)
Rica ederim ne demek :) bu dönemde duygusallık hepimizde var.. Herşeye ağlayasımız geliyor :) hayatımızdaki en özel günlerimizi yaşıyoruz aslında... Hep gülelim, mutlu olalım inşallah... Bugünler geri gelmeyecek...
 
Ben 54, 55 falandım suan 49 a düşdüm dün doktor kontrolüm vardi orda tartıldım moralim iyice bozuldu
gebe kalmış kadınların % 50 - 80‘i gebeliğin ilk üç ayında mide bulantısı- kusma yaşamaktadır. Doğal olarak iştahı kesilen gebe kilo vermektedir. Internette yazan bu sıkma canını herşey düzelir Rabbim hayırlısıyla bebeğimizi kucağımıza almamızı nasip eder inşallah :)
 
Çok haklısin canım ama icimize anlatamıyoruz ki :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…