19 ağustos canım saat 2 de randevum var dua et olur muElimde degil stres yapmak istemiyorum ama oluyo bi duysaydim bebeim war kalp atislari war diye cok rahatlicam senin sat tarihin ne hayatim
Bende hic bsey yok migde bulantisi agri sizi hic bsy sadece yorgunum halsizim kalp atislarini c.tesi duycam insallah ama cok korkuyorum bos gebelikse falan diye eger oyle olsaydi kanama falan olurmuydu bu zamana kadar canimSeninle gunlerimiz ayni gibi. Benimfe inceden agrim oluyor derin derin nefes aliyorum biraz rahatliyorum. Sende deneyebilirsin. Kan gelmesi gibi seyleri cikart aklindan bence. Bilinc altina yerlesmis ruyana girmis.su zamana kadar gelmediyse hersey yolunda demektir. Bosu bosuna uzmeyelim bebisleri dimi.
Maşallah miniğe inşallah sağlıcakla kucağına alırsın miniğiniKızlar merhabaaaaaaaaa bugün dr a gittik tahlil sonuçlarım çok iyi bebeğim çok iyi 2.3 cm kalp atışını tekrar duyduk 21 inde 2 li teste gideceğiz paylaşmak istedim sizle allahım çok şükürler olsun :)
Ayyy hadi insallah haberlerini bekliyorum 21i benimde insallah pit pitlari duyup geliceksin darisida benim basima icak insallah cok stresli durum seni cok iyi anliyorum geceleri uyuyamiyorum dusunmekten her an aklimda19 ağustos canım saat 2 de randevum var dua et olur mu
Ozelemi gidiyosun tatlim test sonucunu ayni gun alabiliyomusunKızlar merhabaaaaaaaaa bugün dr a gittik tahlil sonuçlarım çok iyi bebeğim çok iyi 2.3 cm kalp atışını tekrar duyduk 21 inde 2 li teste gideceğiz paylaşmak istedim sizle allahım çok şükürler olsun :)
Kizlar gunaydinn. Ben ilk gunlerde cok guzel besleniyordum. Sut kefir cebiz meyve falan gunluk yiyip iciyordum. Ama bugunlerde bu saydiklarim aklima geldikce migdem bulaniyor. Iyi beslenemiyorum bu yuzden korkuyorum.ilk uc ay bebek annenin depolarini kullaniyormus ya bende tahribat olacak diye korkuyorum. Saclari az az dokulmeye baslayan var mi
Aynen yaa rüyalarıma giriyor eşim de rahatsız oluyor bu durumda artık normalde geçen haftaydı randevum gitmedim şimdi o kadar pişmanım ki keşke gitseydim diyorumAyyy hadi insallah haberlerini bekliyorum 21i benimde insallah pit pitlari duyup geliceksin darisida benim basima icak insallah cok stresli durum seni cok iyi anliyorum geceleri uyuyamiyorum dusunmekten her an aklimda
Bennde senin gibiydim cok Sukur duyduk icini ferah tut cnmAyyy duydun mu canim bende c.tesi gidicem ama cok sabirsizlaniyorum cokta korkuyorum ya duyamazsam bebeime bsey olmussa diye :-(
Aklima geldikce o kadar kokruyorum ki erkenden mi gitsem diyorum dr ama esimde gelmek istiyo benim esimde kizmaya basladi artik stresten olcagi warsada olmicak diyo rahat brak kendini diyo ama yapamiyorum cok asiri derece stres yaptim :-(Aynen yaa rüyalarıma giriyor eşim de rahatsız oluyor bu durumda artık normalde geçen haftaydı randevum gitmedim şimdi o kadar pişmanım ki keşke gitseydim diyorum
Bende hic bsey yok migde bulantisi agri sizi hic bsy sadece yorgunum halsizim kalp atislarini c.tesi duycam insallah ama cok korkuyorum bos gebelikse falan diye eger oyle olsaydi kanama falan olurmuydu bu zamana kadar canim[/QUOTE
tatlim bendede sadece yorgunluk vardi doktora gittigimde.baska bir belirti yoktu. Bos gebelik cook nadir rastlanan bisey boyle dusun. Yolunda gitmeyen biseyler olsa cok anormal agrin olurdu bence. Bir iki hafta sonra migde bulantilarin baslar.baslamassa bile sen sansli annelerdensin demektir cook rahat bir hamilelik gecireceksin. Bos . Dis gebelikleri hic aklina getirme olur mu
Demirde cok tehlikeli ya az olur zarar.takviye bitamin alirsin fazla gelir yine zararbenim az değil tutam tutam dökülüyo canım... banyodayken özellikle 2 avuç dolusu dökülüyor... demir eksikliğinden kaynaklı sanırım
Demirde cok tehlikeli ya az olur zarar.takviye bitamin alirsin fazla gelir yine zarar
Bende hic bsey yok migde bulantisi agri sizi hic bsy sadece yorgunum halsizim kalp atislarini c.tesi duycam insallah ama cok korkuyorum bos gebelikse falan diye eger oyle olsaydi kanama falan olurmuydu bu zamana kadar canim
Ewet canim haklisin bebeimide uzuyorum byle yaparak elimde olsa bi baska seyler dusunmeye calisiyorum.hepBak ne guzel hic agrin yok. Yolunda gitmeyen bisey olsaydi vucudunda hissederdin. Iceridede kanama olsa bile agrisini hissederdin bence. Bos gebeligi unut hemen uzme bebegini tatlim.
Minoset plus i onermisti bana doktorum cnmGünaydın güzel annecikler.Dün baş ağrısıyla yattım ewde ağrı kesıcı vardı fakat içime sinmedi içemedim.Hangi ağrı kesici kullanmam gerek bilen varmı ya da Dr un önerdığı kullanabilecegımız agrı kesiciler varmı
mrb.6 hafta 4 günlük hamileyim..40.haftam 31 mayıs a geliyor..acaba hazıran damı dogururum yoksa mayısta mı?
bide doktor dusuk onleyici PROGESTAN ılacı ve kan sulandırıcı CORASPIN verdi..kullanımmı kullanmıyımmı dıye dusunuyorum..ılac kullanmayı pek hos bakmıyorum..ne dersınız kızlar ?
hosbulduk..ıns artık bu sayfada bilgilerimizi paylasıcaz ve bıcok sey öğrenicez.. :) herkesin hamileliği hayırlı olsn ınsmerhaba hosgeldin hayirli olsun. Doktorunun talimatlarini uygula bence. Bu bahsettigin ilaclar dusuk onleyici.
canımm ben çıkıyorum hastaneye gideceğim gelince seni haberdar ederim dua et öptümAklima geldikce o kadar kokruyorum ki erkenden mi gitsem diyorum dr ama esimde gelmek istiyo benim esimde kizmaya basladi artik stresten olcagi warsada olmicak diyo rahat brak kendini diyo ama yapamiyorum cok asiri derece stres yaptim :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?