2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bende hic bsey yok migde bulantisi agri sizi hic bsy sadece yorgunum halsizim kalp atislarini c.tesi duycam insallah ama cok korkuyorum bos gebelikse falan diye eger oyle olsaydi kanama falan olurmuydu bu zamana kadar canim

Maşallah miniğe inşallah sağlıcakla kucağına alırsın miniğini

19 ağustos canım saat 2 de randevum var dua et olur mu
Ayyy hadi insallah haberlerini bekliyorum 21i benimde insallah pit pitlari duyup geliceksin darisida benim basima icak insallah cok stresli durum seni cok iyi anliyorum geceleri uyuyamiyorum dusunmekten her an aklimda

kızlar ara ara uyarılar yapıyorum...
akıntısı olan arkadaşlar sakın iç çamaşırım batıyor diye günlük pedler kullanmayın, çünkü onlar hava almayı engelliyor, günlük pedler hava almadığı için size sürekli ıslak hissi verir aksi taktirde mantar vb hastalıklara davetiye çıkarmayın, sonuçta önemli olan alt kısmının temiz olması ve hava almasıdır, bu da mümkün oldukça pamuklu iç çamaşırlar kullanmayla ve sık iç çamaşır değiştirmeyle olur.

Ozelemi gidiyosun tatlim test sonucunu ayni gun alabiliyomusun

benim az değil tutam tutam dökülüyo canım... banyodayken özellikle 2 avuç dolusu dökülüyor... demir eksikliğinden kaynaklı sanırım

Ayyy hadi insallah haberlerini bekliyorum 21i benimde insallah pit pitlari duyup geliceksin darisida benim basima icak insallah cok stresli durum seni cok iyi anliyorum geceleri uyuyamiyorum dusunmekten her an aklimda
Aynen yaa rüyalarıma giriyor eşim de rahatsız oluyor bu durumda artık normalde geçen haftaydı randevum gitmedim şimdi o kadar pişmanım ki keşke gitseydim diyorum

Aynen yaa rüyalarıma giriyor eşim de rahatsız oluyor bu durumda artık normalde geçen haftaydı randevum gitmedim şimdi o kadar pişmanım ki keşke gitseydim diyorum
Aklima geldikce o kadar kokruyorum ki erkenden mi gitsem diyorum dr ama esimde gelmek istiyo benim esimde kizmaya basladi artik stresten olcagi warsada olmicak diyo rahat brak kendini diyo ama yapamiyorum cok asiri derece stres yaptim :-(

benim az değil tutam tutam dökülüyo canım... banyodayken özellikle 2 avuç dolusu dökülüyor... demir eksikliğinden kaynaklı sanırım
Demirde cok tehlikeli ya az olur zarar.takviye bitamin alirsin fazla gelir yine zarar

Bende hic bsey yok migde bulantisi agri sizi hic bsy sadece yorgunum halsizim kalp atislarini c.tesi duycam insallah ama cok korkuyorum bos gebelikse falan diye eger oyle olsaydi kanama falan olurmuydu bu zamana kadar canim

Bak ne guzel hic agrin yok. Yolunda gitmeyen bisey olsaydi vucudunda hissederdin. Iceridede kanama olsa bile agrisini hissederdin bence. Bos gebeligi unut hemen uzme bebegini tatlim.

mrb.6 hafta 4 günlük hamileyim..40.haftam 31 mayıs a geliyor..acaba hazıran damı dogururum yoksa mayısta mı?
bide doktor dusuk onleyici PROGESTAN ılacı ve kan sulandırıcı CORASPIN verdi..kullanımmı kullanmıyımmı dıye dusunuyorum..ılac kullanmayı pek hos bakmıyorum..ne dersınız kızlar ?

Bak ne guzel hic agrin yok. Yolunda gitmeyen bisey olsaydi vucudunda hissederdin. Iceridede kanama olsa bile agrisini hissederdin bence. Bos gebeligi unut hemen uzme bebegini tatlim.
Ewet canim haklisin bebeimide uzuyorum byle yaparak elimde olsa bi baska seyler dusunmeye calisiyorum.hep

Minoset plus i onermisti bana doktorum cnm

merhaba hosgeldin hayirli olsun. Doktorunun talimatlarini uygula bence. Bu bahsettigin ilaclar dusuk onleyici.

merhaba hosgeldin hayirli olsun. Doktorunun talimatlarini uygula bence. Bu bahsettigin ilaclar dusuk onleyici.
hosbulduk..ıns artık bu sayfada bilgilerimizi paylasıcaz ve bıcok sey öğrenicez.. :) herkesin hamileliği hayırlı olsn ıns

6 hafta 4 günlük hamileyim..daha mide bulantıları kusma yok..arkadaslarım erken diyo 7 - 12 hafta arası zormus..ıns bole devam ederim..21 ekimde kalp atıslarını duymak ıcın doktora gıtcem ıns bı sorun cıkmaz..

Aklima geldikce o kadar kokruyorum ki erkenden mi gitsem diyorum dr ama esimde gelmek istiyo benim esimde kizmaya basladi artik stresten olcagi warsada olmicak diyo rahat brak kendini diyo ama yapamiyorum cok asiri derece stres yaptim :-(
canımm ben çıkıyorum hastaneye gideceğim gelince seni haberdar ederim dua et öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…