Benimde haftaya cumartesi zaman geçmiyorGünaydın bugün Dr. Kontrolumuz var çok heyecanlıyım biz büyüdük ya
Minoseti kullanabiliyorsun diye biliyorumGünaydın güzel annecikler.Dün baş ağrısıyla yattım ewde ağrı kesıcı vardı fakat içime sinmedi içemedim.Hangi ağrı kesici kullanmam gerek bilen varmı ya da Dr un önerdığı kullanabilecegımız agrı kesiciler varmı
Günaydın canımGünaydın kızlar herkese selamlar, uzun zamandır giremiyorum maşallah sayfalar dolmuş :) herkes iyidir inşallahh özlendinizzz :)
kızlar ya bende açmaya başladım kotların düğmelerini ama daha belli olması için erken değilmiiah o göbek olayı hungur hungur agladım bgun 7 haftalıgım 71 kılodan 7 haftada 76 ya cıktım goren 5 aylık sanıcak aglayıp duruyorm esımde saolsn alay konusu ettı gobegın yok dıolar ama onde gıden bı gobegm oldu asermeler yuzune( doguma kadar ne olr bılemem vucudum orantılı bırtek gobegım cıktı cok mutusuzummmmmm ((((((((((
Teşekkür ederim cnm saolasınMinoseti kullanabiliyorsun diye biliyorum
Karnınız belli olmaya basladı mı??? bnmki erken belli oldu gibi geliyor bana
Teşekkür ederım cnm dün akşam içmedim ama çok zor gece gecırdımmmGünaydın :) bnde minoset kullanabilirsin diye biliyorum başedilmez agrılar için
kızlar ya bende açmaya başladım kotların düğmelerini ama daha belli olması için erken değilmii
ben bi kilo verdimmmm ama şişkinlik oluyo galiba düğme rahatsız ediyodaha bencede cok erken ya. bende üzülüyom valla. millet ilk 4 ay hiç kilo almadan geciriyo.. ben 2 kilo aldım. pantolonlara sıgıyorum ama göbek sıkıyo, düğme acıyorum.. :)
Kizlar gunaydinn. Ben ilk gunlerde cok guzel besleniyordum. Sut kefir cebiz meyve falan gunluk yiyip iciyordum. Ama bugunlerde bu saydiklarim aklima geldikce migdem bulaniyor. Iyi beslenemiyorum bu yuzden korkuyorum.ilk uc ay bebek annenin depolarini kullaniyormus ya bende tahribat olacak diye korkuyorum. Saclari az az dokulmeye baslayan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?