Inşallah canım benim :) senin de hareketleri başlar muhakkak. Çikolata yiyip gir içeri :)Allah sabır versin. İnşallah ilerleyen zamanlarda hayırlı evlatlar versin.
Çok sevindim civciv. Ben de ayın 18'inde gideceğim doktora. İnşallah senin gibi hayırlı haberler almak nasip olur.
Hareket ederken görmek cok güzel dimi prenses demişsin içine mi doğdu :) bizle başladın birakma artık bizi zaten bu yaramaxlarin ne zaman dogacagi belli olmazEvet Uyuyordu kalbini gördük atıyor ama hiç hareket etmiyordu. Uyandırdık prensesi :) küçücük şey nasıl elleri ayaklarini nasıl oynatıyor.ce nesi de oluşmuş gelişimi gayet iyi dedi. Hatta doğum tarihi de kaydı :) aslında nisanda olacakmış doğum ama ben size alıştığımız için gitmiyorum buradan :) doktorda Ablamın doktoru hastaneden dolayı gitmek istemiyordum. Hastane çevresi bayagi olaylı. Ama yapacak bir şey yok. :) darısı başınıza inşallah ...
Hem de nasil güzel her gittiğim de bir mucizeye daha tanık olmak muhteşem bir şey. .. Toplam uzunluğu 4 cm bir insancik. :) şu an hareket ediyorHareket ederken görmek cok güzel dimi prenses demişsin içine mi doğdu :) bizle başladın birakma artık bizi zaten bu yaramaxlarin ne zaman dogacagi belli olmaz
Kahverengi akinti yi doktoruna söyle canım. Progestan falan kullanıyor musun?Kizlar benim cok fazla akintim var icime biseyler dustu sarimtrak ve cok hafif kahveli boyle olan varmı
Hayırlı olsun canım içine dogan olur ins. Bu defada sana benzer. Benim içime dogmuyor ilk erkek istemiştim kızım oldu şimdi yine kız geciyor saglik ocagindaki doktor neye gore dediyse oglun olacak dedi ama hayırlısı ne ise o olsunHem de nasil güzel her gittiğim de bir mucizeye daha tanık olmak muhteşem bir şey. .. Toplam uzunluğu 4 cm bir insancik. :) şu an hareket ediyorinanamiyorum gerçekten hala :) ben ilk gebelıgım de de erkek olacak diyordum herkes gülüyordu bana :) yakışıklı babasının ikizi bir oğlum oldu :) hamile kaldigimdan beri kız diyorum yine herkes gülüyor bana :) hayırlısı eli ayağı düz olsun da :)
Inşallah allahim hayırlısını versin. Vatana millete ailesine hayırlı bir evlat olsun gerisi boş. :) senin oğlun yok benim kızım :)Hayırlı olsun canım içine dogan olur ins. Bu defada sana benzer. Benim içime dogmuyor ilk erkek istemiştim kızım oldu şimdi yine kız geciyor saglik ocagindaki doktor neye gore dediyse oglun olacak dedi ama hayırlısı ne ise o olsun
Evet canım dediğin gibi bugün kalp atışlarını duyduk ve dış gebelik yok...canım kalp atışını Allahın izniyle duymuşsundur...bu arada dış gebelik olması imkansız çünkü dış gebelikte zaten kese oluşmuyor..sende keseyi görmüşsün zaten..
Hayırdır inşallah.Çift sarılı deyince ilk aklıma gelen ikiz gebelik oldu.Kese veya bebek görünmüşmüydü cnm.Kizlar 1 haftadir ruyamda surekli pazardayim ve yumurta aliyorum cift sarili ama ne demek acabaa
Benimki belli olmaya basladi daha önce doğum yaptığım icin biraz kalmıştı göbek zaten çıktı biraz daha pantolonlar denk gelmiyormavi_superisi .!.:Karnınız belli olmaya basladı mı??? bnmki erken belli oldu gibi geliyor bana
ah o göbek olayı hungur hungur agladım bgun 7 haftalıgım 71 kılodan 7 haftada 76 ya cıktım goren 5 aylık sanıcak aglayıp duruyorm esımde saolsn alay konusu ettı gobegın yok dıolar ama onde gıden bı gobegm oldu asermeler yuzuneBenimki belli olmaya basladi daha önce doğum yaptığım icin biraz kalmıştı göbek zaten çıktı biraz daha pantolonlar denk gelmiyor
Canım hic sıkma kendini bebeklerimiz iyi olsunda gerisi boş dogunca peslerinden kosarken kilo kalmıyor zatenah o göbek olayı hungur hungur agladım bgun 7 haftalıgım 71 kılodan 7 haftada 76 ya cıktım goren 5 aylık sanıcak aglayıp duruyorm esımde saolsn alay konusu ettı gobegın yok dıolar ama onde gıden bı gobegm oldu asermeler yuzune( doguma kadar ne olr bılemem vucudum orantılı bırtek gobegım cıktı cok mutusuzummmmmm ((((((((((
Be
Akropol hastanesi Bülent Bey doktorum. İlk hamileliğimde de Bülent Bey'e gitmiştim. Memnun kaldığım için başka doktor düşünmedim hiç. Yine oraya gideceğim. Orada içime sinmeyen tek ve en önemli şey yenidoğan ünitesinin olmaması.
Aynen, bende atlamak istemem açıkçası..Ben uzun suredir kullandigim icin alistim.gece yatmadan once su icmeye mutfaga gidiyorum.masanin ustunde goz onunde zaten ilac.icip yatiyorum. Tel.in alar mini kurabilirsin unuturum dersen. Cunku bu donemlerde cok cok onemli folik asit.omurilik gelisiyor bebeklerin
tabii ki doktorun dediğini baz almalısınYa kızlar ben bişey soracam aklimdaki soru isaretini giderebilirseniz cok sevinirim yaaa
şimdi ben Sata göre 7+ 6 da doktora gittim doktorum 6+ 5gunluk haftalık hamilesin dedi bana hatta sordum Sata göre niye farklı diye zaten sen adet gördüğünde bir oluşum yokki dedi bu da yaklaşık 1 hafta sürdüğünden bu normal dedi.tamam anladım da şimdi bebek 7+5 gunluk ama ben 9 haftaya mi giriyorum hamileliğimde ? Yoksa artık doktorun dediğini mi baz almalıyım. Mesela cinsiyet haftası şu 2 li test haftası için falan ? Sizin de böyle mi hafta farkı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?