2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
çok teşekkür ederimmmmmmm

Cok gecmis olsun, daha once de yazmistim bi tanidigim bulantilari icin akupunktur yaptirmisti, cok da etkisini gormustu, doktoruna bi danis bunu da istersen, rabbim yardimcin olsun
Yarin sorucam ne gerekiyosa yapsin ben dayanamiyorum artik cok tskler cnm

canim bende folidoce kullaniyorum. 6 ay once basladim kullanmaya. Gece yatmadan once iciyorum. Ac tok farketmiyorum yani. Cok takilma ac tok durumuna derim.
Aslında yatmadan önce ya da akşam saatlerinde içsem iyi olacak, çünkü gündüzleri işyerinde yoğunluk nedeniyle bazen unutabilirim.

bende aynı vitaminden kullanıyorum reçeteye bkma canım doktoru dinle bende tok iciyorum
Bunu dışında başka vitamin verdi mi?
Bana bir vitamin daha vermişti ama ben almadım sadece folikasiti kullanıyorum.

bende senin gibi ddüşünüyorum yaptırmayı düşünmüyprum problem var denipte sağlıkla doğan çok örnek var etrafta olumsuz birşeyler duyup hamileliği zehir etmeye gerek yok bence

Bunu dışında başka vitamin verdi mi?
Bana bir vitamin daha vermişti ama ben almadım sadece folikasiti kullanıyorum.
Hayır birde progestan verdi oda düsük ihtrmalina karşi bu arada ben folidoce yi sabah kahvaltı sonrası içıyorum doktor öyle önerdi hatta reçeteyi okudtm bend aç karnina yzıyo eczaneye de sordum oda kahvaltı sonrası iç dedi bu konuda hem fikirler,

hmm bende eczaneme sorduğumda tok olarak önermişti, prospektüsü dikkate almıyoruz o zaman

herkese merhaba benim ikinci hamileliğim ama arada 4,5 sene var pek bişi hatırlamıyorum şimdi çalışıyorum ve çok uykum var ne yapmalıyım

Sen 6+2'de bebeği de görebildin mi, benim tam 6 haftalıktı ama bebeği henüz göremedik.
Önümüzdeki hafta Cuma gideceğim, ama günler geçmiyor benim için...

walla dr gordu bana da gosterdı bı karaltı ama cok net degıl tabıı kı. kalp atışını gosterdı değer olarak da cıktı ekramda zaten ama sesini duyamadık cok mınık olduğundan. aslında alttan yapsak duyarız deddı de onu da ben ıstemedım. zaten sıkıntı yok dedıgınden dert etmedim.
ilkinde cok evhamlıydım her gun sureklı bıseylerı dert edıyordum kendıme. sonra sakınan göze cop battı. bu sefer bı rahatlık var ustumde nedense :S

cok güzel fikir ama sağlık ocağını bı ara da sor istersen teslerin hepsinin sonucunu ertesı gun verebılıyorlar mı dıye. cunku bazen bıraz gecıkmelı verebılıyorlar. belkı perşembe gel derler

sağlık ocağına gidince ertesi gün saat 11 de sonuçları öğrenebilirsiniz, mesela sağlık ocağına pazartesi sabah gittiniz,sonuçları salı saat 11'de bağlı olduğunuz ilin "halk sağlığı labaratuar sonuçları"na bilgilerinizi girerek daha gitmeden netten öğrenebilirsiniz(ankarada böyle) çalıştığım için ertesi gün gidememiştim ama sonuçlarım içinde sabırsızlanıyordum.bende ilk kontrolümden önce sağlık ocağında tahlil yaptırıp gitmiştim,doktorum özel olunca ekonomik gelmişti böyle olması :)

Son düzenleme:
aynı sorun bende de var. doktorumla da paylaştım. hiç bir kontrole mutlu mesud gidemiyorum. acaba bebek yaşıyor mu, herşey normal mi endişeleriyle gidiyorum. kaybetme korkusu çok oluyor. herşeyin yolunda olduğunu öğrendiğimde bir kaç gün neşeli oluyorum ama sonra yine endişeler başlıyor. senin hamileliğin nasıl oldu, çok bekletti mi bebeğin bilmiyorum ama ben evliliğimin 6. yılındayım ve ilk hamileliğim. 5 negatif aşılama, 1 negatif tüp bebek yaşadım. ikinci tüp bebekte dondurulmuş embriyo ile hamile kaldım. belki de çok zor olduğu ve yolunu çok gözlettiği için yaşıyorumdur bu korkuları. bu korkularla baş etme yolunu bilen varsa bana da söylesin:)

teşekkür ederim

Benim ilk gebeliğim ilacı bıraktıktan sonra hemen hamile kaldım.Ben de bu kadar çabuk hamile kalmış olmam şaşırttı
doktor bile ne kadar mutsuzsun dedi:S

Kızlar bir şey soracağım. Bayramda Maşukiyeye kahvaltıya gittik Ordaki peynirleri çok beğendim ben de aldım. eve gelince aklıma geldi acaba o peynirler çiğ sütle mi yapılıyor diye. malum hamilelikte tehlikeli. Pastörize yememiz gerekiyor. Aldığım yerin numarasını bilmediğim için kahvaltı yaptığımız yeri aradım onlar bilmiyor. Biri köy peyniri, diğeri sepet (çerkez) peyniriymiş. Nasıl yapıldığını bilen varsa paylaşabilir mi lütfennn

doğru karar vermişim ozaman :) peki bu sağlık ocağında yapılan testlerin dışında başka test istemişlermiydi özelde sizden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…