2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Herkese hayirli bayramlar nasilsiniz bakalim

Aksine ben anne ne kadar zevk alirsa cocugun da o derece mutluluk duyacagini okumustum

kızlarr bgn cok mu yordum kendımı ne sabah uyandm cok az sarı pembe akıntım vardı takılı kalmadm anneme gosterdm korkma dedı kırmızı olrsa doktora gt dedı aksamda yemekte teyzemler fln vardı kalk otr belım cok agrıyo süpürge fln yapıorm guunluk ondan bsy olr mu dusuk rskm yok cok sukur 6+3 um ama morelm cok bzuk bgun uyku halı yorgunluk var 1 bucukta uyandım hayatımda ılk defa ya ne oldm boyle off herkese sınır oluyorum resmen kmseyı yanmda ıstemıyorm ((

Fazla yormamaya calis canim kendini, fazla ayakta kaldigimda bende de bel agrisi oluyor, hep oturmak bile yoruyor, ara ara uzaniyorum gun icinde mesela ben..ruh halimiz de degisebiliyor tabi sikca, guzel seyler dusun, fazla kalabaliga girmemeye bak rahatlamak icin..

Merhaba arkadaşım. Kendini yormamaya bak. Zaman buldukça ayaklarıni yüksek bir şekilde uzat. Dinlen. Ama pembe akıntı yi da kontrole gidince doktoruna sormayı unutma. Illa ki korkulacak bir şey değil. Ama normallestirme de...

Arkadaşlar merhaba hayırlı bayramlar bende sizin gibi 2015 mayıs annesi olucam şuan 7.haftadayım keseyi gördüm ama kalp atışları bu hafta duyulur mu yarın kontrolüm var ve hala içim rahat bir şekilde hamileyim diyemiyorum...

kızlar cok saolun bılgılenırız ıcın yormuycam artık kendımı cuma gunu kontrlm var solucem bakalım doktoruma tskrler

Hoşgeldin canım benim. Genellikle bu 6. Hafta da duyulabiliyor. Ama duyamayanda var korkma. Bir sonraki randevunda muhakkak duyarsınız. .. :)

Hoşbulduk teşekkür ederim cevap verdiğiniz için randevum yarın 8 ekimde umarım duyarım dış gebelik olayından korkuyorum ayrıca bugün doğum günün eğer duyarsam kalp atışlarını en güzel hediyeyi 1 gün sonra almış olucam

Kizce nabiyosun nasılsın :) yine paniklemeler başlamış :) allah iyiliğini versin senin :) seni başlığın en panik anne adayı ilan ediyorum. :)
Hı hı Sağol bitanem benim :) eskiye göre daha iyiyim aslında kiiiiiiz bayram iyi geldi eşimle en panik anne eda ha ha hahahahahahaha süper oldu valla

Merhaba canım, hiç endişelenme yarın inşallah duyarsın.Benimde 6.haftamda sadece kese görünmüştü, 1 hafta sonra duyduk kalp atışını.Bende inanmıyordum hamile olduğuma.Doktorumun dediğini söyleyim sana, sapına kadar hamilesin.

benim duymak istediğimde tam olarak doktorunuzun söylediği kelime inşallah duyarım...

Ilk kez mi gidiyorsun doktora kese falan görmedin mi daha. Ben 6+5 DE hem bebeği hem kalp atislarini duyduk. Sen de duyarsınız inşallah. Dış gebelik şiddetli ağrılar yapıyor korkma sakin ...

Ilk kez mi gidiyorsun doktora kese falan görmedin mi daha. Ben 6+5 DE hem bebeği hem kalp atislarini duyduk. Sen de duyarsınız inşallah. Dış gebelik şiddetli ağrılar yapıyor korkma sakin ...
çok şükür ağrım falan yok geçen hafta gittim keseyi gördüm yarın bana da 6+4 gün olacak yani 7.hafta içindeyim inşallah bu yazdıklarınız bana umut oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…