2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Çiğ ette bit takım bakteriler olduğu için onermiyor doktorlar. Ama işin bittikten sonra iyice ellerini yikarsan bir şey olacağını sanmıyorum. Korkma yani içindeki kurdu kuzuya çevir

Bu doktorları anlamak çok zor canım ya. Benim de doktorum bebekle ilgili olmadığı sürece sorun yok dedi . Ne işle mesgulsun canım

kızlaaaaarr yaa dunden berı canım ayva ıstıyoo geceden beı goguslerım cok agrıyoo esme telefn ettım gelrkn alcak yeynce gecer mı acaba ayy eskı yemekkten dılım fln yara oldu allahım napcm boyleee

Bu doktorları anlamak çok zor canım ya. Benim de doktorum bebekle ilgili olmadığı sürece sorun yok dedi . Ne işle mesgulsun canım
Ben üretim de çalışıyorum canım. Allah a şükürler olsun bebeğin gelişimi normal bir gidiyorum kese de kanama var diyorlar bi gidiyorum hiçbir şey yok diyorlar. Sonra bir gidiyorum kanama var diyorlar. Anlamadım. Kalp atışı hersey var. Plasentasi bile oluştu en son. .. anlamadım. Ayakta durmadan lazım diyorlar rapor yazmiyorlar. En sonunda para vericem rapor versinler diye heheh :)

ben de rapordan yana muzdaribim . ama benim doktorum kanaman olursa veririm dedi. suan kanamam yok ama tup bebek oldugu icin korkuyorum ise gidip yorulmaya

ben de rapordan yana muzdaribim . ama benim doktorum kanaman olursa veririm dedi. suan kanamam yok ama tup bebek oldugu icin korkuyorum ise gidip yorulmaya
çalışan hamilelerin işi zor gerçekten. vallahi keşke çıkarsalar diyorum. çıkamıyorum çünkü ssk dan yararlanmam için. çıkarsalar keşke... sanki rapor verseler ellerine yapışacak. benim ayakta çalışamaz raporum var ama doktoruma anlattığımda ayakta çalışıyorum yeri geliyor ağır kaldırmak zorunda kalıyorum dediğimde şirketin insiyatifinde bu diyor rapor ver o zaman diyorum onu da vermiyorlar. sanki şirketle anlaşmışlar benim çıkmamı bekliyorlar... allahım ya rabbim...

Merhaba benimde çok korktuğum bir durum iki minik :) allah sağlık versin gerisi kolay olur inşallah . Bişey sorsam emziriyormusun hala? Ben emziriyorum doktorum kes dedi ama oğlum çok düşkün bırakırken çok zorlanıcam.

benim de oğlum 17 aylık emziriyordum çok düşkündü mecbur azaltarak bıraktırdım ama hala üzülüyorum :S

Merhabalar arkadaslar iyi bayramlar herkese oncelikle..
Doktorunuz test istedi mi diye soranlar olmus, ben ozele gidiyorum bayramdan once gittigimde doktorum 4 5 tane test yaptirdi orda, tiroid, seker, hebatit b, kan uyusmazligi gibi, birde idrar verdim hatta iltihap cikti bol su tuketmrmi tavsiye etti ilac vermeden.
Bir diger konu bulantisi olan arkadslar akupunkturla bulantiya cozum bulundugunu ve hic bir riski olmadigini duymustum bi yakinimdan, doktorunuza bunu sorabilirsiniz belki..
Iliski konusundaysa bi kac doktordan duydugum kanama olmadigi takdirde hic bir sakincasi olmadigi, sadece biraz daha dikkatli olunmasi gerektigi yonunde..
Umarim faydali olabilmisimdir :)

Buarada bayram oncesi bizde bebegimizin kalp atislarini gorduk cok sukur, cok kucuk oldugu icin sesi henuz duyulmuyor dedi doktorum.benim bulantim yok ama istahim yok hic, hatta sut ve sekerli herhangi seylerden neredeyse tikdindim diyebilirim, yiyemiyorum ama doktorum ilk 3 ay cok normal hatta bu hafta itibariyle bulantilarinda baslayabilir, kokulara hassasiyetin artacak dikkatli ol dedi, ha birde 3.ay dan sonra da duramiyorum hep yemek istiyorum diyeceksin dedi :)

yok canım malesef benim cadı kızım tüm ugraslara rağmen 1 ay anca emdi insallah bu sefer emen bir bebeğim olur

yok canım malesef benim cadı kızım tüm ugraslara rağmen 1 ay anca emdi insallah bu sefer emen bir bebeğim olur
İnşallah canım herşeyin hayırlısı derler ya çok doğru . Benimde iyi emen ama onun dışında aşırı derecede iştahsız zayıf bir oğlum var bende yeni bebiş için emmesede olur yeterki herşeyi yesin iştahlı olsun diye dua ediyorum

benim de oğlum 17 aylık emziriyordum çok düşkündü mecbur azaltarak bıraktırdım ama hala üzülüyorum :S
Üzülmeyin Benim oğlum da 21 aylık olacak pek bişey yemediği için gün içinde ne zaman aklına gelse emmek istiyor . Artık sütümde yok denecek seviyede zaten bulantılardan günde 2 bardak ancak su içebiliyorum bu durumda ne kadar emiyor çok merak ediyorum . Emzik niyetine kullanıyor heralde beni Azaltmaya çalışıyorum ama çok zormuş

Tahlil soran Arkadaş için bağlı bulunduğunuz asm ye sabah erkenden gidip doktorunuza gebe olduğunuzu bildirince gerekli tahlilleri yapıyorlar . Ayrıca özelde veya devlet hastanesinde yapılması gereken toxo rubella bağışıklıkları gibi testlerde var bunun için kadın doğum uzmanının yönlendirmesi gerek . Mesela benim sol yumurtalığım neredeyse yok miktarda olduğu için progesterona da bakılmasını istedi dr . Yani kişinin durumuyla alakalı farklı testler isteyebiliyor drlar .
İlişki içinde benim drum biraz garantici galiba bir süre anne bebek alışana kadar olmasın dedi

emmeyince çok zor emmedigi gibi iştahsızda kızım yemek yedirene kadar kac takla atıyorum allahım bize iştahı açık emen bebekler versin

hamileyken çalışmak çok zor canım ya.. işi bırakma imkanın varsa bırak dinlen evde ya da bi şekilde rapor al... bu doktorlar dengesiz malesef :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…