Çiğ ette bit takım bakteriler olduğu için onermiyor doktorlar. Ama işin bittikten sonra iyice ellerini yikarsan bir şey olacağını sanmıyorum. Korkma yani içindeki kurdu kuzuya çevirÖncelikle hepinizin bayramını kutlarım :) kızlar et doğradım. Sonra ellerimi güzelce yıkadım. Birşey olmuşmudur? Ete elleyip biryerimize dokununursakbebekte leke falan oluyomuş . Bazı forumlarda öyle yazmışlar. Ben onu ciğer diye biliyordum. İçime yine de kurt düştü
sağol cevabın için :)Çiğ ette bit takım bakteriler olduğu için onermiyor doktorlar. Ama işin bittikten sonra iyice ellerini yikarsan bir şey olacağını sanmıyorum. Korkma yani içindeki kurdu kuzuya çevir
Benim iki üç hafta oluyor ise gittikçe oluyor ise gidiyorum 2 gün sonra apar topa doktora. Şimdi evdeyim en son gittiğim doktor kahverengi akinti yi normal olarak görmem dedi sonuçta bu bir kanama olduğunu gösterir dedi. Ama raporda yazamıyor :) en son kasa kaldırmıştim bayagi geldi bu kez kahve ole pembe karışıkti iç çamaşırım bayagi kirlendi. Beni öyle bekletti gi için başka doktora gittik yanlış anlaşılma olmasın. Ve en son gittiğim doktor progestan kullandığın zaman lekelenme olmaması lazım dedi bu yüzden 100 mg × 3 olan dozu 200mg × 3 olarak değiştirdi. 5 gündür falan hiç gelmedi şükürler olsun. Ya dinlendiğim için ya da bu doza ihtiyacım olduğu için onu bilemiyorum. :) bir de rapor istediğimde veremem çünkü zaten düşerse düşecek dedi :) artık gülüyorum çünkü doktordan yana yüzüm gülmedi bir türlü.
Ben üretim de çalışıyorum canım. Allah a şükürler olsun bebeğin gelişimi normal bir gidiyorum kese de kanama var diyorlar bi gidiyorum hiçbir şey yok diyorlar. Sonra bir gidiyorum kanama var diyorlar. Anlamadım. Kalp atışı hersey var. Plasentasi bile oluştu en son. .. anlamadım. Ayakta durmadan lazım diyorlar rapor yazmiyorlar. En sonunda para vericem rapor versinler diye heheh :)Bu doktorları anlamak çok zor canım ya. Benim de doktorum bebekle ilgili olmadığı sürece sorun yok dedi . Ne işle mesgulsun canım
çalışan hamilelerin işi zor gerçekten. vallahi keşke çıkarsalar diyorum. çıkamıyorum çünkü ssk dan yararlanmam için. çıkarsalar keşke... sanki rapor verseler ellerine yapışacak. benim ayakta çalışamaz raporum var ama doktoruma anlattığımda ayakta çalışıyorum yeri geliyor ağır kaldırmak zorunda kalıyorum dediğimde şirketin insiyatifinde bu diyor rapor ver o zaman diyorum onu da vermiyorlar. sanki şirketle anlaşmışlar benim çıkmamı bekliyorlar... allahım ya rabbim...ben de rapordan yana muzdaribim . ama benim doktorum kanaman olursa veririm dedi. suan kanamam yok ama tup bebek oldugu icin korkuyorum ise gidip yorulmaya
Merhaba 2013 ocak annelerindeki yazini gördüm orda aktif olamadigimdan yazamadim allah kucağına almayi nasip etsin benimde 2013 ocak dogumlu kızım var bakalım nasıl olacak iki küçükle uğraşmak
Canım sıkma kendini doktor normal demis devam ederse gidersin olmazsa progestan kullanıyorsun dur dimi
Kizlar sizde de ayaklarda ödem ve yanma oluyor mu?
yok canım malesef benim cadı kızım tüm ugraslara rağmen 1 ay anca emdi insallah bu sefer emen bir bebeğim olurMerhaba benimde çok korktuğum bir durum iki minik :) allah sağlık versin gerisi kolay olur inşallah . Bişey sorsam emziriyormusun hala? Ben emziriyorum doktorum kes dedi ama oğlum çok düşkün bırakırken çok zorlanıcam.
İnşallah canım herşeyin hayırlısı derler ya çok doğru . Benimde iyi emen ama onun dışında aşırı derecede iştahsız zayıf bir oğlum varyok canım malesef benim cadı kızım tüm ugraslara rağmen 1 ay anca emdi insallah bu sefer emen bir bebeğim olur
Üzülmeyin Benim oğlum da 21 aylık olacak pek bişey yemediği için gün içinde ne zaman aklına gelse emmek istiyor . Artık sütümde yok denecek seviyede zaten bulantılardan günde 2 bardak ancak su içebiliyorum bu durumda ne kadar emiyor çok merak ediyorum . Emzik niyetine kullanıyor heralde beni Azaltmaya çalışıyorum ama çok zormuşbenim de oğlum 17 aylık emziriyordum çok düşkündü mecbur azaltarak bıraktırdım ama hala üzülüyorum :S
emmeyince çok zor emmedigi gibi iştahsızda kızım yemek yedirene kadar kac takla atıyorum allahım bize iştahı açık emen bebekler versinİnşallah canım herşeyin hayırlısı derler ya çok doğru . Benimde iyi emen ama onun dışında aşırı derecede iştahsız zayıf bir oğlum varbende yeni bebiş için emmesede olur yeterki herşeyi yesin iştahlı olsun diye dua ediyorum
Ben üretim de çalışıyorum canım. Allah a şükürler olsun bebeğin gelişimi normal bir gidiyorum kese de kanama var diyorlar bi gidiyorum hiçbir şey yok diyorlar. Sonra bir gidiyorum kanama var diyorlar. Anlamadım. Kalp atışı hersey var. Plasentasi bile oluştu en son. .. anlamadım. Ayakta durmadan lazım diyorlar rapor yazmiyorlar. En sonunda para vericem rapor versinler diye heheh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?