Insallah hersey gonlunce olur cok mutlu ama bi o kadarda stresli zamanlar en azindan benim icin oyle oluyorTeşekkür ederim canım, bakalım yarın gittiğimde ne diyecek ultrasona göre kaça kaç ? Kalp atışı ne alemde ? Umarım eli boş dönmeyiz doktordan :)) :))
Canım progestan,elevit ve balık yağı içiyormuş,progestan günde 200 mg iki taneymiş ama çok uyku yaptığı için gece bir tane içiyomuş,elevit vr balık yağıda birer tane içiyomuş.Bu arada elevitin içindr domuz jelatini varmış arkadaşada ben söyledim bilmeden içti bunca ay...bu arada oda progestanı bırakıyomuşCanimsinnnn sabırsızlıkla bekliyorum
Yani benim folik asit ve progestan kullanmam da sakinca varmiCanım progestan,elevit ve balık yağı içiyormuş,progestan günde 200 mg iki taneymiş ama çok uyku yaptığı için gece bir tane içiyomuş,elevit vr balık yağıda birer tane içiyomuş.Bu arada elevitin içindr domuz jelatini varmış arkadaşada ben söyledim bilmeden içti bunca ay...bu arada oda progestanı bırakıyomuş
neden sakınca olsun ki? dr vermedi mi sonuçta? ben mesela abah folbıolcoraspin elevit ve progrestan 200 içiyorum. aksam clexan ,4 iğne oluyorum. yatarken de progestan 200 içiyorum:)Yani benim folik asit ve progestan kullanmam da sakinca varmi
Elevitte folik asit içeriyomuş :) bişey olmaz canım bende karmakarışık ilaçlar içmiştim,mecbur kalınca içiliyor yani,senin 3 günün kalmış zaten,banada sorucak olursan folik asit bebeğe yararlı progestan düşük önleyici zaten zararı olucağını sanmam için rahat olsun :)Yani benim folik asit ve progestan kullanmam da sakinca varmi
hayirdir ...Slm kizlar ben bugun cok kotuyum,
düşük tehliken yoksa kullanma progestan benım var tehlıkem içiyorum kan sulandırıcı iğne oluyorum folık asıt ve bebe asprını içiyorumYani benim folik asit ve progestan kullanmam da sakinca varmi
cnm senınde benım gıbı düşük tehlıkenmı var var bende senın kullandıklarını kullanıyorumneden sakınca olsun ki? dr vermedi mi sonuçta? ben mesela abah folbıolcoraspin elevit ve progrestan 200 içiyorum. aksam clexan ,4 iğne oluyorum. yatarken de progestan 200 içiyorum:)
O kadar midem bulandı ki doktorlardan. Artık çekiniyorum gitmeye. Sabahtan beri ruh halim çöktü. Sınır ve üzüntüden aglamaktan içim şişti. Bir de benim de her bebek gibi değerli. Ve bunun için doktorlarin çaba sarfeymemesi beni deli ediyor. Başka bir doktora daha danisicam tabi ki ama bulamiyorum adam gibi doktor. Rapor yazmiuorlar. Ve benim ayakta çalışamaz raporu da bizim elimizde değil işyerinin insiyatifinde demek ne oluyor ya... en sonunda devlete gidicem vallahi... en azından para gutmuyorlar. ..cnm geçmiş olsun ama ne demekmiş düşerse düşecek rapor yazamam..nasıl bir doktor bu böyle..
benim oğlumda da kanamam oldu hem de öyle böyle değil su gibi aktı hatta öldü dedim bebeğim..ki progestan da kullanıyordum. sonuçta doktorum müdahale etti telefonda iğne söyledi hemen hemşire çağırın yaptırın dedi, iğneyi olduktan birsüre sonra kesildi kanamam ertesi gün kontrolde gördüm meleğimi 8+4'dü..
sonra progestan takviyesi ve 5 iğne daha oldum düşmesin diye..ve allahıma şükür hiçbirşey olmadı..
sen bence bulabiliyorsan başka bir doktora daha danış cnm sonuçta onlar ellerinden gelen herşeyi yapmalılar düşerse düşecek demeden önce..
Canım ne zarari olsun ikisi farkli ilac sen benim kullandiklarimi kullansan ortaligi yikacaksin meraktan sakin ol biraz ya bu stres emin ol o ilaclardan daha tehlikeli senin kullandiginin iki katını kullaniyorum daha oncede kullandim kızım sağlıklı allaha Şükür icin rahatladi mi :)Tehlikem yok sadece bitir daha kullanma dedi 3 gün kaldı bakalım canım ben şimdi 100mgdan 3 tane içiyorum bide folic plus verdi 3 er tane, ikisi beraber korkuttu tabi farklı ilaçlar ama ne biliyim, 3 gün kullanmim birakim diorum ama ne bilim
Canım once coklu alintiya bas bitince yorum yazdigin yerde alintilari ekle var ordan ekle ama ben telden giriyorumYawrum ben coklu alinti yapamiyorum bu yeni site degistiunden beri nasil yapiyosunuz coklu alintiya tikliyorum bi kac kisice mesela cevapla degince kimin yorumundan dediysem bi onu aliyo neden anlamadim
Allah yardimcin olsn canim bnimde vardi progesteronu yukseltti doktor ayaklar da sicak tutunca gecti
Allah yardımcın olsun inşallah ciddi birşey yoktur
Saolun arkadaslar doktor bakti kanamali alan var dedi vede kese fazla gelismemis istedigim boyutlarda degil dedi muhtemelen bebegimin kalbi atmiyormusDualarimiz seninle, dikkat et kendne insallah önemli birsey deildir
böyle durumlar olabiliyor sonra bi gidiosun doktora güp güp atıo kalbi iyi düşün iyi olsun herşeySaolun arkadaslar doktor bakti kanamali alan var dedi vede kese fazla gelismemis istedigim boyutlarda degil dedi muhtemelen bebegimin kalbi atmiyormuscok uzgunum ....kurtaj icin acele etmeyelim dedi bayram sonrasina kadar bekleyip oyle alalim dedi suan bebek gorunmuyormu dedi kalbi atmiyormu dedioan uzuntuden anlamadim tam ultrasonu sesliye getirdi ama ses yoktu bekleyelim sagliksizda diyemem sagliklida diyemem dedi lutfen bana dua ediin bu arada gebelik haftam 6*4 .....
O kadar midem bulandı ki doktorlardan. Artık çekiniyorum gitmeye. Sabahtan beri ruh halim çöktü. Sınır ve üzüntüden aglamaktan içim şişti. Bir de benim de her bebek gibi değerli. Ve bunun için doktorlarin çaba sarfeymemesi beni deli ediyor. Başka bir doktora daha danisicam tabi ki ama bulamiyorum adam gibi doktor. Rapor yazmiuorlar. Ve benim ayakta çalışamaz raporu da bizim elimizde değil işyerinin insiyatifinde demek ne oluyor ya... en sonunda devlete gidicem vallahi... en azından para gutmuyorlar. ..
Saolun arkadaslar doktor bakti kanamali alan var dedi vede kese fazla gelismemis istedigim boyutlarda degil dedi muhtemelen bebegimin kalbi atmiyormuscok uzgunum ....kurtaj icin acele etmeyelim dedi bayram sonrasina kadar bekleyip oyle alalim dedi suan bebek gorunmuyormu dedi kalbi atmiyormu dedioan uzuntuden anlamadim tam ultrasonu sesliye getirdi ama ses yoktu bekleyelim sagliksizda diyemem sagliklida diyemem dedi lutfen bana dua ediin bu arada gebelik haftam 6*4 .....
Saol canim benim insallah dedigin gibi olur ..rabbim herkesin bebeklerini sag salim kucagina almayi nasip etsinböyle durumlar olabiliyor sonra bi gidiosun doktora güp güp atıo kalbi iyi düşün iyi olsun herşey
Saolun arkadaslar doktor bakti kanamali alan var dedi vede kese fazla gelismemis istedigim boyutlarda degil dedi muhtemelen bebegimin kalbi atmiyormuscok uzgunum ....kurtaj icin acele etmeyelim dedi bayram sonrasina kadar bekleyip oyle alalim dedi suan bebek gorunmuyormu dedi kalbi atmiyormu dedioan uzuntuden anlamadim tam ultrasonu sesliye getirdi ama ses yoktu bekleyelim sagliksizda diyemem sagliklida diyemem dedi lutfen bana dua ediin bu arada gebelik haftam 6*4 .....
Insallah canim benim...üzülme canım olumlu düşün bayramdan sonra iyi haberler alırsın inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?