2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Teşekkür ederim canım, bakalım yarın gittiğimde ne diyecek ultrasona göre kaça kaç ? Kalp atışı ne alemde ? Umarım eli boş dönmeyiz doktordan :)) :))
Insallah hersey gonlunce olur cok mutlu ama bi o kadarda stresli zamanlar en azindan benim icin oyle oluyor

Canimsinnnn sabırsızlıkla bekliyorum
Canım progestan,elevit ve balık yağı içiyormuş,progestan günde 200 mg iki taneymiş ama çok uyku yaptığı için gece bir tane içiyomuş,elevit vr balık yağıda birer tane içiyomuş.Bu arada elevitin içindr domuz jelatini varmış arkadaşada ben söyledim bilmeden içti bunca ay...bu arada oda progestanı bırakıyomuş

Yani benim folik asit ve progestan kullanmam da sakinca varmi

neden sakınca olsun ki? dr vermedi mi sonuçta? ben mesela abah folbıolcoraspin elevit ve progrestan 200 içiyorum. aksam clexan ,4 iğne oluyorum. yatarken de progestan 200 içiyorum:)

Elevitte folik asit içeriyomuş :) bişey olmaz canım bende karmakarışık ilaçlar içmiştim,mecbur kalınca içiliyor yani,senin 3 günün kalmış zaten,banada sorucak olursan folik asit bebeğe yararlı progestan düşük önleyici zaten zararı olucağını sanmam için rahat olsun :)

düşük tehliken yoksa kullanma progestan benım var tehlıkem içiyorum kan sulandırıcı iğne oluyorum folık asıt ve bebe asprını içiyorum

neden sakınca olsun ki? dr vermedi mi sonuçta? ben mesela abah folbıolcoraspin elevit ve progrestan 200 içiyorum. aksam clexan ,4 iğne oluyorum. yatarken de progestan 200 içiyorum:)
cnm senınde benım gıbı düşük tehlıkenmı var var bende senın kullandıklarını kullanıyorum

O kadar midem bulandı ki doktorlardan. Artık çekiniyorum gitmeye. Sabahtan beri ruh halim çöktü. Sınır ve üzüntüden aglamaktan içim şişti. Bir de benim de her bebek gibi değerli. Ve bunun için doktorlarin çaba sarfeymemesi beni deli ediyor. Başka bir doktora daha danisicam tabi ki ama bulamiyorum adam gibi doktor. Rapor yazmiuorlar. Ve benim ayakta çalışamaz raporu da bizim elimizde değil işyerinin insiyatifinde demek ne oluyor ya... en sonunda devlete gidicem vallahi... en azından para gutmuyorlar. ..

Canım ne zarari olsun ikisi farkli ilac sen benim kullandiklarimi kullansan ortaligi yikacaksin meraktan sakin ol biraz ya bu stres emin ol o ilaclardan daha tehlikeli senin kullandiginin iki katını kullaniyorum daha oncede kullandim kızım sağlıklı allaha Şükür icin rahatladi mi :)
Yawrum ben coklu alinti yapamiyorum bu yeni site degistiunden beri nasil yapiyosunuz coklu alintiya tikliyorum bi kac kisice mesela cevapla degince kimin yorumundan dediysem bi onu aliyo neden anlamadim
Canım once coklu alintiya bas bitince yorum yazdigin yerde alintilari ekle var ordan ekle ama ben telden giriyorum

Allah yardimcin olsn canim bnimde vardi progesteronu yukseltti doktor ayaklar da sicak tutunca gecti

Allah yardımcın olsun inşallah ciddi birşey yoktur

Dualarimiz seninle, dikkat et kendne insallah önemli birsey deildir
Saolun arkadaslar doktor bakti kanamali alan var dedi vede kese fazla gelismemis istedigim boyutlarda degil dedi muhtemelen bebegimin kalbi atmiyormus cok uzgunum ....kurtaj icin acele etmeyelim dedi bayram sonrasina kadar bekleyip oyle alalim dedi suan bebek gorunmuyormu dedi kalbi atmiyormu dedioan uzuntuden anlamadim tam ultrasonu sesliye getirdi ama ses yoktu bekleyelim sagliksizda diyemem sagliklida diyemem dedi lutfen bana dua ediin bu arada gebelik haftam 6*4 .....

böyle durumlar olabiliyor sonra bi gidiosun doktora güp güp atıo kalbi iyi düşün iyi olsun herşey

bir de özelde mi yapıyor bunu doktorlar pes..elbette değerli senin de bebeğin ve onun için devam et mücadeleye..
anladığım kadarıyla çalışıyorsun ve işin de ağır, istersen devlette dene şansını rapor alabilme ihtimalin daha yüksek olur çünkü..vakit buldukça da bol bol dinlenmeye çalış cnm.

canım çok üzüldüm inşallah bayram sonrası bebeğini de kalp atışlarını da görürsün..bazı durumlarda geç duyulabiliyor kalp atışları hele ki 6+4 şuan çok küçük duyulmayabilir..8 haftadan önce karar vermek doğru olmaz doktorlar için bu yüzden de beklemek istedi, umarım herşey yolunda gider..allah meleğini sana bağışlasın, sağlıkla gelsin inş

üzülme canım olumlu düşün bayramdan sonra iyi haberler alırsın inş.

canım çok üzüldüm inşallah bayram sonrası bebeğini de kalp atışlarını da görürsün..bazı durumlarda geç duyulabiliyor kalp atışları hele ki 6+4 şuan çok küçük duyulmayabilir..8 haftadan önce karar vermek doğru olmaz doktorlar için bu yüzden de beklemek istedi, umarım herşey yolunda gider..allah meleğini sana bağışlasın, sağlıkla gelsin inş[/QUOTE]
Amin canim insallah ...evet bekleyelim dedi doktorda ...bende cok uzuldum canim yaa insallah hersey guzel olur ...nasil bekleyeceksem artik bilmiyorum dua edelim birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…