- 28 Ocak 2012
- 370
- 213
- 133
Tehlikem yok sadece bitir daha kullanma dedi 3 gün kaldı bakalım canım ben şimdi 100mgdan 3 tane içiyorum bide folic plus verdi 3 er tane, ikisi beraber korkuttu tabi farklı ilaçlar ama ne biliyim, 3 gün kullanmim birakim diorum ama ne bilim
Günaydın güzel Anneler. ..
ya kızlar bebıslerımızin kollarını ayaklarını falan kaçıncı haftada gorecez ultrasonda. .. randevum 15 ekimde o zaman öyle görür muyum ki. Çok sabirsizlaniyorum[/QUOTE
Mrh canım ben bugün Dr a gıttım 8 hafta 2 günlük dedı 2 hafta sonra kol ve bacakları oluşur hareket edecek dedı haberın olsun
Oğlum 7 yaşında. .. Bugün işte kasa kaldırdım ve kanamam oldudoktorum kanamalı halinle 2 saate yakın bekletin sonra ameliyata girdi sağolsun. Bi de başka doktora gittik. Kese de kanama alanınin devam ettiğini progestan i 200 e arttırdı. Bu da düşerse düşecek rapor yazmam dedi.... eşim bile kabullendi düşerse diye konuşup duruyor beni sinir ediyor.
Peki canım ikisi zararlı değildir inş 3 gün kullancam beraber ama :/aslında folic plus folbiolden farklı değil. folik asit için veriliyor ama bir kapsülün dozajı folbiolden daha düşük olduğu çin 3 tane veriliyor. ben hamile kalmadan önce eczacı en iyisi bu deyip vermişti bana. ben de kullanıyordum. hamile kalınca dra sordum bu hamallık dedi bunun günde 1 tane alınanı cıktı folic 1 mi ne demişt, tam hatırlamıyorum da. sonra da asıl doktoruma gittiğime folic plusı bitene kadar kullan sonra folbiol ama demişti. ama tabi doktorların ilaç verme politikası bıraz enterasan bildiğiniz gibi, kımle anlaşıyorlarsa onu verıyorlar. Benim bu haplarla ilgili deneyimim bunlar :) ama yine de doktora danışmadan ilaç değiştirme veya bırakma derim.
Neye dayanarak boyle bi sey soyluyolar bilmem. Benim ilkinde de bunda da.bikac doktora gittim. Hepsi de bi sakincasinin olmadigini soyledi. Zaten cati muayenesi de olunuyor, defalarca alttan kontrol ediliyor. Bilmiyorum ben sakincasi olmadigini dusunenlerdenim. Mecbur kalanlar korkmasin.Herkese iyi geceler.Her akşam foruma bir göz atıp çıkıyorum.Bende kısmetse Mayıs annesi olucam.3.kez bu duyguyu tadıcam inşallah.Sizlerden ricam keseyi veya bebeği biraz geç görün fakat alttan muayene ettirmeyin.Hayır demek en doğal hakkınız.Çünkü Allah korusun keseyi yerinden oynatıp düşüklere yol açılabiliyormuş.
yok canim ne erkeği gönlümden kız bebek geçiyor ama nedense beni gören bebek erkek diyo. Vücudumda belirtilerde yok niye herkes erkek diyo anlamış degilimHiç sorma bende de hergün ayrı bir rüya ama ben kabus da görüyorum aradaAllahım gönlümüze göre versin sen de erkek istiyosan erkek olur inşallah. ..
ay ne güzel yaa Hehe çok hoşuma gider böyle babalar :)sizinkiler psikolojik diyo benim eşim de benimle aynı psikolojiyi paylaşıyor sanki o hamile birlikte aşeriyoruz... şişlik bulantı canımızın çektikleri sevmediklerimiz hep aynı
Dualarimiz seninle, dikkat et kendne insallah önemli birsey deildirArkadaslar siddetli bel ve kasik agrisiyla acile gidiyorum dua edin bana lutfen
benim ilk hamileliğimde 7.haftadan sonra başlamıştı bu sefer 5. Haftanın sonunda başladı gün içinde kesildiği nadir,uzun süre bulanıyor yani,çok rahatsız ediyor beni.Mandalina,peynir ekmek tuzlu kraker kısa süreli bastırıyor iştebulantılarınız nasıl başladı, yavaş yavaş mı? ve sadece sabahları mı oluyor?
benim bu hafta hafiften başladı bazen dayanılmaz oluyor. ama ozellıkle sabah falan degıl, bazen aksam da oluyor, ogleden sonra da oluyor. sabah da oluyor. oyle kokuya hassasıyet falan da yok bende. gecen hafta da dr a benım hıc belırtım yok gecen sefer de olmamıştı demıstım. doktor da normal demıstı. böyle gecırenler de cok demıstı. demez olaydım bu hafta başladı. kusmuyorum Allahtan da zaten kolay da kusamam gererim kendimi. Allah hepimize kolaylık versin:)
progestan ve folic 1 canım benim kullandığım birde crinone jel[/QUOTE]Öyle canım benim Sağol
Kızlar folic plus ve progestan birlikte kullanan var mı ve kaçar tane acil
progestan ve folic 1 canım benim kullandığım birde crinone jel
progestan günde 3 defa[/QUOTE]progestan ve folic 1 canım benim kullandığım birde crinone jel
Canim GNC magazasinda satiliyo somon yagi diyerek alcaksin benim dr um tawsiye ediyo bebegin goz kalp damar beyin zeka gelisimini etkiliyomusHangi bLik yagini kullaniyorsunuz ismini yazsaniz bende alayim dr. Musade ettimi canim.benim dr um ilac taraftari degil sorarsam kizacak eminim
Anladim hayatim bende oyle denicem bakalim bulanti hamd olsun yok daha insallah da olmaz cok zorluyomus bulantiCanim benim hafif bilaniyordu.bugun sabah bayilacaktim az daha. Soguk soguk terleme bas donmesi ve ardindan asiri bulantim oldu. Simdi iyiyim ama. Wc olayi ayni sekilde 5 dk gitmeyeyim baski oluyor.bazen karin agrisi oluyor bende.o zamanlarda burundan derin nefes alip agizdan veriyorum 5- 6 kere. agrim kesiliyor boyle yapinca. Nefes egzersizini tavsiye ederim agri geldiginde.
Yawrum ben coklu alinti yapamiyorum bu yeni site degistiunden beri nasil yapiyosunuz coklu alintiya tikliyorum bi kac kisice mesela cevapla degince kimin yorumundan dediysem bi onu aliyo neden anlamadimben de midem bulanmıyor diye düşünüyordum ki bu sabah kahvaltıda midem ağzıma geldi. zor tuttum kendimi.
Sorcakmisin canım Allah senden razı olsun, folic plus 3 tane, progestan 100 mg 3 tane, progestan bitene kadar 3 gün bu şekil, sonra sadece folic plus, haberini bekliyorumMesajlar karıştı karmakarışık oldu :)
Mesaj attım bile :) cevap gelince yazıcam sana hemen yazdı bile dur bakıyorum :)Sorcakmisin canım Allah senden razı olsun, folic plus 3 tane, progestan 100 mg 3 tane, progestan bitene kadar 3 gün bu şekil, sonra sadece folic plus, haberini bekliyorum
Benim 5+6 haftalikti senin gibi 6.haftanin icindeydim ama adetime gore 8.haftaydi doktor ultrason olcumlerinde 5+6 dediBeda, kalp atıişlarını ne kadarlıkta duydun canım ? Ben de pazartesini bekleyemeyip (bayram olduğu için) yarın öğlen gideceğim. Umarım güzel bir süpriz yapar bize :)
Teşekkür ederim canım, bakalım yarın gittiğimde ne diyecek ultrasona göre kaça kaç ? Kalp atışı ne alemde ? Umarım eli boş dönmeyiz doktordan :)) :))B
Benim 5+6 haftalikti senin gibi 6.haftanin icindeydim ama adetime gore 8.haftaydi doktor ultrason olcumlerinde 5+6 dedi
Canimsinnnn sabırsızlıkla bekliyorumMesaj attım bile :) cevap gelince yazıcam sana hemen yazdı bile dur bakıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?