kızlar yokmu ultrason fotoğraflarınız koyunda görelim hatta yeni bir sayfa açalım
bence çok iyi fikir :)kızlar yokmu ultrason fotoğraflarınız koyunda görelim hatta yeni bir sayfa açalım
aynıyız o zaman desene doktora gittinmi pekihoşbulduk 27 mayıs kısmetse inşallah :)
Sıra bekliyorum şimdi çok korkuyorumBIlmiyorum kine inanacagimi sasirdim sen gittinmi
Bende bugun baska bir doktora gidecegim cok korkuyorum ...sanada biyolojik e de dua ediyorum umarim bizde seviniriz sonucunu bekliyorum canimSıra bekliyorum şimdi çok korkuyorum
kızlar kabızlık sıkıntısı çekenler var mı benim gibi
evett geçen hafta gittim çok şükür keseyi gördük 10 gün sonrada kalp atışlarını duyarsın dedi sen gittin mi cnmaynıyız o zaman desene doktora gittinmi peki
canım ben 4 gün sıkıntı çektim 4 5 tane kayısı kurusu yedim üstüne ılık su çok iyi gelmişti ama o bir kere oldu incirin kurusunu mu yapıcaz yaşını mı onuda deneyim bikabızlığa simdiden cozum bulmak lazım. çünkü ıkınmamak gerekiyor hamilelikte. bir de zaten ilerleryen zamanlarda hiç kabızlık problemi olmayanların bile sıkıntı yaşadığı biliniyor. sabah ılık suyla incir yiyebilirsin ac karnına. gün içinde aralarda da incir kurusu ye. beni en cok bu rahatlatıyor.
İnşallah canımBende bugun baska bir doktora gidecegim cok korkuyorum ...sanada biyolojik e de dua ediyorum umarim bizde seviniriz sonucunu bekliyorum canim
aslında ben kabus değilde abuk subuk rüyalar görüyorum 3-4 gündür bundanmış demek öğrenmiş oldum :)Kızlar merhaba, 5+4 olduk biz bugün.. Sormak istediğim kabus ya da kötü rüya görenler var mı aramızda ? Bugün 3 gündür üst üste kabuslar görüyorum. Hayatımda toplasan 3 kez bile görmemişimdir ama son 3 gündür üst üste görür oldum. Eşime anlatınca da o da yok artık o da mı yoksa hamilelikten dedi espri yaparak. Ben de hakikatten olur mu olur dur ben bunu da bir araştırayım dedim ve gebelikte kabus görmek diye bir sürü başlıkla karşılaştım. Yani demem o ki normal bir durummuş aslında. Hormonlar değiştiğinden ve doğacak çocuk ile ilgili endişelerimiz olduğundan, biraz da stres yüklü olduğumuzdan böyle durumlar olağanmış. Ama daha çok erken ve çok sık değil mi ? Ne yapacağız ?
Sakin olmaya çalış canım. Dualarımız seninle.hayırlı haberlerini bekliyoruz.Sıra bekliyorum şimdi çok korkuyorum
evett geçen hafta gittim çok şükür keseyi gördük 10 gün sonrada kalp atışlarını duyarsın dedi sen gittin mi cnm
canım ben 4 gün sıkıntı çektim 4 5 tane kayısı kurusu yedim üstüne ılık su çok iyi gelmişti ama o bir kere oldu incirin kurusunu mu yapıcaz yaşını mı onuda deneyim bi
Bende de oluyor canım. İlk hamileliğimde de olmuştu. Sanırım dua etmekten başka yapabileceğimiz birşey yok...Kızlar merhaba, 5+4 olduk biz bugün.. Sormak istediğim kabus ya da kötü rüya görenler var mı aramızda ? Bugün 3 gündür üst üste kabuslar görüyorum. Hayatımda toplasan 3 kez bile görmemişimdir ama son 3 gündür üst üste görür oldum. Eşime anlatınca da o da yok artık o da mı yoksa hamilelikten dedi espri yaparak. Ben de hakikatten olur mu olur dur ben bunu da bir araştırayım dedim ve gebelikte kabus görmek diye bir sürü başlıkla karşılaştım. Yani demem o ki normal bir durummuş aslında. Hormonlar değiştiğinden ve doğacak çocuk ile ilgili endişelerimiz olduğundan, biraz da stres yüklü olduğumuzdan böyle durumlar olağanmış. Ama daha çok erken ve çok sık değil mi ? Ne yapacağız ?
Hayırlı haberler olur inşallahh canım zor ama sonucu hayırlı güzel olcak inşallah :)Bende bayramdan sonrayi bekleyecegim cok zor bir bekleyis olacak ..gogus hassasiyetim kasik kramplarim yok oldu gogsum eskiye dondu ...hayirlisi allahtan artik
Gelmiş geçmiş olsun canim :) o parfüm süper de olsa sana dokuncakti bi de berbat bi koku öf allah kolaylik versin valla Kıyamam burnunu tika arada anlar belkiGünaydın Herkese :) idrar yollarımdaki problemi arka arkaya içtiğim bol miktardaki su sayesinde atlattım çok şükür. Eğer sizlerinde başına gelirse diye yazıyorum bunu. Çünkü hamilelik döneminde sık karşılaşılan bir sorun. Bugün pazartesi ve bebişimle işe geldik yine :) tek sorun oda arkadaşımın ağır ve bayat kokan parfümümiğdem alt üst oldu nuh zamanından kalma parfüm kullanıyor kendisi.... Birşey de diyemiyorum. Bu soğukda odanın camını açtım oturuyorum (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?