- 9 Eylül 2014
- 367
- 269
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnim bayramdan sonraya kaldi sat gore 15 gun geri 5,5 hftalikmis oyle dedi doktor bekkicem caresizcebiyolojik Günaydın canım randevun kaçta haber vermeyi unutma merak ederim
nasıl yani gittin mi bugün doktora ne dedi doktor?.. kesen büyümüş mü?..Bnim bayramdan sonraya kaldi sat gore 15 gun geri 5,5 hftalikmis oyle dedi doktor bekkicem caresizce
Ama o zaman görülmemési normal ki çok küçük daha senin bebek görülecek bence canım beklemek biraz sıkıcı ama umut var en azındanBnim bayramdan sonraya kaldi sat gore 15 gun geri 5,5 hftalikmis oyle dedi doktor bekkicem caresizce
Benimde kasıklarım ağrıdı bugün. Göbek deliğine yakın olmadıkça korkma diyorlar ama yetmiyor ki korkuyoruz. Eşimi de bunaltıcam yakında oram ağrıyo buram ağrıyo adam şimdiden ne zormuş diyordur eminim
Farkli bi doktora gittim oda 15 gun geride dito iyice kafami bulandirdilar bayrami zehir ettiler iste beklicmnasıl yani gittin mi bugün doktora ne dedi doktor?.. kesen büyümüş mü?..
BIlmiyorum kine inanacagimi sasirdim sen gittinmiAma o zaman görülmemési normal ki çok küçük daha senin bebek görülecek bence canım beklemek biraz sıkıcı ama umut var en azından
Parfüm hediye et :) bence söyle güzelce kimse bu eziyeti çekmek zordunda değil .Bizimde yan odada habire sigara içiliyor kokusu mahvediyor söyleyemedim başta ama sonra kapıyı kapatabilir miyim dedim tabi dedi adam boşuna çekmisim o eziyetiGünaydın Herkese :) idrar yollarımdaki problemi arka arkaya içtiğim bol miktardaki su sayesinde atlattım çok şükür. Eğer sizlerinde başına gelirse diye yazıyorum bunu. Çünkü hamilelik döneminde sık karşılaşılan bir sorun. Bugün pazartesi ve bebişimle işe geldik yine :) tek sorun oda arkadaşımın ağır ve bayat kokan parfümü miğdem alt üst oldu nuh zamanından kalma parfüm kullanıyor kendisi.... Birşey de diyemiyorum. Bu soğukda odanın camını açtım oturuyorum (
Farkli bi doktora gittim oda 15 gun geride dito iyice kafami bulandirdilar bayrami zehir ettiler iste beklicm
Hamile olduğumu bilse bir şekilde kibar bir dille " hamilelikte insan daha hassas oluyor kokulara karşı" falan diye söylerim belki. Ama şimdide birşey denmiyor ki... Bir de cins bir kadın. En iyi parfümü de hediye etsem kullanmaz gider kendi bayat parfümünü kullanır. Tuhaf tuhaf takıntıları var. Üff sinir oluyorum zaten. bu arada oğlumdayken bende öyle pıt pıt birşeyler hissederdim. Ama o hissettiğimiz şey bebek değil tabi başka birşey. Şimdi bana da olmuyor öyle.Parfüm hediye et :) bence söyle güzelce kimse bu eziyeti çekmek zordunda değil .Bizimde yan odada habire sigara içiliyor kokusu mahvediyor söyleyemedim başta ama sonra kapıyı kapatabilir miyim dedim tabi dedi adam boşuna çekmisim o eziyeti
hiiç canını sıkma canım bence bekle biraz doktorlarda anlayamayabiliyor bazen ben daha gitmedim ama birde bende kist vardı o ne durumda onu merak ediyorum umarım bir zararıı olmaz. bu arda hiçbirşey hissetmiyorum ben ya oğlumda pıt pıt atardı orası acaba erken mi daha
Yanlış hatırlamıyorsam bebek damara baskı yapıyordu damar atmasını hissediyorduk ama doğrumu bilemiyorum. Allah anlayışlı insanlarla karşılaşttırsın lolulara benim de tahammülüm yokHamile olduğumu bilse bir şekilde kibar bir dille " hamilelikte insan daha hassas oluyor kokulara karşı" falan diye söylerim belki. Ama şimdide birşey denmiyor ki... Bir de cins bir kadın. En iyi parfümü de hediye etsem kullanmaz gider kendi bayat parfümünü kullanır. Tuhaf tuhaf takıntıları var. Üff sinir oluyorum zaten. bu arada oğlumdayken bende öyle pıt pıt birşeyler hissederdim. Ama o hissettiğimiz şey bebek değil tabi başka birşey. Şimdi bana da olmuyor öyle.
kızlar yokmu ultrason fotoğraflarınız koyunda görelim hatta yeni bir sayfa açalım
Olabilir haklısın ama güzel olur yaa ben çok merak ediyorum miniğimiyeni sayfa açmayalım bence, herşeyi burada paylaşalım. Farklı başlıkları takip zorlaşıor sonra kaçırdığımız durumlar olmasın
Hoşgeldin canım doğum ne zamanmerhaba bende kısmetse mayıs annesi olucam
hoşbulduk 27 mayıs kısmetse inşallah :)Hoşgeldin canım doğum ne zaman