• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bnim bayramdan sonraya kaldi sat gore 15 gun geri 5,5 hftalikmis oyle dedi doktor bekkicem caresizce
Ama o zaman görülmemési normal ki çok küçük daha senin bebek görülecek bence canım beklemek biraz sıkıcı ama umut var en azından

Saol canim benim..icime su serptin okadar moralim bozulduki gece gunduz dusunup duruyorum :(allah hepimizin bebeklerini korusun

Bende bayramdan sonrayi bekleyecegim cok zor bir bekleyis olacak ..gogus hassasiyetim kasik kramplarim yok oldu gogsum eskiye dondu ...hayirlisi allahtan artik :KK42:

Benimde kasıklarım ağrıdı bugün. Göbek deliğine yakın olmadıkça korkma diyorlar ama yetmiyor ki korkuyoruz. Eşimi de bunaltıcam yakında oram ağrıyo buram ağrıyo adam şimdiden ne zormuş diyordur eminim

Aynen ama yapcak bisey yok icimizde buyuk bi insaat war ee haliyle agriyor insaallah normaldr bebeklermisi saglikla kucagimza alrz insallh

Günaydın Herkese :) idrar yollarımdaki problemi arka arkaya içtiğim bol miktardaki su sayesinde atlattım çok şükür. Eğer sizlerinde başına gelirse diye yazıyorum bunu. Çünkü hamilelik döneminde sık karşılaşılan bir sorun. Bugün pazartesi ve bebişimle işe geldik yine :) tek sorun oda arkadaşımın ağır ve bayat kokan parfümü:( miğdem alt üst oldu :( nuh zamanından kalma parfüm kullanıyor kendisi.... Birşey de diyemiyorum. Bu soğukda odanın camını açtım oturuyorum :((

Günaydın Herkese :) idrar yollarımdaki problemi arka arkaya içtiğim bol miktardaki su sayesinde atlattım çok şükür. Eğer sizlerinde başına gelirse diye yazıyorum bunu. Çünkü hamilelik döneminde sık karşılaşılan bir sorun. Bugün pazartesi ve bebişimle işe geldik yine :) tek sorun oda arkadaşımın ağır ve bayat kokan parfümü:KK43: miğdem alt üst oldu :KK43: nuh zamanından kalma parfüm kullanıyor kendisi.... Birşey de diyemiyorum. Bu soğukda odanın camını açtım oturuyorum :KK43:(
Parfüm hediye et :) bence söyle güzelce kimse bu eziyeti çekmek zordunda değil .Bizimde yan odada habire sigara içiliyor kokusu mahvediyor söyleyemedim başta ama sonra kapıyı kapatabilir miyim dedim tabi dedi adam boşuna çekmisim o eziyeti

Farkli bi doktora gittim oda 15 gun geride dito iyice kafami bulandirdilar bayrami zehir ettiler iste beklicm

hiiç canını sıkma canım bence bekle biraz doktorlarda anlayamayabiliyor bazen ben daha gitmedim ama birde bende kist vardı o ne durumda onu merak ediyorum umarım bir zararıı olmaz. bu arda hiçbirşey hissetmiyorum ben ya oğlumda pıt pıt atardı orası acaba erken mi daha

Parfüm hediye et :) bence söyle güzelce kimse bu eziyeti çekmek zordunda değil .Bizimde yan odada habire sigara içiliyor kokusu mahvediyor söyleyemedim başta ama sonra kapıyı kapatabilir miyim dedim tabi dedi adam boşuna çekmisim o eziyeti

hiiç canını sıkma canım bence bekle biraz doktorlarda anlayamayabiliyor bazen ben daha gitmedim ama birde bende kist vardı o ne durumda onu merak ediyorum umarım bir zararıı olmaz. bu arda hiçbirşey hissetmiyorum ben ya oğlumda pıt pıt atardı orası acaba erken mi daha
Hamile olduğumu bilse bir şekilde kibar bir dille " hamilelikte insan daha hassas oluyor kokulara karşı" falan diye söylerim belki. Ama şimdide birşey denmiyor ki... Bir de cins bir kadın. En iyi parfümü de hediye etsem kullanmaz gider kendi bayat parfümünü kullanır. Tuhaf tuhaf takıntıları var. Üff sinir oluyorum zaten. bu arada oğlumdayken bende öyle pıt pıt birşeyler hissederdim. Ama o hissettiğimiz şey bebek değil tabi başka birşey. Şimdi bana da olmuyor öyle.

Hamile olduğumu bilse bir şekilde kibar bir dille " hamilelikte insan daha hassas oluyor kokulara karşı" falan diye söylerim belki. Ama şimdide birşey denmiyor ki... Bir de cins bir kadın. En iyi parfümü de hediye etsem kullanmaz gider kendi bayat parfümünü kullanır. Tuhaf tuhaf takıntıları var. Üff sinir oluyorum zaten. bu arada oğlumdayken bende öyle pıt pıt birşeyler hissederdim. Ama o hissettiğimiz şey bebek değil tabi başka birşey. Şimdi bana da olmuyor öyle.
Yanlış hatırlamıyorsam bebek damara baskı yapıyordu damar atmasını hissediyorduk ama doğrumu bilemiyorum. Allah anlayışlı insanlarla karşılaşttırsın lolulara benim de tahammülüm yok

kızlar yokmu ultrason fotoğraflarınız koyunda görelim hatta yeni bir sayfa açalım

Back