amiiiiin canımm inşallah çok sağol Allah razı olsunDualarim seninle arkadaşım inşallah güzel hayırlı haberler alırsın canım kalbini temiz tut dua et inşallah canim
Evet cnm kaderimiz ayniymis valla...benim zaten ömrüm ucaklarda havada geciyor ...bende yeni atandim iste egitim icin Ankaradayim Ocak sonuna kadar ..boyle bi haberide telefonda vermel yerine gozlerine bakarak solemek istedim kendimce
Dayanamayip yarin doktora gitcem bebegim canlanmis mi diye aldigim nefes yedigim yemek zehir oldu kac gundur arada midem bulaniyo bise yiyemiyorm canim hic istemiyo kasik agrilarim arafa devam wc gitmeye korkuyorum lekelenirim diye uc tane 200 luk progestan iciyorum rabbim ins bnada nasip eder bu bebegi ins kesem hala bos degildir pata pul hic bise umrumda degil caresizlik ne kotu
Kac haftalik hamilesn canim ben 8+6 hamileym benim karnim düz büyümemiş gbi
Allah yardımcın olsun canım arkadaşım.. Doğum tarihin bana çok yakın inş. güzel haberler alırsın. bizi haberdar etarkadaşlar lütfenn dua edin bana yarın ilk defa doktor kontrlüm var 3 yıldan sonra 2.aşılamamda hamile olduğumu öğrendim. Rabbime binlerce kez şükürler olsunn.. dün bir iki damla kadar kanamam oldu çok korkuyrum Allahım hepinize sağlıklı hamilelikler nasip etsin sağ salim bebeklerimize kavuşalım
amiiiiiiin canım inşallah kötü bişey çıkmaz.doktordan gelincce haber veririm canım bi aksilik olmazsa. Allah razı olsun canımmmAllah yardımcın olsun canım arkadaşım.. Doğum tarihin bana çok yakın inş. güzel haberler alırsın. bizi haberdar et
Allah yardımcın olsun canım hersey çok güzel olacak Rabbimin izniyle gönlünü ferah tut güzel haberlerle gel insarkadaşlar lütfenn dua edin bana yarın ilk defa doktor kontrlüm var 3 yıldan sonra 2.aşılamamda hamile olduğumu öğrendim. Rabbime binlerce kez şükürler olsunn.. dün bir iki damla kadar kanamam oldu çok korkuyrum Allahım hepinize sağlıklı hamilelikler nasip etsin sağ salim bebeklerimize kavuşalım
amiiiin canım inşalllah biran önce sabah olsunnn hayırlısıylaa. Allah razı olsun canımAllah yardımcın olsun canım hersey çok güzel olacak Rabbimin izniyle gönlünü ferah tut güzel haberlerle gel ins
ayyy cnm yaaa RABBİM yar ve yardımcın olsun inşallah sağlıcakla kucaklarsın sende senin giibbekleyenlere dua et cnm inşallah yarın güzel haberlerle dönersinarkadaşlar lütfenn dua edin bana yarın ilk defa doktor kontrlüm var 3 yıldan sonra 2.aşılamamda hamile olduğumu öğrendim. Rabbime binlerce kez şükürler olsunn.. dün bir iki damla kadar kanamam oldu çok korkuyrum Allahım hepinize sağlıklı hamilelikler nasip etsin sağ salim bebeklerimize kavuşalım
Allah yar ve yardımcın olsun canımm işlerin su gibi aksın gitsinHayırlı aksamlar canlar nasılız bakalım .
kızlar hala elevit kullananlar varmıs okuyunca cok sasırdım elevitte domuz kalıntısı bulundugu remen acıklandı kullanmayın belki bilmeyenler vardır muadili bircok folik asit var elevit almayın arkadaşlar .
şu an size yazıyorum ama hem işim çok hem migren delirtiyor beni napacağımı bilemiyorum . yarında pazartesi kalkıp cocukları yatırıp kıyafetlerini çantalarını hazırlıycam . kolaylık dileyin dua edin bana enerjim sıfır .
dün babamlar ziyarete geldi bizi memleketten cok sevindik büyük moral oldu ama bugün bosluğa düştük onlar gidince napalım sağlık olsun dimi
amiiiiiin canım.inşallah bişey olmaz iyi haberlerle gelirim.Rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun isteyen herkese nasip epsin Rabbim.bu yollardan geçtim doktor kapılarında bekleyipte müjdeli haberler alabilmek için Rabbim en sonunda verdi hediyesini inşallah onu bizden almaz bize bağışlar.Allah razı olsun canımmayyy cnm yaaa RABBİM yar ve yardımcın olsun inşallah sağlıcakla kucaklarsın sende senin giibbekleyenlere dua et cnm inşallah yarın güzel haberlerle dönersin
Sınav güzeldi bir yere yerleşebilsem başka bir şey istemiyorum. .. ilk kez giriyorum gerçi sınava kaç puan almam lazım falan bilmiyorum. .. bakicaz artik nasip se olursınav nasıl geçti...bu arada progestanda yada tüm ilaçlardamı bilmem ama 2 saat oynayabilir demişti dr.
allah gönlüne versin canım...
canım ben 7+3 te gördüm anca umudunu kaybetme darısı bekleyenlerin başına inşallah. yarınmıydı senin kontrol.Ins hayatimdan bijtim iki gunde valla ins duyarz bizde bebegini saglikla alirsin kucagina ins
7+3 te gördüm canım. onlara çok takılma dönemsel belirtiler onlar. önemli olan hcgnin yaptığı belirtiler mesela koku hassasiyeti veya bulantı bunlarında olması zorunlu değil en baştan beri olmadıysa. inşallah görürsün ne kadar oldu senin?Canım kaçıncı gün gördün benim göğüs gerginliği falan gitti umudu kestim iyice
saol canım benim ya. sen nasılsın kanaman filen olmadı demi bi daha. diyorum kızıma kız kardeş geliyor galiba pek nazlı.kızlar geç gözükür zatenOhh cok sukur.. Gozunaydin canim.. Darisi diger arkadaslara insallah.. Dedim ben sana senin bebis nazli olacak..
canım bi daha ki randevum 25 ekimde inşallah bi sorun cıkmazsa aldık dönerken. bide bu hastaneden doğum için kararsız kaldım ya egepole mi devam etsem acaba diyorum.gözün aydın canım çok sevindim. Nasil olsa ayni yere kontrole gidicez birgun gunu birlikte ayarlayalim tanisalim
canım 6+6 da boş kese dedi. 7+3 de bebek göründü. görünmedi diye hemen kötü hisse kapılmayın geç döllenme olmuş olabilir,ultrason aleti kötü olabilir,bakan doktorun bu kabiliyeti kötü olabilir.Canım hayırlı olsun darısı başımıza. Kaç haftalıkken boş gebelik dedi doktor ve kese kaç cmdi bebek kaç cmdi canım
Ataman hayırlı olsun canım. En iyisi yüz yüze söylemek zaten. Ben de bu yılın şubat ayında atandım. Tayin istemem için 1 seneyi doldurmam gerekiyor. Ocak sonunda Rabbim kısmet ederse evime döneceğim. Çok istiyorum hamileliğimin en azından bir kısmını evimde geçirmeyi. İnşallah kısmet olur ikimize de.
Allah yardımcın olsun, bebeğini sana göstersin. Midenin bulanması iyi bir şey. Sakın ümitsizliğe kapılma canım.
Zaten haftana göre şu an rahim dıştan belli olmayacak kadar küçük ve aşağıda. 12. haftada ancak tüy çizgisine gelecek ve leğen kemiğine kadar büyümüş olacak. Hamileliklerde annenin göbeği çıplakken 18-19. hafta civarında belli olur. Giyinikken belli olması ise annenin kilosuna, iç karnının büyüklüğüne, rahminin konumuna filan bağlı olarak 22-25 hafta arasını buluyor.
Ins dedigin gibi bizde gorurzcanım ben 7+3 te gördüm anca umudunu kaybetme darısı bekleyenlerin başına inşallah. yarınmıydı senin kontrol.
7+3 te gördüm canım. onlara çok takılma dönemsel belirtiler onlar. önemli olan hcgnin yaptığı belirtiler mesela koku hassasiyeti veya bulantı bunlarında olması zorunlu değil en baştan beri olmadıysa. inşallah görürsün ne kadar oldu senin?
saol canım benim ya. sen nasılsın kanaman filen olmadı demi bi daha. diyorum kızıma kız kardeş geliyor galiba pek nazlı.kızlar geç gözükür zaten
canım bi daha ki randevum 25 ekimde inşallah bi sorun cıkmazsa aldık dönerken. bide bu hastaneden doğum için kararsız kaldım ya egepole mi devam etsem acaba diyorum.
canım 6+6 da boş kese dedi. 7+3 de bebek göründü. görünmedi diye hemen kötü hisse kapılmayın geç döllenme olmuş olabilir,ultrason aleti kötü olabilir,bakan doktorun bu kabiliyeti kötü olabilir.
Ataman hayırlı olsun canım. En iyisi yüz yüze söylemek zaten. Ben de bu yılın şubat ayında atandım. Tayin istemem için 1 seneyi doldurmam gerekiyor. Ocak sonunda Rabbim kısmet ederse evime döneceğim. Çok istiyorum hamileliğimin en azından bir kısmını evimde geçirmeyi. İnşallah kısmet olur ikimize de.
Allah yardımcın olsun, bebeğini sana göstersin. Midenin bulanması iyi bir şey. Sakın ümitsizliğe kapılma canım.
Zaten haftana göre şu an rahim dıştan belli olmayacak kadar küçük ve aşağıda. 12. haftada ancak tüy çizgisine gelecek ve leğen kemiğine kadar büyümüş olacak. Hamileliklerde annenin göbeği çıplakken 18-19. hafta civarında belli olur. Giyinikken belli olması ise annenin kilosuna, iç karnının büyüklüğüne, rahminin konumuna filan bağlı olarak 22-25 hafta arasını buluyor.
Ne guzel soylemissin canim benim de en cok istedigim sey hamileligimizin o en onemli kisimlarini evimde gecirebilmek nasip olur insallahAtaman hayırlı olsun canım. En iyisi yüz yüze söylemek zaten. Ben de bu yılın şubat ayında atandım. Tayin istemem için 1 seneyi doldurmam gerekiyor. Ocak sonunda Rabbim kısmet ederse evime döneceğim. Çok istiyorum hamileliğimin en azından bir kısmını evimde geçirmeyi. İnşallah kısmet olur ikimize de.
6+4 galiba canım ama bi doktor geç döllenme dedi bulantı oluyor bazen yarın gidiyorum bakalım ne olurcanım ben 7+3 te gördüm anca umudunu kaybetme darısı bekleyenlerin başına inşallah. yarınmıydı senin kontrol.
7+3 te gördüm canım. onlara çok takılma dönemsel belirtiler onlar. önemli olan hcgnin yaptığı belirtiler mesela koku hassasiyeti veya bulantı bunlarında olması zorunlu değil en baştan beri olmadıysa. inşallah görürsün ne kadar oldu senin?
saol canım benim ya. sen nasılsın kanaman filen olmadı demi bi daha. diyorum kızıma kız kardeş geliyor galiba pek nazlı.kızlar geç gözükür zaten
canım bi daha ki randevum 25 ekimde inşallah bi sorun cıkmazsa aldık dönerken. bide bu hastaneden doğum için kararsız kaldım ya egepole mi devam etsem acaba diyorum.
canım 6+6 da boş kese dedi. 7+3 de bebek göründü. görünmedi diye hemen kötü hisse kapılmayın geç döllenme olmuş olabilir,ultrason aleti kötü olabilir,bakan doktorun bu kabiliyeti kötü olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?