2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Selam anne adayları bende dört seneden sonra hamile kaldım geçen hafta öğrendim hamile olduğunu çok mutluyum mayıs annesi olacagim bende inşallah en son beş ağustos adet olmuştum

Merhaba canım, Elevit'i bana daha gebelik başlamadan ilerizeka bir doktor vermişti düşün artık gebelik başlamadan sonra başka bir doktora daha danıştım kullanma sen hamile misin ki bunu vermiş dedi. Şimdi hamileyim ve doktoruma danıştım. Hayır şuan için gerek yok. Zaten başlaman gereken zamanda sana yazacağım ben onu kullanırsın dedi ve Elevit'i direk eledi. Artık doktorlara da pek güvenilmiyor. Ne yapacağız bilmiyorum. :/

ya sizde de aşırı uyku ve kaşıntı oluyor mu?bıraksanız bütün gün uyuyabilirimmm.
acaba bu kaşıntı için yağlara ne zaman başlayacağız

ya sizde de aşırı uyku ve kaşıntı oluyor mu?bıraksanız bütün gün uyuyabilirimmm.
acaba bu kaşıntı için yağlara ne zaman başlayacağız
Uykuya doyamama hali için evet ve ciddi üşümelerim var. Gece yatarken üstümü açmışsam eğer kazara acayip kasıklarımda sancı duyarak uyanıyorum. bir de 3 gündür akşamları ayak tabanlarım kaşınıyor. Kaşıyorum ama kaşıyınca da gıdıklanıyorum bu defa. :)

Gitmedim canım pazartesi gideceğim Medline da nursel hanima gidiyorum normalde pazartesi başka bi doktora gideceğim
Sknti yapma ins bos degildr bnde cok gerginim on gun beklicem doktoruma guveniyorum o umut veriyo

elevit için doğru mu bilmem ama domuz jelatini kullanılıyor diye duydum, bende yeni öğrendim Allah tan doktorum onu vermedi bana,versede kullanmazdım herhalde

aynennnn bende de öyle oluyorrr,bir de kasıklarımda sanki yumruk kadar taş varmış gibi hissediyorum,bebeğimiz o kadar olmasa da sanki boyutu o kadarmış hissine kapılıyorummm,enteresan değil mi

Kizlar gittik doktora cok sukur yasiyo bebegim..kanamalari sordum takmayin kanamayi kafaya dedi.. Kanamasi olan arkadaslar da korkmasin diye diyorum.. İnsallah herkes iyi haberler alir..
Ayy çok sevindim canım yaaaa korkuttu kendini de bizi de... Kalp atislar iyi da duyabildiniz mi canım bu hafta hayırlısıyla ?

Kızlar siz de sık sık idrara çıkma var mi yoksa ben mi üşüttüm acaba

geçmiş olsun canım ilk önce hiç panik olma rahat ol. ilk gebelikler de insan ister istemez bir panik durumu oluyor. senin haftandaydı benimde kanama alanı olduğunda kontrolde ve direk progesteron başlattı bana vaginal ve calışıyordum rapor verdi direk ve diğer kontrole kadar elimden geldikçe yat dinlen dedi. öylede yaptım diğer kontrolde kanama alanı görmedi. ilk haftalarda olabilen bişi aslında. bu riskin geçince tavsiyem normal hayatına dön kendine zehir etme bak ikinci gebelikleri olanlara özellikle birde ufaksa çocuklar hiç kucağımdan inmiyor devamlı 13 kilo taşıyorum. benim gibi durumda olan bir çok kişide aynısı söyler sadece tadını cıkar yani gez dolaş...

Benimki umutsuz konuştu pazartesi Seyhan başkente gideceğim nasıl geçecek günler bilmiyorum
bence bu durumlarda bir kaç doktor değerlendirmeli ultrason yorumlamakta ayrı bir kabiliyet ayrıca geç döllenme olmuş olamaz mı. birde bilimsel bişi var kız bebekler erkek bebeklere göre daha geç oluşuyor çünkü erkek spermler daha hızlı. daha erken danışabileceğin bir yer yok mu. yani elindeyse iki doktorla bile yetinme derim.

Ayy çok sevindim canım yaaaa korkuttu kendini de bizi de... Kalp atislar iyi da duyabildiniz mi canım bu hafta hayırlısıyla ?
Allah razi olsun canim. Evet cok korktum ama ne yapayim kanama kirmizi olunca ve iki de kayip elimde olmuyo.. Duyduk canim kalbini de cok sukur.. Rabbim herkese iyi haberler almak nasip etsin..

pıhtılaşma problemi zaten baya sorun ama iyi ki kızının doktoruna gitmişsin. okadar yanlış doğru tedavi yöntemi var ki tıpta Allahım hep doğtu insanlarla karşılaştırsın inşallah bu gebeliğinde de miniğine kavuşursun sorunsuz. evet yarın gidiyorum bende sabah kontrolüm. bakalım herşeyin hayırlısı...

Allah razi olsun canim. Evet cok korktum ama ne yapayim kanama kirmizi olunca ve iki de kayip elimde olmuyo.. Duyduk canim kalbini de cok sukur.. Rabbim herkese iyi haberler almak nasip etsin..
iyi maşallah canım ya
çok geçmiş olsun canım ya önceki kayıplarından dolayı panik yapman çok normal ama sonuç olarak miniğinin sağlıklı olduğunu öğrenmişsin o an insan inanılmaz rahatlıyor.

Bende yarin sabah ilk doktor randevuma gidiyorum. Siskinlik, usume, asiri uyku hali, surekli wc ihtiyaci, sari akinti var bende. Umarim hersey yolundadir. Hakkimizda hayirlisi anneler..

Bugün randevu aldım ama belki pazartesiye kadar oluşur diye gitmedim yarına bulursam giderim belki

Benimki umutsuz konuştu pazartesi Seyhan başkente gideceğim nasıl geçecek günler bilmiyorum
Bnim de umudum tukendi iki kaybim var zaten bunla uc olcak allah korusun artik ne umudum ne baska biseyim kaldi yoruldm bayramdan sonra rabbim yuxumuzu guldurur ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…