2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kızlar nasılsınız neler yapıyosunuz ya kızlar benm çok akıntım var ve doktor fitil verdi bana zararı olurmu acaba kullanan varmı hamilelikte
Benim de akıntım var canım ama normalmis kokusuzsa felan ama fitilin de zararı yoktur dr bilir korkma

kızlar nasılsınız neler yapıyosunuz ya kızlar benm çok akıntım var ve doktor fitil verdi bana zararı olurmu acaba kullanan varmı hamilelikte
Ben oğlumda kullanmistim canım iki defa farklı zamanlarda akıntı mantar a donusmesin diye veriyolar

Ben de duymuştum onu canım bi de kalp atış sayisina göre cinsiyet tahmin ediliyor :) oğlumda olmuştu :)

Kızlar arkadaşım 4+ 5 günlük hamile. Kahverengi akıntısı olmuş. Aranızda böyle bir şey yaşayan oldu mu?
Panik olmuş durumda. Cvp veren olursa sevinirim.

Ben doktora gittigimda sat a gore 4 hafta 5 gunluktum ultrasonda ise 5 hafta 1 gun cikmis bu fark neden kaynaklaniyor kizlar
canım erken döllenmede olabilir..bazen geç döllenme oluyor...yada zamanla günü haftası tutuyor..

Benim de enfeksiyonum var 1-2 haftadır ama Dr. İlaç veremem bebeğin organ gelişimde önemli haftalar idare et dedi

Bn daha once iltihaptn erkn dogum yaptim gebeler icin zararsz ilaclar var mecburen kulkaniyorum dusuge neden oluyo

arkadaşın dediği gibi aslında hamilelere uygunilaçlar oluyor...enfeksiyon erken zamanda düşüğe son aylarda erken doğuma sebep olabiliyor.. Allah korusun...dr. tabi dah iyi bilir ama istersen başka dr.ada git.. idare et demeside saçma geldi..

Sizleri gördükçe kendimi ilgisiz hissediyorum. Henüz doktora gitmedim. Ikinci bebek olduğu için biraz daha soğuk kanlıyım galiba :)
canım benim ilk gebeliğimde kötü şeyler geldi başıma tabiki herkesin başına gelecek diye birşey yok..bence en yakın zamanda hem bebeğin hemde kendin için gşitmelisin..

Kızlar arkadaşım 4+ 5 günlük hamile. Kahverengi akıntısı olmuş. Aranızda böyle bir şey yaşayan oldu mu?
Panik olmuş durumda. Cvp veren olursa sevinirim.

kahverengi olan yerleşme kanaması deniyor...inşallah bişeyi yoktur..

Iyi aksamlar canim oncelikle bebegin hayirli olsun...benimde bundan onceki hamileligimde adanaya annemlere gitmistim tatile sonra kanamam oldu hemen annemler beni marsaya goturdu acile bir doktor denk gelmisti bana zenci gibiydi nijeryalimis heralde o bakti bebek yok dedi kese egri dedi duser bu bebek dedi birde beni bir guzel azarladii neden geziyorsun sen ayakta diye gez gez boyle olur nolcak ya dedi ki o gune kadar bi sikayetim
yoktukii...ayy ben bir agladim bir agladim yuruyemedim aglamaktan ki sekiz sene sonra olmustu bu bebek annem hemen metro hastanesine goturdu orda gul hanim var o bakti ve ne dedi biliyormusun hersey mukemmel dedi ve bebegi ustelik kalbini dinletti buseferde mutluluktan agladim ..ultrasonu cok iyiydi metronun..marsanin acildeki eski lerden oyuzden hic uzulme moralini bozma emin ol ki bebegin cok iyidir

çok sevindim canım senin adına bende pazartesi gidicem zaman geçmiyor birde doktor ultrasonu son adet tarihiyle değerlendiriyor değilmi Öyle ise gittiğimizde 7+3 haftalık hamiş olucam
hayir benim oyle degerlendirmedi benim adet duzensizdi 5 gun atiyodu oyle tam oluyo hesaplamam

Gunaydin kizlar herkes iyidir insaallah?gecmisi okumaya caliaiuorum da kafama takildi, herkes progesteron degerine baktirmis heralde,kanama var diye mi yoksa oylesine mi baktirdiniz, ben,hic baktirmadim.ilk hamileligimde kanamam vardi ona ragmen bakmadan verdi doktor.

ben ilk hamileligimi biraz gec ogrenmistim, pek ihtimal vermiyodum cunku. Bu arada ben lunaparka bile gittim. Carpisan arabalar hizli trenler go kart ne varsa bindim. Hicbi sey olmadi. Dogacagi varsa doguyor bebek,yoksa nafile

Kızlar bugün başıma çok kötü bir şey geldi, sabah kalktım salona bi gittim koltukta bir kedi! Beni görünce camdan kaçtı, koltuğun üstüne çıktım ay nasıl korktum inmek bilmedi eşim sağolsun yatıştırıcı, bu korkunun Bebeğime etkisi olurmu, korkudan midem bulanıyo ya

Bn daha once iltihaptn erkn dogum yaptim gebeler icin zararsz ilaclar var mecburen kulkaniyorum dusuge neden oluyo
ama senin hafta 11 olmuş b grubu fitiller hamilelikte kullanılıyormuş zaten çok yoğun değil dedi ondan erteledi yoksa ihmal edilmemesi bir durum çok da rahatsız edici

canım yazmıyım yazmıyım dedim ama dayanamadım artık.. bak burada insanlar nelerle uğraşıyorlar.. kanaması olanlar, dış gebelik, boş gebelik yaşayanlar.. kürtaj olup bebeğini kaybedenler.. senin soruların artık başka bir boyuta ulaştı.. lütfen haline şükret ve biraz sakin ol.. başıma çok kötü bir şey geldi deyince acaba kanaması mı var, bebişe mi bişey oldu falan diye düşünüyo insan..

Sonuçta burda herseyimizi paylaşıyoruz benimde kanamam oldu ama suan dert ettiğim bu elimde değil, emin ol birçok arkadasa da yardımcı olduğum olmuştur canım, bi fikir vermek bu kadar zor değil, elimde olan birsey değil, daha yazmam tamam

kusura bakma yanlış yazmış olabilirim ama portakalın çekirdeğinden raftaki çatala kadar dert ediniyosun.. ben de diyorum ki diğer insanların haline bak ve biraz rahat et.. tekrar kusura bakma benim bugün doktor randevum var.. ve ara ara kırmızı kanamalarım.. çok gerginim.. çok korkuyorum.. kendimi yanlış ifade etmiş olabilirim..

günaydın kızlar.bende böyle giderse doktorumla görüşücem sanırım sabah yediğim krakerleri suyu bile çıkarıyorum sağlıklı beslenemiyorum hiç..

Annişleeer Günaydın
Dün akşam yine iş çıkışı 2. kez b-hcg testimi yaptırdım 1391 çıktı, ilki 691.45 çıkmıştı... ikiye fazla fazla katlanmış

Çok sevindim, bir an önce değerlerimin katlanarak artmasını sonrasında da ultrasonda kendisiyle tanışmak istiyorum

Bir de bişey sormam lazım, hamileliğimi öğrenmeden önce ya da öğrendikten sonra implantasyon olmadı, normal mi?

Benim oğlan on aylık :) allah bagislasin canın insallah
Maşallah beklenen bir gebelik miydi acaba Allah bağışlasın

3 yaşı biticek,yeğenim olmuştu kucağıma almamı falan kıskandı :) ilk zamanlar zor olucak biraz ama sonrada dediğin gibi arkadaş :)
benimki bazen kıskanıyor bazen kıskanmıyor en son misafir gelmişti 1 yaşında kız bebek oyuncaklarını filan uzatıyor benimki abi olmuşda :)

kızlar folik asit olarak ne kullanıyorsunuz. folic-1 kullanan var mı?

Ben folbiol kullanıyorum,senin dediğin pembe kutulu olanmı
Bende Folbiol kullanıyorum ama düzenli olmuyor unutuyorum ya başka hangi ilaçları kullanıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…