• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar altı haftalik hamlyim kese var yolk kesesi var bebek yok vajinal muayenede göremedi haftaya görünmezse ciddi sıkıntı dedi varmı böyle bişey yaşayan
ben varım canım 7. haftadayım bebek yok daha ortada ama başka bir doktora daha gitçem ben çok ümitliyim bence geç gözükcek galiba. ultrasondan tut bakan doktora kadar herşey etkili.

Gelisimci tesekkur ederim canim ikimizede hayirli evlatlar nasip olur insallah:-)...Kizlar demin hafif kanli akinti geldi ayni zamandada belime agri girdi tedirgin oldum napiyim sizce:/
akıntının rengi önemli canım açık kırmızıysa doktora başvur canım

ben varım canım 7. haftadayım bebek yok daha ortada ama başka bir doktora daha gitçem ben çok ümitliyim bence geç gözükcek galiba. ultrasondan tut bakan doktora kadar herşey etkili.

akıntının rengi önemli canım açık kırmızıysa doktora başvur canım
İnşallah dediğin gibi olur canım

Acile gitmiştim bi bayan vardı adını hatırlamıyorum eve geldiğimden beri ağlamaktan gözlerim şişti
Bnimdw farkim yok hersey guzel giderkn kan geldi bi gun bnde baskent acile gittim sorun yoktu igne yaptilar onlarda 10 gune diyolar sonra sabh agrim oldu marsaya gittim mecburen ordada doktor demesinmi yok kese var baska bise yok iste bi hftasonra gel falan filan kndi doktorma gittim hmn o umutlu konustu daha cok erkn bi on gun gecsin diyince biraz unutlandim dua ediyorum ins rabbim bu bebegi bna bagislar

Bnimdw farkim yok hersey guzel giderkn kan geldi bi gun bnde baskent acile gittim sorun yoktu igne yaptilar onlarda 10 gune diyolar sonra sabh agrim oldu marsaya gittim mecburen ordada doktor demesinmi yok kese var baska bise yok iste bi hftasonra gel falan filan kndi doktorma gittim hmn o umutlu konustu daha cok erkn bi on gun gecsin diyince biraz unutlandim dua ediyorum ins rabbim bu bebegi bna bagislar

Bide idrar yoli intihabi cikti tek kullanimlik ilac verdi yeminki kafami kaldiramiyorum uyustum resmn rabbim bebeklerimize can verir ins

Iyi akşamlar kıZlar ben bugün miniğimi görmeye gittim kuzun benim vallahi 2 haftada biraz daha büyümüş kalp atışlarını dinledik çok şükür düşük tansiyonum harici sorun yok Rabbim aynı ferahlığı cümlenize nasip etsin .sabah kızımla yemek kavgası yaptık 2 saat kahvaltı bir lokma yemek yeniyor avazım çıktığı kadar bağırdım sonra resmen kriz ağlamaktan perişan oldum hala başım ağrıyor

Bide idrar yoli intihabi cikti tek kullanimlik ilac verdi yeminki kafami kaldiramiyorum uyustum resmn rabbim bebeklerimize can verir ins
Benim de enfeksiyonum var 1-2 haftadır ama Dr. İlaç veremem bebeğin organ gelişimde önemli haftalar idare et dedi

Benim de enfeksiyonum var 1-2 haftadır ama Dr. İlaç veremem bebeğin organ gelişimde önemli haftalar idare et dedi

Bn daha once iltihaptn erkn dogum yaptim gebeler icin zararsz ilaclar var mecburen kulkaniyorum dusuge neden oluyo

:) olmaaaz mııı 4 gün hastanede yattım eve çıkıncada biraz devam etti şimdi daha iyiyim çok şükür:) ama iğne oluyorum ve sürekli yatıyorum o_O
Anladım canım şimdi iyi olmana sevindim. Benmde çok az oldu ama bugünde 4 snra işte kahverengi akntm gelmiş :( inşallah hayırlısıyla geçer bu günler

Sizleri gördükçe kendimi ilgisiz hissediyorum. Henüz doktora gitmedim. Ikinci bebek olduğu için biraz daha soğuk kanlıyım galiba :)

Anladım canım şimdi iyi olmana sevindim. Benmde çok az oldu ama bugünde 4 snra işte kahverengi akntm gelmiş :KK43: inşallah hayırlısıyla geçer bu günler
Geçer inşallah canım kendini yormmamak ve hareket kısıtlaması çok önemli. Çünkü bu haftalar tehlikeli inşallah hep birlikte bu riskli dönemi sağlıkla atlatırız :)

Kizlar dayanamadim burda yakin bir hastanenin aciline gittim asistan bi doktor vardi alttan muayne etmek istedi daha 3-4 gun once keseyi gordugum icin karnimdan kabul etmedim yine bakti kese yerinde ama bebegi goremedik tabiki alttan baktirmadigindan dedi:/...iyide 5 haftalik daha karindan gorunmemesi normal degilmi

Sizleri gördükçe kendimi ilgisiz hissediyorum. Henüz doktora gitmedim. Ikinci bebek olduğu için biraz daha soğuk kanlıyım galiba :)
Inanmiyorum sana nasıl gitmezsin :) benim de ikinci hamileliğim ama öğrendiğim den beri hErgün doktora gidesim geliyor :rolleyes:

Kızlar iyi geceler :) 7 8 9 haftalik ultrason görüntülerine göre cinsiyet tahmini diye birşey duydunuz mu ? Ben de kadinlar kulubunun arşivlerinde buldum :) tamam batıl falan olabilir ama oğlumun eski ultrason resmine baktım tuttu. Bilginiz olsun ;)

evet canım cumartesi farklı bir doktor bakacak medifemaya gidiyorum bu sefer.

farklı bir doktora daha gitmeni mutlaka öneririrm canım ondan sonra karar ver zaten boş gebelik kendini atıyor belli bir zaman sonra ama hakkımızdada en hayırlısı olsun.
Hayırlı haberlerle gel canım ayse hanima mi gideceksin. ben arife gününe alev hanima aldım ins. Kanamali alanim gecer o güne

kızlar nasılsınız neler yapıyosunuz ya kızlar benm çok akıntım var ve doktor fitil verdi bana zararı olurmu acaba kullanan varmı hamilelikte

Back