- 21 Ağustos 2009
- 379
- 495
- 158
Doktora sormuştum geriden gelmesi neden diye kan pıhtısı yüzünden demişti. Sonuç o alana bir baskı yapıo. Sanada çok geçmiş olsun :)))Merhaba canım hoşgeldin. Brnimde kesemin yanında pıhtı gördü doktorum ve 4 gün geriden geldiğini öğrenmiştim önceden birbiriyle alakalı mı acaba
Sağol sana da:) senin kanaman oldumu hiç pekiDoktora sormuştum geriden gelmesi neden diye kan pıhtısı yüzünden demişti. Sonuç o alana bir baskı yapıo. Sanada çok geçmiş olsun :)))
maşallah canım kesiyi erken görmüşsünüz..acaba erken döllenmemi..kese 5. haftada görülür..senle benim 5. haftamız yarın...çok sevindim senin adına..bakalım bende yaın gidiecem hayırlısı...
Hayirli olsun ikinci bebegin,iki kayiptan sonra bebegin gelmis cok sukur bize de nasip olur isallah kayiplarin neden kaynaklanmis peki bilio musun?
Ben folbiol kullanıyorum,senin dediğin pembe kutulu olanmıkızlar folik asit olarak ne kullanıyorsunuz. folic-1 kullanan var mı?
Bndede ayni durum var bayramfan sonra belli olcakbos gebelikmi degilmi ins ucuncu kaybimi yasamamKızlar altı haftalik hamlyim kese var yolk kesesi var bebek yok vajinal muayenede göremedi haftaya görünmezse ciddi sıkıntı dedi varmı böyle bişey yaşayan
Senin durumun daha zormus bana cuma gel dedi ama dayanır miyim bilmiyorum çok moralim bozuk başka doktora mı gitsem diyorumBndede ayni durum var bayramfan sonra belli olcakbos gebelikmi degilmi ins ucuncu kaybimi yasamam
:) olmaaaz mııı 4 gün hastanede yattım eve çıkıncada biraz devam etti şimdi daha iyiyim çok şükür:) ama iğne oluyorum ve sürekli yatıyorumSağol sana da:) senin kanaman oldumu hiç peki
Bn 6 haftaya yeni girmisim kese var baska bise yok gorunmuyo mecbur beklicemSenin durumun daha zormus bana cuma gel dedi ama dayanır miyim bilmiyorum çok moralim bozuk başka doktora mı gitsem diyorum
başka doktora git derim,bu gibi durumlarda tek doktorla kalmamak gerek...Senin durumun daha zormus bana cuma gel dedi ama dayanır miyim bilmiyorum çok moralim bozuk başka doktora mı gitsem diyorum
ben kullanıyorum canımkızlar folik asit olarak ne kullanıyorsunuz. folic-1 kullanan var mı?
Bana da öyle dedi yolk kesesi de var dedi ama Seyhan başkentteki doktor geç döllenme sen beş haftaliksin dedi ondan ümitliyim biraz ama çok ÜzgünümBn 6 haftaya yeni girmisim kese var baska bise yok gorunmuyo mecbur beklicem
Istanbul avrupa yakasındyim canım ve Bağcılar medipol de Nagihan hanima gidiyorum[/QUOTE]Haklısın çok haklısın inşallah atlatıcm canım inşallah dua et bana
amn canım Allah hepimizden razı olsun...bu arada sen nerede oturuyorsun hangi hastaneye gidiyorsun
Cok yakin değilim ama çevremdeki en iyi hastane bence. .. benim ilk doğumum da erken doğum riski vardı ve gece doğum sancılarım başladı 5.5 aylıkken. Çevre hastanelerin hiç biri kabul etmedi bir tek Avcılar hospital kabul etti. Ve 38 haftaya kadar dogumumu durdursular. Allah razı olsun hepsinden. Tek sorun biraz yoğun olması o da artık randevu alarak gidicem...[/QUOTE]canım ilki dış gebelik..2. sininde kalbi durdu..ama ben kalbi durduğu zamankarda ateşli hastalık geçöirdim sebep bu olabilir..3 aydan önce olan kayıpları özellikle araştırmıyorlar eğer 3 kez üst üste kayıp varsa sebebi araştırılıyor..ama istersen özel araştırma yaptırabiliyorsun..benim zaten ikisininde sebebi farklıydı..
insanın içi içine sığmaz sabırsızlıkla bekler değilmi ogünü ...
canım ben bakırköyde özel muayenehanye gidiyorum..sorunlu gebelikler yaşamıştım sonra şükür bi kızım oldu o gebeliklerden sonra bu dr.u buldum çok çok memnunum..ethica hastanesindeki ali paşa beyde çok iyi halen ordaysa tabi..
canım progeston değerini ilkkez duyuyorum..daha önce ilaç kullandım ama hiç ölçülmedi..Allah yardımcın olsun..
hastaneye yakınmısın canım..hastanenin hemen yanında görümcem oturuyor
gözün aydın canım..çok sevindim...
herşey olacağına varır biliyormusun..rabbim isterse sağlıkla gelir..ben 2 gebeliktede çok dikkat ettim..ama olmayınca olmuyor..kızımdada saldım..sağlıkla geldi..tabi saldım derken çok dikkat ettim yinede.çokta salma :) .ama kafaya takma..inan taktıkça bebek daha çok etkilenir..stres yaparsan olumsuz etklienir..sen dikkat et elinden geleni yap gerisini Allaha bırak..kalp sesini duymanada çok sevindim..sağlıkla hayırla kucağına alırsın inşallah...
folican solgar markasının cam şişe...kızlar folik asit olarak ne kullanıyorsunuz. folic-1 kullanan var mı?
yerleşme kanamasımıki? dinlen canım...Gelisimci tesekkur ederim canim ikimizede hayirli evlatlar nasip olur insallah...Kizlar demin hafif kanli akinti geldi ayni zamandada belime agri girdi tedirgin oldum napiyim sizce:/
Istanbul avrupa yakasındyim canım ve Bağcılar medipol de Nagihan hanima gidiyorum
Başkentte kime gittin bnde cok uzuluyorum yiprsndim cokBana da öyle dedi yolk kesesi de var dedi ama Seyhan başkentteki doktor geç döllenme sen beş haftaliksin dedi ondan ümitliyim biraz ama çok Üzgünüm
evet canım cumartesi farklı bir doktor bakacak medifemaya gidiyorum bu sefer.Canım bende seni merak ediyordum üzülme ins. Gec gorunmedir baska doktora da gitseydin sen sağlıkcisin daha iyi bilirsin her doktor bir degil hakkında hayırlısı
farklı bir doktora daha gitmeni mutlaka öneririrm canım ondan sonra karar ver zaten boş gebelik kendini atıyor belli bir zaman sonra ama hakkımızdada en hayırlısı olsun.Bende aynı durumdayım cnm p.tesi kürtaj dedi çok da emindi ama ben kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?