2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Nezamandır yokum malum izinliyim dinlenmeye çalışıyorum bebeğimin en son kalp atışını duyduk geçen Cumartesi onun dışında beklemeyeyim. Doktorum ayın 17 sine çağırdı yeni bir bekleme serüvenine girdim yorgunluk ve uyku Halim devam ediyor. Benden şimdilik bu kadar bu arada geç döllenme olduğundan satım 2ağustos oldu. Geçmişi çok okuyamadım umarım herşey yolundadır

Merhaba canım hoşgeldin. Brnimde kesemin yanında pıhtı gördü doktorum ve 4 gün geriden geldiğini öğrenmiştim önceden birbiriyle alakalı mı acaba
Doktora sormuştum geriden gelmesi neden diye kan pıhtısı yüzünden demişti. Sonuç o alana bir baskı yapıo. Sanada çok geçmiş olsun :)))

canım ilki dış gebelik..2. sininde kalbi durdu..ama ben kalbi durduğu zamankarda ateşli hastalık geçöirdim sebep bu olabilir..3 aydan önce olan kayıpları özellikle araştırmıyorlar eğer 3 kez üst üste kayıp varsa sebebi araştırılıyor..ama istersen özel araştırma yaptırabiliyorsun..benim zaten ikisininde sebebi farklıydı..

insanın içi içine sığmaz sabırsızlıkla bekler değilmi ogünü ...

canım ben bakırköyde özel muayenehanye gidiyorum..sorunlu gebelikler yaşamıştım sonra şükür bi kızım oldu o gebeliklerden sonra bu dr.u buldum çok çok memnunum..ethica hastanesindeki ali paşa beyde çok iyi halen ordaysa tabi..

canım progeston değerini ilkkez duyuyorum..daha önce ilaç kullandım ama hiç ölçülmedi..Allah yardımcın olsun..

hastaneye yakınmısın canım..hastanenin hemen yanında görümcem oturuyor

gözün aydın canım..çok sevindim...

herşey olacağına varır biliyormusun..rabbim isterse sağlıkla gelir..ben 2 gebeliktede çok dikkat ettim..ama olmayınca olmuyor..kızımdada saldım..sağlıkla geldi..tabi saldım derken çok dikkat ettim yinede.çokta salma :) .ama kafaya takma..inan taktıkça bebek daha çok etkilenir..stres yaparsan olumsuz etklienir..sen dikkat et elinden geleni yap gerisini Allaha bırak..kalp sesini duymanada çok sevindim..sağlıkla hayırla kucağına alırsın inşallah...[/QUOTE]

Kızlar altı haftalik hamlyim kese var yolk kesesi var bebek yok vajinal muayenede göremedi haftaya görünmezse ciddi sıkıntı dedi varmı böyle bişey yaşayan
Bndede ayni durum var bayramfan sonra belli olcakbos gebelikmi degilmi ins ucuncu kaybimi yasamam

Gelisimci tesekkur ederim canim ikimizede hayirli evlatlar nasip olur insallah...Kizlar demin hafif kanli akinti geldi ayni zamandada belime agri girdi tedirgin oldum napiyim sizce:/

Bn 6 haftaya yeni girmisim kese var baska bise yok gorunmuyo mecbur beklicem
Bana da öyle dedi yolk kesesi de var dedi ama Seyhan başkentteki doktor geç döllenme sen beş haftaliksin dedi ondan ümitliyim biraz ama çok Üzgünüm

Haklısın çok haklısın inşallah atlatıcm canım inşallah dua et bana

amn canım Allah hepimizden razı olsun...bu arada sen nerede oturuyorsun hangi hastaneye gidiyorsun
Istanbul avrupa yakasındyim canım ve Bağcılar medipol de Nagihan hanima gidiyorum[/QUOTE]

yakın sayılırız..bağcılardamı oturuyorsun.? ben halkalıdayım...

Cok yakin değilim ama çevremdeki en iyi hastane bence. .. benim ilk doğumum da erken doğum riski vardı ve gece doğum sancılarım başladı 5.5 aylıkken. Çevre hastanelerin hiç biri kabul etmedi bir tek Avcılar hospital kabul etti. Ve 38 haftaya kadar dogumumu durdursular. Allah razı olsun hepsinden. Tek sorun biraz yoğun olması o da artık randevu alarak gidicem...[/QUOTE]
inşallah sağlıkla sorunsuz gebelik yaşarsın canım..

kızlar folik asit olarak ne kullanıyorsunuz. folic-1 kullanan var mı?
folican solgar markasının cam şişe...

Gelisimci tesekkur ederim canim ikimizede hayirli evlatlar nasip olur insallah...Kizlar demin hafif kanli akinti geldi ayni zamandada belime agri girdi tedirgin oldum napiyim sizce:/
yerleşme kanamasımıki? dinlen canım...

Slm kizlar nasılsınız bebişlernizin kalp atislarini kacinci haftada duydunuz benim sat 14 agustos kalp atislari icin gitsem erken mi

Ben doktora gittigimda sat a gore 4 hafta 5 gunluktum ultrasonda ise 5 hafta 1 gun cikmis bu fark neden kaynaklaniyor kizlar

Istanbul avrupa yakasındyim canım ve Bağcılar medipol de Nagihan hanima gidiyorum

yakın sayılırız..bağcılardamı oturuyorsun.? ben halkalıdayım...

Cok yakin değilim ama çevremdeki en iyi hastane bence. .. benim ilk doğumum da erken doğum riski vardı ve gece doğum sancılarım başladı 5.5 aylıkken. Çevre hastanelerin hiç biri kabul etmedi bir tek Avcılar hospital kabul etti. Ve 38 haftaya kadar dogumumu durdursular. Allah razı olsun hepsinden. Tek sorun biraz yoğun olması o da artık randevu alarak gidicem...[/QUOTE]
inşallah sağlıkla sorunsuz gebelik yaşarsın canım..

folican solgar markasının cam şişe...

yerleşme kanamasımıki? dinlen canım...[/QUOTE]
Yok canim Bayrampaşa

Bana da öyle dedi yolk kesesi de var dedi ama Seyhan başkentteki doktor geç döllenme sen beş haftaliksin dedi ondan ümitliyim biraz ama çok Üzgünüm
Başkentte kime gittin bnde cok uzuluyorum yiprsndim cok

Canım bende seni merak ediyordum üzülme ins. Gec gorunmedir baska doktora da gitseydin sen sağlıkcisin daha iyi bilirsin her doktor bir degil hakkında hayırlısı
evet canım cumartesi farklı bir doktor bakacak medifemaya gidiyorum bu sefer.

Bende aynı durumdayım cnm p.tesi kürtaj dedi çok da emindi ama ben kötüyüm
farklı bir doktora daha gitmeni mutlaka öneririrm canım ondan sonra karar ver zaten boş gebelik kendini atıyor belli bir zaman sonra ama hakkımızdada en hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…