- 18 Şubat 2013
- 255
- 113
- 63
Günlük Ped ler hava aldirmadigi için mantar yapiyomus iç çamaşırı sık değiştirip selpak kullanmamiz lazimmis :)Ayy bendede akinti var ve yaprak pedsiz adim atmazdim disari birakiyim bari...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günlük Ped ler hava aldirmadigi için mantar yapiyomus iç çamaşırı sık değiştirip selpak kullanmamiz lazimmis :)Ayy bendede akinti var ve yaprak pedsiz adim atmazdim disari birakiyim bari...
Benim oğlan on aylık :) allah bagislasin canın insallahkaç yaşında seninki benimki tam 2 buçuk yaşında
darısı başımıza o zaman hayırlısıyla inşallah.
çok sevindim canım senin adına bende pazartesi gidicem zaman geçmiyor birde doktor ultrasonu son adet tarihiyle değerlendiriyor değilmi Öyle ise gittiğimizde 7+3 haftalık hamiş olucampeko boyu ne kadar ? burda sordum kmse biseu demedi? benimde 7+1 boyu 1.04 cm iyii mi dedim :
Yok canım sen bunu da kafana takmış olamazsın... Şaka yapıyorsun. Şaka değilmi bu??Kızlar portakal çekirdeği yutmanin bebege zarari varmi
Şaka şakaYok canım sen bunu da kafana takmış olamazsın... Şaka yapıyorsun. Şaka değilmi bu??
Gözün aydın canım inşallah allah sağlıkla kucağına almayi da nasip etsin :)Ah bu annelik.. hormonları bile farklı ayol. Ictigimiz ilaçlar yüzünden hissedilen yorgunluk, uykulara doyamama, her gün regl gunundeymiscesine bir duygu patlaması, sinir hali, ve dahà niceleri.
Onun içimizde olduğunu öğrendiğimiz an asıl başlıyor annelik, ben biraz abartiyorum biliyorum, gören de dünyadaki ilk anneyim sanır :) buradaki arkadaşlarım illallah etmeye rmak kalmış durumda:) en son da az önce yuttu portakal çekirdeğini dert ettim, nolur kızmayın canlarım ben zor bir anne yim geçecek söz veriyorum, sizden başka paylaştığım kimim var ki, beni siz anlıyor siz rahatlatiyorsunuz birtek vallahi.
Gelelim kalp atışlarını duymaya, muayeneye gittim, Dr. Ses açtı ve dediki bak bu bebeğin, buda kalp atışı, dip dip dip dip ... Bırak sa saatlerce bıkmadan dinlerdim, bu benim şimdiye kadar duyduğum en güzel sesti, darısı bu duyguyu yaşamayan tüm annelerimize, sizi gönülden kucakliyorum, portakal çekirdeğine de bi deginin minciriklarim kuzucuklariniza ve size sağlıklı bir ömür diliyorum, dualarımdasınız hergün. ...
Amin bitanemmm :)Gözün aydın canım inşallah allah sağlıkla kucağına almayi da nasip etsin :)
Benimde sat 22 agustos bizde kontrolde keseyi gorduk kan testi istemedi doktor betami hic bilmiorum yani:/
bende 2 bebek kaybetmiştim..sonra şükür kızım oldu şimdi allah izin verirse tekrar hamileyim...
insanın içi içine sığmaz sabırsızlıkla bekler değilmi ogünü ...Sali gunu bakildi cnm kalp atislari icin bayramdan sonra cagirdi...
Mayıs anneleri günyadın
Kızlar ilk kan testimi 23 Eylül'de yaptırdım bir sonrakini de yarın yaptırmak istiyorum, çok merak ediyorum kan değerim arttı mı die?
Bir de İstanbul Avrupa yakası için doktor ve hastane tavsiyeleriniz var mıdır? (B.evler, Y.bosna, Güneşli, B.köy, İncirli gibi...)
Dün Medipol Mega hastanesinden fiyat aldım fena değil sgk için, ama ben özellikle iyi bir doktor da takip etsin istiyorum bu süreci...
Sizler doktor kontrollerine başladınız mı, ben sadece bir kez kan testi yaptırdım henüz.
canım progeston değerini ilkkez duyuyorum..daha önce ilaç kullandım ama hiç ölçülmedi..Allah yardımcın olsun..Günaydın arkadaşlarrrr
Kafama çok taktım lütfen beni bilgilendirin
İlk kan testi yaptırdığımda Progesteron değerim 24.25 çıkmıştı. Dün tekrar kan testi yaptırdım Progesteron 13.36 ya düşmüş. doktor bir şey söylemedi. Değerin düştüğünü eve gelince fark ettim.
Lütfen cevap verin normal mi bu değer. başka doktora gitmeli miyim?
hastaneye yakınmısın canım..hastanenin hemen yanında görümcem oturuyorEvet Avcılar hospitalden çok memnun kalmıştım. Gerek doğum öncesi gerek doğum sonrası çok ilgililer. Benim doktorumda iyiydi ama iki hastane de çalıştığı için sürekli diğerine çağırıyor hoşuma gitmedi. Doktorumu degistiricem :)
gözün aydın canım..çok sevindim...kızlar çok mutluyum az önce dr den geldim kalp atışını gördük çok mutlu oldum allah herkese nasip etsin tam 7-0 haftalık çok uyumlu haftasıyla hiç bi problem yok dedi allahım hayırlısıyla kucagımıza almayıda nasip etsin inşallah darısı başınıza iki düşükten ten sonra bida hiç duyamıycam o sesi sanıyodum şüükürler olsun allahım
Ah bu annelik.. hormonları bile farklı ayol. Ictigimiz ilaçlar yüzünden hissedilen yorgunluk, uykulara doyamama, her gün regl gunundeymiscesine bir duygu patlaması, sinir hali, ve dahà niceleri.
Onun içimizde olduğunu öğrendiğimiz an asıl başlıyor annelik, ben biraz abartiyorum biliyorum, gören de dünyadaki ilk anneyim sanır :) buradaki arkadaşlarım illallah etmeye rmak kalmış durumda:) en son da az önce yuttu portakal çekirdeğini dert ettim, nolur kızmayın canlarım ben zor bir anne yim geçecek söz veriyorum, sizden başka paylaştığım kimim var ki, beni siz anlıyor siz rahatlatiyorsunuz birtek vallahi.
Gelelim kalp atışlarını duymaya, muayeneye gittim, Dr. Ses açtı ve dediki bak bu bebeğin, buda kalp atışı, dip dip dip dip ... Bırak sa saatlerce bıkmadan dinlerdim, bu benim şimdiye kadar duyduğum en güzel sesti, darısı bu duyguyu yaşamayan tüm annelerimize, sizi gönülden kucakliyorum, portakal çekirdeğine de bi deginin minciriklarim kuzucuklariniza ve size sağlıklı bir ömür diliyorum, dualarımdasınız hergün. ...
maşallah canım kesiyi erken görmüşsünüz..acaba erken döllenmemi..kese 5. haftada görülür..senle benim 5. haftamız yarın...çok sevindim senin adına..bakalım bende yaın gidiecem hayırlısı...
Hayirli olsun ikinci bebegin,iki kayiptan sonra bebegin gelmis cok sukur bize de nasip olur isallah kayiplarin neden kaynaklanmis peki bilio musun?
3 yaşı biticek,yeğenim olmuştu kucağıma almamı falan kıskandı :) ilk zamanlar zor olucak biraz ama sonrada dediğin gibi arkadaş :)kızın kaç yaşında kıskanmaya gelince çocuk her yaşta kıskanıyor ben kardeşi oğlumu düşünerek yaptım arada çok fark olmasın arkadaş gibi olsunlar diye istedim.
Gözün aydın canım. Cok takilma herşeye rahat olmaya çalış biraz stresde iyi değilAh bu annelik.. hormonları bile farklı ayol. Ictigimiz ilaçlar yüzünden hissedilen yorgunluk, uykulara doyamama, her gün regl gunundeymiscesine bir duygu patlaması, sinir hali, ve dahà niceleri.
Amin canım çok sağol allah razı olsun rabbim ne muradın varsa versin seninde[/QUOTE]canım ilki dış gebelik..2. sininde kalbi durdu..ama ben kalbi durduğu zamankarda ateşli hastalık geçöirdim sebep bu olabilir..3 aydan önce olan kayıpları özellikle araştırmıyorlar eğer 3 kez üst üste kayıp varsa sebebi araştırılıyor..ama istersen özel araştırma yaptırabiliyorsun..benim zaten ikisininde sebebi farklıydı..
insanın içi içine sığmaz sabırsızlıkla bekler değilmi ogünü ...
canım ben bakırköyde özel muayenehanye gidiyorum..sorunlu gebelikler yaşamıştım sonra şükür bi kızım oldu o gebeliklerden sonra bu dr.u buldum çok çok memnunum..ethica hastanesindeki ali paşa beyde çok iyi halen ordaysa tabi..
canım progeston değerini ilkkez duyuyorum..daha önce ilaç kullandım ama hiç ölçülmedi..Allah yardımcın olsun..
hastaneye yakınmısın canım..hastanenin hemen yanında görümcem oturuyor
gözün aydın canım..çok sevindim...
herşey olacağına varır biliyormusun..rabbim isterse sağlıkla gelir..ben 2 gebeliktede çok dikkat ettim..ama olmayınca olmuyor..kızımdada saldım..sağlıkla geldi..tabi saldım derken çok dikkat ettim yinede.çokta salma :) .ama kafaya takma..inan taktıkça bebek daha çok etkilenir..stres yaparsan olumsuz etklienir..sen dikkat et elinden geleni yap gerisini Allaha bırak..kalp sesini duymanada çok sevindim..sağlıkla hayırla kucağına alırsın inşallah...
Haklısın çok haklısın inşallah atlatıcm canım inşallah dua et banaGözün aydın canım. Cok takilma herşeye rahat olmaya çalış biraz stresde iyi değil
Amin canım çok sağol allah razı olsun rabbim ne muradın varsa versin seninde
maşallah canım kesiyi erken görmüşsünüz..acaba erken döllenmemi..kese 5. haftada görülür..senle benim 5. haftamız yarın...çok sevindim senin adına..bakalım bende yaın gidiecem hayırlısı...
Hayirli olsun ikinci bebegin,iki kayiptan sonra bebegin gelmis cok sukur bize de nasip olur isallah kayiplarin neden kaynaklanmis peki bilio musun?
Merhaba canım hoşgeldin. Brnimde kesemin yanında pıhtı gördü doktorum ve 4 gün geriden geldiğini öğrenmiştim önceden birbiriyle alakalı mı acabaKızlar herkese mutlu hamilelikler ve rahat doğumlar dilerim normalde nisan annesiydim ama bebişim yanındaki kan pıhtısından dolayı biraz geriden geliyo o yüzden muhtemel doğum tarihim mayıs olacak.. Arada katılırım aranıza