2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Arkadaşım doğumunu Medilife ta yaptı. Evet odalar iki kişilik ama onun yanında kimse yoktu. Ben de çok kararsızım. Evim çok yakın Medilife a. Hasırcılar çarşısının arka tarafında oturuyorum. Ama Medicine mı Nisa mı karar veremedim. Avcılar'dan memnun kaldın mı?

Kesinlikle kizmadim canım benim kirilmadim da sadece söylüyorum :)

sevindim :)

Mayıs anneleri günyadın
Kızlar ilk kan testimi 23 Eylül'de yaptırdım bir sonrakini de yarın yaptırmak istiyorum, çok merak ediyorum kan değerim arttı mı die?
Bir de İstanbul Avrupa yakası için doktor ve hastane tavsiyeleriniz var mıdır? (B.evler, Y.bosna, Güneşli, B.köy, İncirli gibi...)
Dün Medipol Mega hastanesinden fiyat aldım fena değil sgk için, ama ben özellikle iyi bir doktor da takip etsin istiyorum bu süreci...
Sizler doktor kontrollerine başladınız mı, ben sadece bir kez kan testi yaptırdım henüz.

Gunaydin kizlarr :) bende erkencilerdenim minik oglum erkenden kalkti .....hepinizee hayirliiii gunlerrrrr guzell annelerr......

Günaydın arkadaşlarrrr
Kafama çok taktım lütfen beni bilgilendirin

İlk kan testi yaptırdığımda Progesteron değerim 24.25 çıkmıştı. Dün tekrar kan testi yaptırdım Progesteron 13.36 ya düşmüş. doktor bir şey söylemedi. Değerin düştüğünü eve gelince fark ettim.

Lütfen cevap verin normal mi bu değer. başka doktora gitmeli miyim?

kimse cevap vermeyecek mi ?
hamilelikte bu hormonun yükselmesi gerekmiyo mu?
offff bu doktorlar niye böyle yaa hiç önemsemiyorlar.

Günaydın arkadaşlar,
Hepinize sağlıklı ve keyifli hamilelikler dilerim. Yaklaşık bir hafta önce ben de hamile olduğumı öğrendim. Reglim iki gün geçmişti beta hcg 1300 çıktı. Bu kadar yüksek çıkması normal mi? Doktora gittim keseyi gördü, bir hafta sonra gel daha net görür daha uzun konuşuruz dedi. O gün otomatik hesaplamaya göre 4 hafta 4 günlük çıktı ama doktor daha küçük dedi. Sizce cuma yarın kalp atışı duyabilir miyim? Şu an otomatik hesaplamaya göre 5 hafta 3 günlük ama bulantı falan da hissetmiyorum. Bunlar da normal mi? İnsan epey tedirgin oluyo.

Günaydınlarr. Arkadaşlar sizde de sinirlilik varmı bende bu aralar çok sinir var ağlamak geliyor içimden hep yaa. Eşimden çıkarıyorum sinirimi

Günaydınlarr. Arkadaşlar sizde de sinirlilik varmı bende bu aralar çok sinir var ağlamak geliyor içimden hep yaa. Eşimden çıkarıyorum sinirimi
Canım çok normal hormonlar oluyor ara ara :) sakin ol En büyük destekcilerimiz eslerimiz :)

canm bilmiyorum ama yazmak istedim doktorun bişey demediyse sorun yoktur için rahatlayacaksa ara bi konuş doktorunla ben olsaydım arardım hamilelikte sadece beta hcgyi bilirim yükselmesi gereken umarım kötü birşey değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…