Ben zaten medilife a gidiyorum burcu hanima. Hastane odalari CÇift kişilik. Ve küvoz yokmuş. O yüzden biraz istemedim. Bundan sonra sanırım Avcılar hospitale gidicem. En azından donanımlı hersey var. Ilk dogumumu da orada yaptım.
Kesinlikle kizmadim canım benim kirilmadim da sadece söylüyorum :)
Günaydın :)Günaydın mayisin güzel anneleri :)
Günaydın canım :) biz de yarın gidicez hayırlı haberler inşallah :)Herkese Günaydın. Biz kalkalı çook oldu ama olsun :) Herkesin bebişi iyidir inşallah. Biz henüz doktora gitmedik...
Günaydın arkadaşlarrrr
Kafama çok taktım lütfen beni bilgilendirin
İlk kan testi yaptırdığımda Progesteron değerim 24.25 çıkmıştı. Dün tekrar kan testi yaptırdım Progesteron 13.36 ya düşmüş. doktor bir şey söylemedi. Değerin düştüğünü eve gelince fark ettim.
Lütfen cevap verin normal mi bu değer.başka doktora gitmeli miyim?
günaydın
Günaydın güzel anneler
Canım çok normal hormonlar oluyor ara ara :) sakin ol En büyük destekcilerimiz eslerimiz :)Günaydınlarr. Arkadaşlar sizde de sinirlilik varmı bende bu aralar çok sinir var ağlamak geliyor içimden hep yaa. Eşimden çıkarıyorum sinirimi
canm bilmiyorum ama yazmak istedim doktorun bişey demediyse sorun yoktur için rahatlayacaksa ara bi konuş doktorunla ben olsaydım arardım hamilelikte sadece beta hcgyi bilirim yükselmesi gereken umarım kötü birşey değildirGünaydın arkadaşlarrrr
Kafama çok taktım lütfen beni bilgilendirin
İlk kan testi yaptırdığımda Progesteron değerim 24.25 çıkmıştı. Dün tekrar kan testi yaptırdım Progesteron 13.36 ya düşmüş. doktor bir şey söylemedi. Değerin düştüğünü eve gelince fark ettim.
Lütfen cevap verin normal mi bu değer.başka doktora gitmeli miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?