2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Kızlar Merhaba dün bende sezeryan oldum 6 ya kadar gaz cikaramazsam 1 gün daha hastane de kalıcAm. Gaz için tavsiyeleriniz var mı yardım lutfen[/QUOTE
Hayırlı olsun canım yürümek canın acıyor ama yürüyüş en iyisi deniliyor ..

Kızlar bize bugün 4.günümüz.. Dün sağlık Ocağına gidildi ikinci topuk Kanı için .. Bebeğim 2,810 gr dı 3,000 kg olmuş.. Sarılık çok az derecede var gibi demişler bol bol emzirilirse ilerleme olmazmış.. Yarın bebek için kontrolümüz var hastanede ..
Bi de bu dIkiz yeriniz nasıl Benlm yanma ve acı hala var.. Kızımı devamlı emzirme pozisyonu olduğundan biraz sıkıntı yarattı bana sert sandalyede oturabiliyırum sadece emzirirken .. Bu bantlar ne zamana kadar pansuman yapılacak ki duşunuzu ilk ne zaman aldınız onun için su geçirmez bant da Yazmış doktor?

Canım benım dogumun ertesı gunu bandı fılan cıkardılar , oylece bışe yapmadan eve gonderdıler yarın banyo yapabılırsın dedıler hatta sıcak banyo ıyı gelır dedıler

Kızlar bizimde bugün 4.günümüz.. Dün sağlık Ocağına gidildi ikinci topuk Kanı için .. Bebeğim 2,810 gr dı 3,000 kg olmuş.. Sarılık çok az derecede var gibi demişler bol bol emzirilirse ilerleme olmazmış.. Yarın bebek için kontrolümüz var hastanede ..
Bi de bu dIkiz yeriniz nasıl Benlm yanma ve acı hala var.. Kızımı devamlı emzirme pozisyonu olduğundan biraz sıkıntı yarattı bana sert sandalyede oturabiliyırum sadece emzirirken .. Bu bantlar ne zamana kadar pansuman yapılacak ki duşunuzu ilk ne zaman aldınız onun için su geçirmez bant da Yazmış doktor?

Kızlar Merhaba dün bende sezeryan oldum 6 ya kadar gaz cikaramazsam 1 gün daha hastane de kalıcAm. Gaz için tavsiyeleriniz var mı yardım lutfen
bol yürümeye çalış merdiven çık agrın çoksa yattakta pasif ayaklarını yürürmüs gibi pasif cim yap

Kızlar bizimde bugün 4.günümüz.. Dün sağlık Ocağına gidildi ikinci topuk Kanı için .. Bebeğim 2,810 gr dı 3,000 kg olmuş.. Sarılık çok az derecede var gibi demişler bol bol emzirilirse ilerleme olmazmış.. Yarın bebek için kontrolümüz var hastanede ..
çıkmadan su geçirmez bantı yapıştırdı dr um eve geldim 2. gün duş aldım 7. gün r çıkarttı bantı

Merhaba canim. Ben iki haftalik kontrolune de gittim aile hekimine. Kizim kucuktu kilo kontrolu icin gittim ozellikle artis normal ise sutum yetiyor demekti. Gobegine, bas kemiklerinin acikligina, kilosuna bakti kalbini dinledi okadar. Ayrica isitme testine de goturmustum.
10 gunlukken biz de gotrmstk. Simdi 1 aylik oldk. Birazdn asiya gotrcm

Bizim bebek terazimiz yok nasıl tartsak diye düşünüp duruyordum çok mantıklıymis aslında çok yaratıcı hoşuma gitti :KK70: :KK70: bende tartinin üzerine sepet koyup darasini alayim sonrada çocuğu koyayim diye düşündüm ama denemedim.daha ikisini de deneyeyim hemen :KK70:
O tartilr bebek icin iyi sonuc vermez bnce. arada saglk ocagna gotrup kilosna bakablrsnz.

Bizde bugun bir aylik olduk yarin aşı icin goturcez saglik ocagina ama doktorumuz gelin fln demedi kilosunu tartin 3 gunde bir dedi lilo almazsa gelin demmisti
19 subatta mi dogdu seninki de ? Bebek ne kadr kilo alms bi ayda. Birzdn tartlck kizcem insllh kilo almstr :KK66:

Bende hiç pansuman yapılmadı ama ertesi gün duş alabilirsin canım hemen sorun yok onda bugun çıkacak ins benim duş aldım ama cesaret edemedim çekmeye benim canım cok tatlı galiba

gunaydin kizlar bende geldim.. :)

emziren anneler kesinlikle brokoli yemeyin ben o hatayi yaptim bebegim 2 gundur gaz sancisi cekiyor bilseydim yemezdim :KK43:
brokoli karnıbahar lahana asitli içecekler kurubaklagiller acayip gaz yapıyor kurufasulye yemeyi özledim :KK43:

Selam kızlar..bizimde cok gazamız oluyor.Sabah 8-3 arası sureklı gazımız vardı..nurse Harveys kullanmıştım daha once yıne aldık ama sureklı vermiyorum gaz olunca veriyorum.
Fatmaipek cocuk doktr kime gidiyosun?
Sünnet ben de yaptırmak istiyorum. Var mı güvenilir bildiğin doktor sünnet için??
şu an için doğumda bakan dr.a gidiyorum esentepe hastanesinde dr. iyihemen hatırlıyor hastayı ama hastane den dolayı sünneti orda düşünmüyorum.rentıp temiz bir hastane belki ordaki dr.lara bakarım

Yeni topigimiz hayirli bol paylasimli olsun insallah taze anneler...size bir sorum var. hangi asilari yaptirdiniz su ana kadar? Bir aylik ve iki aylik hangi asilar var sirada yazar misiniz. Ben yurtdisindan gelicem de burdakiler farkli olabilir diye...asi karnenizin bir fotosunu yuklerseniz sevinirim
doğumda ve 1.ayda hepatit yapılıyor 2.ayda verem

slm kızlar annelerimiz çoğalmış....
bugün oğluş beni çok korkuttu beşiğine yatırmıştım bende yanında çamaşır katlıyordum kustu nefes alamadı iyice panik yaptı ve tükrüğü çoğaldı agzında onuda yutamadı yavrum nasılda çırpındı .böyle durumda ne yapmak gerekir bilen varmı ben yüzüne hafif üflüyorum birde anlını kaşlarından saçına doğru masaj yapıyorum.başka ne yapılır.

bizim gazımız var dr bitkisel bir surup verdi biraz rahatız kac saat uyuyor ve nasıl uyutuyorsunuz

Yeni topik hayırlı olsun gaz problemi bizdede var acı elma yağı ile göbeğine ve ayaklarına masaj yapıyorum iyi geliyor bendeki asıl sorun göğüslerim yara oldu kremde fayda etmiyor

X