Benim kayınvalidem iyidir karışmaz bize bende onu severim.ama görümcelerle anlaşamayız hemde 6 tane :)eşim tek erkek eeee gelin tek 6 görümce ne yapar gelinde kusur arar ,kusur bulamazsa ne yapar çamur atar :) işin espirisi tabiki kusursuz insan yoktur ama beni sevmedi görümceler ben doğrucu başı olunca dilimi de tutmayınca bana gıcık oldular.amannn eşim seviyor kaynanam da seviyor salla gitsin görümceleri dedim :) Velhasıl bu ara kaynanam Oğlumu sürekli görümcemin kızıyla kıyaslıyor oğlum 10,5 aylık kıyas yaptığı bebek 2 Yaşında .bende ayar oldum bu olaya zaten doğumumdan beri görümcemin kızı için o başka o sevimli falan filan sacmalıyordu en son eşine dedim git ananı uyar yoksa ben uyarırım dedim o da gitmiş bu gün Kızmış torun ayrımı yapma Demiş gelinin bozuluyor Demiş .kaynanam ne dese beğenirsiniz.amannnn karında çok alıngan Demiş eee o daha sevimli Demiş .şimdi ölün MÜ öldürün MÜ ?paralayacam Birgün ananı dedim.üffff kızlar size anlatmasam Kafayı yiyecektim sonuç benim tansiyon tavan yaptı