• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Allahim neler okuyor neler isitiyorum:))))yuruyenler:KK66:)8 dis 10 diss.:))))biz daha 3.yu bekliyoruz.tirmanma var.artik cekmece dokmede basladi.birde hizli hizli boşaltıyor sipa:))banyo kapisi bulasik mak.buzdolabi.firini gorunce delirioruz.ben o gelmeden kapatiyorm.yere uzanip aagliyoruz:))hayir dedigim her seye gidemedikcce sinirleniyoruz tuhaf bi yuz hareketiyle:))ayaga kalkma calismalari da basladi bakalim ama korkuyoruzz.yanima bende almiyorum.zaten oyun parki yatagimin hemen yaninda uyaninca emzirip gene hopp yataga:))gunduz bende Keremin annesi Keremin annesi gibi 2 sefer uyutuyorum o zman bi nebze gece rahat oluyor:)
Bizimkinde de huylar degisti. Bildiginiz sinirleniyor ve bagiriyor. Elinden biseyi alirsak agliyor. Bizim pesimizden aglamaya basliyor. Yani cok hizli buyuyor. :)

Bu hastalik beni oldurecek inslh ogluma bulasmaz cocukla hastalik cok zor yardim edenimde yok annem hayatda olsaydi keske:KK43:(
Annemin hayatta olmayisi benimde icimi hep acitiyo.bakmasindan gectim keske bi kere gorebilseydi kucagina alabilseydi 7 aylik hamileydim vefat etti.bi suru kiyafet esya almis.kullandikca agliyorum:(

Annemin hayatta olmayisi benimde icimi hep acitiyo.bakmasindan gectim keske bi kere gorebilseydi kucagina alabilseydi 7 aylik hamileydim vefat etti.bi suru kiyafet esya almis.kullandikca agliyorum:KK43:
Çok üzüldüm Can'ım allah rahmet etsin sizede bol sabır versin çok zor.benimde babam çok gençti 12 yıl önce ben 10 aylık evliyken vefat etti bilirim ama anne dahada zordur eminim.bu bebeğe hamileykenmi oldu

Allahim neler okuyor neler isitiyorum:))))yuruyenler:KK66:)8 dis 10 diss.:))))biz daha 3.yu bekliyoruz.tirmanma var.artik cekmece dokmede basladi.birde hizli hizli boşaltıyor sipa:))banyo kapisi bulasik mak.buzdolabi.firini gorunce delirioruz.ben o gelmeden kapatiyorm.yere uzanip aagliyoruz:))hayir dedigim her seye gidemedikcce sinirleniyoruz tuhaf bi yuz hareketiyle:))ayaga kalkma calismalari da basladi bakalim ama korkuyoruzz.yanima bende almiyorum.zaten oyun parki yatagimin hemen yaninda uyaninca emzirip gene hopp yataga:))gunduz bende Keremin annesi Keremin annesi gibi 2 sefer uyutuyorum o zman bi nebze gece rahat oluyor:)

biz de ucuncuyu bekliyoruz ki cok yaklasti gece aglaya aglaya uyanmalarimiz basladi. O dediklerine kerem 7 aylikken baslamisti :) işin cok zorlasti haberin olsun :)

Annemin hayatta olmayisi benimde icimi hep acitiyo.bakmasindan gectim keske bi kere gorebilseydi kucagina alabilseydi 7 aylik hamileydim vefat etti.bi suru kiyafet esya almis.kullandikca agliyorum:KK43:
başın sağolsun canım. çok üzüldüm, boğazımda bir şey düğümlendi sanki. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.

Ondeki 8 disten sonra 1.azilar sonra kopek disleri en son 2. azilar cikiyo. Bizde de 8 dis var suan azi disleri sismis ama kopek disleri de cok yaklasti. Bizimkiler cok hizli ilerliyor. :KK43:
Teşekkürler cnm sirayi biliyorum ama bozan bebisler olabiliyo :) yapacak birsey yok cnm ama dislerinin temizligine dikkat et

Bnm annem bnm hamile oldugumu bile goremedi 201o da kanserden vefat etti keske gorseydi torununu

Kizlar iki aydir hastalikla mucadele ediyoruz ne yapacagimi bilemiyorum artik tam gecti diyorum ya esimden ya benden geri bulasiyor cocuga 15 gundur yine hasta oksuruk burun akintisi tabiki istahsiz oluyor o kadar uzuluyorum ki hastaliklardan oglumun gelisimi durdu artik. Hirilti var surekli doktor 10 gun once cigerlerde bir sey yok demisti ilac vermemisti simdi Allah korusun ama indi mi acaba cigerlere falan nasil anlarim acaba

Kizlar iki aydir hastalikla mucadele ediyoruz ne yapacagimi bilemiyorum artik tam gecti diyorum ya esimden ya benden geri bulasiyor cocuga 15 gundur yine hasta oksuruk burun akintisi tabiki istahsiz oluyor o kadar uzuluyorum ki hastaliklardan oglumun gelisimi durdu artik. Hirilti var surekli doktor 10 gun once cigerlerde bir sey yok demisti ilac vermemisti simdi Allah korusun ama indi mi acaba cigerlere falan nasil anlarim acaba
Inşallah cabucak atlatir cnm

Selam güzel bebişlerin güzel anneleri size sorum olacak bebekleri hala emeklemeyen varmı ayın 24 ünde oğlum 9 aylık olucak ama hala döne döne gidiyoruz bu arada boy ve kilo olarak persentil degerimiz 97 lerde..bir çok şeyi erken yapan oğlum emekleme dayda durma yönünden geride kaldı önceleri bir yerleri tutup durmayı cok severdi şimdi hiç yapmak istemiyor gibi yürütece bindirmeyle alakalı olabilir mi.? Birde babaannemiz cocuk kendini yüzüstü yapsa hemen kaldırıveriyor kırmakta istemiyorum kadını güzellikle anlatıyorum cocuk biraz cabalasın diyorum yok agzını acıtacak yok bacagı agrıyacak diyip duruyor :KK43:

Teyzeleri dun aksam kereme baya bi adim attirttik :) 10 12 kez kanepeye biraktik bize dogru 8 9 adim geldi :) cok güzel birsey ya darisi diger mart kuzularina :) minicik minicik adimciklar :)
BNM KUZUDA SIRALIYO ARTIK ÇOK RAHAT 5/6 ADIM YÜRÜYO :) ÇOK KOMİK GELİYO BENİMKİ MİNYONYA FARE GİBİ MİNNAKMİNNAK YÜRÜMESİ :)

BNM KUZUDA SIRALIYO ARTIK ÇOK RAHAT 5/6 ADIM YÜRÜYO :) ÇOK KOMİK GELİYO BENİMKİ MİNYONYA FARE GİBİ MİNNAKMİNNAK YÜRÜMESİ :)

Hayirli olsun cnm :) oy oy artik daha zor olacak ya ben 3 4 aydir zatwn zorlaniyorum arkami dönüyorum dagilmis bi yer bi de yuruyunce herseye daha rahat ulasacak :)

Back