- 20 Haziran 2015
- 1.362
- 1.404
- 63
- 36
Teşekkür ederiz cnm darisi tüm mart bebiciklerine zaman ne hizli ya daha dun gibi dogurdugum gündarısı başımıza gözün aydın keremin annesi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederiz cnm darisi tüm mart bebiciklerine zaman ne hizli ya daha dun gibi dogurdugum gündarısı başımıza gözün aydın keremin annesi
Cnm tabiki d vitamini alakasi var kemik gelisimi icin cok onemli. Ki zamane bebekleri icerde buyuyo gunes gormediler burda bi arkadas unlu bi doktor adi yazmisti bi makalesini okudum cok da mantikli idi. Hani su aya kadar oturtmayin yok ayaklari yere basmasin fln. Gecmiste d vitamini bulunmadan önce cocuklarin bacaklari cok egriliyormus simsi d vitamini ile saglam basabiliyorlar. Ben küçükken eski mahallemizde de görmüştüm iki kiz kardes bacaklari boyle duz degil de yuvarlak gibiydi o derece eğri basiyorlardi muhtemelen anne dikkat etmemistir ama zamanla gunese ciktiklari icin düzeldi cillop gibi kizlar simdi :) derin gibi guzel bi sosise ver annesi unutma. Ben eskiden siseden damlatiyordum simdi cay kasigiyla veriyorum kolayca alıyor eger birkac gun unutmussam uc yerine alti damlatiyorum ama unutmadan her gun uc damlasini vermek lazim. Ha alti damlatmam dogruu orasini da bilemem :) ben duzenli vermedigim halde dorduncu siseye baslayacagiz yarin. Ben de kan damlasi veremedim biliyorsun kerem cok alerjik bunyeli ota ve baska birseye alerjisi var :) yüzünde döküntü yapiyo sonra cocuk onu kasiyo ki ben bes bucuk ay cocugumun yüzünü yara gördüğüm icin dayanamiyorum. Ama ara ara verseydim diye cok üzülüyorum cunku bi doktora gidince sadece yuzune bakip kansizlik mi var diyorlarNe guzel yurudugunu de gordunuz. Tebrik ediyoruz Keremi. Darisi basimiza artik. Ben kizimi cok fazla yuzustu yatirmamistim. Gec donmeye basladi ama sonra cok hizli ilerledi. Koltuk kenarlarinda yuruyor.her yerde ayaga kalkiyor. Arada ellerini birakip kendince ayakta durmaya calisiyor. Ama bacaklar cok cansiz sanki titriyor. Acaba bunun d vitamini ile alakasi varmidir. Ben hamileyken kullanmadim. Derine de 3 aydir kullaniyorum.o da duzenli degil. Ama artik daha dikkat ediyorum.
Muhammed Mert'ten sonra kerem yürür demiştim bravo kerem beye eee tabi Muhammed Mert'te deYavrum benim ya bakıyorum artik her yerden cikiyo :) minicik adimciklar odayi turluyo cok şükür
geçmiş olaun canım hastalık dönemi herkes hastaOğlum geceden beri ateşli galiba hasta oldu fitil şurup düşüyor sonra tekrar çıkıyor offff
Hmm :))hemen ilk isim orta yere bi sepet koymak))ne çabuk mazi oluyo dimi zaman cok cabuk bak 1 yasina girecekler 2 aya insallah:)ahh ahh :)))Eki Görüntüle 1747888
blairchuck bu foto senin icin :) namideger oyuncak sepeti :) maziden bi foto buldum
Degisigim ya :) aldigim oyuncak sepetini hani su kumas uzun olanlar var ya onu keremin kirli sepeti yapmistim :)Hmm :))hemen ilk isim orta yere bi sepet koymak))ne çabuk mazi oluyo dimi zaman cok cabuk bak 1 yasina girecekler 2 aya insallah:)ahh ahh :)))
İnşallah bekliyoruz dört gözle. Evet farkettirmesemde gözüm hep üzerindeBi hafta once bizimki de iki adimcik atiyordu yurumesi yakin hadi gözün aydin :) dikkat et cok kotu düşüp korkmasin. Hafif düştüğünde de birsey olmaz fln de guler yuzlu ol ki cabuk ilerletsin cnm.
Keremin ilk zamanlarini hatirliyorum. Bir anne icin bebegini oyle gormek cok zor. Allah daha buyuk sıkıntı vermesin. Alerjisi de insallah en kisa surede gecer. Ben bevek konusunda pek bisey bilmiyordum. Onumde de kotu bir ornek varmis yeni farkina variyorum. Amaaan o da kullanmiyo falan diye vermedim. Buyuk hata. Umarim bi sıkıntı yasamayiz.Cnm tabiki d vitamini alakasi var kemik gelisimi icin cok onemli. Ki zamane bebekleri icerde buyuyo gunes gormediler burda bi arkadas unlu bi doktor adi yazmisti bi makalesini okudum cok da mantikli idi. Hani su aya kadar oturtmayin yok ayaklari yere basmasin fln. Gecmiste d vitamini bulunmadan önce cocuklarin bacaklari cok egriliyormus simsi d vitamini ile saglam basabiliyorlar. Ben küçükken eski mahallemizde de görmüştüm iki kiz kardes bacaklari boyle duz degil de yuvarlak gibiydi o derece eğri basiyorlardi muhtemelen anne dikkat etmemistir ama zamanla gunese ciktiklari icin düzeldi cillop gibi kizlar simdi :) derin gibi guzel bi sosise ver annesi unutma. Ben eskiden siseden damlatiyordum simdi cay kasigiyla veriyorum kolayca alıyor eger birkac gun unutmussam uc yerine alti damlatiyorum ama unutmadan her gun uc damlasini vermek lazim. Ha alti damlatmam dogruu orasini da bilemem :) ben duzenli vermedigim halde dorduncu siseye baslayacagiz yarin. Ben de kan damlasi veremedim biliyorsun kerem cok alerjik bunyeli ota ve baska birseye alerjisi var :) yüzünde döküntü yapiyo sonra cocuk onu kasiyo ki ben bes bucuk ay cocugumun yüzünü yara gördüğüm icin dayanamiyorum. Ama ara ara verseydim diye cok üzülüyorum cunku bi doktora gidince sadece yuzune bakip kansizlik mi var diyorlar
Insallah gecer ya . En son iki ay once kanatti yüzünü demir ilaci yüzünden o zamabdan beri vermiyordum dun ve bugun verdim yine yuzu nokta nokta kabarmis birwz daha verirsem yine kanatcak. Su cocugun dusmesine bile dayanabiliyorum ama yuzunde ufacik kan olsun elim ayagim bosaliyo dayanamiyorum aslinda alismam lazim. Ay kac defa ben aglarken eli yuzu agzi kan halde bana guluyordu ya :) :) alerjilerin buyuk bi kismi polen alerjisi olanlardaymis. Mesela huş agaci polenine benzermis patates. Ay bizi oldurecekti az kalsin. Zeytin agaci alerjisi de zeytin mesela da benim anlamadigim bu cocugun hala bircok seye neden alerjisi cikiyoKeremin ilk zamanlarini hatirliyorum. Bir anne icin bebegini oyle gormek cok zor. Allah daha buyuk sıkıntı vermesin. Alerjisi de insallah en kisa surede gecer. Ben bevek konusunda pek bisey bilmiyordum. Onumde de kotu bir ornek varmis yeni farkina variyorum. Amaaan o da kullanmiyo falan diye vermedim. Buyuk hata. Umarim bi sıkıntı yasamayiz.
Kiyamam yaa. Demir veremiyosan beslenmesine dikkat et bari gerci eminim cok dikkat ediyosundur. Alerjiden dolayi secmen de gerekiyor sanirim o da cok zor. Kiyamam yaaa. Omur boyu surmez insallah.Insallah gecer ya . En son iki ay once kanatti yüzünü demir ilaci yüzünden o zamabdan beri vermiyordum dun ve bugun verdim yine yuzu nokta nokta kabarmis birwz daha verirsem yine kanatcak. Su cocugun dusmesine bile dayanabiliyorum ama yuzunde ufacik kan olsun elim ayagim bosaliyo dayanamiyorum aslinda alismam lazim. Ay kac defa ben aglarken eli yuzu agzi kan halde bana guluyordu ya :) :) alerjilerin buyuk bi kismi polen alerjisi olanlardaymis. Mesela huş agaci polenine benzermis patates. Ay bizi oldurecekti az kalsin. Zeytin agaci alerjisi de zeytin mesela da benim anlamadigim bu cocugun hala bircok seye neden alerjisi cikiyo
Annemin hayatta olmayisi benimde icimi hep acitiyo.bakmasindan gectim keske bi kere gorebilseydi kucagina alabilseydi 7 aylik hamileydim vefat etti.bi suru kiyafet esya almis.kullandikca agliyorum
Yazık yavrucağa kıyamamBiraz önce yukarıda ki deli komşum Matkap çalıştırdı ama sanki bizim tavanı delecek kızım acayip korktu gözlerinden yas gele gele ağladı siyam bitti derken tekrar açtı şimdi yanımdan ayrılmıyor