• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Bizimkide gece cok fazla uyaniyo.gözler kapalı hemen tırmanıp bana bakiyo.inş cabucak çıkarır.üst dişler biraz daha aciyo gibi gelmişti bana.inş ağrısız cikarirlar
Bizim de ust dis geliyo da bi gelemedi ki bi türlü. Biz bi cikarmayi uc dort hafta çekiyoruz hepsi boyle olacak herhalde

Kızlar bi sorum olacaktı. Kızımın öksürüğü atesi yok ama iki gündür hırıltısı var ilaç kullanmak istemedim.ne yapabilirim nasıl atlatabiliriz
Benimkide oyle oksuruk yok ates yok,hirilti var.Doktor grip dedi.Peditus diye bir grip ilaci vardi.Ben hicbirsey kullanmiyorum.Su an daha iyi.Seninki de grip ise tek caresi dikkat ve zaman bence canim

Kızlar dişten bahsetmişsiniz oğlumun 8 dişi var şuan azı dişleri çıkacak 2 tanesi şişmiş dedi doktor patlarsa 10 diş olacak inş.ama size söyleyim en zor diş azı dişleri :(

Kızlar dişten bahsetmişsiniz oğlumun 8 dişi var şuan azı dişleri çıkacak 2 tanesi şişmiş dedi doktor patlarsa 10 diş olacak inş.ama size söyleyim en zor diş azı dişleri :KK43:
cnm azı dişini nasıl anladın bizimkinin üst sag azı yerinde uzun zamandır beyazlık var oyle kucuk de değil boncuk kadar ama ben azı hemen cıkmaz diye biliyorum o yüzden konduramıyorum azı öyle mi oluyo

cnm azı dişini nasıl anladın bizimkinin üst sag azı yerinde uzun zamandır beyazlık var oyle kucuk de değil boncuk kadar ama ben azı hemen cıkmaz diye biliyorum o yüzden konduramıyorum azı öyle mi oluyo
Canım ben değil doktor fark etti dişlerini kontrol ederken.benim oğlum ilk dişini 5,5 ayda çıkardı

Allahim neler okuyor neler isitiyorum:))))yuruyenler;))8 dis 10 diss.:))))biz daha 3.yu bekliyoruz.tirmanma var.artik cekmece dokmede basladi.birde hizli hizli boşaltıyor sipa:))banyo kapisi bulasik mak.buzdolabi.firini gorunce delirioruz.ben o gelmeden kapatiyorm.yere uzanip aagliyoruz:))hayir dedigim her seye gidemedikcce sinirleniyoruz tuhaf bi yuz hareketiyle:))ayaga kalkma calismalari da basladi bakalim ama korkuyoruzz.yanima bende almiyorum.zaten oyun parki yatagimin hemen yaninda uyaninca emzirip gene hopp yataga:))gunduz bende Keremin annesi Keremin annesi gibi 2 sefer uyutuyorum o zman bi nebze gece rahat oluyor:)

Zor oldu mu bende ayırmak istiyorum ama çok zorlanıyorum. Daha ben yatağa girmeden 3 kere uyanıyor ve ağlıyor. Dayanamıyorum alıyorum yatağa. Bizim yatağa geliyor kafasını bi koyuyorum direk uyuyor.
Benimki ilk 2 gece durumu pek fark etmedi sanki sonrasinda cok sık uyandi.sonra bir haftaya da azaldi.yani azalmasi soyle 15 kere degil de 10 kere. Bazen yanima alsammi ilerde bi sekilde alisir diyorum. Sonra korkuyorum. Cunku esimle biz bile alistik ve yatagini odasini ayirirken (ikisi ayni oldu) cok uzulduk. Hatta ben ilk gece hic uyumadim.

Kızlar gündüz uykusunu nasıl yapıyorsunuz.biz 3 kere uyuyoduk ikiye düşürmeye çalışıyorum.simdilik fena değil durum.sabah 10 da uyuyo bu arada 7 de kalkiyoruz.45 dk uyuyo.sonrada 14 de yatiriyorum 14.30 gibi uyuyo.sonra aksam 19.30_20 arası yatiriyorum...Sizinkiler nasıl??
Bu arada sallamadan uyutmaya çalışıyorum..bazen ise yarıyor bazen yaramıyor.
Bizim son bir haftadir ikiye dustu. Ortalama 12:30-14:30 ve 17:30-18:30 gibi. Gece 22:30 gibi uyur odamizdaki besiginde.

Kızlar dişten bahsetmişsiniz oğlumun 8 dişi var şuan azı dişleri çıkacak 2 tanesi şişmiş dedi doktor patlarsa 10 diş olacak inş.ama size söyleyim en zor diş azı dişleri :KK43:
Bizimki de ayni durumda. Surekli isaret parmaklarini yiyor.

Kızlar bi sorum olacaktı. Kızımın öksürüğü atesi yok ama iki gündür hırıltısı var ilaç kullanmak istemedim.ne yapabilirim nasıl atlatabiliriz
Bizde de hirilti, oksuruk ve burun akintisi vardi hustagil balsam diye bir sey aldim vicksin 6 ay+ bebekler icin olani diyebiliriz gun icinde 2-3 kez ve gece yatmadan once ayaklarina ve gogsune surdum baya rahatlatti. Biraz da ihlamur icirdim. Insallah hemen atlatir kuzucuk.

Ondeki 8 disten sonra 1.azilar sonra kopek disleri en son 2. azilar cikiyo. Bizde de 8 dis var suan azi disleri sismis ama kopek disleri de cok yaklasti. Bizimkiler cok hizli ilerliyor. :(

Kızlar ben dogum günü icin şimdiden kıyafet ve dogum günü malzemeleri sipariş verdim Almanya dayım Türkiye den yapan biryer buldum Oray'a verdim umarım istediğim gibi güzel gelir elbise bu olacak
Ozel yapiliyosa fiyonklari farkli bir renk yaptirabilirsin. Daha sade daha agir durur diye dusunuyorum.

Back