• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

tabi yaptıklarımı bastırayım hazırlayayım buraya eklerim. pasta patlatma yani; çocuğu oturtcaz önüne pasta koycaz çocuk onu bi güzel parçalıcak dağıtacak yicek bulaştıracak :))) bizde foto çekeceğiz ahjahaha anlatınca çok saçma geldi.

(bu arada pasta : şekersiz çikolatasız kek ve kremadan oluşan çocuğa zararsız pasta. ben evde yapacağım)
cake-smash-fotograflari-ankara.jpg

doku-photography-cake-smash-pasta-parcalama-1.jpg
Ayy fikree bayildimmmm:)))))en sevdiğim goruntulerden biri:))bi makarna yemeleri elleriyle birde bu:)))bende dusunebilrm ii fikir verdin:))

Ay o en korktuğum şey sanırım, İkra'yı tanıdıktan sonra :KK53:
Yok ya doğum günü hazırlığı falan filan, aslında o kolay iş çoğu şey cepte hazırladım sayılır
Ama değişik değişik şeyler var aklımda işle ilgili
Ah gönlümdeki olsa yırttım ( çok daha severek yapıyorum çünkü ) ama çok zaman gerekli o gönlümdeki için
Şimdi çalıştığım iş içinde çok değişiklik olmayacak rutin zam rutin evrak işleri filan işte
Ya sen birde benim oğlanı tanısan :)ama kardeşsiz bırakma ikra hanım ı :)

mrb arkadaşlar, yine ben sessiz takipçiniz :) ara ara girip okuyorum yazdıklarınızı, yürüyenler, doğum günü planlamaları vs vs maşallah ne güzel.. biz anca hastalıklardan başımızı kurtarabildik çok şükür ne yapalım. bir kaç sorum var sizlere cevaplarsanız sevinirim..
9. ay kızamık aşısı yaptırıp ateş dökünü vb. yaşayanınız oldu mu? yarın aşı günümüz de çok endişeliyim. 4 aylıkken havale geçirdi çünkü oğlum.
devam sütü veren anneler, biberon ucunuz kaç numara?
bir de balık vereniniz oldu mu, nasıl ve hangi balığı verdiniz? şimdilik bu kadar :)

mrb arkadaşlar, yine ben sessiz takipçiniz :) ara ara girip okuyorum yazdıklarınızı, yürüyenler, doğum günü planlamaları vs vs maşallah ne güzel.. biz anca hastalıklardan başımızı kurtarabildik çok şükür ne yapalım. bir kaç sorum var sizlere cevaplarsanız sevinirim..
9. ay kızamık aşısı yaptırıp ateş dökünü vb. yaşayanınız oldu mu? yarın aşı günümüz de çok endişeliyim. 4 aylıkken havale geçirdi çünkü oğlum.
bir de balık vereniniz oldu mu, nasıl ve hangi balığı verdiniz? şimdilik bu kadar :)
Bizde ateş filan olmadı umarım Sizede olmaz

Kızlar Allah izin verirse ve 2. Cocuğum olursa yapacaklarımı sıraladım :) 1-)kesinlikle yalancı memeye alıştıracam ,ilkinde vermedim diş yapısı bozulur diye suan beni yalancı mene niyetine kullanıyor sabaha kadar uykusuzum. 2-)kesinlikle yanımda yatmaya alıştırmayacağım ,oğlum 15 günlüktü tanımda yatmaya başladı .3-)ek gıdaya 4.ayda taddırmaya başlayacagım ,oğlum 10 ayı bitirdi sadece anne sütü ile besleniyor ek gıdayı reddediyor.4-)gaz sancısı için çözüm yok ona bişey yapamayacağım oğlum kolikti ve 24 saatin 20 saatini gaz sancısı ve ağlamaya geçirdi sabah ezanı okunmadan uyumazdı sabah 8de tekrar başlardı aglamaya.son olarakta emzirme süresini 2-3 saatte bir yapacam ,eşim oğlumu yarım saatte bir emzirttti .

Somon veriyorum ben ozellikle. Corbasini da yaptim, koftesini de. Cok sevdi.

jtaime020626 jtaime020626 canim oglum cok oksuruyordu hatta gunduz bile inliyordu gece gunduz hic uyuyamiyordu senin tarifi yaptim hatta biraz fazla yaptim bir bag nane 1 corba k. Un 1 tatli k.z.y. 1 tatli k. Corek otu yagi koydum pisirip gogsune karnina koydum 2 bucuk saat oldu yatali hic oksurmeden yatiyor insallah iyi gelecek ayy cok sevindim yaa cok uzuluyordum ilacta kullanamiyoruz

Kızlar Allah izin verirse ve 2. Cocuğum olursa yapacaklarımı sıraladım :) 1-)kesinlikle yalancı memeye alıştıracam ,ilkinde vermedim diş yapısı bozulur diye suan beni yalancı mene niyetine kullanıyor sabaha kadar uykusuzum. 2-)kesinlikle yanımda yatmaya alıştırmayacağım ,oğlum 15 günlüktü tanımda yatmaya başladı .3-)ek gıdaya 4.ayda taddırmaya başlayacagım ,oğlum 10 ayı bitirdi sadece anne sütü ile besleniyor ek gıdayı reddediyor.4-)gaz sancısı için çözüm yok ona bişey yapamayacağım oğlum kolikti ve 24 saatin 20 saatini gaz sancısı ve ağlamaya geçirdi sabah ezanı okunmadan uyumazdı sabah 8de tekrar başlardı aglamaya.son olarakta emzirme süresini 2-3 saatte bir yapacam ,eşim oğlumu yarım saatte bir emzirttti .
Cok güzel yazmissin.benim oglumda kolikti sabaha kadar ağladı sebepsiz.sabah ezaniyla uyurdu.ve biz o dönem systurabilmek için battaniyede bile salladik.şimdi hala ayağımda salliyorum bacaklarim sizliyo artık.bende ikinci olursa inş kolik olmazsa kesinlikle sallamicam.en büyük sorunumuz uyku malesef

Cok güzel yazmissin.benim oglumda kolikti sabaha kadar ağladı sebepsiz.sabah ezaniyla uyurdu.ve biz o dönem systurabilmek için battaniyede bile salladik.şimdi hala ayağımda salliyorum bacaklarim sizliyo artık.bende ikinci olursa inş kolik olmazsa kesinlikle sallamicam.en büyük sorunumuz uyku malesef
Ay benim kızım da 6 Aydan sonra sallamaya alıştı ne rahattım önceden ateşli hastalıkgecirdş tüm huyu değişti uyku düzeni alt üst oldu Nasıl düzelecek bilmiyorum

Emzik konusunda ayni durumdayiz. Buyuk hataymis vermemek. Ustelik versem cok cok emiyordu. Simdi 3 ogun yemek yesevde sabaha kadar uyanip uyanip beni emiyor. Dedigin gibi gece sik sik emmeye de alistirmisim.habire uyaniyorum.uyaninca da suan oldugu gibi geri uyuyamayip nette bakiniyirum.

Merhaba cok gecmis olsun sizede. Bizde kizamik asisini 1yasinda yapacaklarmis o yuzden beninde ates konusunda fikrim yok. Balik 3-4 kere verdim cinekop izgara yaptiriyo esim kendine (ben balik yenedigim icin) ondan bol bol yediriyorum onun disinda ben alip pisirmedim aslinda alip corbasina falan katilabilir

Back