• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Cekirgee Cekirgee evet yaza ikinciyi düşünüyoruz ama nasıl büyütürüm hiç fikrim yok :)tek korktuğum gaz sancısı :(beni mahvettiği oğlum .annem 3 ay bendeydi geceleri sabaha kadar öldük.eşim başka cocuk istemiyordu ama kız cocuk için ölüyor kısmet :)hemde benimki tüp bebek ikiz konuyor bide ikiz olursa yandık :)hayırlısı canım artık

havalikiz_84 havalikiz_84 canım benim görünce hemşire kadındoğumda emzirdikçe kilo verirsin dedi bende saat bası emzirdikçe oğlum sarılık diye öylede alıştı cok güzel kalori yakıyon ben cok verdim.benim oğlum kolikti sabaha kadar salladım 3 ay bacak ve kalça incecik oldu ama göbek hala var sarkıyor birAz biliyorsunuz.ama ben kalça ve basen seviyodum şimdi cocuk gibi oldum :(sallayarak sıkılaşıyor bacaklar

Cekirgee Cekirgee evet yaza ikinciyi düşünüyoruz ama nasıl büyütürüm hiç fikrim yok :)tek korktuğum gaz sancısı :KK43:beni mahvettiği oğlum .annem 3 ay bendeydi geceleri sabaha kadar öldük.eşim başka cocuk istemiyordu ama kız cocuk için ölüyor kısmet :)hemde benimki tüp bebek ikiz konuyor bide ikiz olursa yandık :)hayırlısı canım artık
Biliyorum tüp bebek tedavisi çok zordur, bizden iki kat daha fazla zorlanmışsındır
Ama olsun çok şükür emeğinin karşılığını almışsın, Allah isteyen herkese nasip etsin
Madem düşünüyorsun arayı çok açma, yap gitsin ikizse de nasip yani. Bakarsın sende o potansiyel var ( : Hem bana da ilk çocuğunda çektiysen ikincide rahat edersin, birincisi uslu bebekse ikinci de çekiliyo diyen çok ne kadar doğrudur bilemem ama inşallah sana da ikinci daha uysal gelir. Sağlıkla sıhhatle beraber

Biraz büyüdüler mi eviniz bıcır bıcır şenlikli olur hep beraber eğlenirsiniz
Kalabalık evleri severim ( : ben şu an işteyim ve gözüm yemiyo belki 3 yaşından sonra bakarız bi..

havalikiz_84 havalikiz_84 canım benim görünce hemşire kadındoğumda emzirdikçe kilo verirsin dedi bende saat bası emzirdikçe oğlum sarılık diye öylede alıştı cok güzel kalori yakıyon ben cok verdim.benim oğlum kolikti sabaha kadar salladım 3 ay bacak ve kalça incecik oldu ama göbek hala var sarkıyor birAz biliyorsunuz.ama ben kalça ve basen seviyodum şimdi cocuk gibi oldum :KK43:sallayarak sıkılaşıyor bacaklar
Göbek gitmeyince ince bacaklar cirkin duruyor evet

Doğum günü hazırlığımızda son durum şöyle :
946185_332043616919281_3556212282479313627_n.jpg
Bunlara lavantalı tül ve mıknatıs ekleyeceğim henüz tamamlanmadı
Adsız2.jpg
Bunu satın aldım
1507589_10207033866499639_7643465145289040819_n.jpg
O iyi ki doğdun bayrağını aldığım site bu ayraçları hediye gönderdi, bende kurdele ile süsledim uğur böceği yapıştırdım
10366283_331409493649360_710761555561969311_n.jpg
Bu da kürdanlarımız

Bi de kızımla kendime aynı taçlardan yapmayı düşünüyorum
Daha önce de yaptım ama bu sefer ki daha farklı olsun istiyorum
Eskisini bulursam paylaşırım

Eskiden bu topik çok yoğun olurdu
Tamam bebekler fırsat vermiyor ama bazı arkadaşlar hiç yok ?
Meltem, Burcu, Demet vardı mesela
Denk mi gelmiyoruz
Gerçi bende işteyken girebiliyorum evde hasret gideriyorum ve sürekli mama bez oyun bi etkinlik oluyo

Bende bakıyorum anında cevap yok burda, gidiyorum BDV ye
Sonra gagam durmuyo hop banlanıyorum :KK53:

Cekirgee Cekirgee sen de yoktun bi aralar. Biz sonradan geldik ama senin yazdığını yeni yeni görüyorum ben. Arada yazıp gidiyordun. Hazırlıkların çok güzel bu arada

Cekirgee Cekirgee sen de yoktun bi aralar. Biz sonradan geldik ama senin yazdığını yeni yeni görüyorum ben. Arada yazıp gidiyordun. Hazırlıkların çok güzel bu arada
Evet 6 ay doğum iznimdeyken pek giremiyordum
Dedim ya işteyken daha müsaitim diye
Bebek olunca interneti unutuyo insan
Ama şimdi mecbur masa başındayım , ver elini kk diyorum :KK53: Sağ ol daha güzeli sizin olsun

Eskiden bu topik çok yoğun olurdu
Tamam bebekler fırsat vermiyor ama bazı arkadaşlar hiç yok ?
Meltem, Burcu, Demet vardı mesela
Denk mi gelmiyoruz
Gerçi bende işteyken girebiliyorum evde hasret gideriyorum ve sürekli mama bez oyun bi etkinlik oluyo

Hamikelikte topige bir girerdim 3 saate 40 satfa ilerkemis anam oku oku bitmezdi:KK45: simdi herkes minnak pesinde kosturuyo, bende hep okuyorum her zaman yazmiyorum yazamiyorum firsatim olmuyo:KK46:meltem ilk aylar arada ugruyodu bayadir hic girmedi buraya demette ayda bir falan girip selam veriyo facede aktifmis o yuzden burda yazamiyomus. Biz boyle bir taneyle ugrasiyoken zorlaniyoruz aklima hep cesurarya geliyo acaba ne yakiyo ikizleriyla diye o da dogumdan sonra hic girmedi

Hamikelikte topige bir girerdim 3 saate 40 satfa ilerkemis anam oku oku bitmezdi:KK45: simdi herkes minnak pesinde kosturuyo, bende hep okuyorum her zaman yazmiyorum yazamiyorum firsatim olmuyo:KK46:meltem ilk aylar arada ugruyodu bayadir hic girmedi buraya demette ayda bir falan girip selam veriyo facede aktifmis o yuzden burda yazamiyomus. Biz boyle bir taneyle ugrasiyoken zorlaniyoruz aklima hep cesurarya geliyo acaba ne yakiyo ikizleriyla diye o da dogumdan sonra hic girmedi
Bende burda bahsetmiştim Allah Cesurarya'ya yardım etsin onunkiler ikizdi diye
Geçen face sayfamı beğenmiş ( keçe ile ilgili bi sayfam var ) orda gördüm ikizlere diş partisi vermişti ordan anladım o olduğunu asil - cesurdu isimleri de yazıyodu

Back