• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Anneler merhaba kizim cok kötü hasta
Ates öksürük aşırı burun akintisi yetmezmiş gibi birde ustten yeni dişleri cikmaya baslamis...
Gece boyunca agladi atesi 39 u bulunca acile gittik (ben yarini bekleyip kendi doktoruna gostermek istemistim ama dayanamadik ) doktor bogazda enfeksiyon var dedi dolven ates düşürücü ile zinnat antibiyotik verdi bu ilaclari kullananlar veya bilgisi olan var mi
LÜTFEN CEVAP VERIN...:KK61:
Kullanmadım ama dediğin gibi kötüyse başka çaren yok. Ver rahatlasın bebiş

Kızlar ben de şu doğum gününü düşünüp duruyorum. Bizim aileler olmayacak farklı şehirlerdeyiz. Ben süslü sabunlardan hediye edicem gittigidiyor da görmüştüm. Konsept yapmıcam çünkü onu kreşte anaokulunda yapmayı düşünüyorum. Ben zaten becerikli biri değilim. Sadece 1 yaş diye hevesliyim biraz. Balon süsleme gördüm pinterest de. O uygulamayı siZe de tavsiye ederim. Güzel şeyler var. Fikir olabilir. Pastayı biraz değişik yaptırayım diyorum ama ne yaptıracağıma da karar vermedim. Bu arada bütün ikramları da ben yapıcam

Ates öksürük aşırı burun akintisi yetmezmiş gibi birde ustten yeni dişleri cikmaya baslamis...
Gece boyunca agladi atesi 39 u bulunca acile gittik (ben yarini bekleyip kendi doktoruna gostermek istemistim ama dayanamadik ) doktor bogazda enfeksiyon var dedi dolven ates düşürücü ile zinnat antibiyotik verdi bu ilaclari kullananlar veya bilgisi olan var mi
Dolven kullanmistim bi kere.baya etkili guzel bi ilac

Biz de ayni durumdayiz canim bir de kusuyor ama goturmedik doktora sadececates dusurucu agri kesici fitil veriyorum surup veremiyorum kusuyor bizim de durumumuz cok kotu acil sifalar diliyorum

Kizlar gebeligimin 8 . Haftasindayim akşamdan beri pembemsi bi akıntı var rahmin sol tarafinda da ara ara ağrı dra gitmedim bilen biri var mi
Canim, benim hamileligimde de boyle olmustu sol tarafta agri ve pembemsi akinti hatta kanamam da oluyordu ara ara kanamaya cevirirse doktor pregesteron hormonu veriyor

kendiniz mi hazırlıyacaksınız hazır mı alıcaksınız şimdiden kolay gelsin ben daha düşünme aşamasındayım ama konsept yapmıcam galiba ilk yaşında
Ben bu tur seylerde hep sadeligi seviyorum.asiri renkli karmasik seyler guzel gorunmuyor bence. Bir tanidigim yakin zamanda gokkusagi konseptli dogum gunu yapti kizina.hervsey cok sade ve guzeldi. Sizlere de fikir olabilir
Ben aynisi olmasin diye farkli yapicam.aynisi olmasi benim acimdan sikinti degil ama belki laf ederler.cok da tin ama gerek yok konusturmaya. Her neyse sade bir konsept istiyorum.bisey bulamadim.fikriniz var mi.

bende artık orada daha aktifim, önceden buradaydım hep ama orada buluşmalara başladık, güzel oyun grupları ve arkadaşlıklar oluştu hatta istanbul anadolu yakası tayfası diye vatsap grubumuz bile var sabahlara kadar sohbet muhabbet :) bu arada bizimki kk mart anaları değil başında kk yok yani. gizli grup :)
İyi vakit buluyosunuz cidden (:
Ben sadece işyerinde daha müsaitim ondada kk ya giriyorum
Bugünse bünyem tatile alışık değil ve 4 gün üst üste tatil yapınca uyku tutmadı ( : yoksa çoktan kızım dalınca bende uyumalıydım
Aklımda sorular sorular, dön dön yatamadım bıraktım babasıyla kızımı ruhları duymadan odadan kaçtım
Biraz gözüm yorulsun yatarım, yarım saate kalmaz ağlar zaten sanırım. Giderim paşa paşa

Bu ara aklımda 40 tilki var
40 nında kuyruğu birbirine değmiyor
Ondan sanırım cin gibi dolanıyorum :KK53:

Yoksa ikra ya kardeş mi düşünüyorsun :)
Ay o en korktuğum şey sanırım, İkra'yı tanıdıktan sonra :KK53:
Yok ya doğum günü hazırlığı falan filan, aslında o kolay iş çoğu şey cepte hazırladım sayılır
Ama değişik değişik şeyler var aklımda işle ilgili
Ah gönlümdeki olsa yırttım ( çok daha severek yapıyorum çünkü ) ama çok zaman gerekli o gönlümdeki için
Şimdi çalıştığım iş içinde çok değişiklik olmayacak rutin zam rutin evrak işleri filan işte

Biz de ayni durumdayiz canim bir de kusuyor ama goturmedik doktora sadececates dusurucu agri kesici fitil veriyorum surup veremiyorum kusuyor bizim de durumumuz cok kotu acil sifalar diliyorum

Ben de doktora götürmek taraftari pek degildim ama ne yapsam dusuremedim hep 39 da olunca ateş gittik artik... rabbim korusun yavrularimizi suan ki salgin cok kötü. .. esim de ayni oksuruk ateş.

Ben de doktora götürmek taraftari pek degildim ama ne yapsam dusuremedim hep 39 da olunca ateş gittik artik... rabbim korusun yavrularimizi suan ki salgin cok kötü. .. esim de ayni oksuruk ateş.
Ates dusmeyince korkuyor insan haklisin. 1 ay once de hasta olmustu antibiyotik verdiler cok kotu alerji yapti kizamik sandik. hem de kucuk bey surup icemiyor ne zaman surup versem kusuyor ozellikle hastayken. Kan icin de surubu var ama veremiyoruz. O yuzden goturmedim ben doktora insallah atlatabiliriz doktorsuz ilacsiz

Ates dusmeyince korkuyor insan haklisin. 1 ay once de hasta olmustu antibiyotik verdiler cok kotu alerji yapti kizamik sandik. hem de kucuk bey surup icemiyor ne zaman surup versem kusuyor ozellikle hastayken. Kan icin de surubu var ama veremiyoruz. O yuzden goturmedim ben doktora insallah atlatabiliriz doktorsuz ilacsiz

Cok gecmis olsun... aminn ya en korktugum sey igne ilac...

Keremin annesi benim oglumdada hirilti vardi ben 2 gun ust uste yatmadan nane bulanmaci koydum..
Simdi sana soyluyorum nasil yapacagini
Bir tutam taze nane al onlari iyice kıy sonra kucuk bi tavaya al ve uzerine cok az ama cok su koy sadece naneler islansin onlari 3 4 dakika pisir ocaktan almadan uzerine hemen 1 cay kasigi zeytinyagi ve 2 cay kasigida un koy ocaktan al .
Evde herhangi bir bezin varsa artik kullanmayacagin buyuk olsun pisirdigin naneyi guzel bezin bi ucuna koy sonra diger ucuyla kapat ve cok hafif sicaklikta keremin gogsunu yakmicak bi sekilde gigsune koy .. gece yatmadan once koy sabaha kadar kalsin 2 3 gun oyle yap bisey kalmiyor ben ogluma yaptim biseyi kalmadi cok sukur
Boyle yontemlerı bende cok uygularım cocuklara gercekten etkılı, allah cocuklarımıza saglık versın

Ben bu tur seylerde hep sadeligi seviyorum.asiri renkli karmasik seyler guzel gorunmuyor bence. Bir tanidigim yakin zamanda gokkusagi konseptli dogum gunu yapti kizina.hervsey cok sade ve guzeldi. Sizlere de fikir olabilir
Ben aynisi olmasin diye farkli yapicam.aynisi olmasi benim acimdan sikinti degil ama belki laf ederler.cok da tin ama gerek yok konusturmaya. Her neyse sade bir konsept istiyorum.bisey bulamadim.fikriniz var mi.
iki blogda iki konsept beğendim bir yaş ve prens ikisini karıştırıp çıktılarını almayı düşünüyorum şimdilik

Valla bende bir yerden baslamak istiyorum ama:))ben harika kanatlar yapicm bizimki onlari gorunce bayiliyor:KK66:pilot olası var sanirim :))) bu intetnette var kendin ciktisini falan alıyorsun yapiyorsun ama cesart edemiyom bi turlu nasil oldugunu anlatan biri olsa :KK66:)sen paylasrsan fikirlerini ornek olur bizede:)
açıklamaları var hangi kağıda nekadar boyutta basılacağı,bende öyle yapıcam çünkü fiyatlar çok uçuk 150den başlıyo böyle 40-50 ye gelir gibi daha fiyat almadım ama

Back