• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

kızlaaar doğum günü hazırlıklarına başladınız mı??? biz taş devri konsepti yapacaktık ama onu ileriki yaşlara saklamaya karar verdik. kreşe giderken falan yaparız taş devrini, kostumlu olur diye düşündük.

ilk yaş günü konseptimiz sualtı olacak. eee nede olsa balık burcuyuuzz :)
Valla bende bir yerden baslamak istiyorum ama:))ben harika kanatlar yapicm bizimki onlari gorunce bayiliyor;)pilot olası var sanirim :))) bu intetnette var kendin ciktisini falan alıyorsun yapiyorsun ama cesart edemiyom bi turlu nasil oldugunu anlatan biri olsa ;))sen paylasrsan fikirlerini ornek olur bizede:)

Sert tepki veremiyo maalesef abisiyle arası bozulmasın diye.ki zaten su anda aramiyoda biz nisanliyken ve evliligimizin ilk aylarında şahit oldum aradigina.esimde acmiyodu.yüz vermiyordu soğuk davranıyor.allahtan uzagiz bayramdan bayrama gorusuyoruz.
İyi ki uzaksınız
Kaynım yok görümcem var ve aynı şehirdeyiz
Kız kıza olmamıza rağmen ben o kadar samimi değilim yani
Eltin fazla laubali eşinde bu duruma göz yumuyo bence
Görümcem beni zırt pırt arasa ben açmam. Bi kere açmamayı kast etmiyorum hiçbirine bakmam abisini arar herhalde en son bi diyeceği varsa

kızlaaar doğum günü hazırlıklarına başladınız mı??? biz taş devri konsepti yapacaktık ama onu ileriki yaşlara saklamaya karar verdik. kreşe giderken falan yaparız taş devrini, kostumlu olur diye düşündük.

ilk yaş günü konseptimiz sualtı olacak. eee nede olsa balık burcuyuuzz :)
Evet ben başladım
Çünkü erken doğum olunca Ocak annesi oluvermiştim ( Şubat annesi olacaktım normal şartlarda olsa, Mart değil öylesine kaykılmıştım bu topike )
Neyse işte ben konsept filan seçmedim kendim yapıyorum bişeyler
Zaten keçeyle uğraştığımdan renk seçip beğendim
Mor, fuşya, pembe.. Tek renk istemedim üçü birden olsun 1 yaşa yakışır :KK53:
İlk yıl dışında törene dönüştürmeyi düşünmüyorum iki tarafta kalabalık çünkü
Nitekim iki güne böleceğim Cumartesi + Pazar
Bi daha yer mi bence yemez yani..
Eh işte tül mül lavanta keçe derken yapıyorum bişeyler akşamları ya da hafta sonları
Bu mesela kürdanlarımız
2015-12-31 16.45.56.jpg

Tabak, bardak, catal bicak kasik, cupcake kaplarini ve kaliplari hazir aldim. Simdi onlara uygun bayrak ve sticker vs tasarimi ben yapiyorum. Pastayi ve balik seklinde kurabiyeleri disarida yaptiracagim. Cupcake ve diger ikramlar evde yapilacak.
Tabaklar sert değil yumuşak kartondan ve bence minik
Ben evdeki tabaklardan kullanacağım
Kürdan, keçeden magnetler, hatta peçeteleri süsleyeceğim
Kurabiye düşünmüyordum, bi arkadaşım yapacakmış ! yaş kurabiyelerinden
Hamur işi çeşitlerini de ben yaparım, birinci gün annemle ablamlar ikinci gün kayınvalidem ve görümcemde bişeyler getireceklermiş gelirken

Kızlar hepinizin bebeklerine geçmiş olsun
Ben şu kan için verilen damlayı kullanmadım
Pekmez verdim, doğal üzüm pekmezi.
Sağlık ocağı rutin kontrol yaparken kanına baktı, kanı iyi damlaya devam dedi
Yani iyiyken bile herkese kullanın diyorlar ben bunu saçma buluyorum, he dedim geçtim tabi

Neyse
Hastalığa gelince bu başka tabi
Tercihe bağlı değil
Geçen 3-4 gün boyunca kızım hastaydı
Hem burnu tıkalı hırıltısı var hemde ateşi artınca gece 12 de yollara düştük
Doktor dedi ki şu an boğazda şunu şunu kullan ki ciğere inmesin
E tabi bunu es geçmek yemedi, kullandım iyi geldi şükür

Bizimkinin burnu sık sık tıkanır
Hem çalıştığım için sabahın köründe kızımda yollara düşüyor bizimle
Hemde zaten hassas sanırım
Tek burun için olsa kullanmazdım açıkçası
İki deniz suyu damlatır, bilemedin bi de yakasına Cold mix dökerdim ama hırıltı da olunca antibiyotiğe sarıldık

Kizlar gebeligimin 8 . Haftasindayim akşamdan beri pembemsi bi akıntı var rahmin sol tarafinda da ara ara ağrı dra gitmedim bilen biri var mi

İyi ki uzaksınız
Kaynım yok görümcem var ve aynı şehirdeyiz
Kız kıza olmamıza rağmen ben o kadar samimi değilim yani
Eltin fazla laubali eşinde bu duruma göz yumuyo bence
Görümcem beni zırt pırt arasa ben açmam. Bi kere açmamayı kast etmiyorum hiçbirine bakmam abisini arar herhalde en son bi diyeceği varsa
Bi omur yuzyuze bakicaz ama kotu olmayalım dedik birden sert davranamadik.yavaş yavaş mesafe koyduk.araniz su an soğuk ama aynı ortamdaysak maskemizi takiyoruz gülüp konuşuyoruz büyüklerin canı sikilmasin diye.onun harici gorusmuyoriz kafam rahat

hazırlıklarını bizimle paylaşırsan çok sevinirim fikir olması sçısından,pasta patlatm yazmışsın onu anlamadım

tabi yaptıklarımı bastırayım hazırlayayım buraya eklerim. pasta patlatma yani; çocuğu oturtcaz önüne pasta koycaz çocuk onu bi güzel parçalıcak dağıtacak yicek bulaştıracak :))) bizde foto çekeceğiz ahjahaha anlatınca çok saçma geldi.

(bu arada pasta : şekersiz çikolatasız kek ve kremadan oluşan çocuğa zararsız pasta. ben evde yapacağım)
cake-smash-fotograflari-ankara.jpg

doku-photography-cake-smash-pasta-parcalama-1.jpg

Valla bende bir yerden baslamak istiyorum ama:))ben harika kanatlar yapicm bizimki onlari gorunce bayiliyor:KK66:pilot olası var sanirim :))) bu intetnette var kendin ciktisini falan alıyorsun yapiyorsun ama cesart edemiyom bi turlu nasil oldugunu anlatan biri olsa :KK66:)sen paylasrsan fikirlerini ornek olur bizede:)

sizin konseptte supermiş.. ilerde bende yapabilirimm bu konsepti belki :))) sizden fikir edinirim bende :)

bu arada o dediğin site hangisi? hazır şablonlar var dedin ya?

Benim facede sayfam var bişeyler paylaşıp çıkıyorum
Geçen bi mesaj aldım kk grubumuz var gelsene diye
Selam ettim oraya çok giremediğimi söyledim, ulaşmasına sevindim ( :
Ama iş günlerimde mümkün olduğunca kk dayım :KK54:

bende artık orada daha aktifim, önceden buradaydım hep ama orada buluşmalara başladık, güzel oyun grupları ve arkadaşlıklar oluştu hatta istanbul anadolu yakası tayfası diye vatsap grubumuz bile var sabahlara kadar sohbet muhabbet :) bu arada bizimki kk mart anaları değil başında kk yok yani. gizli grup :)

Anneler merhaba kizim cok kötü hasta
Ates öksürük aşırı burun akintisi yetmezmiş gibi birde ustten yeni dişleri cikmaya baslamis...
Gece boyunca agladi atesi 39 u bulunca acile gittik (ben yarini bekleyip kendi doktoruna gostermek istemistim ama dayanamadik ) doktor bogazda enfeksiyon var dedi dolven ates düşürücü ile zinnat antibiyotik verdi bu ilaclari kullananlar veya bilgisi olan var mi
LÜTFEN CEVAP VERIN...:KK61:

Back