- 10 Ocak 2012
- 153
- 169
- 303
- 36
Saol cnm:)hayirlisiyla bakalim hem seviniorum hem bi uzuntu;/tebrikler benim eşimde polis zor bir meslek hayırlı olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol cnm:)hayirlisiyla bakalim hem seviniorum hem bi uzuntu;/tebrikler benim eşimde polis zor bir meslek hayırlı olsun
Valla bende bir yerden baslamak istiyorum ama:))ben harika kanatlar yapicm bizimki onlari gorunce bayiliyorpilot olası var sanirim :))) bu intetnette var kendin ciktisini falan alıyorsun yapiyorsun ama cesart edemiyom bi turlu nasil oldugunu anlatan biri olsa )sen paylasrsan fikirlerini ornek olur bizede:)kızlaaar doğum günü hazırlıklarına başladınız mı??? biz taş devri konsepti yapacaktık ama onu ileriki yaşlara saklamaya karar verdik. kreşe giderken falan yaparız taş devrini, kostumlu olur diye düşündük.
ilk yaş günü konseptimiz sualtı olacak. eee nede olsa balık burcuyuuzz :)
Benim facede sayfam var bişeyler paylaşıp çıkıyorumCekirgee selamını aldık face gruptan :) a.s.
Hafızanı beğendim ( :Unutmadığım cok şey var daha :)o zaman kayıtlı değildim ama sürekli takipteydim canım :)
İyi ki uzaksınızSert tepki veremiyo maalesef abisiyle arası bozulmasın diye.ki zaten su anda aramiyoda biz nisanliyken ve evliligimizin ilk aylarında şahit oldum aradigina.esimde acmiyodu.yüz vermiyordu soğuk davranıyor.allahtan uzagiz bayramdan bayrama gorusuyoruz.
Evet ben başladımkızlaaar doğum günü hazırlıklarına başladınız mı??? biz taş devri konsepti yapacaktık ama onu ileriki yaşlara saklamaya karar verdik. kreşe giderken falan yaparız taş devrini, kostumlu olur diye düşündük.
ilk yaş günü konseptimiz sualtı olacak. eee nede olsa balık burcuyuuzz :)
Tabaklar sert değil yumuşak kartondan ve bence minikTabak, bardak, catal bicak kasik, cupcake kaplarini ve kaliplari hazir aldim. Simdi onlara uygun bayrak ve sticker vs tasarimi ben yapiyorum. Pastayi ve balik seklinde kurabiyeleri disarida yaptiracagim. Cupcake ve diger ikramlar evde yapilacak.
Canım yerleşme kanaması olabilirKizlar gebeligimin 8 . Haftasindayim akşamdan beri pembemsi bi akıntı var rahmin sol tarafinda da ara ara ağrı dra gitmedim bilen biri var mi
Canım doğumdan sonra hafıza filan kalmadı aslında.uykusuzluk tavan yaptı bizde :)Hafızanı beğendim ( :
O bende de varCanım doğumdan sonra hafıza filan kalmadı aslında.uykusuzluk tavan yaptı bizde :)
kız anneleri bir örnek olunca çok tatlı oluyor oğlumla ben aynı ne giyebilir yada takabiliriz fikrin var mıBi de kendimle kızıma aynı taçlardan yapmayı düşünüyorum
Bi kere yapmıştım ama bu sefer daha farklı istiyorum, bakalım ( :
Bi omur yuzyuze bakicaz ama kotu olmayalım dedik birden sert davranamadik.yavaş yavaş mesafe koyduk.araniz su an soğuk ama aynı ortamdaysak maskemizi takiyoruz gülüp konuşuyoruz büyüklerin canı sikilmasin diye.onun harici gorusmuyoriz kafam rahatİyi ki uzaksınız
Kaynım yok görümcem var ve aynı şehirdeyiz
Kız kıza olmamıza rağmen ben o kadar samimi değilim yani
Eltin fazla laubali eşinde bu duruma göz yumuyo bence
Görümcem beni zırt pırt arasa ben açmam. Bi kere açmamayı kast etmiyorum hiçbirine bakmam abisini arar herhalde en son bi diyeceği varsa
hazırlıklarını bizimle paylaşırsan çok sevinirim fikir olması sçısından,pasta patlatm yazmışsın onu anlamadım
Valla bende bir yerden baslamak istiyorum ama:))ben harika kanatlar yapicm bizimki onlari gorunce bayiliyorpilot olası var sanirim :))) bu intetnette var kendin ciktisini falan alıyorsun yapiyorsun ama cesart edemiyom bi turlu nasil oldugunu anlatan biri olsa )sen paylasrsan fikirlerini ornek olur bizede:)
Benim facede sayfam var bişeyler paylaşıp çıkıyorum
Geçen bi mesaj aldım kk grubumuz var gelsene diye
Selam ettim oraya çok giremediğimi söyledim, ulaşmasına sevindim ( :
Ama iş günlerimde mümkün olduğunca kk dayım