• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Benim doğumum ve sonrası sıkıntılıydı kızlar :benim oğlum tüp bebek yıllarca uğraştım 5 tüp bebek denemesi ve 4 ameliyat sonunda Rabbim nasip etti.ama biraz zor oldu.doğum esnasında oğlumun solunumunda sorun oldu epidural olmama rağmen oğlum doğduğu an doktor beni genel bayılttı oğlumu tam göremedim sadece saclarını gördüm ;bende hamilelik tansiyonu vardı doktor evhamlı olduğumu bildiği için tansiyon yükselir diye bayılttı.oğlumu 2 gün göremedim ben özelde doğurdum oğlumu ambulansla devlet hastanesine götürdü bizimkiler sebebi ise özelin yoğun bakım Ünitesi'nde uzman doktor olmayışı :(neyse 2 gün sonra oğlumu hastaneden çıkardık bu seferde sarılık olmuş küvezde doktor sık emzir dedi sarılık öyle geçer dedi ve suan oğlum meme bağımlısı .neyse ki şuam sağlığı yerinde cok şükür .benim doktor tam salakmış doğumdan 3 gün sonra kanamam birden durdu doktoru aradım bişey olmaz dedi ve beni 1 ay böyle salladı son 2 hafta şiddetli karın ağrısı yaşadım ve sonuc tıp fakültesinde acil de soluğu aldım.araştırmalar sonunda içerde biriken pis kan kanımda ve içinde enfeksiyon oluşmuş.crp degerim 110 olmuş 4gün hastanede yattım şükür tedaviyle iyileştim.anlıyacagınuz doktor kurbanı oldu oğlumda bende.birdaha tüp bebek hastanemden başka özele asla gitmem yada tıp fakültesine giderim :( ayyyyyy ne uzun yazdım

Emzik konusunda ayni durumdayiz. Buyuk hataymis vermemek. Ustelik versem cok cok emiyordu. Simdi 3 ogun yemek yesevde sabaha kadar uyanip uyanip beni emiyor. Dedigin gibi gece sik sik emmeye de alistirmisim.habire uyaniyorum.uyaninca da suan oldugu gibi geri uyuyamayip nette bakiniyirum.
Hayatım emzirmekten hortlak gibi oldum uykusuzluktan yüzüm çöktü yaşlandım :)tam 27 kilo verdim

Benim doğumum ve sonrası sıkıntılıydı kızlar :benim oğlum tüp bebek yıllarca uğraştım 5 tüp bebek denemesi ve 4 ameliyat sonunda Rabbim nasip etti.ama biraz zor oldu.doğum esnasında oğlumun solunumunda sorun oldu epidural olmama rağmen oğlum doğduğu an doktor beni genel bayılttı oğlumu tam göremedim sadece saclarını gördüm ;bende hamilelik tansiyonu vardı doktor evhamlı olduğumu bildiği için tansiyon yükselir diye bayılttı.oğlumu 2 gün göremedim ben özelde doğurdum oğlumu ambulansla devlet hastanesine götürdü bizimkiler sebebi ise özelin yoğun bakım Ünitesi'nde uzman doktor olmayışı :KK43:neyse 2 gün sonra oğlumu hastaneden çıkardık bu seferde sarılık olmuş küvezde doktor sık emzir dedi sarılık öyle geçer dedi ve suan oğlum meme bağımlısı .neyse ki şuam sağlığı yerinde cok şükür .benim doktor tam salakmış doğumdan 3 gün sonra kanamam birden durdu doktoru aradım bişey olmaz dedi ve beni 1 ay böyle salladı son 2 hafta şiddetli karın ağrısı yaşadım ve sonuc tıp fakültesinde acil de soluğu aldım.araştırmalar sonunda içerde biriken pis kan kanımda ve içinde enfeksiyon oluşmuş.crp degerim 110 olmuş 4gün hastanede yattım şükür tedaviyle iyileştim.anlıyacagınuz doktor kurbanı oldu oğlumda bende.birdaha tüp bebek hastanemden başka özele asla gitmem yada tıp fakültesine giderim :KK43: ayyyyyy ne uzun yazdım
Çok zor günler yaşamışsın Can'ım geçmiş olsun geldimi üst üste gelir zaten çok zor hangi şehirdesin

Cok güzel yazmissin.benim oglumda kolikti sabaha kadar ağladı sebepsiz.sabah ezaniyla uyurdu.ve biz o dönem systurabilmek için battaniyede bile salladik.şimdi hala ayağımda salliyorum bacaklarim sizliyo artık.bende ikinci olursa inş kolik olmazsa kesinlikle sallamicam.en büyük sorunumuz uyku malesef
Canım bizim 3,5 aylık oldugunda kolik gecti ama hala cok stresli bir bebek kucaktan inmiyor.bende sallıyordum senin gibi ama 6 aydan sonra sallamadım memede uyumaya alıştırdım o daha kötü oldu sanırım.amasallamaktan bacaklarım ve kalçam cok zayıfladı koca göbeğe ince bacak komik duruyordu bende saklamayı bıraktım

mrb arkadaşlar, yine ben sessiz takipçiniz :) ara ara girip okuyorum yazdıklarınızı, yürüyenler, doğum günü planlamaları vs vs maşallah ne güzel.. biz anca hastalıklardan başımızı kurtarabildik çok şükür ne yapalım. bir kaç sorum var sizlere cevaplarsanız sevinirim..
9. ay kızamık aşısı yaptırıp ateş dökünü vb. yaşayanınız oldu mu? yarın aşı günümüz de çok endişeliyim. 4 aylıkken havale geçirdi çünkü oğlum.
devam sütü veren anneler, biberon ucunuz kaç numara?
bir de balık vereniniz oldu mu, nasıl ve hangi balığı verdiniz? şimdilik bu kadar :)
Merhaba bende en geveze üyelerdenim ( : sessiz takılanlara şaşıyorum nasıl duruyosunuz okuyup okuyup
Doğum günü hazırlıklarından bahsedenlerden biri de benim ama sanıyo musun ki hastalık yok. Aynı zamanda kızım da hastaydı yeni düzeliyo. Öksürük, burun tıkanıklığı, ateş üçü bi arada vardır antibiyotiğe sarıldım sonunda mecburen
Ama hasta diye tek hastalıktan bahsedip ilk doğumgününü ıskalayamam, bi yandan da hazırlığa devam :KK69:

Kızlar Allah izin verirse ve 2. Cocuğum olursa yapacaklarımı sıraladım :) 1-)kesinlikle yalancı memeye alıştıracam ,ilkinde vermedim diş yapısı bozulur diye suan beni yalancı mene niyetine kullanıyor sabaha kadar uykusuzum. 2-)kesinlikle yanımda yatmaya alıştırmayacağım ,oğlum 15 günlüktü tanımda yatmaya başladı .3-)ek gıdaya 4.ayda taddırmaya başlayacagım ,oğlum 10 ayı bitirdi sadece anne sütü ile besleniyor ek gıdayı reddediyor.4-)gaz sancısı için çözüm yok ona bişey yapamayacağım oğlum kolikti ve 24 saatin 20 saatini gaz sancısı ve ağlamaya geçirdi sabah ezanı okunmadan uyumazdı sabah 8de tekrar başlardı aglamaya.son olarakta emzirme süresini 2-3 saatte bir yapacam ,eşim oğlumu yarım saatte bir emzirttti .
Ha sen ikinciyi düşünüyosun da ondan bana söyledin yani ( : Tebrik ederim

1 ) Aynı sorun bende de oldu, üstelik denedim alma almadı emzik hiç
2 ) Hiç yanıma almamıştım 9.aydan sonra dişle beraber hiç durmaz oldu mecbur yanımıza aldık, alış o alış..
3 ) Sütüm yetmeyince yesin de ne yerse yesin diye herşeyden verdim zaten, bazısını sevdi bazısını sevmedi
4 ) O bende de aynıydı ondan bu kadar 2.çocuk fikrinden tırsıyorum

slm kızlarrr bu ara çok yoğunum iş yerinde tekim takip edemiyorumm :) umarım minikler ve sizler iyisinizdir :) biz aynıyız hala dişimiz yok ama yaramazlık hat safhada hiç oturmak bilmiyor devamlı çığlık atıyoruz azcık bi tutunacak yer bulsak hemen tutup kalkıyoruz yürümeye çok hevesliyiz :):) zıplamayı öğrendi zıpla mina deyince hemen zırzır zıplıyo :rolleyes: koltuğun bi başından bi başına gidip gidip geliyo :) sizlerde durumlar nasıl?

Ben 1.70 boyundayım tüp bebek tedavisinde cok kilo aldım 74 ile hamile kaldım 90 ile doğuma gittim suan 63
Cok güzel kilo vermişsin ama sallamanın zayıflamaya yani bacak kalça incelemesine faydası var mı gerçekten varsa hakikaten teselli olur çünkü her uyku vakti en az bir saat sallama faslım var 6 . Aydan sonra başladı maalesef. Birde bende kötü olan emziremedim ilk 3 ay sonra o yüzden sizler gibi kolay gitmiyor kilolar :( 90 ile dogum yaptım suan 70 bir 7-8 kilo daha gitse bayram edicem

Okuduğum kadarı ile diş çıkaran veya ateşli hastalık geçiren her bebek benim kız gibi huy değiştirmiş

Cok güzel kilo vermişsin ama sallamanın zayıflamaya yani bacak kalça incelemesine faydası var mı gerçekten varsa hakikaten teselli olur çünkü her uyku vakti en az bir saat sallama faslım var 6 . Aydan sonra başladı maalesef. Birde bende kötü olan emziremedim ilk 3 ay sonra o yüzden sizler gibi kolay gitmiyor kilolar :KK43: 90 ile dogum yaptım suan 70 bir 7-8 kilo daha gitse bayram edicem
Canim yaa onun emzirmeyle degil bunyeyle ilgisi var sen cok iyikilo vermissin 20 kilo ne demek benim oglan emiyor ama 78 ile doguma gittim 2 ay oncesine kadar 70 kiloydum simdi 66 oldum 10 kilo fazlam var

Cok güzel kilo vermişsin ama sallamanın zayıflamaya yani bacak kalça incelemesine faydası var mı gerçekten varsa hakikaten teselli olur çünkü her uyku vakti en az bir saat sallama faslım var 6 . Aydan sonra başladı maalesef. Birde bende kötü olan emziremedim ilk 3 ay sonra o yüzden sizler gibi kolay gitmiyor kilolar :KK43: 90 ile dogum yaptım suan 70 bir 7-8 kilo daha gitse bayram edicem

Ben de ayakta cok salladim en son 150TL uçuk beşik alarak kurtuldum sallamaktan.

Canim yaa onun emzirmeyle degil bunyeyle ilgisi var sen cok iyikilo vermissin 20 kilo ne demek benim oglan emiyor ama 78 ile doguma gittim 2 ay oncesine kadar 70 kiloydum simdi 66 oldum 10 kilo fazlam var
Haklısın bünye den bünye ye fark ediyor ama emzirmeninde cok yardımcı olduğunu söylüyorlar ondan dedim. Evet 20 kilo ama yine de eski kiloma göre kiloluyum özellikle karın bölgesi aynı duruyor sanki o yüzden ne giysem güzel durmuyor umarım yaza kadar bari gider, sıkı diyet yapmıyorum kızımın uykusu cok düzensiz cok yoruluyorum birde diyet yapsam psikolojım gider o yüzden bekliyorum şimdilik

Back