- 18 Kasım 2015
- 1.723
- 1.247
- 83
- 40
Benim doğumum ve sonrası sıkıntılıydı kızlar :benim oğlum tüp bebek yıllarca uğraştım 5 tüp bebek denemesi ve 4 ameliyat sonunda Rabbim nasip etti.ama biraz zor oldu.doğum esnasında oğlumun solunumunda sorun oldu epidural olmama rağmen oğlum doğduğu an doktor beni genel bayılttı oğlumu tam göremedim sadece saclarını gördüm ;bende hamilelik tansiyonu vardı doktor evhamlı olduğumu bildiği için tansiyon yükselir diye bayılttı.oğlumu 2 gün göremedim ben özelde doğurdum oğlumu ambulansla devlet hastanesine götürdü bizimkiler sebebi ise özelin yoğun bakım Ünitesi'nde uzman doktor olmayışı neyse 2 gün sonra oğlumu hastaneden çıkardık bu seferde sarılık olmuş küvezde doktor sık emzir dedi sarılık öyle geçer dedi ve suan oğlum meme bağımlısı .neyse ki şuam sağlığı yerinde cok şükür .benim doktor tam salakmış doğumdan 3 gün sonra kanamam birden durdu doktoru aradım bişey olmaz dedi ve beni 1 ay böyle salladı son 2 hafta şiddetli karın ağrısı yaşadım ve sonuc tıp fakültesinde acil de soluğu aldım.araştırmalar sonunda içerde biriken pis kan kanımda ve içinde enfeksiyon oluşmuş.crp degerim 110 olmuş 4gün hastanede yattım şükür tedaviyle iyileştim.anlıyacagınuz doktor kurbanı oldu oğlumda bende.birdaha tüp bebek hastanemden başka özele asla gitmem yada tıp fakültesine giderim ayyyyyy ne uzun yazdım