Ya bende unı baby kullandım..ama işte demekki bizim popo biraz hassas çıktı..Ben de uni baby nin yenidoğan ıslak pamuk mendilini kullanıyorum ve çok memnunum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya bende unı baby kullandım..ama işte demekki bizim popo biraz hassas çıktı..Ben de uni baby nin yenidoğan ıslak pamuk mendilini kullanıyorum ve çok memnunum
Bebekten bebeğe değişiyor demekki cildinin hassaslık durumuYa bende unı baby kullandım..ama işte demekki bizim popo biraz hassas çıktı..
daha cektırmedık.nasıl anlasılıyor canım??Kizlar kalca usg de gelisim geriligi cikan varmi.
Neden sagiyorsun? Emmiyor mu?
Ahhh sut sagmak emzirmek mama ram but isgence..benimde 2 saatte bi 40 50ml cikiyor.herseyide deniyorum sutum plain diye.ama nafile.bebegim Oki ayini doldurana kadar deneyecegim.sonar normal beslenmeme gecicem vallahi.yoruldum by sut olayindan.sagarkan but umutla scans arttimi diye dusunmekten.but falls varmis suanda ismini hatirlamiyorum.son kez onu denicem..((
Ben de sezaryanla dogum yaptim benim de ayni sıkıntim var acam su taktiktiklari idrar torbasiyla mi ilgili tahris etmistir belki ben oyle dusundum
dere otu yiyorum ama yoğurtla denemedim.bide öyle deneyelim bakalım..Bende rezene anason kimyon karistirdim her yemekten sonra büyük bir bardakla demleyip içiyorum. Artik günde bir kere de oğluma vereyim bi çay kaşığı. Ben anasonu yarim ölçü digerlerini bir ölçü koyuyorum. Birde her gün bir tabak yoğurt içine dere otu atip yiyorum. Çok güzel süt yapiyo kızlar tavsiye ederim.
Ben yoruldum artık, ne kadar sağabilirim bilmiyorum. Gerçekten çok zor, biberon yıka, su kaynat...uyanır uyanmaz Çığlık çığlığa, çok sabırsız. Sağdığım sütü yada mamasını hazırlayana kadar nerdeyse mosmor oluyor ağlamaktan. Erdirmeyi demiyorum ama sürekli ağlıyor o zaman dayanamıyorum.
Çok zor gerçekten çok iyi anlıyorum seni.ama inan bir gün iki gün ağlayacak sonra çok rahat edeceksin.bebeğim çok şükür biberonda alıyor şimdi beni de emiyor.ağlamasının sebebi lıkır lıkır süt gelmiyor diye.biz annemle şunu denedik en son ben emziriken o bir yandan şırıngayla sağdığım sütü ağzının kenarından verdi.seni reddetmiyor o sadece istediği akışta gelmediği için ağlıyor canım. Yoksa anne sütünün tadını alan bebek bırakmaz mümkün değil. Ben biberonu değiştirince rahatladım.dr browns doğal akış kullanıyordum avent gaz yapmayan biberon aldım sanki akışı daha az.sen biberonu unutana kadar kesinlikle verme sonra verebilirsin.ben geceleri önce emzirip sonra mama veriyorum.inan seni emse bırakmaz canımBen yoruldum artık, ne kadar sağabilirim bilmiyorum. Gerçekten çok zor, biberon yıka, su kaynat...uyanır uyanmaz Çığlık çığlığa, çok sabırsız. Sağdığım sütü yada mamasını hazırlayana kadar nerdeyse mosmor oluyor ağlamaktan. Erdirmeyi demiyorum ama sürekli ağlıyor o zaman dayanamıyorum.
Ânladim Canim üzülme. Yine aldığı anne sütü sonuçtaMaalesef emmiyor
Çok zor gerçekten çok iyi anlıyorum seni.ama inan bir gün iki gün ağlayacak sonra çok rahat edeceksin.bebeğim çok şükür biberonda alıyor şimdi beni de emiyor.ağlamasının sebebi lıkır lıkır süt gelmiyor diye.biz annemle şunu denedik en son ben emziriken o bir yandan şırıngayla sağdığım sütü ağzının kenarından verdi.seni reddetmiyor o sadece istediği akışta gelmediği için ağlıyor canım. Yoksa anne sütünün tadını alan bebek bırakmaz mümkün değil. Ben biberonu değiştirince rahatladım.dr browns doğal akış kullanıyordum avent gaz yapmayan biberon aldım sanki akışı daha az.sen biberonu unutana kadar kesinlikle verme sonra verebilirsin.ben geceleri önce emzirip sonra mama veriyorum.inan seni emse bırakmaz canım
Evet toparlanması.İçin mama şart ilk zaman sarılık geçirmesin diye mecbur veriliyor. Umutsuz olma bence gerçekten benim psikolojim bozulmuştu kendimi yetersiz görüyordum.okuduğum yerlerde emziremeyen anne vardır emmeyen bebek yoktur diyordu bu yüzden de çok hırs yaptım ağladığında sakinleştirip tekrar verdim. Üstünü soy bence sana dokunsun biraz sen stres olma hissediyor seni sıkmamaya çalış onu da kolunla.ağlarsa da gergin olma sakın onu sakinleştirmeye çalış sonra bidaha ama hiç bırakma oldu mu sütün o emdikçe bollaşacak inan buna.allah yardımcın olsun canım.umutsuz olma lütfen.her annenin sütü bebeğine yeter dedi doktorum. Biberonu iki günde unutacak acıkınca mecbur emecek seni. Şuan toplamıştır kendini kaç haftalık kaç kiloHastanede 6 gün kaldım, hergün başka hemşire kendi yöntemleriyle emzirmeye yardımcı olmaya çalıştılar, evede hergün ebe geliyor oda başarılı olamadı. Bu saatten sonra emmeyeceğini düşünüyorlar. Evet dediğin gibi biberondan lıkır lıkır içiyor, hiç zorlamadan. Ama benim bebişim 2.300 gr doğdu. Yani küçük olduğu için mecbur mama verildi, sağlıklı olması ve kilo alması önemliydi, birde hafif sarılık atlattık, aç kalmaması lazımdı. Durum böyle olunca biberona alıştı. Birde sütüm yeterli değil diye düşünüyorum, yani yarı yarıya neredeyse. Günlük ortalama 500-600 gr içiyor..Yarısı benim sütüm, yarısı mama
Ah ah keşke alsaMerhaba kizlar sali gunu 1. Ayimizdi kontrole gittik 1 ayda 1370 kilo almisiz ben hala emzirmeyi basaramadim ve sutumde az zaten mecburen sagiyorum 2 gogusten gun icinde toplam 100 ml anca cikiyor yani mamayla besleniyor kizim. Ama kilo alimi sagligi cok sukur yerinde allah sagligini eksik etmesin bebislerimizin. Buyudukce daha az uyur olduk ama gece gunduzu karistirmaya basladik malesef gunduzleri uyuyor geceleri uyumuyor ve surekli kendini kasiyor gaz cikarmak icin kipkirmizi kesiliyor saatlerce sirtini ovaliyorum kollarini bacaklarini hareket ettiriyorum nafile gazi yok mu var mi anlayamiyoruz yani ama gunduzleri hic sikintimiz yok surekli uyuyo belki 2-3 defa uyaniyo etrafa bakiniyo tekrar uyuyo insallah 40. Ciktiktan sonra duzelirde gunduz uyumalari geceye doner gunduz istedigi kadar huysuzlansin aglasin sorun olmaz ama geceleri gercekten insan cok yorgun dusuyo gunduz nerdeyse bebegim var mi yokmu anlamiyorum sadece mamasini vermek altini degistirmek gazini cikarmak kaliyo kolay oluyo ama malesef geceleri surekli oynamak istiyo uyanik oldugu icin :) bu arada kayinvalidem emzik ver cocuga uyusun geceleri gibi seyler soyledi ama ben vermek istemiyorum sonucta aglamiyo 2-3 kere bagiriniyo ama oyle katlanilmaz aglamalari yok. Bebegine emzik vermeyen ya da veren var mi ben sanirim vermicem yani istemiyorum acikcasi ya birakmazsa bide biraktirmakla ugrasmamak icin ve dis cikarirken sorun olabiliyomus ayrica emzikle doyduklarini sanip mamayi daha az icebiliyolarmis sanirim
Evet toparlanması.İçin mama şart ilk zaman sarılık geçirmesin diye mecbur veriliyor. Umutsuz olma bence gerçekten benim psikolojim bozulmuştu kendimi yetersiz görüyordum.okuduğum yerlerde emziremeyen anne vardır emmeyen bebek yoktur diyordu bu yüzden de çok hırs yaptım ağladığında sakinleştirip tekrar verdim. Üstünü soy bence sana dokunsun biraz sen stres olma hissediyor seni sıkmamaya çalış onu da kolunla.ağlarsa da gergin olma sakın onu sakinleştirmeye çalış sonra bidaha ama hiç bırakma oldu mu sütün o emdikçe bollaşacak inan buna.allah yardımcın olsun canım.umutsuz olma lütfen.her annenin sütü bebeğine yeter dedi doktorum. Biberonu iki günde unutacak acıkınca mecbur emecek seni. Şuan toplamıştır kendini kaç haftalık kaç kilo
Ben emzik verdim.benim bebegimde cogunlukla mamayla besleniyor.acikinca emzik falan dinlemiyor.agladiginda veriyorum sakunlestiryor.birde tok olsa bile bazen cok emmek istiyoo.araniyo surekli.ozamn veriyorm ise yario.hatta ben veriyoeum o almiyo cogu zamn.bizim gibiler yani mamayla beslenenler bebegini cok emziremedikleri icin yalanci meme guven duygusunu gelistoriyormus.Merhaba kizlar sali gunu 1. Ayimizdi kontrole gittik 1 ayda 1370 kilo almisiz ben hala emzirmeyi basaramadim ve sutumde az zaten mecburen sagiyorum 2 gogusten gun icinde toplam 100 ml anca cikiyor yani mamayla besleniyor kizim. Ama kilo alimi sagligi cok sukur yerinde allah sagligini eksik etmesin bebislerimizin. Buyudukce daha az uyur olduk ama gece gunduzu karistirmaya basladik malesef gunduzleri uyuyor geceleri uyumuyor ve surekli kendini kasiyor gaz cikarmak icin kipkirmizi kesiliyor saatlerce sirtini ovaliyorum kollarini bacaklarini hareket ettiriyorum nafile gazi yok mu var mi anlayamiyoruz yani ama gunduzleri hic sikintimiz yok surekli uyuyo belki 2-3 defa uyaniyo etrafa bakiniyo tekrar uyuyo insallah 40. Ciktiktan sonra duzelirde gunduz uyumalari geceye doner gunduz istedigi kadar huysuzlansin aglasin sorun olmaz ama geceleri gercekten insan cok yorgun dusuyo gunduz nerdeyse bebegim var mi yokmu anlamiyorum sadece mamasini vermek altini degistirmek gazini cikarmak kaliyo kolay oluyo ama malesef geceleri surekli oynamak istiyo uyanik oldugu icin :) bu arada kayinvalidem emzik ver cocuga uyusun geceleri gibi seyler soyledi ama ben vermek istemiyorum sonucta aglamiyo 2-3 kere bagiriniyo ama oyle katlanilmaz aglamalari yok. Bebegine emzik vermeyen ya da veren var mi ben sanirim vermicem yani istemiyorum acikcasi ya birakmazsa bide biraktirmakla ugrasmamak icin ve dis cikarirken sorun olabiliyomus ayrica emzikle doyduklarini sanip mamayi daha az icebiliyolarmis sanirim
Merhaba kizlar sali gunu 1. Ayimizdi kontrole gittik 1 ayda 1370 kilo almisiz ben hala emzirmeyi basaramadim ve sutumde az zaten mecburen sagiyorum 2 gogusten gun icinde toplam 100 ml anca cikiyor yani mamayla besleniyor kizim. Ama kilo alimi sagligi cok sukur yerinde allah sagligini eksik etmesin bebislerimizin. Buyudukce daha az uyur olduk ama gece gunduzu karistirmaya basladik malesef gunduzleri uyuyor geceleri uyumuyor ve surekli kendini kasiyor gaz cikarmak icin kipkirmizi kesiliyor saatlerce sirtini ovaliyorum kollarini bacaklarini hareket ettiriyorum nafile gazi yok mu var mi anlayamiyoruz yani ama gunduzleri hic sikintimiz yok surekli uyuyo belki 2-3 defa uyaniyo etrafa bakiniyo tekrar uyuyo insallah 40. Ciktiktan sonra duzelirde gunduz uyumalari geceye doner gunduz istedigi kadar huysuzlansin aglasin sorun olmaz ama geceleri gercekten insan cok yorgun dusuyo gunduz nerdeyse bebegim var mi yokmu anlamiyorum sadece mamasini vermek altini degistirmek gazini cikarmak kaliyo kolay oluyo ama malesef geceleri surekli oynamak istiyo uyanik oldugu icin :) bu arada kayinvalidem emzik ver cocuga uyusun geceleri gibi seyler soyledi ama ben vermek istemiyorum sonucta aglamiyo 2-3 kere bagiriniyo ama oyle katlanilmaz aglamalari yok. Bebegine emzik vermeyen ya da veren var mi ben sanirim vermicem yani istemiyorum acikcasi ya birakmazsa bide biraktirmakla ugrasmamak icin ve dis cikarirken sorun olabiliyomus ayrica emzikle doyduklarini sanip mamayi daha az icebiliyolarmis sanirim