• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Eki Görüntüle 1729609 Eki Görüntüle 1729609

Canim cok guzel urunlr secmissin guzel guzel oynar kerem insallah :) bowling setine bayildim... ben sansima kusuyorum cunku dun baska bir siteden oyuncak aldim :) ama benim aldiklariminda fiyati ebebekte pahaliymis onu gorunce rahatladim :KK48:
Yurume arkadasi aldim bisiklet olabilen birde sekilli bultak
Cnm indirimli idi ama orda yazan fiyat sepete atinca düşüyordu. Ahsap bowlingimiz 35 iken 25.5 e düştü mesela. Yürüme arkadaşın hayirli olsun ben de istiyorum esim almiyo. Bultaki ben almistim iki hafta once fln sadece sokuyo :)

Senmi yapiyosun yogurdu yoksa hazirmi acaba ondanmi.mesela yofurdu ben evde kendin yapiyorum.bi kere fazla bekletmistim.cok hafif eksiydi o hafta yemedi.tatli yogurt seviyo benimki

Yok bende günlük mayaliyorum hazir hic bir sey vermedim.
Anne sütü aliyor cok şükür hazir hic bir sey yemedi.

Anneler bana bi tavsiye verin ya benim kizim meyve makarna basladıbdan baska hic bi sey yemiyor. Corba muballebi yogurt yumurta bunlari yediremiyorum mesela...
Canım dert etme unutsun bıraz bekle sonra denemeye devam et, cocuklara bellı olmuyor benım kızım bı haftadır yemeye basladı, daha once hıcbırsey yemezdı, bugun gene yemıyor

Cnm indirimli idi ama orda yazan fiyat sepete atinca düşüyordu. Ahsap bowlingimiz 35 iken 25.5 e düştü mesela. Yürüme arkadaşın hayirli olsun ben de istiyorum esim almiyo. Bultaki ben almistim iki hafta once fln sadece sokuyo :)

Saol canim, yurume arkadasi bayadir dusunuyodum alsammi almasammi, sifirmi alsam ikinci elmi, hatta ilan bile acmistim ikinci el icin sonra istedigim gibi bulamayinca vazgectim. Birde ilk cocugum zaten Allah nasip ederse bir tane daha dusunuyorum o yuzden almaya karar verdim. Aldigim urun bisiklet oldugu icin yurudukten sonrada kullanabilir diye tercih ettim. Urunlerimiz bugun gelecek cok nerak ediyorum. O bovling setini bi arastirayim onu cok begendim alayim onuda :)

Kızlar bana bi fikir verin.eskisi kadar sutum olmuyo artık.oglum devam sütü icmiyo.gece ek gıdada veremiyoruz.ne verebilirim biberonla.
Bence aciktigindan kalkmiyordur artik. Bos memeyi bile alsa uyumaya devam edebilir. Bir de benim memeler ayak uyduruyor arz talep meselesi birkac gece cok uyaninca sonra normale dondugunde kivraniyorum meme dolulugumdan. Bir de alistirma bardagi deneyebilirsin biberon yerine. Cok boyutlu ceva p oldu :)

Canım dert etme unutsun bıraz bekle sonra denemeye devam et, cocuklara bellı olmuyor benım kızım bı haftadır yemeye basladı, daha once hıcbırsey yemezdı, bugun gene yemıyor

Valla elimde degil uzuluyorum. 6. Ayini doldurdugundan beri sık sık denedim yogurt corba muhallebi yemiyor ama pilav makarna balık yiyor mesela e haliyle kati beslendigi icin kabizlik ta cok yaşıyoruz.
Tesekkur ederim mesajlariniz icin

Yazmak için ger seferinde giriş yapmak zorunda kalıyorum ya :) beni hatırla dememe rağmen .. Tablet.. Sizde de böyle mi .. Çözümü ne ki .. Önceden böyle değildi ..
Benim eski telde de oyleydi. Telefonumu fabrikaayarlarina ukleyonce duzelmisti ama o da cok sikintili. Benim tel degisecekti zaten.

Benim kiz gece sik sik uyaniyor hic duzelmedi.bide emmeden uyumuyor kucakta kendini atiyor. Illa emecek azcik da olsa oyle uyuyor. Perisan oluyorum bazi geceler.sut olmuyor kuru emiyor.sinirleniyor gelene kadar ozellikle ilk uykuya geciste. Nasil duzelecek bu durum.

Back