• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

herkese günaydınlar... ek gıda yemeyen bebeklere mınık mınık koparıp elinizle vermenizi öneririm... eğer yoğurt yemeyip makarna yiyosa yoğurdu azcık azcık makarnaya karıştırmaya başlayın ...

Valla ben hamileyken yazin icmistim pek bi fark goremedim. Bizimkine yogurt da alerji yaptigi için pastorize buldum yapip yedirmek istiyorum ben yapana kadar herhalde cocugun alerjisi kalmaz sut bi haftadir dolapta :)
Sen dogalini içtin sanırım.ben migrostan aldım kutuda kokusu tadı farklıydı.

Canım ne meyve suyunu nede devam sütünü kabul etmiyor.tad farklı gelince bırakıyor biberonu :KK43:acaba beslenme uzmanına gitsem faydası olurmu
Bence zamana birak,emerek karnini doyuruyove yanlis hatirlamiyosam kilosu boyuda iyiydi senin bebisin.mutlaka yicek simdi deilse 3 ay sonra.birak sutten faydalansin bol bol.

Kotu hissetme canım bende de durum aynı hatta dün baktım tarihi geçmiş attım yufkayı.Keremin annesi becerikli baya belli:)masallah:)
Cok becerikliyimdir :) cocukla oynamaktan temizlige vakit bulamıyorum cunku kendi oynarkeb sıkılıyor beni istiyor surekli

Kizlar suan trtde hayri gözlükgiller var kabızlık icin bi karisim verdi onu paylasim. Bir tane taze armutun kabugunu soyup küp küp dogruyorsunuz. Icine yarimdan biraz fazla kuru incir ve bir tane ramazan hurmasi dograniyo. Bunu yirmi dk kaynatiyorsunuz. Icine misir nişastası bi cay kasigi. Galiba kaynatmadan once katilacak orasini tam anlamadim. Sabah icilmesi gerekiyo

kızlar şuan prima kullanıyoruz,bimin bebek bezinden kullanan varmı,birde dalin ıslak mendili iyimidir ?
Bimin degil ama ben sleepy kullaniyorum fiyati cok uygun bez de kaliteli ben de prima kullaniyordum ama fiyati uygun olunca sleepye gectik islak bendili her pakette hediye geliyo zaten bben bu ay 250 bebek bezi 10 lu 2 paket alt acma ve 21 tane islak mendile 130 tl verdim istersen sleepy bi dene bizde pisik yapmadi ben memnunum

Maşallah gündüz düzenli ama gece uykusu düzensiz belli bir saat yok cok geç uyuyor özel birşey yaptınız mı düzene girmesi icin
Benim oglum hep boyleydi ama soyle bisey varben misafir de olsa hep ayni saatte yatirdim uyku saati gelince asla taviz vermedim ve uyku vakti yaklasinca efor sarfedecegi oyunlar oynattim elleeinden tutup kosma beraber emekleme top oynama vs yani cocuk uyku vakti hep yorgun;) belki bu da etkili olabilir

Kızlar ya kimse ile paylasamadigim bir kaç gündür beni benden alan bir durum yaşıyorum bilmem beni yadirgar mısınız çok üzgünüm:(

Back