• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Evet 14 mart ..tekrar gebe kaldım ama planlı değildi doğru düzgün korunmadikk gittigimde dra kalp atışları baslamisti
Ayy cokk guzell .. :D cok sevindim senin adina ... Allahim saglicakla kucagina almayi basip etsin .. aslinda bende istiyorum hemen birtane ama inan kaldirabilir miyim bilmiyorum.. gercekten guzel olur 2 .cisi hemen .. icten ice istiyorum ama oglumun yaramazliklarini gorunce asla diyorum.. simdi dogum kontrol hapi kullaniyorum simdiye kadar sorun cikmadi.. insallah cikmaz cunku dogum kontrol hapiylada hamile kalan varmis.. amann neyse olacagi varsa olur.. ;D senin adina cokk sevindim inan bana ... A.e.o grsrz canim.. sanki ailenden biri hamile kalmis gibi .. :D gerci burda hepimiz bi aile olduk iyisiyle kotusuyle..

Ayy cokk guzell .. :KK70: cok sevindim senin adina ... Allahim saglicakla kucagina almayi basip etsin .. aslinda bende istiyorum hemen birtane ama inan kaldirabilir miyim bilmiyorum.. gercekten guzel olur 2 .cisi hemen .. icten ice istiyorum ama oglumun yaramazliklarini gorunce asla diyorum.. simdi dogum kontrol hapi kullaniyorum simdiye kadar sorun cikmadi.. insallah cikmaz cunku dogum kontrol hapiylada hamile kalan varmis.. amann neyse olacagi varsa olur.. ;D senin adina cokk sevindim inan bana ... A.e.o grsrz canim.. sanki ailenden biri hamile kalmis gibi .. :KK70: gerci burda hepimiz bi aile olduk iyisiyle kotusuyle..
Samimiyetin için teşekkürler canım. . Umarım senin için de ikincisi pesimden gelir

Samimiyetin için teşekkürler canım. . Umarım senin için de ikincisi pesimden gelir
Ne diyim ki canim cok isterim ama benim anca ogluma gucum yetiyo.. ama olursada yok demem.. ;D Allah vergisi .. Allahimda biliyor istiyorum... ama oglum 2 yasina gelsin oyle insallah.. ama gercekten senin adina cok sevindimm .. telefon acip konusmak geldi icimden.. ben birinin hamile oldugunu duyunca ogrenince cok seviniyorum sanki ben hamileymisim gibi... :D

Kizlar 3 aydir cok duzenli adet goruyorum ama cok fazla eskiden boyle olmazdi. Lohusalikta kullanmak icin aldigim dependleri kullaniyorum. Sezaryanla dogum yaptim. Aranizda miktari boyle artan var mi? Doktora gidicem ama regl donemindeyken mi gitmeliyim bitince mi?
Gittim dr ama adet çoğalmasını sormayı unuttum şükür kaşıntı olayı da bitti iki gün krem kullandım av

Sanada günaydın geçmiş olsun.bizde çok sık grip oluyoruz neden acaba okula giden ablamız mı getiriyor ki.yoksa çok dışarı çıkmayız biz
Okul isi varsa evde ordan geliyor canim yaa, esim ogretmen gripten ölüyoruz oglum tam bir ay hastaydi gripten daha yeni yeni gecti burun tikinakligi

Anneler bana bi tavsiye verin ya benim kizim meyve makarna ve pilav dan baska hic bi sey yemiyor. Corba muballebi yogurt yumurta bunlari yediremiyorum mesela...

Keremin annesi Keremin annesi oyuncak ne aldın. Bize de fikir versene
Ben bunlari aldim cnm
smINS-1106_1.jpg
smCWD-097_1.jpg
sm15GFISEBDY4460MAV_1.jpg
smXYZ-83854_1.jpg

Cift maas olsa daha cok sey alirdim. Ya bir de metalefon mu ne cubuklu kucuk calgilar oluyo ya ondan almak istedim ama twk model vardi pahali geldi almadim. Bir de parmak kukla alacaktim besli kalmamis

Makarnayi nasıl yediriyosun canım.bizimki yoğurt muhallebi yio ama pilav makarna hiç denemedim
Zeytinyagli suda haslanmis en kucuk boncuk makarnalar var ya hasliyorum cok seviyor. Kati seyleri seviyor balik yedirebiliyorum mesela cok seviyor. Ama muhallebi yogurt corba sevmiyor. Cignemeyi seviyor demekki.

Iyi aksamlar hanimlar .. umarim herkes iyidir.. bizde iyiyiz diyelim iyi olsun.. cunku oglum hasta bi hastaligi bitiyor digeri basliyor.. sesi gitmis burnu akiyor .. bide cok yaramaz hic durmuyor bilmiyorum sizinkiler nasil ama benim oglum hic bir yere sigmiyor.. sinirlerim alt ust olmus .. oyle yorgunum bitkinim .. sanki hic buyumicekmis gibi .. amann neyse saglikli olsunda varsin boyle olsun..

Hadi gözün aydın :)
Çok sağol Can'ım.3 sene tedavi gördüm bir boş gebelik birde 9 haftalık kalbi durmuş kürtajlarım oldu sonra bi aşılama yapıldı olmadı sonra artık tüp bebek dedi doktor bir kaç ay dinlenme verdi 2 ay sonra süpriz hamile olduğumu öğrendik.zor bi hamilelik geçirdim tam 52 tane iğne oldum 16. Haftaya kadar.kontrollerim önce haftada sonra en seyrek 3 haftada idi yani hastaneden yıldık.son 10 gün tansiyonum yükseldi 1gece hastanede kaldım 37+2de acil sezeryan oldum oğlum 1 hafta küvezde kaldı çok şükür sonra kucağımıza aldık.şimdi şükürler olsun sağlıklı ve çok akıllı bi çocuk.bide 9 yaşında kızım var onda ayrı zorluklar yaşadım çok.bide kızımdan önce ölü doğumum var tam 9 aylık.anlayacağın çok yoruldum bu yüzden iyice korktum.çok zor seneler yaşadım.yeni bir çocuk ve aynı şeyleri yaşamaya psikolojik ve biyolojik hazır değilim.rabbim olmayan isteyen uğraşan herkese nasip etsin.çok güzel bi duygu.olmamasınında Nasıl olduğunu çok iyi bilirim.çok uzattım ama niye bu kadar endişelendiğimi bilmenizi istedim

Uzun zamandir kaka problemimiz vardi ikinmaktan korkuyordu,icerde sertlesiyordu kakasi bu seferde,kisir donguye girmisti durum.Sabahlari ac karnina kirmizi elma verdigimden beri durumu duzeldi neyseki,ne erik ne kayisi ne incir bu kadar fayda etmemisti.Kaka problemi yasayan varsa elmayida deneyin derim

Back