Çok sağol Can'ım.3 sene tedavi gördüm bir boş gebelik birde 9 haftalık kalbi durmuş kürtajlarım oldu sonra bi aşılama yapıldı olmadı sonra artık
tüp bebek dedi doktor bir kaç ay dinlenme verdi 2 ay sonra süpriz hamile olduğumu öğrendik.zor bi hamilelik geçirdim tam 52 tane iğne oldum 16. Haftaya kadar.kontrollerim önce haftada sonra en seyrek 3 haftada idi yani hastaneden yıldık.son 10 gün tansiyonum yükseldi 1gece hastanede kaldım 37+2de acil sezeryan oldum oğlum 1 hafta küvezde kaldı çok şükür sonra kucağımıza aldık.şimdi şükürler olsun sağlıklı ve çok akıllı bi çocuk.bide 9 yaşında kızım var onda ayrı zorluklar yaşadım çok.bide kızımdan önce ölü doğumum var tam 9 aylık.anlayacağın çok yoruldum bu yüzden iyice korktum.çok zor seneler yaşadım.yeni bir çocuk ve aynı şeyleri yaşamaya psikolojik ve biyolojik hazır değilim.rabbim olmayan isteyen uğraşan herkese nasip etsin.çok güzel bi duygu.olmamasınında Nasıl olduğunu çok iyi bilirim.çok uzattım ama niye bu kadar endişelendiğimi bilmenizi istedim