• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Ayy tuh bugun sabahtan sonra girmedim gorseydim yazdigini benim de alacaklarim vardi. Parmak kukla ben coktandir bakiyorum e bebek e yok ne yazik
Gec kalmis sayilmazsin cnm on ikiye kadar vakit var. Ben de parmak kukla ve metalefon ya da klisefon galiba adi. Onlardan alicaktim ama yok maalesef

Çok sağol Can'ım.3 sene tedavi gördüm bir boş gebelik birde 9 haftalık kalbi durmuş kürtajlarım oldu sonra bi aşılama yapıldı olmadı sonra artık tüp bebek dedi doktor bir kaç ay dinlenme verdi 2 ay sonra süpriz hamile olduğumu öğrendik.zor bi hamilelik geçirdim tam 52 tane iğne oldum 16. Haftaya kadar.kontrollerim önce haftada sonra en seyrek 3 haftada idi yani hastaneden yıldık.son 10 gün tansiyonum yükseldi 1gece hastanede kaldım 37+2de acil sezeryan oldum oğlum 1 hafta küvezde kaldı çok şükür sonra kucağımıza aldık.şimdi şükürler olsun sağlıklı ve çok akıllı bi çocuk.bide 9 yaşında kızım var onda ayrı zorluklar yaşadım çok.bide kızımdan önce ölü doğumum var tam 9 aylık.anlayacağın çok yoruldum bu yüzden iyice korktum.çok zor seneler yaşadım.yeni bir çocuk ve aynı şeyleri yaşamaya psikolojik ve biyolojik hazır değilim.rabbim olmayan isteyen uğraşan herkese nasip etsin.çok güzel bi duygu.olmamasınında Nasıl olduğunu çok iyi bilirim.çok uzattım ama niye bu kadar endişelendiğimi bilmenizi istedim
Ay canım gerçekten zor bi süreçten geçmişsin. Allah hayırlısını versin. İsteyene istediği Zaman'da versin ben hep öyle dua ederim. Çünkü çocuk sahibi olmak ona bakmak gerçekten çok yıpratıcı. Tabi güzel yönleri de var. Sen de ne güzel bi tane büyütmüşsün bi tane de büyüyor. Biz de daha bi tane. O bile zor geliyor.

Uzun zamandir kaka problemimiz vardi ikinmaktan korkuyordu,icerde sertlesiyordu kakasi bu seferde,kisir donguye girmisti durum.Sabahlari ac karnina kirmizi elma verdigimden beri durumu duzeldi neyseki,ne erik ne kayisi ne incir bu kadar fayda etmemisti.Kaka problemi yasayan varsa elmayida deneyin derim
Biz de bi haftadir yasiyorduk suyunu artirinca atlattik sukur cnm

Uzun zamandir kaka problemimiz vardi ikinmaktan korkuyordu,icerde sertlesiyordu kakasi bu seferde,kisir donguye girmisti durum.Sabahlari ac karnina kirmizi elma verdigimden beri durumu duzeldi neyseki,ne erik ne kayisi ne incir bu kadar fayda etmemisti.Kaka problemi yasayan varsa elmayida deneyin derim
kırmızı elmayı Nasıl veriyorsun? Rendeleyip sabah aç karnına mı. Suyunu falan mı

Bu arada kizlar mucize anne sütünün bi faydasini soyliyim size :) dun gece burnu yuzunden yatamamisti cocuk bugun de zorlaniyordu inanir misiniz qnne sütü döktüğüm gibi ne burun akintisi kaldi ne tıkanıklığı. Uyuturken de dokecegim insallah

Kızlar sabah kahvaltı olarak ne veriyorsunuz ? Öğünlerinde bide .. Ben sabahları ne vereceğimi şaşırıyorum artık ,.

Yazmak için ger seferinde giriş yapmak zorunda kalıyorum ya :) beni hatırla dememe rağmen .. Tablet.. Sizde de böyle mi .. Çözümü ne ki .. Önceden böyle değildi ..

Screenshot_2015-12-28-00-57-33.png Screenshot_2015-12-28-00-57-33.png

Canim cok guzel urunlr secmissin guzel guzel oynar kerem insallah :) bowling setine bayildim... ben sansima kusuyorum cunku dun baska bir siteden oyuncak aldim :) ama benim aldiklariminda fiyati ebebekte pahaliymis onu gorunce rahatladim :KK48:
Yurume arkadasi aldim bisiklet olabilen birde sekilli bultak

Ayy fotograf yukleyeyim dedim telefon cildirtti beni :KK16:
Neyse anneler iyi geceler hepinize, benim bu aksam misafirim vardi fena yoruldum butun gun hazirlik yaptim cok sukur istedigim gibi agirlayabildim, simdide evi topladim artik bana uyku saati geldi insallah kizimda guzel uyurda gece zirt pirt kalkmam :KK36:

Yazmak için ger seferinde giriş yapmak zorunda kalıyorum ya :) beni hatırla dememe rağmen .. Tablet.. Sizde de böyle mi .. Çözümü ne ki .. Önceden böyle değildi ..
Ben de tabletten giriyorum. Sekmeyi hic kapatmiyorum :) girince tekrar yukle butonuna dokunup yeni mesajlari yukluyor oldu bitti

Denedim oyle de yemedi ya:KK43:
Kizim eskiden yogurtcuydu ne yedirsem kasigin ucuna yogurt koyardim yoksa agizini acmazdi. Son gunlerde yemegini daha guzelce yiyiyor yogurda donup bakmiyor. Yani sen tekrar dene bir sure ara verdikten sonra, yiyebilir ozaman. Yeme aliskanliklari cok degisken bu aralar ayak uydurmak lazim

Kizim eskiden yogurtcuydu ne yedirsem kasigin ucuna yogurt koyardim yoksa agizini acmazdi. Son gunlerde yemegini daha guzelce yiyiyor yogurda donup bakmiyor. Yani sen tekrar dene bir sure ara verdikten sonra, yiyebilir ozaman. Yeme aliskanliklari cok degisken bu aralar ayak uydurmak lazim

Evet aynen sık sık deniyorum vazgecmedim.
Cok sevdigi yiyecekler neler bebeginizin ya da muhallebi yaparken sulandırılmış süt kullaniyor musunuz? Bi arkadasim sulandırılmış süt le yaptığını soyledi. 1 yasina kadar yasak diye veremedim açıkçası

Ay aynen ya bu yüzden soğudum nerdeyse.ben telefondan giriyorum her defa aynısını diyor çok sıkıldım çözemedimde.bilgisi olan biri bize yardım etsin lütfen

Bu arada kizlar mucize anne sütünün bi faydasini soyliyim size :) dun gece burnu yuzunden yatamamisti cocuk bugun de zorlaniyordu inanir misiniz qnne sütü döktüğüm gibi ne burun akintisi kaldi ne tıkanıklığı. Uyuturken de dokecegim insallah
bende süt sıkıyorum çok işe yarıyor tavsiye ederim :)

Kızlar bana bi fikir verin.eskisi kadar sutum olmuyo artık.oglum devam sütü icmiyo.gece ek gıdada veremiyoruz.ne verebilirim biberonla.

Back