- 26 Aralık 2012
- 1.571
- 1.226
- 333
Ayy harika yaa bizim yerimize de eglenin vallaistanbullu analar.... ben 21 aralık'ta bebişimle sinemaya gidiyorum. sizide bekleriiizz :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy harika yaa bizim yerimize de eglenin vallaistanbullu analar.... ben 21 aralık'ta bebişimle sinemaya gidiyorum. sizide bekleriiizz :)
Mükemmel ya bizim yerimize de eglenin :) ben gitsem keremin pesinde tum koltuk aralarini dolanirim kimse birsey izleyemez :)istanbullu analar.... ben 21 aralık'ta bebişimle sinemaya gidiyorum. sizide bekleriiizz :)
Benımkıde bıraz oyle olsa hıc fena olmayacak sureklı kucagımdaOglum bu ara bana hic gelmiyor. Babanesine deli oluyor. Gorunce cildiriyor ona gitmek icin. Kimin kucaginda olursa olsun ben gel yapinca sirtini donuyor moralim bozuluyor bu duruma gecici bir durumdur umarim. Goren de cocuga kotu muamele yapiyorum sanacak.
Istanbulun oyle guzel bır ysnı var, kuçuk kızıma daha erkende oglanları tıyatroya goturmek ıstıyorum bı turlu uygun bı saat bulamadım, ınternette hep istanbul cıkıyor cok guzel oyunlar varistanbullu analar.... ben 21 aralık'ta bebişimle sinemaya gidiyorum. sizide bekleriiizz :)
Ben mi yapamıyorum ya niye bu kızlar bu kadar az kilo alıyor her seferinde aynı şeyleri yaşıyorum .. Demir eksikliği çıktı kanda dr a tahliller bugün gösterilecek .. Hgb 10,9 Ferritin 11,3 ..Ayni biz :) bir ayda 200 gram. Sonra 10 gunde 200 daha aldi galiba :) kaka desen ohooo ...fazla da yemiyor benimki. Ayda bir dis cikardi su an 4.uncuyu bekliyoruz.
Bu ay 250 gr ile ayı kapadık .. 9 aylık Bebek 8 kg..Slm cnm nerelerdesiniz merak ettik Yaren hn nasil?Bizimde dokuzuncu ay degerlerimiz hemen hemen ayni.Kan tahlili sonucumuzda da hem demir hem d vitamini eksik cikti
Bence bu ay için 250 cok ıyıBu ay 250 gr ile ayı kapadık .. 9 aylık Bebek 8 kg..
Değerler bizimde düşük çıktı bakalım dr ne dicek kan ilacına artık biz de başlarız kusa döke saça verecem artık su da içmiyor bu velet .. Bu kadar yemesi nereye gidiyor anlamış değilim ben mi hata mı yapıyorum ya da nerde yapıyorum .
Dr a göre araştırılacak bi durumu yok.
Can'ım siz gayet iyisiniz bebeğin pramatüre doğmuş bence yine güzel toparlamış .. Aynı umutsuz çaresiz duygular içindeyim ..
Benim oglum 6 aylikken 8.1 di 3 ayda sadece 550 gr almis boyu 69 du simdi 71 ek gidaya gecince resmen bebegimin buyumesi inanilmaz yavasladi ama cok sukur cok saglikli cok hareketli hatta cok geveze. uzulme ayda 250 kotu degil bir de kiz bebek daha minyon olur ilerde duzelir kilosu boyu merak etme benim tanidiklarimin minicik kizlari vardi simdi okula basladi boylu poslu kiz olduBen mi yapamıyorum ya niye bu kızlar bu kadar az kilo alıyor her seferinde aynı şeyleri yaşıyorum .. Demir eksikliği çıktı kanda dr a tahliller bugün gösterilecek .. Hgb 10,9 Ferritin 11,3 ..
Bu kızı Nasıl beslicem ya bi akıl verin sabah öğlen akşam ne veriyorsunuz kilo alan Bebek anneleri.
gecmis olsun,kizamik asinizmi var,kani koldanmi aldilarherrkese merhaba hasta bebişleri geçmiş olsun oglum biri 4 gun ateşlendi dïşden zannettk son gün vücutdu kizardi grip vakasi dediler ateşli bebekleri doktora getirin arkadaşlar ben hemen getirmedim çok pişman oldum bugun 9 aylik konturele getirdim kilosu 9 .2oo gr.boyu 72 diger oglum 9.4oo gr.boyu 72 kiyafetleriyle tartildilar kanlari da çok iyi çikmiş kan Devit kullanmiyorum doktor 2 yasina kadar kullan dedi bizden bukadar arkadaşlar yarin aşimizda var insallh rahat geçiririz
Ben mi yapamıyorum ya niye bu kızlar bu kadar az kilo alıyor her seferinde aynı şeyleri yaşıyorum .. Demir eksikliği çıktı kanda dr a tahliller bugün gösterilecek .. Hgb 10,9 Ferritin 11,3 ..
Bence kiloyu çok takmamak lazim, boy uzuyor ve hareketli bir bebekse tabii. Bizim 9. Ay kontrolumuz dündü, 1 ay boyunca hic kilo almamis oğlum. Doktor sinirlar içinde olduğu müddetçe sorun yok dedi. İlk basta üzüldüm ama sonra takmadim acikcasi. Sagligi yerinde olsun da kilo alinir ilerde inşallah. Ama şu iyi kilo alan bebislere ne yediriyor anneler onu ben de merak ediyorum valla
Ben sagip vermiyorum ama aklimca sut posetini bir kere kullanip atiyorsun kap olursa yikanip tekrar kullanilacak bence daha mantikli. Buzlukta tutmayacaksan bence kapSlm kizlar cok acil ,bugun sagdihim sutumu ertesi gun kizima veriyor annemler,ben calisiyorum,sut posetine koyuyorum,sut kabi dahami mantikli??
Meraba canım ıkızx oglunmu vsr allah bagışlasın benım de 4 yasına yaklaşıyor ıkız oglum var mevlam bıde kız nasıp etti. Ikizlerden sonra tek cocuk. Hem hamılelık hem bebeklık cocuknoyuncagı gıbı gelıyor:)herrkese merhaba hasta bebişleri geçmiş olsun oglum biri 4 gun ateşlendi dïşden zannettk son gün vücutdu kizardi grip vakasi dediler ateşli bebekleri doktora getirin arkadaşlar ben hemen getirmedim çok pişman oldum bugun 9 aylik konturele getirdim kilosu 9 .2oo gr.boyu 72 diger oglum 9.4oo gr.boyu 72 kiyafetleriyle tartildilar kanlari da çok iyi çikmiş kan Devit kullanmiyorum doktor 2 yasina kadar kullan dedi bizden bukadar arkadaşlar yarin aşimizda var insallh rahat geçiririz
Iyiye gidiyormus canim. Bugun ogrendim.
Ayni durum bizde de oluyor.annem bakiyor kizima. Uyaninca ya da duserse falan agliyor. Ben kucagima alirsam aglamaya devam annemde susuyor. Anneme gutmek istiyor hep.Oglum bu ara bana hic gelmiyor. Babanesine deli oluyor. Gorunce cildiriyor ona gitmek icin. Kimin kucaginda olursa olsun ben gel yapinca sirtini donuyor moralim bozuluyor bu duruma gecici bir durumdur umarim. Goren de cocuga kotu muamele yapiyorum sanacak.