• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

Zaten film bahane... im sahane :)) bakalim Attila efendinin ilgisini cekecek mi karanlik ortam... koca ekran... o kadar bebeyle nasil olacak merak icindeyim :))
Bence ızler gozunu ayırmadan bu aylarda tv delısı oluyor cocuklar, buyuk bı tv daha ne ısterım kı:))
gercı karanlık ve ses korkutadabılır ıyı olur sızın ıçın degışık bır deneyım.

Biraz önce alışveriş te iken kızım alışveriş arabasından düştü 5 saniye arkamı döndüm attı kendini allahtam sebze reyonunu önündeydik onlara takıldı sonra yere yumuşak düştü ama elim ayağım buz kesti herkes baktı tabi kızım baya ağladı

bizde yataktan düşenler kervanına katıldık,offffffffff,iki saattir uyutmuyorum,işallah bişey olmaz,şimdilik bi sıkıntı da yok

düşen bebişlere geçmiş olsun... düşe kalka büyüyecekler diye boşuna dememişler :) bizde günde 5476689577609 kez düşüyoruz yada kafamızı kolumuzu çarpıyoruz.. en çok düştüğümüz her olmasına rağmen en sevdiğimiz yer mutfak çekmeceleri ve kepçeler :)

Son düzenleme:
Biz dün oğlumla müzik ve ritim etkinliğine katıldık.. 6-12 ay bebelerine özeldi ve yılbaşı konseptliydi..

çok eğlendik.. hatta ben bile :)) gene olsun gene gidicez :)

18 ARALIK 2015 MUZIK VE RITIM ATOLYESI (2).jpg

Back