• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MART BEBEKLERİ BÜYÜYOR...

bizde kan verdik bugün sonuçları yarın alıcaz bakalım'ama dr bize iyi çıksada bir yaşına kadar demir verin dedi,bide menenjit için 9.ve12.ayda iki doz halinde yaptırın,son kongrede türkiyedeki türlere bu iki doz olan daha etkili dedi,sizin dr larınızın görüşleri ne yönde

kanıda bileğinden aldılar,alamadılar aslında iğnneyle gelmedi kan sıka sıka tüplere doldurdular çok ağladı çok sinirlendi yavrum babamızda boş yere deldirdik falan offfffff ben yine bir garip hallerdeyim,annelik çok zormuş :KK43:

Uyanıkken Keyfi iyi gibi sanki. Sizin atesin sebebi neydi bilmiyorum ki dişmi boğaz enfeksiyonumu bide idrar yolu enfeksiyonu yapıyormuş ates. Suan sallıyorum sabaha kadarda devam edecek

Uyanıkken Keyfi iyi gibi sanki. Sizin atesin sebebi neydi bilmiyorum ki dişmi boğaz enfeksiyonumu bide idrar yolu enfeksiyonu yapıyormuş ates. Suan sallıyorum sabaha kadarda devam edecek

Gecmis olsn yazinin bozukluğu icin ozur dilerim kizim la uğraşıyorum ni yandan. Biz soguk.alginlogindan dolayi 3 gece ateslendik ama biz ates dusurucu ve ilik kompres ile dusurebilmistik

Gecmis olsn yazinin bozukluğu icin ozur dilerim kizim la uğraşıyorum ni yandan. Biz soguk.alginlogindan dolayi 3 gece ateslendik ama biz ates dusurucu ve ilik kompres ile dusurebilmistik
Önemli değil canım
Simdi ölçtüm 37.8 çıktı inşallah faydası olur sUrubun. Uyuyo yavrum ne zor bu stres yorgunluk.

Çok sa
Gecmis olsun canim, atesi 39 olmussa doktira gitur bekletme disten degildir o. Kizimda oyle oldu 39,5 tu acile gittik bogax enfeksiyonu olmustu nerdeyse havale gecirecekti.
Cok sağol canım ya. İLçedeyiz burda sağlık ocağı var. Cuma günü gidecektik. İnşallah bi sorun olmaz. Sizin boğaz enfeksiyonu olmuş ya öksürüğü filan varmıydı

Önemli değil canım
Simdi ölçtüm 37.8 çıktı inşallah faydası olur sUrubun. Uyuyo yavrum ne zor bu stres yorgunluk.

Seni anliyorum. .. tedirginlik yoruyor en cok... bol bol emzir... su icir bebisine... eviniz cok sicak olmasin 23 idealdir atesli bebek icin... kalın giydirme... islak soguk olmayan bezle alnina dirseklerin ic kismina diz kapaklarinin altina alnina bileklerine kompres yapabilirsin... bence dustan once bunlari dene... ve en önemlisi sen telas yapma... gecmis olsun sana tavdiyelerim bu kadar

Oglum bu ara bana hic gelmiyor. Babanesine deli oluyor. Gorunce cildiriyor ona gitmek icin. Kimin kucaginda olursa olsun ben gel yapinca sirtini donuyor moralim bozuluyor bu duruma :( gecici bir durumdur umarim. Goren de cocuga kotu muamele yapiyorum sanacak.

Oglum bu ara bana hic gelmiyor. Babanesine deli oluyor. Gorunce cildiriyor ona gitmek icin. Kimin kucaginda olursa olsun ben gel yapinca sirtini donuyor moralim bozuluyor bu duruma :KK43: gecici bir durumdur umarim. Goren de cocuga kotu muamele yapiyorum sanacak.

Emiyor mu merak ettim? Kotu muameleden oldugunu düşünmüyorum ihtiyaclarini babaanne mi karsiliyo alt degistirme beslenme gibi ? Ya da sizin ixin vermeyeceginiz seylere babaanne tolerans mi gosteriyo acaba? (benim kizim mandalinayi sıkıp suyunu cikarmaya bayiliyo ben izin vermedigim icin meyve yerken babasindan bana gelmiyo )

Emiyor mu merak ettim? Kotu muameleden oldugunu düşünmüyorum ihtiyaclarini babaanne mi karsiliyo alt degistirme beslenme gibi ? Ya da sizin ixin vermeyeceginiz seylere babaanne tolerans mi gosteriyo acaba? (benim kizim mandalinayi sıkıp suyunu cikarmaya bayiliyo ben izin vermedigim icin meyve yerken babasindan bana gelmiyo )
Evet emiyor. Babanesi cok ilgileniyor devamli oyun oynuyorlar. Ben de ilgileniyorum ama o cocugun ruhundan daha iyi anliyor. Yemeklerini genelde o yediriyor. Cok huysuzlaninca bana getiriyor. Huysuz zamanlarini benimle gecirdigi icin belki de. Nasil cozum bulcam bilmiyorum.

Evet emiyor. Babanesi cok ilgileniyor devamli oyun oynuyorlar. Ben de ilgileniyorum ama o cocugun ruhundan daha iyi anliyor. Yemeklerini genelde o yediriyor. Cok huysuzlaninca bana getiriyor. Huysuz zamanlarini benimle gecirdigi icin belki de. Nasil cozum bulcam bilmiyorum.

Uzulmeyin geçicidir. .. siz onun biricik annesisiniz.. calisiyorsaniz onu biraktiginiz icin tavir yapiyor olabilir... onun dikkatini cekecek , yapmaktan zevk aldigi seyleri yapmaya calisin...

Benim bebisim yeni uyudu artik benim icinde uyuma vakti gelmistir... herkese iyi geceler... bebislere de ustlerini acmadan uzun uzun uyuyacaklari buyuyuyecekleri bi gece diliyorum.:KK46:

istanbullu analar.... ben 21 aralık'ta bebişimle sinemaya gidiyorum. sizide bekleriiizz :)

Eklentiler

• 12342720_10153440508499139_1702801803440112109_n.jpg
    12342720_10153440508499139_1702801803440112109_n.jpg
    28,8 KB · Görüntüleme: 60
Back